MaximalFritid » Utrustning » Kikare

Märken på kikare:

Kikare

En bra kikare är kul att ha när man är ute i naturen och vill uppleva den ännu närmare. Här hittar du bästa kikarna från flera märken.

Vi har tagit med allt från enkla handkikare till avancerade jaktkikare och monocular. Är du en viktjägare väljer du en liten och kompakt kikare som får plats i fickan. Vill du ha mycket förstoring får du räkna med lite större paket att bära med.

 • Handy 8x42

  Rekommenderas till: Sport, vandring, fågelskådningd, jaktPrisma: Takkantsprisma BaK4Synfält: 7,4°Toppunktavstånd: 17,5 mm
 • 10x50WP

  Utgångspupill 5 mmFull beläggning på linsernaCenter fokusStällbart fokus -4 till +8 diopterStällbar ocular -4 till +4 diopterStällbar ögonpupill 58-72 mmRoterande ögonmusslorFylld med nitrogenPrisma BaK4Kikarens höjd: 19 cmURBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet
 • AD 8X36 Wp

  BaK4 prismor med utmärkt brytningsindex och rund utgångspupillFMC antireflexbehandlade linserFaskorrigering som appliceras på takkantsprisman för att maximera kvalitén av bildvisningenÖkad ljustransmission som skapar ljusa bilder med exakt färgåtergivningKvävefylldGummibeläggning för att tåla stötar och slag
 • NatureView 6x 30 Porro

  Kikare från Bushnell som ger klara, skarpa bilder i de flesta miljöer. Bekväm design med ett greppvänligt och skyddande i hölje i gummi. Prismatyp Porro, prismaglas BaK-4. En kikare för naturälskare i alla åldrar!
 • Silva Pocket 8

  En smidig och plitlig kikare som r enkel att anvnda och tlig mot sttar. 8x frstoring, 21mm objektiv och med prismatyp BK-7. Mtt 90 x 65 x 40mm Vikt 176 gram
 • Silva Pocket 10

  En plitlig och smidig kikare med en rejlt tilltagen specifikation, 10x frstoring, 25mm objektiv och 96 meter synflt. Utrustad med BK-7 prisma. Hela kikaren r tckt med ett stttligt och smutsavvisande verdrag. Mtt 120 x 65x 40mm Vikt 202 gram
 • Outdoor 10X25

  Focus Outdoor är en mycket prisvärd handkikare som kommer vara till glädje i många år. En vattentät kikare med kraftig gummikläddsel som ger ett bra grepp och ökad stötsäkerheten. Kikaren är också välbalanserad och har en stor fokuseringsratt som underlättar användningen även med handskar.Tillverkas med högklassiga Bak4 prismor och har en bra antireflexbehandling som ger en skarp och färgkorrekt bild över hela synfältet. Outdoor 10X25 är en handkikare som alltid kan följa med på resan, fjällvandringen eller på söndagspromenaden.
 • Outdoor 8X25

  Outdoor 8X25 är en mycket prisvärd handkikare som kommer vara till glädje i många år. En vattentät kikare med kraftig gummikläddsel som ger ett bra grepp och ökad stötsäkerheten. Kikaren är också välbalanserad och har en stor fokuseringsratt som underlättar användningen även med handskar.Tillverkas med högklassiga Bak4 prismor och har en bra antireflexbehandling som ger en skarp och färgkorrekt bild över hela synfältet. 25mm objektiv storleken är en handkikare som alltid kan följa med på resan, fjällvandringen eller på söndagspromenaden.
 • Handy 8x32

  Rekommenderas till: Sport, vandring, fågelskådningPrisma: Takkantsprisma BaK4Synfält: 7,4°Toppunktavstånd: 17,5 mm
 • Steiner Ranger Xtreme 8

  En liten smidig kikare allround-modell som med sitt breda synfält är bekväm att titta i även under lång tid. Med en ljustransmission på 92% och en färgrik och hög kontrast ger denna kikare en knivskarp och ljus bild. De ergonomiska ögonmusslorna gör kikaren extra bekväm att titta i och med det stora synfältet blir det enkelt att hitta och följa till exempel ett djur. Det vattentäta kikarhuset som är tillverkat av Macrolon ger en låg vikt och Steiners gummikläddsel ger ett överlägset grepp i både varmt och kallt väder.
 • Steiner Ranger Xtreme 8

  En kikare i toppklass med färgrik och hög kontrast som ger knivskarp bild. Med en ljustransmission på 92% och en färgrik och hög kontrast ger denna kikare en knivskarp och ljus bild. De ergonomiska ögonmusslorna gör kikaren extra bekväm att titta i och med det stora synfältet blir det enkelt att hitta och följa till exempel ett djur. Det vattentäta kikarhuset som är tillverkat av Macrolon ger en låg vikt och Steiners gummikläddsel ger ett överlägset grepp i både varmt och kallt väder.
 • Steiner Ranger Xtreme 10

