2117 of Sweden kläder

Populärt inom 2117 of Sweden kläder

  • 2117 of Sweden Ekeskog 2.5 Anorak Herr

    2117 of Sweden Ekeskog 2.5 Anorak Herr
    Anorak Ekeskog är en 2,5-lagersjacka för den som ställer höga krav på sin utrustning. Anoraken är tillverkad i 4-vägs strech och alla sömmar är tejpade. 15K vattenpelare och 15K g/24h andningsbarhet och yttertyget är framtaget av återvunnen polyester och har en PFC fri DWR för att vara skonsam mot vår miljö. Ventilation under armarna för bästa reglering av temperatur.
  • 2117 of Sweden Regnjacka Stenhag Dam

    2117 of Sweden Regnjacka Stenhag Dam
    Regnkappa Stenhaga i lätt insvängd modell. Pilefoder i huva samt fram- och bakstycke. Stängs med dragkedja och knappar. Två rymliga fickor fram med knapp och lock. Dragsko i huva samt i midjan. Något längre bakstycke.
  • 2117 of Sweden Langas Jacka Jr Forest Green

    2117 of Sweden Langas Jacka Jr Forest Green
    Jacka Langas Jr är en vind och vattentät jacka gjord med tanke på skidåkning men kan också användas i vardagen under vintern. Jackan har en bra vattentäthet med tejpade sömmar. Utöver det så är den DWR behandlad för att ge en bra vattenavvisande effekt på utsidan. Med en bröstficka, två sidofickor, och en liftkortficka på armen så finns det möjlighet för barnet själv att ha med det som behövs. Den är en del av 2117 of Swedens ECO kollektion där de fokuserar på att skona miljön genom att använda återvunnet material till jackan. Av miljömässiga skäl är jackan PFC-fri DWR-impregnerad för att öka vattenavvisningen.
  • 2117 of Sweden Vibo Hoodie H

    2117 of Sweden Vibo Hoodie H
    Vibo Hybrid jacket är din bästa vän när du ska ut på äventyr: en oemotståndlig blandning av square fleece och stretchigt softshellmaterial som antingen fungerar som ett mysigt mellanlager eller fristående när du är ute och vandrar. Ge dig ut och njut fullt ut av både vårdagar och kyliga sommarkvällar i vår Vibo Hybrid jacket! Fabric construction: 100% Polyester. Membrane : Tritech 5K/5K Water column: 5,000 mm Breathability: 5,000 g/24h

Fler tips på 2117 of Sweden kläder

  • 2117 of Sweden Tybble Jacka Dam Black

    2117 of Sweden Tybble Jacka Dam Black
    2117 of Swedens Tybble är en lätt isolerad anorak tillverkad i en 2-lagers konstruktion. Dess enkla och stilrena design gör att den kan användas både på skidsemestern och som vardagsjacka. Anoraken är vindtät, och med ett vattenpelartryck på 10.000 mm så kan den även motstå mycket vatten och fortfarande hålla dig torr. Tybble anorak har en stor praktisk ficka på magen, två sidofickor, en ficka överst på den ena armen och en liftkortsficka nederst på den andra ärmen. Utöver det så har den även de andra klassiska funktionerna som man vanligtvis hittar på skidjackor, såsom elastisk insnörning nederst på jackan och integrerat snölås i ärmsluten. Detta är en modell från 2117 of Swedens ECO kollektion, där fokus är på att skona miljön på mest möjliga sätt genom att använda en del återvinningsmaterial i produktionen. Produkten är DWR-behandlad (Durable Water Repellent) vilket ger en impregnering av membranet som gör det extra vattentätt och smutsavvisande.
  • 2117 of Sweden Killstad Vest M Black

    2117 of Sweden Killstad Vest M Black
    Västen Killstad M är en teknisk väst för herrar, med syntetisk fyllning och fast huva. Västen är isolerad med PrimaLoft black som ger en utmärkt balans mellan värme och vikt. Den har en PFC fri&hellip:
  • 2117 of Sweden Gasska Tröja Herr Forest Green

    2117 of Sweden Gasska Tröja Herr Forest Green
    Upptäck 2117 of Sweden's Gasska-jacka - en perfekt kombination av stil och funktion!  -Vår jacka är tillverkad av mjukt merinoullstyg, perfekt för komfort i alla väder. Med två sidofickor och en bröstficka får du praktisk förvaring. Dessutom har vi lagt till en snygg kant runt huvan för extra stil. Tröjan är också utrustad med tumhål för att hålla dig varm när temperaturen sjunker. MATERIAL : 50% merinoull och 50% polyester, med en tyngd på 260 gram per kvadratmeter. ISOLERING : Tröjan har ingen isolering, vilket gör den perfekt som ett mellanlager på kyliga dagar eller som ett yttre skikt under mildare förhållanden. BEHANDLING : För att hålla dig torr i fuktiga förhållanden har vi behandlat tröjan med en PFC-fri DWR (Durable Water Repellent) beläggning. Det innebär att vattnet pärlar sig på ytan istället för att tränga igenom, vilket håller dig bekväm och torr. Vår tröja är den idealiska följeslagaren för alla dina äventyr i naturen, oavsett väderförhållanden
  • 2117 of Sweden Roxtuna Jacka Dam Forest Green

    2117 of Sweden Roxtuna Jacka Dam Forest Green
    Roxtuna är en lätt och snygg hybridjacka med huvudmaterial i stretch och bröstparti med DuPont Sorona 40g vaddering för extra isolering. Denna hybridjacka kan användas till allt typ av aktivitet där passform och rörelsefrihet är prioritertat. Roxtuna hybridjacka kan användas både på egen hand och som isolerande mellanlager under en skaljacka.
  • 2117 of Sweden Alip Jacka Dam Ocean

