MaximalFritid » Kläder » Strumpor » Ankelstrumpor

Märken på ankelstrumpor:

Ankelstrumpor

Strumpor med kort skaft

Ankelstrumpor är strumpor med kort skaft som slutar precis vid ankeln. De används ofta i låga skor där man behöver strumpor men inte vill att de ska synas. Många gillar också att ha den typen av strumpa i löparskor under varma sommardagar, mest för att undvika skavsår om det blir svettigt i skon. Ska man ha strumpor på sig i låga sommarskor finns det inte nåt alternativ om man ska vara moderiktigt. Höga tubsockar går enligt modelejon fetbort.

Här kan du hitta ett urval av ankelstrumpor på nätet.

 • Trail Midweight Mini-Crew

  Trail-serien från Injinji är designad för skydd och komfort i ojämn terräng. Med den dubbla elastiska mudden hålls smuts och skräp ute.
 • Cool 2Pac Sl Sock

  2-pack låga löparstrumpor från Craft med meshpaneler för kylande effekt och pressure point-teknologi.
 • No Show Circulation

  Tunn och luftig låg strumpa från Gococo som som passar perfekt under sommarmånaderna eller på gymmet. 37.5 Technology materialet i sulan är extremt snabbtorkande vilket minskar risken för skavsår. Mönstret i sulan stimulerar cirkulationen i fotsulan.
 • Light Sport (2016)

  Tunnare, luftig löparstrumpa från Gococo med förstärkning i häl och fotdyna. 37.5 Technology materialet i sulan är extremt snabbtorkande vilket minskar risken för skavsår.
 • Skare Sock 2Pk

  Lätta strumpor som är utvecklade för träning, Skare Sock håller dina fötter fräscha genom hela träningspasset.
 • Everyday Short

  Everyday Short är strumpor i ankelhög modell som håller fötterna fräscha, torra och varma under lång tid. De glider inte ner, skaver eller veckar sig och passar därmed utmärkt till vardags eller aktiviteter som kräver hög komfort på strumporna.
 • Base Socklet

  Base Socklet är en mjuk och skön funktionsstrumpa som har väldigt hög komfort. Base Socklet har ett lågt skaft som slutar strax under ankeln och förstärkt häl och tå.