MaximalFritid » Utrustning » Kameror

Märken på kameror:

Kameror

Att dokumentera sina naturupplevelser eller sportaktiviteter är väldigt populärt. För vanlig fotografering funkar dagens smartphones alldeles utmärkt då de har tillräckligt avancerade kameror för det. Vill man däremot filma ett slalomåk eller downhill på mountainbike behöver man en actionkamera.

 • Actioncam 1080p+

  Actioncam 1080p+ från Monster Digital är en actionkamera som fångar dina äventyr i både stillbilder och videor som du sedan kan dela med nära och kära. Med 15 medföljande delar, tillbehör och 16 GB minneskort har du allt du behöver!
 • Bandit (Bundle)

  Bandit (Bundle) är en actionkamera med flera tillbehör från TomTom. I paketet ingår förutom actionkameran: fjärrkontroll, styrfäste, Dive-linsskydd, 360-lutningsfäste och strömkabel.
 • Cube Camera

  Polaroid Cube Camera är en actioncamera som är vatten- och stöttålig, vilket gör att den alltid kan följa med på äventyr. 1080p HD video och 124 graders vidvinkel lins är några av Polaroid Cube Cameras egenskaper.
 • VIRB® X

  Med actionkameran VIRB X kan du spela in detaljrika HD-filmer i vidvinkel med 1080p30, ta foton med 12 megapixlar med upp till 10 bildrutor per sekund och fånga mer av allt som händer. VIRB X är utformad för de tuffaste miljöerna, vilket gör att du kan dyka ned till 50 meters djup utan hölje och få ett renare och tydligare ljud. Med Garmin GPS och G-Metrix kan du spåra och överlagra hur snabbt, hur långt bort, hur högt och hur intensivt ögonblicket faktiskt var.
 • CAMsports FUN action kamera

  Detta är en liten och mycket smidig actionkamera. Dun fungerar för alla typer av bruk pga av dess storlek och vikt. Den filmar i HR 736 x 480 p och har ett inbyggt minne på 2 GB. Detta ger dig en...
 • Actionkamera Shimano sportkamera CM-1000 Full HD, inkl. Micro SD 16GB

 • Bandit (Adventure Pack)

  Bandit (Adventure Pack) är ett äventyrspaket från TomTom som består av en actionkamera och flera olika tillbehör. Med Bandit kan du bland annat filma i 4k Ultra HD och ta 16 MP-bilder. Filma upp till 3 timmar nonstop i full HD och redigera allt material på direkten med Bandit-appen (iOS och Android). Fäst den enkelt på ryggsäcken eller hjälmen med click-and-go monteringssystemet och börja filma!
 • Bandit (Bike Pack)

  Bandit (Bike Pack) är ett cykelpaket från TomTom som består av en actionkamera och flera olika tillbehör. Med Bandit kan du bland annat filma i 4k Ultra HD och ta 16 MP-bilder. Filma upp till 3 timmar nonstop i full HD och redigera allt material på direkten med Bandit-appen (iOS och Android). Fäst den enkelt på styret eller hjälmen med click-and-go monteringssystemet och börja filma!
 • Action Cam GoPro HERO Session

 • GoPro HERO4 Black Edition Adventure, actionkamera

 • Action Cam HERO5 Session, actionkamera