    2117 of Sweden Alip Jacka Dam Ocean
    Upptäck Alip - den ultimata följeslagaren för dina äventyr. Denna 3-lagers jacka i 100% återvunnen polyester kombinerar stil med funktion och är perfekt för alla väder. Med omsorg om miljön är Alip tillverkad med en medvetenhet om att minska vår påverkan på planeten. Jackan är utrustad med ett membran som har en vattenpelare på 15k och en andningsförmåga på 15k. Detta membran ger överlägsen vattentäthet och fuktreglering, så att du kan hålla dig torr och bekväm även under de mest krävande förhållandena. Med tejpade sömmar håller jackan dig torr och skyddad mot oväntade skyfall. Vadderade kanaler ger extra isolering och värme när temperaturen sjunker. För att reglera kroppstemperaturen har jackan en ventilationsdragkedja , och det avtagbara snölåset gör den perfekt för vinteraktiviteter. Du kan justera huvan för att få extra skydd mot vind och regn. Oavsett om du utforskar vildmarken eller strosar runt i staden, är Alip redo att följa med dig på äventyret. Den kombinerar teknisk innovation med hållbarhet för att skapa en pålitlig jacka för alla tillfällen. Välj att göra skillnad genom att välja Alip från 2117 - en jacka som tar hand om dig och vår värdefulla natur.
  • 2117 of Sweden Djurås ECO Shorts M Ink

    2117 of Sweden Djurås ECO Shorts M Ink
    Värmeshorts i Primaloft. PFCfri DWR-behandling för att vara skonsam mot vår miljö.Resor i midjan och stretchpaneler i powerfleece för bästa rörlighet.Teknisk specifikation: Herr och damstorlekar&hellip:
  • 2117 of Sweden Klacken 2.5L Jacket W Black

    2117 of Sweden Klacken 2.5L Jacket W Black
    Jacka "Klacken" är en 2,5-lagersjacka för den som ställer höga krav på sin utrustning. Jackan är tillverkad i 4-vägs stretch och alla sömmar är tejpade. 15K vattenpelare och 15K g/24h andningsbarhet&hellip:
  • 2117 of Sweden Hoodie Vassbacken Dam Navy

    2117 of Sweden Hoodie Vassbacken Dam Navy
    2117 Of Sweden Hoodie Vassbacken Dam är en lätt och teknisk softshelljacka för damer. Jackan tillverkas av ett mjukt och slitstarkt material med 4-vägsstretch, andningsförmåga, och vind-, vattenavvisande och snabbtorkande egenskaper. Jackan har även en huva, två sidofickor och en dold bröstficka. Material : Softshell 20D, 100% polyester, PFC-fri DWR
  • 2117 of Sweden Gestad Poncho JR Green

    2117 of Sweden Gestad Poncho JR Green
    Skyddande regnponcho i nylon, dragsko i huvan och packbar i medföljande påseMaterial: 100% Polyster
  • 2117 of Sweden Murjek Vest W Black

    2117 of Sweden Murjek Vest W Black
    Murjek Vest är en superlätt och vändbarväst med värmande vaddering. Det perfekta komplementet till 3L jackor men som även kan bäras ensam. Produkten är DWR-behandlad (Durable Water Repellent) vilket&hellip:
  • 2117 of Sweden Sandhem Pant M Kitt/Brown

    2117 of Sweden Sandhem Pant M Kitt/Brown
    Sandhem Pant är ett par lätta friluftsbyxor tillverkade av ett stretchigt, andningabart och snabbtorkande material. Med smarta detaljer och en stilren design passar dessa byxor lika bra ute i naturen&hellip:
  • 2117 of Sweden Ebbared Jacka Dam Black

    2117 of Sweden Ebbared Jacka Dam Black
    Ebbared Skidjacka från 2117 - För den moderna skidentusiasten Utforska vinterparadiset med stil och funktionalitet i Ebbared-skidjackan från 2117 . Denna tekniskt avancerade jacka är en perfekt förening av hållbarhet och prestanda, idealisk för de tuffaste backarna. Denna jacka är tillverkad av återvunnen polyester, vilket inte bara minskar vårt ekologiska fotavtryck utan också säkerställer en hållbar produkt. Dess 4-vägs stretch ger dig enastående rörelsefrihet och komfort oavsett dina aktiviteter. Vadderingen, sammansatt av 40% ull och 60% återvunnen polyester, håller dig varm i alla väderförhållanden. Du kan känna dig trygg oavsett väder tack vare de tejpade sömmarna. Jackan har även ett avtagbart snölås och en justerbar huva för att anpassa den efter dina behov. Dessutom har vi inkluderat ett strategiskt placerat ventilationssystem som gör det möjligt för dig att reglera temperaturen efter dina önskemål. Teknisk information : T8-garn för styrka, hög stretch, färgäkthet och snabbtorkning. Isolering: 80g ALTO ullvaddering (40% ull, 60% återvunnen polyester). PFC-fri DWR-behandling för hållbart vattenavvisande. Tritech-membran (20K/30K) för vattentäthet (20 000 mm) och andningsförmåga (30 000 g/24h).
  • 2117 of Sweden Djurås ECO Vest W Ink

    2117 of Sweden Djurås ECO Vest W Ink
    Värmande väst med Primaloft-foder. PFC fri DWR-behandling för att vara skonsam mot vår miljö. Teknisk specifikation: En bröstfickaHerr och damstorlekar
  • 2117 of Sweden Sala Jacka Herr Forest Green

    2117 of Sweden Sala Jacka Herr Forest Green
    2117 of Sweden Sala Jacka är en lätt isolerad skidjacka i 4-vägs stretch för optimal passform och rörelsefrihet och med en vind- och vattentät 2-lagers konstruktion. Membran : Water 15K/ Breathable 15K. Den har ett integrerat snölås som håller ute kyla och snö samt elastisk mudd vid handleden. Sömmarna är tejpade på de mest utsatta områdena, för ökad vattentäthet, och jackan har två sidofickor, en bröstficka samt en liftkortsficka. Tillverkad i återvunnen polyester och med PFC fri DWR behandling.
  • 2117 of Sweden Anorak Lidhult Dam Black

