MaximalFritid » Träning » Alpint » Goggles

Märken på goggles:

Goggles

Att se bra och se bra ut i skidbacken är olika saker men kan sammanstråla i ett par riktigt snygga och funktionella goggles. Det finns ett stort utbud av skidglasögon att välja mellan. De allra flesta gogglesmärken har flera olika linser att välja bland. Det finns linser som ger bra sikt vid soligt väder, dåligt väder och gråa stackmolnsdagar.

Här nedanför hittar du kanske dina nästa par goggles?

 • 02 XL 59-360

  Lins:Lexan® materialet ger 100% skydd mot omgivnings UVA, UVB, UVC och skadligt blått ljus upp till 400nm Utökad linsvolym för optimera periferiseendet Eliminerar imma med hjälp av dubbla ventilerade glas med F2 Anti-Fog beläggningUppfyller krav baserade på ANSI Z87.1 och EN 174: 2001 standarderRam: Flexibelt O Matter? material som följer ditt ansikte - bekvämt, även i extrem kyla Låg profil ramkonstruktion ger ökad synlighet och förbättrad hjälmkompatibilitet Komfort med tre lagers skumgummi med fukttransporterande polarfleecefoderStor 50mm bred justerbar rem med silikon foderPsst! Torka aldrig dina goggles invändigt med duk, trasa eller annat tyg. Det förstör nämligen anti-immbehandlingen. Skaka av och åk dem torra, alternativt att du lägger dem vid elementet eller på ett varmt golv.
 • Flow

  Flow har flexibla sidospännen och ett justerbart 45 mm band som ser till att skidglasögonen sitter säkert på plats.
 • Flight Deck Xm

  Flight Deck Xm är ett par skidglasögon med ett brett synfält i en kompakt storlek.
 • 02 XL 59-360

  Lins:Lexan® materialet ger 100% skydd mot omgivnings UVA, UVB, UVC och skadligt blått ljus upp till 400nm Utökad linsvolym för optimera periferiseendet Eliminerar imma med hjälp av dubbla ventilerade glas med F2 Anti-Fog beläggningUppfyller krav baserade på ANSI Z87.1 och EN 174: 2001 standarderRam: Flexibelt O Matter? material som följer ditt ansikte - bekvämt, även i extrem kyla Låg profil ramkonstruktion ger ökad synlighet och förbättrad hjälmkompatibilitet Komfort med tre lagers skumgummi med fukttransporterande polarfleecefoderStor 50mm bred justerbar rem med silikon foderPsst! Torka aldrig dina goggles invändigt med duk, trasa eller annat tyg. Det förstör nämligen anti-immbehandlingen. Skaka av och åk dem torra, alternativt att du lägger dem vid elementet eller på ett varmt golv.
 • 02 XL 59-364

  Lins:Lexan® materialet ger 100% skydd mot omgivnings UVA, UVB, UVC och skadligt blått ljus upp till 400nm Utökad linsvolym för optimera periferiseendet Eliminerar imma med hjälp av dubbla ventilerade glas med F2 Anti-Fog beläggning Bländningsreduktion och trimmad ljus av Iridium®-objektiv beläggningUppfyller krav baserade på ANSI Z87.1 och EN 174: 2001 standarderRam: Flexibelt O Matter? material som följer ditt ansikte - bekvämt, även i extrem kyla Låg profil ramkonstruktion ger ökad synlighet och förbättrad hjälmkompatibilitet Komfort med tre lagers skumgummi med fukttransporterande polarfleecefoderStor 50mm bred justerbar rem med silikon foderPsst! Torka aldrig dina goggles invändigt med duk, trasa eller annat tyg. Det förstör nämligen anti-immbehandlingen. Skaka av och åk dem torra, alternativt att du lägger dem vid elementet eller på ett varmt golv.
 • Aerospace Snow Tiger 2-3

  Aerospace Snow Tiger 2-3 är ett par skidglasögon som passar lika bra uppför backen som nerför. Sfärisk skärm och minimalistisk ram för optimalt synfält och SuperFlow System för ökad ventilation.
 • Crowbar Engine Room Snow Goggle

  Crowbar Engine Room Snow Goggle har tre lager skum runt om ramen med fleece för att transportera bort svett. Formsprutad polykarbonat som har utsatts för extremt tryck ger en optiskt korrekt geometri och Flexible O Matter ramen sitter stadigt mot ansiktet för perfekt passform och komfort.
 • Dylan

