MaximalFritid » Kläder » Strumpor » Ankelstrumpor

Märken på ankelstrumpor:

Ankelstrumpor

Strumpor med kort skaft

Ankelstrumpor är strumpor med kort skaft som slutar precis vid ankeln. De används ofta i låga skor där man behöver strumpor men inte vill att de ska synas. Många gillar också att ha den typen av strumpa i löparskor under varma sommardagar, mest för att undvika skavsår om det blir svettigt i skon. Ska man ha strumpor på sig i låga sommarskor finns det inte nåt alternativ om man ska vara moderiktigt. Höga tubsockar går enligt modelejon fetbort.

Här kan du hitta ett urval av ankelstrumpor på nätet.

 • Run Original Weight Mini Crew Xlife

  Löparstrumpor från Injinji med Coolmax som gör att fötterna inte blir överhettade.
 • Trail Midweight Mini-Crew

  Trail-serien från Injinji är designad för skydd och komfort i ojämn terräng. Med den dubbla elastiska mudden hålls smuts och skräp ute.
 • No Show Circulation

  Tunn och luftig låg strumpa från Gococo som som passar perfekt under sommarmånaderna eller på gymmet. 37.5 Technology materialet i sulan är extremt snabbtorkande vilket minskar risken för skavsår. Mönstret i sulan stimulerar cirkulationen i fotsulan.
 • Skare Sock 2Pk

  Kari Traa Skare Sock 2P i tvåpack är bekväma, lätta sockor som andas, perfekt för intensiv träning. Denna bästsäljare är halvhög och tillverkad av snabbtorkande polyamid med mesh och 4-vägsstretch. Hälen och sulan är förstärkta för att hålla längre. Elastiskt stöd för skön passform.
 • SW W Run Light Elite LC White

  SW W Run Light Elite LC White är löparstrumpor i dammodell med dämpning där löpare behöver det som mest, på trampdynan och hälen.
 • SW PhD Run L Elite LC White M

  PhD Run L Elite LC är löparstrumpor i herrmodell med dämpning där löpare behöver det som mest, på trampdynan och hälen.
 • Everyday Short

  Everyday Short är strumpor i ankelhög modell som håller fötterna fräscha, torra och varma under lång tid. De glider inte ner, skaver eller veckar sig och passar därmed utmärkt till vardags eller aktiviteter som kräver hög komfort på strumporna.