    2117 of Sweden Anorak Lidhult Dam Black
    2117 Of Sweden Anorak Lidhult Dam är en snygg, sportig anorak för damer, som kommer bli din nya favorit för äventyr i både stad och vildmark. Anoraken tillverkas av ett vind- och vattenavvisande material med välventilerande egenskaper, och har två fickor framtill. Material : 65% polyester, 35% bomull, PFC-fri DWR
  • 2117 of Sweden Djurås ECO Shorts W Ink

    2117 of Sweden Djurås ECO Shorts W Ink
    Värmeshorts i Primaloft. PFCfri DWR-behandling för att vara skonsam mot vår miljö.Resor i midjan och stretchpaneler i powerfleece för bästa rörlighet.Teknisk specifikation: Herr och damstorlekar&hellip:
  • 2117 of Sweden Lång Kjol Uddebo Dam

    2117 of Sweden Lång Kjol Uddebo Dam
    Lättfodrad täckkjol med långa tvåvägsdragkedjor för att lättare ta av och på. Kjolen är isolerad med DuPont Sorona som ger en utmärkt balans mellan värme och vikt. Den har en PFC fri DWR för att vara skonsam mot vår miljö.
  • 2117 of Sweden Ebbared Jacka Dam Dark Plum

    2117 of Sweden Ebbared Jacka Dam Dark Plum
    Ebbared Skidjacka från 2117 - För den moderna skidentusiasten Utforska vinterparadiset med stil och funktionalitet i Ebbared-skidjackan från 2117 . Denna tekniskt avancerade jacka är en perfekt förening av hållbarhet och prestanda, idealisk för de tuffaste backarna. Denna jacka är tillverkad av återvunnen polyester, vilket inte bara minskar vårt ekologiska fotavtryck utan också säkerställer en hållbar produkt. Dess 4-vägs stretch ger dig enastående rörelsefrihet och komfort oavsett dina aktiviteter. Vadderingen, sammansatt av 40% ull och 60% återvunnen polyester, håller dig varm i alla väderförhållanden. Du kan känna dig trygg oavsett väder tack vare de tejpade sömmarna. Jackan har även ett avtagbart snölås och en justerbar huva för att anpassa den efter dina behov. Dessutom har vi inkluderat ett strategiskt placerat ventilationssystem som gör det möjligt för dig att reglera temperaturen efter dina önskemål. Teknisk information : T8-garn för styrka, hög stretch, färgäkthet och snabbtorkning. Isolering: 80g ALTO ullvaddering (40% ull, 60% återvunnen polyester). PFC-fri DWR-behandling för hållbart vattenavvisande. Tritech-membran (20K/30K) för vattentäthet (20 000 mm) och andningsförmåga (30 000 g/24h).
  • 2117 of Sweden Backa Jacka Herr

    2117 of Sweden Backa Jacka Herr
    Backa är din ultimata skidjacka med vind- och vattentätt material, heltejpade sömmar och värmande vaddering. Snölås i midja och ärmslut samt justerbar hjälmkompatibel huva. .De ventilerande öppningarna under ärmarna ger utmärkt temperaturreglering och komfort, så du kan hålla dig i din optimala temperatur hela dagen. Dessutom har jackan flera praktiska fickor, inklusive två midjefickor, två bröstfickor, innerfickor och en liftkortsficka på ärmen. Miljövänlig och Hållbar Tillverkad med 100% återvunnen polyester för vadderingen och PFC-fri DWR-behandling för miljöhänsyn. Vattenavvisande impregnering utan skadliga fluorkarboner. Tekniska Specifikationer: Material: 100% fullskimrande Nylon Tashion Oxford. Isolering: 40g återvunnen polyester. Membran: Tritech 15K/15K Vattenpelare: 15,000 mm Andningsförmåga: 15,000 g/24h
  • 2117 of Sweden Ullånger Top L/S W Black

    2117 of Sweden Ullånger Top L/S W Black
    Ullånger är ett tunt baslager i ull. Understället är tillverkad 100 % merinoull, vilket gör att baslagret andas, motverkar dålig lukt och känns behagligt mot huden.Material: 100% merinoull
  • 2117 of Sweden Klacken 2.5L Jacket W Soft Pink

    2117 of Sweden Klacken 2.5L Jacket W Soft Pink
    Jacka "Klacken" är en 2,5-lagersjacka för den som ställer höga krav på sin utrustning. Jackan är tillverkad i 4-vägs stretch och alla sömmar är tejpade. 15K vattenpelare och 15K g/24h andningsbarhet&hellip:
  • 2117 of Sweden Tåby Pant W Ink

    2117 of Sweden Tåby Pant W Ink
    Mycket stretchiga friluftsbyxor med sidofickor och bälte i midjan. Teknisk specifikation: Fabric with stretchTwo side pocketsTwo legs pocketsBelt in waist
  • 2117 of Sweden Ullånger Pant M Navy

    2117 of Sweden Ullånger Pant M Navy
    Ullånger är ett tunt baslager i ull. Understället är tillverkad 100 % merinoull, vilket gör att baslagret andas, motverkar dålig lukt och känns behagligt mot huden.Material: 100% merinoull
  • 2117 of Sweden Kuolpa Jacka 3L Dam Soft Pink

