MaximalFritid » Kläder

Märken på kläder

180 bpm kläder

 • Headband Pulse

  Headband Pulse är ett sportigt och modernt pannband med 180 BPM:s känsla i grafiskt mönster och färger. Perfekt huvudbonad vid intensiv träning när du behöver lagom värme kring huvudet.
 • Hivi Running Glove

  Hivi Running Glove från 180 BPM är en vante för löpning eller annan utomhusträning. God synlighet med stark färg och reflekterande material. För ytterligare värme under kalla dagar kan en huva fällas fram över fingertopparna.
 • Women's Tech Roundneck

  Women's Tech Roundneck är en fantastiskt skön underställströja med en silkeslen känsla. Women's Tech Roundneck passar damer som behöver ett extra värmande lager oavsett om det är på löparrundan, skidturen eller cykelturen.
 • Women's XC Run Jacket

  Wmn's XC Run Jacket från 180 bpm är en extremt lätt och tunn jacka för träning utomhus där du behöver skydd mot vind.
 • Running Cap

  Running Cap från 180 BPM är en lätt och luftig löparkeps i vävt stretchmaterial och elastiskt kantband. Reflexdetaljer för ökad synlighet.
 • Running Windblocker Headband

  Running Windblocker Headband från 180 BPM är ett tunt men ändå värmande pannband som blockerar kalla vindar. Perfekt för löpning dygnet runt tack vare smarta reflexdetaljer.
 • Eager Zip Hoodie Men

  Eager LS Zip Men från 180 BPM är en tunn 2-lagerströja för herrar som tränar hårt. Tröjan har kort dragkedja fram som tillsammans med meshpanelerna hjälper till med extra ventilation under svettiga pass. Mjuka flatlock sömmar minimerar risken för skav och gör att du knappt känner att du har tröjan på dig. Reflekterande tryck både fram och bak ökar synligheten i mörker. Den japanska texten i trycket betyder "Outdoor training".
 • Fast Shaftless Run Sock 3-pack

  Fast Shaftless Run Sock 3-pack från 180 BPM är mjuka träningsstrumpor med stötdämpning i häl och tå. Platt söm vid tårna och stöd runt hålfoten för bättre passform och minimal risk för skav. Meshpaneler som släpper ut fukt och håller fötterna svala och torra även under de mest högintensiva träningspassen. Levereras i 3-pack.
 • Hellner Beanie

  Tillsammans med Marcus Hellner, som är en svensk stjärna i längdskidåkning, har 180 BPM tagit fram en kollektion som erbjuder funktionella kläder och utrustning för träning. Hellner Beanie är en vindtät mössa med borstad fleece på insidan för extra värme och mjuk känsla.
 • Trigger Seamless Zip Hoodie Men

  Trigger Seamless Zip Hoodie Men från 180 BPM är en träningströja för herrar, tillverkad i slitstark syntetblandning som effektivt transporterar bort svett från kroppen och torkar fort under högintensiv träning. Tröjan har mjuka flatlocksömmar som förhindrar skav och en kroppsnära passform för att du obehindrat ska kunna röra dig fort.
 • Trigger Seamless Zip Hoodie Women

  Trigger Seamless Zip Hoodie Women från 180 BPM är en träningströja för damer, tillverkad i slitstark syntetblandning som effektivt transporterar bort svett från kroppen och torkar fort under högintensiv träning. Tröjan har mjuka flatlocksömmar som förhindrar skav och en kroppsnära passform för att du obehindrat ska kunna röra dig fort.