MaximalFritid » Utrustning » Klockor » Pulsklockor

Märken på pulsklockor:

Pulsklockor

Dagens pulsklockor är så mycket mer än bara en display som visar din aktuella puls. Många klockor har idag funktioner som gör klockan till en träningspartner. Pulsklockorna kan guida både motionärer och elitidrottare så att träningen blir så effektiv som möjligt. Här hittar du pulsklockor från de ledande nordiska märkena Polar och Suunto.

Träningsklockor med pulssensor och träningsprogram

Träningsklockor finns i flera olika prisklasser där antalet funktioner är direkt korrelerat med priset. Ju fler inställningar och avancerade träningsprogram du vill ha, desto högre pris på klockan.

Till de allra flesta klockor följer det med en pulssensor. Pulsen registreras över bröstkorgen med ett pulsband. Bandet skickar data till pulsklockan och där kan du följa den under träningspasset. Du kan ställa in olika träningszoner utifrån pulsintervall.

 • iFit Vue

  Armbanden kan bytas ut Vattenavstötande (IPX 7) Räknar väckningar och sykluser av lätt och djup sömn Räknar aktivitet genom hela dagen Synkroniseras till iFit via Bluetooth Appliaktioner för Android och iOS tillgängliga Justerbara armband S/M eller L/XL storlekar Uppladdbart 7-dags litium-ion batteri
 • iFit Classic woman

  Solid klocka och fitnessräknare i ett. Sifferskivorna visar steg och kalorier. &bull Vattenavstötande (IPX 7) &bull Räknar väckningar och sykluser av lätt och djup sömn &bull Räknar aktivitet genom hela dagen &bull Synkroniseras till iFit via Bluetooth &bull Appliaktioner för Android och iOS tillgängliga &bull Justerbara armband  &bull Uppladdbart 7-dags litium-ion batteri 
 • iFit Duo Cloud

  En fitnessklockasom du kan vända på. På den ena sidan har du en vanlig klocka med urskiva, på den andra sidan en LCD-skärm med statistik och träningsdata. iFit Duo passar på kontoret och på träningen! &ndash Aviseringar från smarttelefon &ndash Vattentät &ndash Synkroniserar till iFit app via Bluetooth &ndash Appar tilgänglig för både iOS och Android 
 • Forerunner 735XT

  Forerunner 735XT är en multisportklocka med Garmin Elevate pulsmätning vid handleden.
 • iFit Link

  Armbanden kan bytas ut Vattenavstötande (IPX 7) Visar väckningar och sykluser av lätt och djup sömn Räknar aktivitet genom hela dagen Synkroniseras till iFit via Bluetooth Appliaktioner för Android och iOS tillgängliga Justerbara armband S/M eller L/XL storlekar Uppladdbart 7-dags litium-ion batteri
 • M600

  Polar M600 är en pulsklocka Polar med pulsmätning på handleden. Med klockan får du tillgång till praktiska Android Wear tillsammans med Polars kraftfulla träningsfunktioner. Gör det bästa av vardagen var du än befinner dig ? på jobbet, vid poolen eller när du är ute och sätter personliga rekord.
 • Pulsklocka inSPORTline Fit

  Teknisk beskrivning:     Modern design, många funktioner     Funktioner: datum, tid, larm     Väl arrangerad bakgrundsbelyst display     Hjärtfrekvensmätning med EKG noggrannhet     Passar de flesta sportaktiviteter      Effektiv fettförbränning genom att träna i önskad pulszon     Enkel och intuitiv användningfunktioner:     Specialfunktioner: en knapp för drift     Beräkning av kaloriförbrukning     Hjälper dig att hålla pulsen i önskad zon     3 förinställda pulszoner     1 justerbar pulszon     Maxpuls     Snittpuls     Signalering uppnådd / över pulszon     Mäter tiden för träning inom pulszonen     Dina pass sparas i minnet - möjlighet att återkalla och analysera din träningPaketet innehåller:     klocka          bröstbälte     batterier Manual på engelska, se vid manual nedan.
 • iFit Act