    2117 of Sweden Kuolpa Jacka 3L Dam Soft Pink
    Upptäck Kuolpa - Nyckeln till Extrem Skidglädje! Med 2117 Kuolpa Skidjacka får du enastående prestanda och hållbar design i ett. Denna 3-lagers skaljacka i 4-vägs stretch erbjuder oslagbar rörelsefrihet på pisten. Tillverkad av återvunnen polyester visar du omtanke om planeten. Skydd mot väder och vind är ett måste, och Kuolpa levererar med tejpade sömmar och ett membran betygsatt på 20k/30k för optimal vattentäthet och andningsförmåga. Reglera temperaturen med ventilationsöppningar under armarna och avtagbart snölås. Säkerhet är av yttersta vikt, därför har Kuolpa utrustats med en RECCO-reflektor. Du kan känna dig trygg och förberedd för eventuella utmaningar. Framtagen för både prestation och stil, är Kuolpa Skidjacka det självklara valet för skidentusiasten som bryr sig om miljön. Skapa minnen för livet med Kuolpa, din perfekta följeslagare i backarna! Beställ nu och låt äventyret börja! Med Kuolpa på din sida, kan du utforska fjällen med självsäkerhet och elegans, samtidigt som du minskar din påverkan på naturen. Erövra skidbackarna med stil och ta din vintersportupplevelse till nya höjder med 2117 Kuolpa Skidjacka!
  • 2117 of Sweden Flistad 2.5L Jacket M Black

    2117 of Sweden Flistad 2.5L Jacket M Black
    Snygg och beständig jacka från 2117 of Sweden. I deras Flistad 2.5L får du en jacka som är vind- och vattenavvisande samtidigt som den andas och hjälper dig reglera fukt och hålla komforten på topp!&hellip:
  • 2117 of Sweden Tåby Pant M Black

    2117 of Sweden Tåby Pant M Black
    Mycket stretchiga friluftsbyxor med sidofickor och bälte i midjan. Teknisk specifikation: Fabric with stretchTwo side pocketsTwo legs pocketsBelt in waist
  • 2117 of Sweden Flistad 2.5L Jacket W Wine Red

    2117 of Sweden Flistad 2.5L Jacket W Wine Red
    Snygg och beständig jacka från 2117 of Sweden. I deras Flistad 2.5L får du en jacka som är vind- och vattenavvisande samtidigt som den andas och hjälper dig reglera fukt och hålla komforten på topp!&hellip:
  • 2117 of Sweden Murjek Pant JR Black

    2117 of Sweden Murjek Pant JR Black
    Värmeshorts med värmande vaddering perfekt som ett mellanlager under ett par skalbyxor. Resor i midjan och stretchpaneler i powerfleece för bästa rörlighet. Shortsen har hellång dragkedja i sidan.&hellip:
  • 2117 of Sweden Ullånger Top L/S M Navy

    2117 of Sweden Ullånger Top L/S M Navy
    Ullånger är ett tunt baslager i ull. Understället är tillverkad 100 % merinoull, vilket gör att baslagret andas, motverkar dålig lukt och känns behagligt mot huden.Material: 100% merinoull
  • 2117 of Sweden Väst Murjek Dam

    2117 of Sweden Väst Murjek Dam
    Värmande väst i ripstop nylon med mjuk känsla. PFC free DWR behandling och 60g Dupont Sorona padding. Perfekt att bära som lager 2 under din 3 lagers jacka, eller som en skön street väst.
  • 2117 of Sweden Alip Jacka Herr Forest Green

    2117 of Sweden Alip Jacka Herr Forest Green
    Upptäck Alip - den ultimata följeslagaren för dina äventyr. Denna 3-lagers jacka i 100% återvunnen polyester kombinerar stil med funktion och är perfekt för alla väder. Med omsorg om miljön är Alip   -tillverkad med en medvetenhet om att minska vår påverkan på planeten. Jackan är utrustad med ett membran som har en vattenpelare på 15k och en andningsförmåga på 15k. Detta membran ger överlägsen vattentäthet och fuktreglering, så att du kan hålla dig torr och bekväm även under de mest krävande förhållandena. Med tejpade sömmar håller jackan dig torr och skyddad mot oväntade skyfall. Vadderade kanaler ger extra isolering och värme när temperaturen sjunker. För att reglera kroppstemperaturen har jackan en ventilationsdragkedja, och det avtagbara snölåset gör den perfekt för vinteraktiviteter. Du kan justera huvan för att få extra skydd mot vind och regn. Oavsett om du utforskar vildmarken eller strosar runt i staden, är Alip   -redo att följa med dig på äventyret.  -
  • 2117 of Sweden Uddebo Long Skirt W Black

    2117 of Sweden Uddebo Long Skirt W Black
    Lättfodrad täckkjol med långa tvåvägsdragkedjor för att lättare ta av och på. Kjolen är isolerad och ger en utmärkt balans mellan värme och vikt. Den har en PFC fri DWR för att vara skonsam&hellip:
  • 2117 of Sweden Geauri Dunparka Us Green

    2117 of Sweden Geauri Dunparka Us Green
    Upptäck den ultimata värme och stil med Unisex Geauri dunjacka ! Denna tjocka dunjacka erbjuder oslagbar komfort med en fyllningskraft på 700, vilket håller dig varm även i de kallaste vinterdagarna. Med 2 sidofickor och 2 praktiska innerfickor har du gott om plats för att förvara dina värdesaker. Den höga kragen ger extra skydd mot vind och kyla, medan den funktionella luvan ger dig den extra värme som behövs när det blir riktigt kyligt. Med en dunblandning på 90/10 är detta verkligen en jacka som imponerar med både stil och funktionalitet.   -Välj Geauri dunjacka och njut av vinteräventyr med fullt förtroende!
  • 2117 of Sweden Dokkas Jacka Dam

