MaximalFritid » Kläder » Underställ » Barnunderställ

Märken på barnunderställ:

Barnunderställ

En bra regel för att hålla sig varm är att klä sig lager på lager i funktionsmaterial. Det gäller även för barn som ofta leker i snön istället för ovanpå den vintertid. Understället är faktiskt ett av de viktigaste lagren så snåla inte på understället du köper till ditt barn. Det bästa materialvalet är ull. Nu kanske du tänker att det kliar enormt och att det kommer bli ett irritationsmoment. Merinoull är dock ett tunnfibrigt ullmaterial som går att göra mjukare än bomull. Här på sidan hittar du ullunderställ för barn.

 • Breeze Kid Shirt

  Breeze Kid Shirt är en lätt och mjuk underställströja för barn. Breeze Kid Shirt är tillverkad i 100% merinoull som passar bra till känslig hud. Tack vare ullens naturliga egenskaper anpassar sig tröjan efter kroppens temperatur. När det är varmt svalkar tyget skönt mot huden, medans det värmer när det är kallt.
 • Kid's Sport Dry Set

  Kid's Sport Dry Set är ett underställ för barn som transporterar bort fukt och håller barnet torrt och varmt. Kid's Sport Dry Set är gjort i ribbstickad polyester vilket ger en bra elasticitet och bidrar till att mer luft binds i tyget och därmed isolerar värmen bättre.
 • Breeze Baby Long Johns

  Breeze Baby Long Johns från Devold är en varm och skön underställsbyxa för de mindre barnen i 100% merinoull.
 • Breeze Junior Long Johns

  Breeze Junior Long Johns är lätta och sköna underställsbyxor för större barn. Breeze Junior Long Johns är tillverkade av 100% merinoull som passar extra känslig hud. Tack vare ullens naturliga egenskaper anpassar sig byxorna efter kroppens temperatur. När det är varmt svalkar tyget skönt mot huden, medans det värmer när det är kallt.
 • Alnes Baby Long Johns

  Alnes Baby Long Johns är varma och sköna underställsbyxor i 100% merinoull för små barn.
 • Islender Junior Half Zip Neck

  Islender Junior Half Zip Neck är en mjuk och skön underställströja för större barn som är tillverkad i 100% merinoull.
 • Islender Kid Long Johns

  Islender Kid Long Johns är mjuka och sköna underställsbyxor i 100% merinoull för barn.
 • Lightwool Crew Neck Children

  Tunn långärmad underställströja för barn. Den är tillverkad i mjuk merinoull som värmer skönt på vintern och har en svalkande effekt på varma dagar.
 • Lightwool Longs Children

  Underställsbyxor för barn från Aclima. De är tillverkade i mjuk merinoull som värmer skönt på vintern och har en svalkande effekt på varma dagar.
 • Woolnet Mini Longs Children

  Underställsbyxor i merionull som håller barnen torra och varma oavsett väder, temperatur och aktivitetsnivå. Plagget är mycket lätt och behagligt att ha på sig. Sidor, axlar och armbågar är ribbstickade för bättre komfort. Nätkonstruktionen ger en mycket god andningsförmåga.
 • Woolnet Mini Crew Neck Children

  Underställströja i merinoull som håller barnen torra och varma oavsett väder, temperatur och aktivitetsnivå. Plagget är mycket lätt och behagligt att ha på sig. Sidor, axlar och armbågar är ribbstickade för bättre komfort. Nätkonstruktionen ger en mycket god andningsförmåga.
 • Breeze Kid Long Johns

  Breeze Kid Long Johns är mjuka och sköna underställsbyxor för barn. Breeze Kid Long Johns är gjorda i 100% extra mjuk merinoull som passar känslig hud. Tack vare ullens naturliga egenskaper anpassar sig byxorna efter kroppens temperatur. När det är varmt svalkar tyget skönt mot huden, medans det värmer när det är kallt.
 • Islender Kid Shirt

  Islender Kid Shirt är en mjuk och skön underställströja för barn som är tillverkad i 100% merinoull.
 • Lightwool Crew Neck Junior

  Lightwool Crew Neck Junior är en tunn långärmad underställströja för barn. Den är tillverkad i mjuk merinoull som värmer skönt på vintern och har en svalkande effekt på varma dagar.
 • Kids Oasis LS Crewe

  Kids Oasis LS Crewe är en underställströja för barn i 100% mjuk och skön merinoull som naturligt transporterar bort fukt, håller barnet torrt och varmt samtidigt som det står emot dålig lukt. Därför är Kids Oasis LS Crewe perfekt under aktiva dagar när ett extra värmande lager behövs.
 • 50Fifty pants Jr

