MaximalFritid » Fiske » Fiskespö » Jerkbaitspö

Märken på jerkbaitspö

Jerkbaitspö

Ett jerkbaitspö är ett kort och styvt fiskespö som klarar av stora beten. Längden på spöt bör vara anpassat till din längd och om du ofta sitter ner eller står och fiskar. På grund av jerkbaitsspöts styvhet svarar det snabbt på dina och fiskens drag.

Här hittar du spön för jerkbaitfiske, fina set från ledande varumärken. Köp till några fina jerkbaits här.

Populärt inom jerkbaitspö

  • BFT Buster Jerk Stiff spö för multirulle

    BFT Buster Jerk Stiff -jerkspöet är ett av de första spön som utvecklats särskilt för skandinaviskt jerkfiske. Det här legendariska spöet har varit populärt redan i tio år och något slut på populariteten syns inte!Stark klinga som är tillräckligt lätt för heldagsanvändning. Tvådelat EVA-bakhandtag. Utmärkt val som jerkspö för en ny jerkfiskare eller en gäddfiskare som söker ett förmånligt spö!
  • Daiwa Lexa Jerkbait spö för multirulle

    Alla Daiwas Lexa-modeller är designade för nordiska fiskeomständigheter och våra största nordiska rovfiskar. Lexa Jerkbait är ett traditionellt jerkspö, med vilket du enkelt kastar både jerkar och gummifiskar. Den kompakta längden och fina fiskekänslan ger dig lyckade dagar med gäddjakt både på hav och sjöar och vid älvar. Lexa Jerkbait -spöet är ett utmärkt val för den som vill komma igång med att fiska gädda!