    2117 of Sweden Dokkas Jacka Dam
    Dokkas är utformad för att vara din idealiska mellanlagerjacka för alla dina äventyr i naturen. Tillverkad med återvunnen polyester i yttertyget, erbjuder Dokkas både miljövänlighet och en stilren look som passar alla äventyrare. Dokkas har stretchpaneler i sidan som ger dig rörelsefrihet för att möta utmaningar med självförtroende. Oavsett om du klättrar i bergen, utforskar skogarna eller helt enkelt tar en avkopplande promenad i naturen, kommer Dokkas att vara din pålitliga partner. Praktiska Detaljer Jackan har två sidofickor för att hålla dina värdesaker säkra och dina händer varma under kyligare väderförhållanden. Dokkas är utformad med praktisk användning och komfort i åtanke, så att du kan njuta av dina äventyr utan bekymmer. Hållbara Val Material och miljöhänsyn är viktiga. Dokkas är tillverkad med 30% återvunnen polyester och 70% polyester, och den har en miljövänlig behandling med PFC-fri DWR.
  • 2117 of Sweden Tybble Jacka Herr Kitt/Brown

    2117 of Sweden Tybble Jacka Herr Kitt/Brown
    2117 of Swedens Tybble är en lätt isolerad anorak tillverkad i en 2-lagers konstruktion. Dess enkla och stilrena design gör att den kan användas både på skidsemestern och som vardagsjacka. Anoraken är vindtät, och med ett vattenpelartryck på 10.000 mm så kan den även motstå mycket vatten och fortfarande hålla dig torr. Tybble anorak har en stor praktisk ficka på magen, två sidofickor, en ficka överst på den ena armen och en liftkortsficka nederst på den andra ärmen. Utöver det så har den även de andra klassiska funktionerna som man vanligtvis hittar på skidjackor, såsom elastisk insnörning nederst på jackan och integrerat snölås i ärmsluten. Detta är en modell från 2117 of Swedens ECO kollektion , där fokus är på att skona miljön på mest möjliga sätt genom att använda en del återvinningsmaterial i produktionen. Produkten är DWR-behandlad (Durable Water Repellent) vilket ger en impregnering av membranet som gör det extra vattentätt och smutsavvisande.
  • 2117 of Sweden Uddebo Skirt W Navy

    2117 of Sweden Uddebo Skirt W Navy
    Lättfodrad täckkjol med långa tvåvägsdragkedjor för att lättare ta av och på. Kjolen är isolerad och ger en utmärkt balans mellan värme och vikt. Den har en PFC fri DWR för att vara skonsam&hellip:
  • 2117 of Sweden Ebbared Jacka Herr Kitt/Brown

    2117 of Sweden Ebbared Jacka Herr Kitt/Brown
    Ebbared Skidjacka från 2117 - För den moderna skidentusiasten Utforska vinterparadiset med stil och funktionalitet i Ebbared-skidjackan från 2117 . Denna tekniskt avancerade jacka är en perfekt förening av hållbarhet och prestanda, idealisk för de tuffaste backarna. Denna jacka är tillverkad av återvunnen polyester, vilket inte bara minskar vårt ekologiska fotavtryck utan också säkerställer en hållbar produkt. Dess 4-vägs stretch ger dig enastående rörelsefrihet och komfort oavsett dina aktiviteter. Vadderingen, sammansatt av 40% ull och 60% återvunnen polyeste r, håller dig varm i alla väderförhållanden. Du kan känna dig trygg oavsett väder tack vare de tejpade sömmarna. Jackan har även ett avtagbart snölås och en justerbar huva för att anpassa den efter dina behov. Dessutom har vi inkluderat ett strategiskt placerat ventilationssystem som gör det möjligt för dig att reglera temperaturen efter dina önskemål. Teknisk information : T8-garn för styrka, hög stretch, färgäkthet och snabbtorkning. Isolering: 80g ALTO ullvaddering (40% ull, 60% återvunnen polyester). PFC-fri DWR-behandling för hållbart vattenavvisande. Tritech-membran (20K/30K) för vattentäthet (20 000 mm) och andningsförmåga (30 000 g/24h)
  • 2117 of Sweden Lunna Pant M Navy

    2117 of Sweden Lunna Pant M Navy
    I Lunna får du en byxa med skön mix av bomull- och polyester kombinerat med stretch för att klara alla kullar och bergsbestigningar. Byxorna har smidiga fickor med dragkedjor för enkel förvaring samt&hellip:
  • 2117 of Sweden Jacka Isabo Herr Gold

    2117 of Sweden Jacka Isabo Herr Gold
    Isabo Jacket är en fantastiskt mångsidig dunjacka med suverän komfort och skön värme för alla säsonger. Den är utvecklad för att användas i första hand som ett lätt och bekvämt ytterplagg men den kan också användas som ett effektivt förstärkningsplagg under en skaljacka. Jackan har fast huva och för extra värme och skydd kring halsen har den fått en något högre krage. Fyllning RDS certified 90/10 ankdun, 650 fp.
  • 2117 of Sweden Jacka Isabo Herr Black

    2117 of Sweden Jacka Isabo Herr Black
    Isabo Jacket är en fantastiskt mångsidig dunjacka med suverän komfort och skön värme för alla säsonger. Den är utvecklad för att användas i första hand som ett lätt och bekvämt ytterplagg men den kan också användas som ett effektivt förstärkningsplagg under en skaljacka. Jackan har fast huva och för extra värme och skydd kring halsen har den fått en något högre krage. Fyllning RDS certified 90/10 ankdun, 650 fp.
  • 2117 of Sweden Jacka Roxtuna Dam Black

    2117 of Sweden Jacka Roxtuna Dam Black
    Roxtuna är en lätt och snygg hybridjacka med huvudmaterial i stretch och bröstparti med DuPont Sorona 40g vaddering för extra isolering. Denna hybridjacka kan användas till allt typ av aktivitet där passform och rörelsefrihet är prioritertat. Roxtuna hybridjacka kan användas både på egen hand och som isolerande mellanlager under en skaljacka
  • 2117 of Sweden Vibo Hoodie H