  Dylan är en medium-fit google för tjejerna och är sprungen från den populära Block modellen. Expansion view teknologi för exeptionell visibilitet som även ger en kompakt passform
 • Off-Grid

  Om du har svårt att hitta goggel som verkligen smiter åt runt ansiktet så kan off-grid vara lösningen.den har ett patenterat passforms system där du med två skruvar kan ställa in den så att tryckpunkter eller glipor kring okben och näsa motverkas.som grädden på moset har den dessutom både spherical opti View linser och bra ventilation för att minimera imma.  Scott off-Grid är ett glasöga för dig med höga krav. Teknisk modell med det senaste inom passform, design, komfort och prestanda. Passar utmärkt i hjälm, sfärisk lins för bästa optiska kvalité.
 • Flight Deck XM Prizm

  Flight Deck XM Prizm har High Definition Optics linser som ger optisk klarhet, visuell trogen återgivning och slagtålighet. De har även diskreta hack på insidan av ramen för att vara kompatibel med de flesta RX glasögonbågarna. Linsen bytes snabbt och enkelt. Formsprutad polykarbonat som har utsatts för extremt tryck ger en optiskt korrekt geometri och Flexible O Matter ramen sitter stadigt mot ansiktet för perfekt passform och komfort. Höjd: 9,5 cmBredd: 18 cm
 • Captura

  Med sin repel (smutsavvisande teknologi) och carl zeiss lins så är dessa goggles i en klass för sig, tillsammans med ett moderna utseende.
 • Beefy

  En retromodell som påminner om modellen Cleaver i en något mindre skala. En perfekt modell och passform för den som har lite mindre ansikte. Perfekt modell för den som kör utan hjälm. Bra luftintag och utmärkt passform.
 • Goggle Stash

  Plats för extra linsMått: 23 x 13 x 11cm Materials: 600D Polyester 600D Polyester Ripstop
 • Lobes

  Lobes från POC är stora, klotformade goggles för att ge dig ett brett synfält och samtidigt skydda dina ögon och ansikte. Tre lager skum på insidan av ramen ser till att skidglasögonen sitter bekvämt hela dagen. Notera! Linsen kommer se olika ut beroende på hur ljuset träffar dem. De kommer vara mer ogenomskinliga (som på bilden) när de exponeras för direkt solljus.
 • Goggles Gunner Plus 16/17, alpinglasögon

 • Goggles Smith Scope Pro 17/18, alpinglasögon

 • Goggles Smith Vice 16/17, alpinglasögon

 • Goggles Krown Jr 16/17, alpinglasögon

 • Goggles Smith Daredevil Violet 15/16, alpinglasögon

 • Goggles Smith I/OS 16/17, alpinglasögon

 • Klövsjö Goggle

  Klövsjö Goggle är kompatibla med de flesta skidhjälmar och har UV skydd 99,99%Förvaringspåse medföljerVikt: 153 gramBredd ram/lins: 24,3 cm
 • Ison Orange 3

  Ison Orange 3 är ett par skidglasögon med en minimalistisk ram som ger ett brett synfält.
 • Aerospace Snow Tiger

  Fotokromatisk lins cat 2-3 VLT 30% till 15%
 • Airflux Orange 3

  Airflux Orange 3 är ett par goggles från Julbo med SuperFlow System-teknologi som ger ett par välventilerade goggles som inte immar igen.
 • Fovea

  Fovea har en mjuk PU ram som formar sig efter ditt ansikte och håller sig flexibel även när temperaturen sjunker. Tre lager skum på insidan av ramen ser till att skidglasögonen är bekväma hela dagen.
 • Squad Mtb

  Ventilerad cylindrisk carbonic-x lins med anti-fog behandlingÖppna ventilations banor för optimalt luftflödeGenomskinlig lins med anti-fog ingårSweat-X F.A.T. 3-lagers skum som transporterar bort svett från ditt ansikteKompatibel med hjälmExtra brett band med silikon på insidan som håller det på plats
 • Edge Sr

  Första klassens skydd. Edge erbjuder 3-lager skum, sfärisk anti-fog behandlad innerlins, flexibla side clips och justerbart nackband för bästa passform. En nydesignad goggle, med klassisk ram och tydliga designinslag. Passar de flesta ansikten och hjälmar och fungerar även med vanliga glasögon under. Edge kommer med en dubbellins som håller hög optisk kvalitet. Ytterlinsen är tillverkad i okrossbar Polykarbonat och innerlinsen i Acetat med bästa anti fog-behandling. Allt för att du ska känna dig säker samtidigt som du får bästa möjliga sikt i varierade väderförhållanden. Edge går att få med kontrast-, spegel- eller multicoatad lins samt med eller utan silikonband och linsventilation.
 • Retina big Julia Mancuso Ed.