  Armbandsur som automatiskt upptäcker när du går, springer eller sover. Se aktivitetsstatistik, logga kalorier och motta statistikk, logg kalorier og motta varsler från din smarttelefon via OLED touchskärmen. &bull Akselerometer med tre akser. &bull Justerbart armband &bull Vattenavstötande &bull Trådlös synkronisering med BLE-teknologi. &bull Fyra till sex månaders levnadstid på batteriet &bull Kopplar till iFit &bull Applikationer för Android och iOS(Telefonen på bilden ingår inte) 
 • iFit Classic Man

  Solid klocka och fitnessräknare i ett. Sifferskivorna visar steg och kalorier. &bull Vattenavstötande (IPX 7) &bull Räknar väckningar och sykluser av lätt och djup sömn &bull Räknar aktivitet genom hela dagen &bull Synkroniseras till iFit via Bluetooth &bull Appliaktioner för Android och iOS tillgängliga &bull Justerbara armband &bull S/M eller L/XL storlekar &bull Uppladdbart 7-dags litium-ion batteri 
 • iFit Duo Knight

  En fitnessklocka som du kan vända på. På den ena sidan har du en vanlig klocka med urskiva, på den andra sidan en LCD-skärm med statistik och träningsdata. iFit Duo passar på kontoret och på träningen! &ndash Aviseringar från smarttelefon &ndash Vattentät &ndash Synkroniserar till iFit app via Bluetooth &ndash Appar tilgänglig för både iOS och Android 
 • iFit Duo Space

  En fitnessklocka som du kan vända på. På den ena sidan har du en vanlig klocka med urskiva, på den andra sidan en LCD-skärm med statistik och träningsdata. iFit Duo passar på kontoret och på träningen! &ndash Aviseringar från smarttelefon &ndash Vattentät &ndash Synkroniserar till iFit app via Bluetooth &ndash Appar tilgänglig för både iOS och Android
 • Runner 2 Music

  Runner 2 Music ger dig koll på din löpning samtidigt som du kan lyssna på musik. Plats för 3 GB musiklagring (cirka 500 låtar) samt multisportläge och aktivitetsmätning dygnet runt.
 • Runner 2 Cardio + Music

  Runner2 Cardio + Music är en pulsklocka från TomTom med inbyggd pulsmonitor som ger pulsinformation direkt från klockan. Dessutom går det att direkt från klockan lyssna på favoritmusiken under träningspasset.
 • A300 HR

  Polar A300 är en klocka som mäter din dagliga aktivitet och ger dig feedback om din kropp när du jobbar, tränar och sover.
 • Forerunner 630 Bundle

  Oavsett om du tränar inför ditt första maraton eller är ute efter att krossa ett personligt rekord ger dig Forerunner 630 alla de omfattande data som du behöver för träning och tävling. Kontrollera din form genom att para ihop 630-enheten med HRM-Run?-mätaren för att mäta kadens, vertikal rörelse och markkontakttid¹. Ytterligare löpdynamik innefattar balans för markkontakttid, steglängd och kvot vertikal rörelse/steglängd, vilket ger löparna inblick i hur effektiv och balanserad deras löpform är.
 • M5 Women

  Suunto M5 är pulsmätaren för hälsoentusiaster. Den tillhandahåller smarta råd och anpassningsbara träningsprogram som baseras på personliga data. Suunto M5 mäter pulsen och ger detaljerade analyser och feedback som t.ex. kaloriförbrukning och råd om träningsintensitet, både under och efter träningen. Kompatibel med Suunto POD-enheter för hastighet och distans.
 • Runner 3 Cardio

  Runner 3 Cardio är en multisportklocka från Tomtom. Med sin ultra slimmade design blir den din bästa träningskompis.
 • Runner 3 Cardio + Music

  Runner 3 Cardio + Music från TomTom är en träningsklocka för alla .
 • M200 OHR

  M200 OHR från är en pulsklocka från Polar som passar perfekt till löpträningen. Med sin inbyggda pulsmätare vid handleden är det bara att spänna fast armbandet och börja träna.
 • Runner 2 Cardio + Music+ Bt Hp

