Sudio Ett hörlurar med aktiv brusreducering

Test av hörlurarna vid landsvägscykling

I samarbete med Sudio har vi testat hörlurar som ska passa för cykling på landsväg. På deras hemsida kan man gå igenom en guide och svara på några frågor. Utifrån guiden får man rekommenderat de hörlurar som ska passa till den aktivitet man utför.

OBS! Längst ner delar vi en rabattkod som ger dig 15% på ett köp

Sudio rekommenderade modell Ett

Att valet föll på modell Ett är för att det är en hörlursmodell som är svett- och vattentålig (IPX5) och att den har lång batteritid (upp till 30 timmar). Ytterligare en aspekt vid cykling, framförallt på trafikerad väg är aktiv brusreducering, en teknik som ska blockera ljud utifrån och det är något man kan ha användning av vid landsvägscykling.

Sudio Ett hörlur

Sudio Ett: utifrån en cyklists perspektiv

Batteritiden är riktigt bra för cykling efter som många cykelpass går i flera timmar. Hörlurarna behöver klara hela passet inklusive för många det obligatoriska mat/fika stoppet.

Öronproppar till Sudio Ett hörlurar

Öronsnäckan sitter väldigt skönt i örat och med flera gummiproppar att välja på kan man byta för att få bästa passform. För att ljudet ska bli optimalt behövs rätt proppar anpassade till just din örongång.

Brusreduceringen har en del att önska, på baksidan av gummipropparna står det "Great Fit - Perfect Noise Cancellation". När det är motvind och det går >30 km/h gäller det att spela rätt högt för att höra nån musik alls. I medvind går det bättre, men fortfarande krävs högsta volym för att överrösta bruset från fartvinden.

Ljudet från hörlurarna är mycket bra och det är ett stort plus att de tål lite väta så att de även går att använda på regniga dagar. Det är ju inte bara sol i Sverige på sommaren.