  Formar sig efter ansiktet och passar därför både normalstora och extra breda ansikten3-lagers skum på insidan av ramenOptisk polykarbonat (PC) yttre linsCellulosa propinate (CP) inre linesMjukt polyuretan (PU) ramLins gjord av ZEISS
 • Sniper L 0+2+3

  Mjuk foamkantAvtagbar linsSfärisk linsVentilation i linsenLins: x 3 stLjusgenomsläpp: 90 - 13% Skyddsindex: 0, 2, 3 100% UV-skydd
 • Flow

  Flow är en av Bliz toppmodeller som ligger i absolut framkant vad gäller funktion, flexibilitet och design. Flow är en hellins-modell som har optimerad prestanda och perfekt passform genom 3 lager mjukt skum och 45mm band. Flow kommer dessutom med ett flexibelt system för enkelt linsbyte, justerbart band och ett brett synfält. Flow har utrustats med en dubbellins som håller hög optisk kvalitet. Ytterlinsen är tillverkad i okrossbar Polykarbonat och innerlinsen i Acetat med bästa anti fog-behandling. Allt för att du ska känna dig säker samtidigt som du får bästa möjliga sikt i varierade väderförhållanden. Till Flow ingår det en extra kontrastlins som du enkelt kan byta till vid sämre väderförhållande. Flow används av Svenska Alpinlandslaget och Skicrosslandslaget.
 • Carver Smallface

  Bliz Carver Smallface är i grunden en Carver men har anpassats för att passa mindre ansikten. Carver Smallface är optimal för tjejer och barn med mindre ansikten.Carver Smallface är en half rim-modell som har optimerad prestanda och perfekt passform genom 3 lager mjukt skum och 50mm band. Carver kommer dessutom med ett flexibelt system för enkelt linsbyte, justerbart band och rörliga sidospännen för optimal följsamhet efter ansiktet och passform med hjälm.Carver Smallface kommer med en dubbellins som håller hög optisk kvalitet. Ytterlinsen är tillverkad i okrossbar Polykarbonat och innerlinsen i Acetat med bästa anti fog-behandling. Allt för att du ska känna dig säker samtidigt som du får bästa möjliga sikt i varierade väderförhållanden.Bliz Carver Smallface går att få med kontrast-, spegel- eller multicoatad lins samt med eller utan silikonband och linsventilation.
 • Headmaster

  Headmaster är en stor rimless-goggle med unikt synfält. Attityd, kaxighet och funktion utan motstycke. Silikonband och anti-fog behandlad dubbellins med oslagbara kontrastegenskaper.
 • Carver SmallFace

  Bliz Carver Smallface är i grunden en Carver men har anpassats för att passa mindre ansikten. Carver Smallface är optimal för tjejer och barn med mindre ansikten.Carver Smallface är en half rim-modell som har optimerad prestanda och perfekt passform genom 3 lager mjukt skum och 50mm band. Carver kommer dessutom med ett flexibelt system för enkelt linsbyte, justerbart band och rörliga sidospännen för optimal följsamhet efter ansiktet och passform med hjälm.Carver Smallface kommer med en dubbellins som håller hög optisk kvalitet. Ytterlinsen är tillverkad i okrossbar Polykarbonat och innerlinsen i Acetat med bästa anti fog-behandling. Allt för att du ska känna dig säker samtidigt som du får bästa möjliga sikt i varierade väderförhållanden.Bliz Carver Smallface går att få med kontrast-, spegel- eller multicoatad lins samt med eller utan silikonband och linsventilation.
 • Carver Smallface

  Bliz Carver Smallface är i grunden en Carver men har anpassats för att passa mindre ansikten. Carver Smallface är optimal för tjejer och barn med mindre ansikten. Carver Smallface är en half rim-modell som har optimerad prestanda och perfekt passform genom 3 lager mjukt skum och 50mm band. Carver kommer dessutom med ett flexibelt system för enkelt linsbyte, justerbart band och rörliga sidospännen för optimal följsamhet efter ansiktet och passform med hjälm. Carver Smallface kommer med en dubbellins som håller hög optisk kvalitet. Ytterlinsen är tillverkad i okrossbar Polykarbonat och innerlinsen i Acetat med bästa anti fog-behandling. Allt för att du ska känna dig säker samtidigt som du får bästa möjliga sikt i varierade väderförhållanden. Bliz Carver Smallface går att få med kontrast-, spegel- eller multicoatad lins samt med eller utan silikonband och
 • Geilo Goggle