  Runner2 Cardio + Music är en pulsklocka från TomTom med inbyggd pulsmonitor som ger pulsinformation direkt från klockan. Dessutom går det att direkt från klockan lyssna på favoritmusiken under träningspasset. Du får även TomTom Runner 2/Spark, Sports-hörlurar med Bluetooth på köpet (värde 799kr).
 • Forerunner 935 Tri Bundle

  Forerunner 935 är en förstklassig träningsklocka från Garmin för löpning/triathlon som hjälper dig att finjustera din träning och återhämtning för ständig förbättring och motivation! Forerunner erbjuder avancerade löpnings- och multisportfunktioner i en ultra lätt, stilren och bekväm klocka som du kan bära hela dagen, så väl på löprundan som till vardags. *Detta är en paktetprodukt, läs vad som ingår nedan.
 • Forerunner 935

  Forerunner 935 är en förstklassig träningsklocka från Garmin för löpning/triathlon som hjälper dig att finjustera din träning och återhämtning för ständig förbättring och motivation! Forerunner erbjuder avancerade löpnings- och multisportfunktioner i en ultra lätt, stilren och bekväm klocka som du kan bära hela dagen, så väl på löprundan som till vardags.
 • A360

  Polar A360 är ett vattentätt aktivitetsband med pulsmätning från Polar. Det är det första aktivitetsarmband som har både integrerad pulsmätning och Polars individuella träningsguide, samt aktivitetsmätning dygnet runt och smart-notiser med vibration.
 • Activity Fitbit Charge 2 Plum Small, träningsarmband

 • A300

  Polar A300 är en klocka som mäter din dagliga aktivitet och ger dig feedback om din kropp när du jobbar, tränar och sover. OBS! Pulsband ingår ej !
 • Forerunner® 920XT, inkl. HRM-Tri Bundle

  Forerunner 920XT ? med avancerade funktioner som löpdynamik, beräkning av VO2-max, spårning i realtid och smartaviseringar. Forerunner 920XT har en högupplöst färgskärm, flexibla gångjärnsförsedda band och ett klockläge, så att du kan använda den hela dagen. Den inbyggda aktivitetsmätarfunktionen mäter steg, sömn och antalet förbrända kalorier under hela dagen, vilket ger en mer fullständig bild av din dagliga aktivitet. Till denna produkt kommer både ett pulsband för träning på land och ett pulsband för träning i vatten.
 • Loop2

  Avancerad aktivitetsregistrerare/stegräknare från Polar. Loop registrerar kontinuerligt (24/7) hur du rör dig, och ger sedan förslag på hur du kan gå till väga för att nå dina mål i form av aktivitet eller träning.
 • Vivosmart HR Regular

  vívosmart HR är en smart aktivitetsmätare¹ med Elevate?-pulsteknik som mäter pulsen på handleden dygnet runt. Det ger dig friheten att träna utan att behöva något ytterligare pulsband. Med hjälp av pulsen ger vívosmart HR information om förbrukade kalorier och mäter intensiteten i dina träningsaktiviteter, så att du blir bättre belönad för dina ansträngningar. Du kan också använda din vívosmart HR som pulsmätare på handleden när du parar ihop den med andra kompatibla Garmin-enheter.
 • Vivosmart 3

  Håll koll på din hälsa och dina prestationer med Vivosmart 3 från Garmin. Vivosmart mäter din aktivitet dygnet runt tack vare Elevate? pulsmätning direkt vid handleden. Mät steg, antal trappor, förbrända kalorier, intensiva minuter sömn och mycket mer. Du kan dessutom ta emot notifikationer direkt från telefonen. Den är en perfekt partner för kontoret, gymmet, poolen och allt däremellan.
 • Touch Cardio+Body Composition Fitness Tracker

  Touch Cardio+Body Composition Fitness Tracker är ett aktivitetsarmband med touchscreen från TomTom. Följ din puls under dagen med den inbyggda pulsmätaren. Med MySports-appen kan du se din vilopuls, som är en mycket god konditionsindikator.
 • Fenix 5s