    2117 of Sweden Vibo Hoodie H
    Vibo Hybrid jacket är din bästa vän när du ska ut på äventyr: en oemotståndlig blandning av square fleece och stretchigt softshellmaterial som antingen fungerar som ett mysigt mellanlager eller fristående när du är ute och vandrar. Ge dig ut och njut fullt ut av både vårdagar och kyliga sommarkvällar i vår Vibo Hybrid jacket! Fabric construction: 100% Polyester. Membrane : Tritech 5K/5K Water column: 5,000 mm Breathability: 5,000 g/24h
  • 2117 of Sweden Sveg Skjorta H Navy

    2117 of Sweden Sveg Skjorta H Navy
    2117 of sweden Sveg flanellskjorta är en mycket tålig och snygg skjorta. Den har smarta detaljer i kombination med bra funktioner. Dessutom är plagget tillverkat i en ekologisk bomulls- och polyesterblandning som ger utmärkt komfort, oavsett om du tar det lugnt eller vandrar. Vi är ganska säkra på att den kommer att bli din nya favorit bland flanellskjortor – oavsett var och när du vill använda den.
  • 2117 of Sweden Vibo Hoodie D

    2117 of Sweden Vibo Hoodie D
    Vibo Hoodeie är din bästa vän när du ger dig ut på äventyr: en oemotståndlig blandning av kvadratisk fleece och stretchigt softshellmaterial som fungerar antingen som ett mysigt mellanlager eller fristående när du är ute och vandrar. Ge dig ut och njut fullt ut av både vårdagar och kyliga sommarkvällar i vår Vibo Hoddie! Fabric construction: 100% Polyester. Membrane : Tritech 5K/5K Vattenpelare: 5 000 mm Andningsförmåga: 5 000 g/24 h
  • 2117 of Sweden Dokkas Jacka Dam

    2117 of Sweden Dokkas Jacka Dam
    Dokkas är den perfekta mellanlagerjackan som kompletterar din 3-lagers jacka för ökad värme och komfort under alla dina äventyr. Tillverkad med återvunnen polyester i yttertyget, erbjuder Dokkas en miljövänlig och stilren design som passar alla äventyrare. Dokkas har stretchpaneler i sidan för ökad rörelsefrihet och två sidofickor för säker förvaring av dina värdesaker och att hålla händerna varma. Oavsett om du klättrar, utforskar skogar eller bara njuter av en naturpromenad, är Dokkas din pålitliga följeslagare. Hållbara Val Dokkas är tillverkad med 30% återvunnen polyester och 70% polyester och har en miljövänlig PFC-fri DWR-behandling. Isolering : ALTO-fodring, 100% återvunnen polyester Behandling : PFC-fri DWR
  • 2117 of Sweden Jacka Milletorp Herr Black

    2117 of Sweden Jacka Milletorp Herr Black
    2117 Of Sweden Jacka Milletorp Herr är en teknisk och tålig vandringsjacka för herrar, som är framtagen för utmanande vandringsturer. Jackan tillverkas av ett slitstarkt material med behandlad yta för extra väderskydd och PFC-fri DWR-behandling, som står emot väta och smuts. Jackan har även ett meshfoder, en bröstficka, två sidofickor och ventilationsdragkedjor för ökad luftgenomströmning. Material : 65% polyester, 35% bomull, PFC-fri DWR
  • 2117 of Sweden Skidjacka Isfall Jr Dark Mint

    2117 of Sweden Skidjacka Isfall Jr Dark Mint
    Jacka Isfall är en skidjacka som är vind- och vattentät. Membran: Wind 10K/ Breathable 10K. Tyget har PFC fri DWR behandling.. Den har även en vattentät 2-vägs dragkedja och tejpade sömmar för ökad vattentäthet, den har ett avtagbart snölås och är försedd med två sidofickor, en bröstficka samt liftkortsficka.
  • 2117 of Sweden Krusbo Jacka Dam

    2117 of Sweden Krusbo Jacka Dam
    Ultralight Krusbo Jacket med mjukt DuPont foder. Denna jacka är så mjuk och bekväm att du knappt känner att du bär den. Fodret ger god värme och DWR-behandlingen skyddar mot vind och väder. Denna övergångsjacka är bra för de kallare dagarna. Du kan också använda jackan som ett mellanlager under en skaljacka.
  • 2117 of Sweden Jacka 3L Vika Jr

    2117 of Sweden Jacka 3L Vika Jr
    2117 of Sweden Vika skaljacka är tillverkad i en vind- och vattentät 3-lagers konstruktion. Jackan har snörning i huvan och jackans nederkant, så att den sluter tätt. Den har ett avtagbart snölås, som håller ute snö och kyla, samt elastisk mudd vid handleden. Jackan har tejpade sömmar, vattentäta dragkedjor, två sidofickor, samt en liftkortsficka. 20.000mm på vattenpelare och 30.000 g/m2/24h på andning
  • 2117 of Sweden Sveg Skjorta D Navy

    2117 of Sweden Sveg Skjorta D Navy
    2117 of sweden Sveg flanellskjorta är en mycket tålig och snygg skjorta. Den har smarta detaljer i kombination med bra funktioner. Dessutom är plagget tillverkat i en ekologisk bomulls- och polyesterblandning som ger utmärkt komfort, oavsett om du tar det lugnt eller vandrar. Vi är ganska säkra på att den kommer att bli din nya favorit bland flanellskjortor – oavsett var och när du vill använda den.
  • 2117 of Sweden Flistad 2.5L Jacket M Navy

    2117 of Sweden Flistad 2.5L Jacket M Navy
    Snygg och beständig jacka från 2117 of Sweden. I deras Flistad 2.5L får du en jacka som är vind- och vattenavvisande samtidigt som den andas och hjälper dig reglera fukt och hålla komforten på topp!&hellip:
  • 2117 of Sweden Rämmen 3L Jacket M Camo

    2117 of Sweden Rämmen 3L Jacket M Camo
    3-lagers skidjacka med riktigt skön känsla. Insidan är laminerad med merinoull för perfekt värme och funktion. Yttertyget är framtaget av återvunnen polyester och insidan är laminerad med 50% merinoull&hellip:
  • 2117 of Sweden Roxtuna Jacka Herr Forest Green