  Geilo Goggle är kompatibla med de flesta skidhjälmar och har UV skydd 99,99%Förvaringspåse medföljerVikt: 127 gramBredd ram: 20 cm
 • Ison XCL Orange 3

  Ison XCL Orange 3 är ett par goggles från Julbo med sfärisk, vertikal lins.
 • Relapse

  Relapse är en av Anons nyare modeller. Har en cylindrisk lins, en mjuk ram och 3-lagers foam för en skön passform. Linsen är anti fog-behandlad och det följer med en extra lins. 100% UV-skydd och OTG (over the glasses) kompatibel.
 • Helix 2.0 W/Spare

  Google från Anon med cylindrisk lins som är behandlad med anti fog på insidan. 2-lagers foam med fleece närmast ansiktet för bra komfort. 100% UV-skydd och OTG (over the glasses) kompatibel.
 • Tempest

  Google från Anon med damdesign. Har en sfärisk lins som är behandlad med anti fog på insidan, 3-lagers foam för bäst komfort.
 • Helix 2.0 W/Spare

  Google från Anon med cylindrisk lins som är behandlad med anti fog på insidan. 2-lagers foam med fleece närmast ansiktet för bra komfort. 100% UV-skydd och OTG (over the glasses) kompatibel.
 • Insight

  Insight är en av Anons nyare modeller för dam med en cylindrisk lins som är behandlad med anti fog på insidan. 2-lagers foam med fleece närmast ansiktet för bra komfort. 100% UV-skydd och OTG (over the glasses) kompatibel.
 • Insight

  Insight är en av Anons nyare modeller för dam med en cylindrisk lins som är behandlad med anti fog på insidan. 2-lagers foam med fleece närmast ansiktet för bra komfort. 100% UV-skydd och OTG (over the glasses) kompatibel.
 • Tracker

  Google från Anon för de yngre åkarna. Har en cylindrisk lins som är behandlad med anti fog på insidan. 2-lagers foam med fleece närmast ansiktet för bra komfort, silikon strap på bandet för att inte glida på hjälmen.
 • Tracker

  Google från Anon för de yngre åkarna. Har en cylindrisk lins som är behandlad med anti fog på insidan. 2-lagers foam med fleece närmast ansiktet för bra komfort, silikon strap på bandet för att inte glida på hjälmen.
 • Klövsjö Goggle

  Klövsjö Goggle är kompatibla med de flesta skidhjälmar och har UV skydd 99,99%Förvaringspåse medföljerVikt: 153 gramBredd ram/lins: 24,3 cm
 • Flight Deck XM Prizm

  Flight Deck XM Prizm har High Definition Optics linser som ger optisk klarhet, visuell trogen återgivning och slagtålighet. De har även diskreta hack på insidan av ramen för att vara kompatibel med de flesta RX glasögonbågarna. Linsen bytes snabbt och enkelt. Formsprutad polykarbonat som har utsatts för extremt tryck ger en optiskt korrekt geometri och Flexible O Matter ramen sitter stadigt mot ansiktet för perfekt passform och komfort. Höjd: 9,5 cmBredd: 18 cm
 • Ravinen Goggle

  Ravinen Goggle är kompatibla med de flesta skidhjälmar och har UV skydd 99,99%Förvaringspåse medföljerRamens bredd: 15 cmVikt: 90 gram
 • Klövsjö Goggle

  Klövsjö Goggle är kompatibla med de flesta skidhjälmar och har UV skydd 99,99%Förvaringspåse medföljerVikt: 153 gramBredd ram/lins: 24,3 cm
 • Klövsjö Goggle

  Klövsjö Goggle är kompatibla med de flesta skidhjälmar och har UV skydd 99,99%Förvaringspåse medföljerVikt: 153 gramBredd ram/lins: 24,3 cm
 • Ravinen Goggle

  Ravinen Goggle är kompatibla med de flesta skidhjälmar och har UV skydd 99,99%Förvaringspåse medföljerRamens bredd: 15 cmVikt: 90 gram
 • Flight Deck Xm

  Flight Deck Xm är ett par skidglasögon med ett brett synfält i en kompakt storlek.
 • Geilo Goggle

  Geilo Goggle är kompatibla med de flesta skidhjälmar och har UV skydd 99,99%Förvaringspåse medföljerVikt: 127 gramBredd ram: 20 cm