MaximalFritid » Utrustning » Kikare

Märken på kikare:

Kikare

En bra kikare är kul att ha när man är ute i naturen och vill uppleva den ännu närmare. Här hittar du bästa kikarna från flera märken.

Vi har tagit med allt från enkla handkikare till avancerade jaktkikare och monocular. Är du en viktjägare väljer du en liten och kompakt kikare som får plats i fickan. Vill du ha mycket förstoring får du räkna med lite större paket att bära med.

 • 10x25WP

  10x25WP är en kikare i aluminium med 10 gånger förstoring och 25 mm objektiv. 10x25WP har porro prisma och klotformade linser som båda är gjorda av optiskt glas och ger en vy på 101 meter. Dess nätta design gör den lätt att ta med i packningen på vilka äventyr som helst.
 • 7x18 Mono

  7x18 Mono är en kikare i abs plast med 7 gånger förstoring och 18 mm objektiv. 7x18 Mono har porro prisma och klotformade linser som båda är gjorda av optiskt glas och ger en vy på 163 meter. Dess nätta design gör den lätt att ta med i packningen på vilka äventyr som helst.
 • 10x50SPB

  10x50SPB är en kikare i aluminium med 10 gånger förstoring och 50 mm objektiv. 10x50SPB har porro prisma och klotformade linser som båda är gjorda av optiskt glas och ger en vy på 125 meter. Dess nätta design gör den lätt att ta med i packningen på vilka äventyr som helst.
 • 10x50WP

  10x50WP är en vattentät, stötsäker kikare i aluminium med 10 gånger förstoring och 50 mm objektiv. 10x50WP har porro prisma och klotformade linser som båda är gjorda av optiskt glas och ger en vy på 125 meter. Dess nätta design gör den lätt att ta med i packningen på vilka äventyr som helst.
 • Handy 8x42

  Med ljustransmission, skärpa och stryktålighet som topp prioteringar har Focus tagit fram den ultimata Outdoor kikaren. Fully- multicoated optik och BaK-4 prismor ger denna kikare en ljus och skarp bild i de svåraste perioderna vid gryning och skymning. Gummikläddseln ger en stöttålighet, den är även O-rings tätad och fylld med nitrogengas för att vara 100% vattentät. Med Soft-touch tumgrepp blir Focus Handy lätt att använda.
 • Silva Pocket 8

  En smidig och pålitlig kikare som är enkel att använda och tålig mot stötar. 8x förstoring, 21mm objektiv och med prismatyp BK-7. Mått 90 x 65 x 40mm Vikt 176 gram
 • Silva Pocket 10

  En pålitlig och smidig kikare med en rejält tilltagen specifikation, 10x förstoring, 25mm objektiv och 96 meter synfält. Utrustad med BK-7 prisma. Hela kikaren är täckt med ett stöttåligt och smutsavvisande överdrag. Mått 120 x 65x 40mm Vikt 202 gram
 • Legend 10x42 M-Series

  Kikare i lättviktsaluminium från Bushnell med maximal ljusstyrka, skärpa och klarhet. Vattentätt, dimsäker och med ultravitt synfält.
 • Outdoor 10X25

  Focus Outdoor är en mycket prisvärd handkikare som kommer vara till glädje i många år. En vattentät kikare med kraftig gummikläddsel som ger ett bra grepp och ökad stötsäkerheten.
 • Action II 8X25

  Ny robust lättviktsdesign. Konstruktion och materialval har gjort att denna kikare sticker ut i sin klass. Objektiven i hög optisk kvalité samt prismor av BaK4 ger en skarp bild. Antireflexbehandlingen av multicoating teknik på alla linser ger motiven dess rätta färger.
 • NatureView 6x 30 Porro

  Kikare från Bushnell som ger klara, skarpa bilder i de flesta miljöer. Bekväm design med ett greppvänligt och skyddande i hölje i gummi. Prismatyp Porro, prismaglas BaK-4. En kikare för naturälskare i alla åldrar!
 • Ultima 8x42

  De utvalda materialen, linser och coating (beläggning) är i den absolut bästa kvalitén och det hantverksmässiga utförandet garanterar att du får en kikare för lång tid framöver.
 • Steiner Ranger Xtreme 8

  En liten smidig kikare allround-modell som med sitt breda synfält är bekväm att titta i även under lång tid. Med en ljustransmission på 92% och en färgrik och hög kontrast ger denna kikare en knivskarp och ljus bild. De ergonomiska ögonmusslorna gör kikaren extra bekväm att titta i och med det stora synfältet blir det enkelt att hitta och följa till exempel ett djur. Det vattentäta kikarhuset som är tillverkat av Macrolon ger en låg vikt och Steiners gummikläddsel ger ett överlägset grepp i både varmt och kallt väder.
 • Steiner Ranger Xtreme 8