  Fenix 5s är en lättare, snyggare och mer kompakt version utav Garmins Fenix 5 klockor. Utmärkt för dig som vill göra mer, utan att bära mer och söker en klocka som du kan bära överallt ? på kontoret eller i vildmarken ? för att hålla jämna steg med din aktiva livsstil. Så att du kan slå gårdagens resultat med avancerade funktioner som gör stor skillnad för dina träningsframsteg, som pulsmätning vid handleden, multi-sportprofiler, navigering och prestationsdata.
 • Fenix 5s,sapphire

  Fenix 5s,sapphire är en lättare, kompaktare och mycket stilren version utav Garmins Fenix 5 klockor (Sapphire versionen har även ett reptåligt safirglas). Utmärkt för dig som vill göra mer, utan att bära mer och söker en klocka som du kan bära överallt ? på kontoret eller i vildmarken ? för att hålla jämna steg med din aktiva livsstil. Nu kan du slå gårdagens resultat med avancerade funktioner som gör stor skillnad för dina träningsframsteg, som pulsmätning vid handleden, multi-sportprofiler, navigering och prestationsdata.
 • Activity Fitbit Charge 2 Plum Large, träningsarmband

 • Activity Fitbit Charge 2 Black Small, träningsarmband

 • Pulse Garmin Fenix 5X Sapphire, multisportklocka

 • Fenix 5x,sapphire

  Fenix 5x, sapphire är en ultramulti-sport klocka från Garmin med avancerade tränings- och navigeringsfunktioner. Fenix 5x har förinlästa aktivitetsprofiler för alla sporter och äventyr, och pulsmätning direkt vid handleden så att du hela tiden kan hålla koll på dina prestationer. Det är den första klockan i f?nix-serien som har europeiska fritidskartor i fullfärg för navigering med en enda blick samt positionsreferens ? så att du kan slå gårdagens resultat och vara säker på att hitta tillbaka!
 • Pulse Garmin Fenix 5S, multisportklocka

 • Runner 2 Cardio

  Runner2 Cardio är en pulsklocka från TomTom med inbyggd pulsmonitor så att du kan få pulsinformation direkt från klockan.
 • Touch Cardio

  Touch Cardio är ett aktivitetsarmband från TomTom med inbyggd pulsmätare direkt vid handleden. Touch Cardio följer all aktivitet dygnet runt oavsett om du sover eller tränar. Du kan dessutom motta notifikationer från din telefon så att du kan se direkt vem som smsar eller ringer. Den tunna och eleganta designen gör att armbandet passar precis lika bra till vardags som på gymmet.
 • Activity Fitbit Charge 2 Black Large, träningsarmband

 • Pulse Garmin Forerunner 35 HR Limelight Limelight

 • Activity Alta HR Coral Small, pulsklocka

 • A370

  Polar A370 är ett sportigt och vattenresistent aktivitetsarmband som hjälper dig hålla koll på pulsen 24/7 med pulsmätare direkt på handleden. Få även information om din sömn och träning.
 • Forerunner 735XT Black & Gray, multisportklocka

 • Forerunner 935 Tribundle, paket med pulsklocka och pulsmätare

 • Pulse Polar A370 White S, pulsklocka/aktivitetsmätare

 • Pulse Polar A370 Black M, pulsklocka/aktivitetsmätare

 • Forerunner 735XT Midnight Blue & Frost Blue, multisportklocka

Pulsen som vägledare för din träning

Låt ditt hjärta va me´, när du tränar för att få ut bästa effekt av träningen. Genom att utgå från din maxpuls kan du använda pulsklockan för att lägga din träningsintensitetp på rätt nivå. Det gäller både på långa distanspass och under intervaller. På en bra pulsklocka kan du ställa in dina träningszoner och låta klockan larma om du springer, cyklar eller åker skidor för sakta eller för fort.

De allra flesta pulsklockor mäter dina hjärtslag över bröstkorgen. När du köper klockan följer det då med en Heart Rate Sensor, ett elastiskt bröstband med elektroder som du placerar mitt över bröstkorgen. Det finns klockor som kan mäta pulsslag över armleden.