    2117 of Sweden Roxtuna Jacka Herr Forest Green
    Roxtuna är en lätt och snygg hybridjacka med huvudmaterial i stretch och bröstparti med DuPont Sorona 40g vaddering för extra isolering. Denna hybridjacka kan användas till allt typ av aktivitet där passform och rörelsefrihet är prioritertat. Roxtuna hybridjacka kan användas både på egen hand och som isolerande mellanlager under en skaljacka.
  • 2117 of Sweden Sveg Skjorta Dam Red

    2117 of Sweden Sveg Skjorta Dam Red
    Sveg flanellskjorta är en mycket tålig och snygg skjorta. Den har smarta detaljer i kombination med bra funktioner. Dessutom är plagget tillverkat i en ekologisk bomulls- och polyesterblandning som ger utmärkt komfort, oavsett om du tar det lugnt eller vandrar. Vi är ganska säkra på att den kommer att bli din nya favorit bland flanellskjortor – oavsett var och när du vill använda den.
  • 2117 of Sweden Anorak Lidhult Herr Forest Green

    2117 of Sweden Anorak Lidhult Herr Forest Green
    Din nya favorit för äventyr i både stad och vildmark. Lidhult Anorak har ett klassiskt utseende, men när du provar den kommer du att bli överraskad av hur sportig och modern den känns. Den är vindavvisande, vattenavvisande och välventilerande. Det här plagget är utvecklat med hållbarhet i åtanke och har därför PFC fri DWR behandling.
  • 2117 of Sweden Sundet Jacket 2,5L W Ink

    2117 of Sweden Sundet Jacket 2,5L  W Ink
    Jackan Sundet från 2117 of Sweden är en 2,5-lagersjacka för den som ställer höga krav på sin utrustning. 20.000 vattenpelare och 20.000 g/24h andningsbarhet och yttertyget är framtaget av återvunnen&hellip:
  • 2117 of Sweden Vibo Hoodie D

    2117 of Sweden Vibo Hoodie D
    Vibo Hybrid jacket är din bästa vän när du ska ut på äventyr: en oemotståndlig blandning av square fleece och stretchigt softshellmaterial som antingen fungerar som ett mysigt mellanlager eller fristående när du är ute och vandrar. Ge dig ut och njut fullt ut av både vårdagar och kyliga sommarkvällar i vår Vibo Hybrid jacket!
  • 2117 of Sweden Tybble Jacka Herr Forest Green

    2117 of Sweden Tybble Jacka Herr Forest Green
    2117 of Swedens Tybble är en lätt isolerad anorak tillverkad i en 2-lagers konstruktion. Dess enkla och stilrena design gör att den kan användas både på skidsemestern och som vardagsjacka. Anoraken är vindtät, och med ett vattenpelartryck på 10.000 mm så kan den även motstå mycket vatten och fortfarande hålla dig torr. Tybble anorak har en stor praktisk ficka på magen, två sidofickor, en ficka överst på den ena armen och en liftkortsficka nederst på den andra ärmen. Utöver det så har den även de andra klassiska funktionerna som man vanligtvis hittar på skidjackor, såsom elastisk insnörning nederst på jackan och integrerat snölås i ärmsluten. Detta är en modell från 2117 of Swedens ECO kollektion , där fokus är på att skona miljön på mest möjliga sätt genom att använda en del återvinningsmaterial i produktionen. Produkten är DWR-behandlad (Durable Water Repellent) vilket ger en impregnering av membranet som gör det extra vattentätt och smutsavvisande.
  • 2117 of Sweden Gestad Poncho JR Blue

    2117 of Sweden Gestad Poncho JR Blue
    Skyddande regnponcho i nylon, dragsko i huvan och packbar i medföljande påseMaterial: 100% Polyster
  • 2117 of Sweden Ullånger Pant M Black

    2117 of Sweden Ullånger Pant M Black
    Ullånger är ett tunt baslager i ull. Understället är tillverkad 100 % merinoull, vilket gör att baslagret andas, motverkar dålig lukt och känns behagligt mot huden.Material: 100% merinoull
  • 2117 of Sweden Skaulo Tröja Dam

    2117 of Sweden Skaulo Tröja Dam
    Upplev den ultimata komforten och funktionaliteten med 2117 Skaulo - en miljövänlig jacka i merino ull med luva. Med 30% ull, 66% polyester och 4% lycra ger den optimal rörelsefrihet. Två bröstfickor för praktisk förvaring. PFC-fri DWR-behandling för vattenavstötning. Utforska naturen med stil och varm bekvämlighet. Beställ din Skaulo-jacka idag och upptäck äventyret på nytt!
  • 2117 of Sweden Lång Kappa Axelsvik Dam

    2117 of Sweden Lång Kappa Axelsvik Dam
    Parka Axelsvik är en syntetfodrad paras. Det här är en rejäl vinterjacka med två sidfickor, innerficka, rejäla muddar och dragkedja som går åt båda hållen. Vi tycker att det är en väldigt snygg parka och vi vet att den kommer att hålla dig varm i vinter. PFC free DWR behandling och med en fyllning Med Dupont Sorona Bio Padding
  • 2117 of Sweden Jacka Roxtuna Herr Black

    2117 of Sweden Jacka Roxtuna Herr Black
    Roxtuna är en lätt och snygg hybridjacka med huvudmaterial i stretch och bröstparti med DuPont Sorona 40g vaddering för extra isolering. Denna hybridjacka kan användas till allt typ av aktivitet där passform och rörelsefrihet är prioritertat. Roxtuna hybridjacka kan användas både på egen hand och som isolerande mellanlager under en skaljacka
  • 2117 of Sweden Langas Jacka Jr Ocean