  En kikare i toppklass med färgrik och hög kontrast som ger knivskarp bild. Med en ljustransmission på 92% och en färgrik och hög kontrast ger denna kikare en knivskarp och ljus bild. De ergonomiska ögonmusslorna gör kikaren extra bekväm att titta i och med det stora synfältet blir det enkelt att hitta och följa till exempel ett djur. Det vattentäta kikarhuset som är tillverkat av Macrolon ger en låg vikt och Steiners gummikläddsel ger ett överlägset grepp i både varmt och kallt väder.
 • Steiner Ranger Xtreme 10

  En handkikare som du kommer ha nytta och glädje av under väldigt många år. Kikare i toppklass med färgrik och hög kontrast som ger knivskarp bild. Med en ljustransmission på 92% och en färgrik och hög kontrast ger denna kikare en knivskarp och ljus bild. De ergonomiska ögonmusslorna gör kikaren extra bekväm att titta i och med det stora synfältet blir det enkelt att hitta och följa till exempel ett djur. Det vattentäta kikarhuset som är tillverkat av Macrolon ger en låg vikt och Steiners gummikläddsel ger ett överlägset grepp i både varmt och kallt väder.
 • Steiner Ranger Xtreme 8

  Steiner Ranger Xtreme är en idealisk kompanjon när du behöver en aktiv jaktpartner. Denna bekväma och kompakta kikare levererar otroligt skarpa och klara bilder, särskilt på långa avstånd. Med en ljustransmission på 92% och en färgrik och hög kontrast ger denna kikare en knivskarp och ljus bild. De ergonomiska ögonmusslorna gör kikaren extra bekväm att titta i och med det stora synfältet blir det enkelt att hitta och följa till exempel ett djur. Det vattentäta kikarhuset som är tillverkat av Macrolon ger en låg vikt och Steiners gummikläddsel ger ett överlägset grepp i både varmt och kallt väder.
 • AD 10X36 Wp

  Med ny avancerad FMC-behandling på alla linser, faskorrigerigerade BAK4 prisma med ny förbättrad ljustransmissionsbeläggningen, erbjuder dessa kikare ger kristallklara bilder och suverän kontrast. Serien har alla de funktioner som PENTAX har att erbjuda: innerfokusering, vatten- och dammtät, kvävegasfylld, gummerad konstruktion, stort fokushjul och Twist-up ögonmusslor för bekväm hantering och lätt fokusering.
 • AD 8X36 Wp

  AD 8X36 Wp är en kompakt kikare med 8 gånger förstoring och 36 mm linser som erbjuder enastående bildkvalitet för dig som vill ha en bärbar kikare utan att kompromissa på den optiska prestandan.
 • AD 9X28 Wp

  Tack vare fullt antireflexbelagda linser, faskorrigerad optik och BAK4 prismor har Pentax förbättrad ljustransmission. Kikare ger en kristallklar bild med suverän kontrast. Serien har alla de funktioner som PENTAX har att erbjuda: inner fokusering, vattentät, kvävegasfylld. Stort fokushjul och Twist-up ögonmusslor ger en bekväm hantering och lätt hantering.
 • SD 9X42 Wp

  9x förstoring ger en perfekt avvägning mellan förstoringsgraderna. Levererar en stabil och ljusstark bild. Den har alla de kvalitetsfunktioner som finns i hela sortimentet av takkantsprisma FMC-antireflexbehandling, inner fokusering, vatten- och dammtät, kvävegasfylld, och faskorrigeringsbehandling på BaK4 prismor.
 • Handy 8x25

  Focus Handy 8x25 är en enkel och tålig vattentät handkikare.
 • Outdoor 8X25

  Outdoor 8X25 är en mycket prisvärd handkikare som kommer vara till glädje i många år. En vattentät kikare med kraftig gummikläddsel som ger ett bra grepp och ökad stötsäkerheten.
 • Outdoor 10X32

  Outdoor 10X32 är en mycket prisvärd handkikare som kommer vara till glädje i många år. En vattentät kikare med kraftig gummikläddsel som ger ett bra grepp och ökad stötsäkerheten.
 • Outdoor 8X32

  Outdoor 8X32 är en mycket prisvärd handkikare som kommer vara till glädje i många år. En vattentät kikare med kraftig gummikläddsel som ger ett bra grepp och ökad stötsäkerheten.
 • Legend 8x42 M-Series

  Legenden av kikare! Bushnells Legend har ett lätt magnesiumhölje och blyfritt glas med dielektrisk beläggning för att säkerställa högsta färgåtervinning och hela 92% ljusgenomsläpp. Vatten- och imtät. Väska, linsskydd, rem och putsduk medföljer.
 • Naturescope 20-60X60 WP

  Focus Naturescope 20-60x60 WP är en vattentät ljusstark tubkikare med bra prestanda.
 • Ultima/C 8X25