  En handkikare som du kommer ha nytta och glädje av under väldigt många år. Kikare i toppklass med färgrik och hög kontrast som ger knivskarp bild. Med en ljustransmission på 92% och en färgrik och hög kontrast ger denna kikare en knivskarp och ljus bild. De ergonomiska ögonmusslorna gör kikaren extra bekväm att titta i och med det stora synfältet blir det enkelt att hitta och följa till exempel ett djur. Det vattentäta kikarhuset som är tillverkat av Macrolon ger en låg vikt och Steiners gummikläddsel ger ett överlägset grepp i både varmt och kallt väder.
 • Steiner Ranger Xtreme 8

  Steiner Ranger Xtreme är en idealisk kompanjon när du behöver en aktiv jaktpartner. Denna bekväma och kompakta kikare levererar otroligt skarpa och klara bilder, särskilt på långa avstånd. Med en ljustransmission på 92% och en färgrik och hög kontrast ger denna kikare en knivskarp och ljus bild. De ergonomiska ögonmusslorna gör kikaren extra bekväm att titta i och med det stora synfältet blir det enkelt att hitta och följa till exempel ett djur. Det vattentäta kikarhuset som är tillverkat av Macrolon ger en låg vikt och Steiners gummikläddsel ger ett överlägset grepp i både varmt och kallt väder.
 • Legend 10x42 M-Series

  Kikare i lättviktsaluminium från Bushnell med maximal ljusstyrka, skärpa och klarhet. Vattentätt, dimsäker och med ultravitt synfält.
 • Handy 8x25

  Smidig allroundkikare som fungerar till det mesta. Med Bak-4 prismor och multicoating på alla linser ger en tydlig bild och naturtrogen färgåtergivning.Fyllt med Nitrogengas gör den vattentät ner till 1,5 meter i 3 minuter.Multicoating på alla linserBak4-prismorVattentät
 • Outdoor 10X32

  Outdoor 10X32 är en mycket prisvärd handkikare som kommer vara till glädje i många år. En vattentät kikare med kraftig gummikläddsel som ger ett bra grepp och ökad stötsäkerheten. Kikaren är också välbalanserad och har en stor fokuseringsratt som underlättar användningen även med handskar.Tillverkas med högklassiga Bak4 prismor och har en bra antireflexbehandling som ger en skarp och färgkorrekt bild över hela synfältet. Outdoor 10X32 är en handkikare som alltid kan följa med på resan, fjällvandringen eller på söndagspromenaden.
 • Outdoor 8X32

  Outdoor 8X32 är en mycket prisvärd handkikare som kommer vara till glädje i många år. En vattentät kikare med kraftig gummikläddsel som ger ett bra grepp och ökad stötsäkerheten. Kikaren är också välbalanserad och har en stor fokuseringsratt som underlättar användningen även med handskar.Tillverkas med högklassiga Bak4 prismor och har en bra antireflexbehandling som ger en skarp och färgkorrekt bild över hela synfältet. Outdoor 8X32 är en handkikare som alltid kan följa med på resan, fjällvandringen eller på söndagspromenaden.
 • Legend 8x42 M-Series

  Legenden av kikare! Bushnells Legend har ett lätt magnesiumhölje och blyfritt glas med dielektrisk beläggning för att säkerställa högsta färgåtervinning och hela 92% ljusgenomsläpp. Vatten- och imtät. Väska, linsskydd, rem och putsduk medföljer.
 • Handy 10x42

  Rekommenderas till: Vandring, fågelskådning, jaktPrisma: Takkantsprisma BaK4Synfält: 5,8°Toppunktavstånd: 14 mm
 • H2O 8x42

  BaK-4 tak prismor för ljusa, klara och skarpa bilder. Flerlagerbehandlad optik för ett överlägset högt ljusgenomsläpp och ljusstyrka . Vattentäta O-ringar gör kikaren 100% vattentät och kvävgasfylld. Stor center fokus ratt för enkel justering. Gummerat ytterhölje som ger dig bra grepp även vid våta förhållanden.Prismatyp: TakkantsprismaBildvinkel: 7,0°Utgångspupill: 5,2mmRelativ Ljusstyrka: 27,6Skymningsfaktor: 18,3Fokus Typ: CenterVattentät och imtätStorlek: 160 x 188 x 60 mmLinsskyddVäskaHalsrem30 års Garanti
 • Outdoor 10X42