  50Fifty pants Jr är en underställsbyxa i merinoull. Producerad i en tvådelad, Jaquardstickat polyester-/ullkombinationen. Blandningen gör att det inre polyesterskiktet transporterar bort fukt från kroppen, medan det yttre lagret av ull tar upp fukt och omfördelar denna för värme och isolering.
 • Islender Junior Long Johns

  Islender Junior Long Johns är mjuka och sköna underställsbyxor i 100% merinoull för större barn.
 • K HH Warm Set 2

  K HH Warm Set 2 är ett snabbtorkande underställset för barn som är gjort i en blandning av merinoull och syntet. Det gör att K HH Warm Set 2 effektivt transporterar bort fukt, håller barnet varmt och torrt samtidigt som ullens naturliga egenskaper ser till att dålig lukt håller sig borta.
 • SuperKids PrimaLoft SuperBase Sweater

  Röjks underställströja SuperBase för barn är det perfekta valet för kids som vill vara varma och torra när de är ute på äventyr. Det unika tyget kombinerar PrimaLoft Polyester med merinoull i ett underställ som är lätt, slitstarkt, torkar snabbt, värmer bra och håller sig fräscht länge.
 • Warmwool Shirt Crew Neck Children

  Warmwool Shirt Crew Neck Children är en baslager-tröja i mjuk och värmande 200 gram jättemjuk, klifri merinoull. En härlig och snygg underställströja att mysa i och att ha som baslager vid utomhuslek kalla dagar.
 • Fjellrapp Kids Shirt

  Fjellrapp Kids Shirt är en ulltröja som håller temperaturen behagligt reglerad över dagens växlande aktivitetsnivå. Den passar lika bra både som vardagströja och underställ.
 • Islender Baby Long Johns

  Islender Baby Long Johns är varma och sköna underställsbyxor för små barn som är tillverkade i 100% merinoull.
 • Alnes Junior Long Johns

  Alnes Junior Long Johns är mjuka och sköna underställsbyxor med resår i midjan och vackert mönster. Alnes Junior Long Johns är tillverkade i 100% merinoull och passar större barn.
 • SuperKids PrimaLoft SuperBase LongLongs

  Röjks underställ SuperBase för barn är det perfekta valet för kids som vill vara varma och torra när de är ute på äventyr. Det unika tyget kombinerar PrimaLoft Polyester med merinoull i ett underställ som är lätt, slitstarkt, torkar snabbt, värmer bra och håller sig fräscht länge.
 • Active Happy Hearts Kid Long Johns, ullunderställ barn

 • RaceX bodyw SS Juniors

  RaceX bodyw SS Juniors är en underställströja för juniorer. Utvecklad för den aktiva atleten som sätter prestanda och komfort i första hand.
 • Kids Alpha Crew

  Långärmad tröja med rund halsringning i Alpha Base? och Delta Base?. Varmt och slitstarkt underställ, perfekt för de dagar när det är lite kallare. Den är mjuk som bomull men torkar på nolltid, har inbyggd stretch och transporterar effektivt fukten från huden.
 • Jr's Alpha Long Johns

  Hellånga tights i Alpha Base? och Econ Stretch?. Varmt och slitstarkt underställ, perfekt för de dagar när det är lite kallare. Den är mjuk som bomull men torkar på nolltid, har inbyggd stretch och transporterar effektivt fukten från huden.
 • Kids Alpha Long Johns

  Hellånga tights i Alpha Base? och Econ Stretch?. Varmt och slitstarkt underställ, perfekt för de dagar när det är lite kallare. Den är mjuk som bomull men torkar på nolltid, har inbyggd stretch och transporterar effektivt fukten från huden.
 • Warmwool Mock Neck, Children

  Warmwool Mock Neck, Children är en värmande underställströja för barn i Aclimas Warmwool med hög, varm krage och kort dragkedja. Tröjan är gjord av merinoull som är extra mjukt och har god isoleringsförmåga.
 • Warmwool Mock Neck, Jr

  Warmwool Mock Neck, Children är en värmande underställströja för juniorer i Aclimas Warmwool med hög, varm krage och kort dragkedja. Tröjan är gjord av merinoull som är extra mjukt och har god isoleringsförmåga.
 • Pim Youth Pants

  En mjuk mysig byxa för kalla dagar passar att användas både separat eller som ett underställ.