  Takkantsprismakikare i elegant och superkompakt design.
 • Handy 10x42

  Med ljustransmission, skärpa och stryktålighet som topp prioteringar har Focus tagit fram den ultimata Outdoor kikaren. Fully- multicoated optik och BaK-4 prismor ger denna kikare en ljus och skarp bild i de svåraste perioderna vid gryning och skymning. Gummikläddseln ger en stöttålighet, den är även O-rings tätad och fylld med nitrogengas för att vara 100% vattentät. Med Soft-touch tumgrepp blir Focus Handy lätt att använda.
 • Handy 8x32

  Med ljustransmission, skärpa och stryktålighet som topprioteringar har Focus tagit fram den ultimata Outdoor kikaren. Fully-multicoated optik och BaK-4 prismor ger denna kikare en ljus och skarp bild i de svåraste perioderna vid gryning och skymning. Gummikläddseln ger en stöttålighet, den är även O-rings tätad och fylld med nitrogengas för att vara 100% vattentät. Med Soft-touch tumgrepp blir Focus Handy lätt att använda.
 • H2O 8x42

  Som namnet säger, är Bushnell H2O 8x42 en vattentät kikare tillverkad för att klara av att bli blöt. Kikaren är perfekt för skidåkare, skoteråkare, sportfiskare och kajakpaddlare.
 • Binocular SEAL 7x50

  Vattentät, nitrogenfylld kikare från Silva med Bak4 optik och gummiyta för bra grepp. Bak4 optik och Porro prism system.
 • Focus Falcon 10x42

  FOCUS FALCON 10x42 är en vattentät kikare för både amatörer och proffs. Tillverkas med ED-glas och ger en briljant skärpa över hela synfältet med hög kontrast.
 • Handy 10x32

  Med ljustransmission, skärpa och stryktålighet som topp prioteringar har Focus tagit fram den ultimata Outdoor kikaren. Fully- multicoated optik och BaK-4 prismor ger denna kikare en ljus och skarp bild i de svåraste perioderna vid gryning och skymning. Gummikläddseln ger en stöttålighet, den är även O-rings tätad och fylld med nitrogengas för att vara 100% vattentät. Med Soft-touch tumgrepp blir Focus Handy lätt att använda.
 • Binocular HAWK 10x42

  Vattentät, nitrogenfylld kikare från Silva med Bak4 optik och gummiyta för bra grepp. Porro prism system.
 • Binocular FOX 8x42

  Vattentät, nitrogenfylld kikare från Silva med Bak4 optik och gummiyta för bra grepp.
 • Focus Falcon 8x42

  FOCUS FALCON 8x42 är en vattentät kikare för både amatörer och proffs. Tillverkas med ED-glas och ger en briljant skärpa över hela synfältet med hög kontrast.
 • Action II 10X25

  Ny robust lättviktsdesign. Konstruktion och materialval har gjort att denna kikare sticker ut i sin klass. Objektiven i hög optisk kvalité samt prismor av BaK4 ger en skarp bild. Antireflexbehandlingen av multicoating teknik på alla linser ger motiven dess rätta färger.
 • Focus Eagle 10x42

  Focus Eagle 8x42 är med sina noggrant utvalda linser och prismor en modell som levererar en ljus och skarp bild. BaK4 prismorna är behandlade med en faskorrigerande beläggning för en färgkorrekt upplevelser i de svåraste ljussituationerna.
 • Focus Eagle 8x42

  Focus Eagle 8x42 är med sina noggrant utvalda linser och prismor en modell som levererar en ljus och skarp bild. BaK4 prismorna är behandlade med en faskorrigerande beläggning för en färgkorrekt upplevelser i de svåraste ljussituationerna.
 • Epic 10

  Kikaren Silva Epic har ett robust gummihölje och vattentät design är den här kompakta kikaren perfekt vid vandringar, sport och friluftsliv.
 • Echo Zoom Monocular 10-30X21

  Echo Zoom Monocular 10-30X21 är en välutrustad, mycket kompakt kikare som ger en skarp bild när du behöver det.
 • Echo Pocket Scope 7x18

  Brunton Echo Pocket Scope passar i din ficka, är lätt och kompakt samt förvånansvärt bra till dess ringa storlek.
 • Luger DA 8x42 - Kikare black

 • Luger LW 10x25 - Kikare black

 • Arena D+ 8 x 42 - Kikare black

 • Arena F 8 x 25 - Kikare black

 • Arena F+ 10 x 25 - Kikare black

 • Magno - Kikare grey

 • Arena D+ 8 x 32 - Kikare black

 • Sektor D 10 x 32 Compact+ - Kikare black

 • Vantage 8x25 - Kikare grey

 • Farlux F-B Silver 10 x 28 - Kikare black