  Outdoor 10X42 är en mycket prisvärd handkikare som kommer vara till glädje i många år. En vattentät kikare med kraftig gummikläddsel som ger ett bra grepp och ökad stötsäkerheten. Kikaren är också välbalanserad och har en stor fokuseringsratt som underlättar användningen även med handskar.Tillverkas med högklassiga Bak4 prismor och har en bra antireflexbehandling som ger en skarp och färgkorrekt bild över hela synfältet. Outdoor 10X42 är en handkikare som alltid kan följa med på resan, fjällvandringen eller på söndagspromenaden.
 • Handy 10x32

  Rekommenderas till: Vandring, fågelskådningPrisma: Takkantsprisma BaK4Synfält: 5,8°Toppunktavstånd: 14 mm
 • Outdoor 8X42

  Outdoor 8X42 är en mycket prisvärd handkikare som kommer vara till glädje i många år. En vattentät kikare med kraftig gummikläddsel som ger ett bra grepp och ökad stötsäkerheten. Kikaren är också välbalanserad och har en stor fokuseringsratt som underlättar användningen även med handskar.Tillverkas med högklassiga Bak4 prismor och har en bra antireflexbehandling som ger en skarp och färgkorrekt bild över hela synfältet. Outdoor 8X42 är en handkikare som alltid kan följa med på resan, fjällvandringen eller på söndagspromenaden.
 • Binocular FOX 8x42

  Vattentät, nitrogenfylld kikare från Silva med Bak4 optik och gummiyta för bra grepp.
 • Focus Falcon 8x42

  BaK4 prismorna är behandlade med faskorrigerad och dielectric coating för att klara de svåraste ljussituationerna i alla väder. Den öppna konstruktionen av kikarkroppen gör att man enkelt kan hantera denna kikare med en hand, samt att kikaren är tillverkad av Magnesium/Aluminium gör den lätt och slagtålig.Extra stort synfält hittar man lätt det man söker och med de bekväma vridokularen kan man anpassa kikaren efter sitt eget seende.Levereras komplett med väska och nackrem.
 • Focus Eagle 10x42

  Chassit är tillverkat i slagtåligt aluminium och är fyllt med nitrogengas vilket gör kikaren vatten och dammtät. Perfekt modell för jägare och fågelskådare som klarar både grynings- och skymningsljus.Levereras komplett med väska och nackrem
 • Focus Eagle 8x42

  Chassit är tillverkat i slagtåligt aluminium och är fyllt med nitrogengas vilket gör kikaren vatten och dammtät. Perfekt modell för jägare och fågelskådare som klarar både grynings- och skymningsljus.Levereras komplett med väska och nackrem
 • Luger DA 8x42 - Kikare black

 • Arena D+ 8 x 42 - Kikare black

 • Arena F 8 x 25 - Kikare black

 • Magno - Kikare grey

 • Vantage 20-60X60 - Spektiv green

 • Luger LW 10x25 - Kikare black

 • Arena D+ 8 x 32 - Kikare black

 • Sektor D 10 x 32 Compact+ - Kikare black

 • Mackenzie 8x32 camo, handkikare

 • Vantage 8x25 - Kikare grey

 • UP 8x25 WP

  Storlek (LxBxH i mm): 115 x 110 x 55
 • Sektor D 10 x 42 Compact+ - Kikare black

 • Precision Range Finder 600m

  Mäter avstånd upp till 600mKlarar "små objekt" genom att den läser av flera punkter och väljer den närmaste, ex. en golfflaggaMäter i dimma/regn där minsta avstånd är 25m för att säkerställa noggrannheten.Hastighet 0-300 km/hStorlek 106x73x35mmBatteri CR2 (Ingår ej)
 • Sektor D 8 x 32 Compact+ - Kikare black

 • Sektor D 8 x 42 Compact+ - Kikare black

 • Trophy D 10 x 32 ED - Kikare black

 • Trophy D 8 x 32 ED - Kikare black

 • Trophy F 10 x 25 ED WW - Kikare black

 • Trophy F 8 x 25 ED WW - Kikare black

 • Luger DG 8x42 - Kikare One Size grey

 • Luger DX 8x42 - Kikare One Size black

 • Endurance ED 8X42 - Kikare black

 • Frontier 8X42 - Kikare black

 • Binocular Pocket 10x

  Mått: 120x65x40mm
 • Junior 6x21

  Kikaren är specialbyggd med en centrumled för stabilitet och är anpassad för en ögonbredd mellan 50 ? 63mm. Stor fokuseringsratt gör det lätt att justera skärpan och antireflexbehandlingen ger an klarare bild. Gummiklädseln tar upp stötar och slag och ger även ett säkrare grepp för att inte tappa kikaren.