    2117 of Sweden Langas Jacka Jr Ocean
    Jacka Langas Jr är en vind och vattentät jacka gjord med tanke på skidåkning men kan också användas i vardagen under vintern. Jackan har en bra vattentäthet med tejpade sömmar. Utöver det så är den DWR behandlad för att ge en bra vattenavvisande effekt på utsidan. Med en bröstficka, två sidofickor, och en liftkortficka på armen så finns det möjlighet för barnet själv att ha med det som behövs. Den är en del av 2117 of Swedens ECO kollektion där de fokuserar på att skona miljön genom att använda återvunnet material till jackan. Av miljömässiga skäl är jackan PFC-fri DWR-impregnerad för att öka vattenavvisningen.
  • 2117 of Sweden Tåby Pant M Ink

    2117 of Sweden Tåby Pant M Ink
    Mycket stretchiga friluftsbyxor med sidofickor och bälte i midjan. Teknisk specifikation: Fabric with stretchTwo side pocketsTwo legs pocketsBelt in waist
  • 2117 of Sweden Beanie Sarek Gold

    2117 of Sweden Beanie Sarek Gold
    Håll huvudet varmt med denna snygga mössan från 2117ofsweden!Material: 95% bomull, 5% elastan
  • 2117 of Sweden Vibo Hoodie H Navy

    2117 of Sweden Vibo Hoodie H Navy
    Vibo Hybrid jacket är din bästa vän när du ska ut på äventyr: en oemotståndlig blandning av square fleece och stretchigt softshellmaterial som antingen fungerar som ett mysigt mellanlager eller fristående när du är ute och vandrar. Ge dig ut och njut fullt ut av både vårdagar och kyliga sommarkvällar i vår Vibo Hybrid jacket! Fabric construction: 100% Polyester. Membrane : Tritech 5K/5K Water column: 5,000 mm Breathability: 5,000 g/24h
  • 2117 of Sweden Dokkas Jacka Herr

    2117 of Sweden Dokkas Jacka Herr
    Upptäck framtidens mellanlagerjacka - 2117s Dokkas!  - Dokkas är den perfekta mellanlagerjackan som kompletterar din 3-lagers jacka för ökad värme och komfor t under alla dina äventyr. Tillverkad med återvunnen polyester i yttertyget, erbjuder Dokkas en miljövänlig och stilren design som passar alla äventyrare. För Frihet och Praktiskhet Dokkas har stretchpaneler i sidan för ökad rörelsefrihet och två sidofickor för säker förvaring av dina värdesaker och att hålla händerna varma. Oavsett om du klättrar, utforskar skogar eller bara njuter av en naturpromenad, är Dokkas din pålitliga följeslagare. Hållbara Val Dokkas är tillverkad med 30% återvunnen polyester och 70% polyester och har en miljövänlig PFC-fri DWR-behandling. Isolering: ALTO-fodring, 100% återvunnen polyester Behandling : PFC-fri DWR
  • 2117 of Sweden Anorak Lidhult Herr Black

    2117 of Sweden Anorak Lidhult Herr Black
    Din nya favorit för äventyr i både stad och vildmark. Lidhult Anorak har ett klassiskt utseende, men när du provar den kommer du att bli överraskad av hur sportig och modern den känns. Den är vindavvisande, vattenavvisande och välventilerande. Det här plagget är utvecklat med hållbarhet i åtanke och har därför PFC fri DWR behandling.
  • 2117 of Sweden Backa Jacka Dam

    2117 of Sweden Backa Jacka Dam
    Backa är en vadderad skidjacka med vind- och vattentätt yttermaterial och effektiv andasfunktion. Vadderingen är gjord i 100% återvunnen polyester. Jackan har heltejpade sömmar för optimalt skydd mot regn och snö så att du håller dig garanterat torr hela dagen. Den har också snölås i midja och ärmslut, en hög innerkrage, samt en justerbar, hjälmanpassad huva som skyddar mot vind och kyla. De ventilerande öppningarna under ärmarna ger bra temperaturreglering för ökad komfort. Jackan har dessutom flera praktiska fickor - två midjefickor, två bröstficka, innerfickor och en liftkortsficka på ärmen. Den vattenavvisande impregneringen är helt fri från miljöfarliga fluorkarboner. MATERIALTILLVERKNING : 100% fullskimrande Nylon Tashion Oxford. BEHANDLING : PFC-fri DWR (hållbar vattenavvisande) behandling. ISOLERING : 40g ALTO-stoppning, tillverkad av 100% återvunnen polyester. MEMBRAN : Tritech 15K/15K Vattenpelare: 15 000 mm Andningsförmåga: 15 000 g/24h
  • 2117 of Sweden Vibo Hoodie H

    2117 of Sweden Vibo Hoodie H
    Vibo Hybrid jacket är din bästa vän när du ska ut på äventyr: en oemotståndlig blandning av square fleece och stretchigt softshellmaterial som antingen fungerar som ett mysigt mellanlager eller fristående när du är ute och vandrar. Ge dig ut och njut fullt ut av både vårdagar och kyliga sommarkvällar i vår Vibo Hybrid jacket! Fabric construction: 100% Polyester. Membrane : Tritech 5K/5K Water column: 5,000 mm Breathability: 5,000 g/24h
  • 2117 of Sweden Sveg Skjorta Herr Red

    2117 of Sweden Sveg Skjorta Herr Red
    Sveg flanellskjorta är en mycket tålig och snygg skjorta. Den har smarta detaljer i kombination med bra funktioner. Dessutom är plagget tillverkat i en ekologisk bomulls- och polyesterblandning som ger utmärkt komfort, oavsett om du tar det lugnt eller vandrar. Vi är ganska säkra på att den kommer att bli din nya favorit bland flanellskjortor – oavsett var och när du vill använda den.
  • 2117 of Sweden Beanie Sarek Pink

    2117 of Sweden Beanie Sarek Pink
    Håll huvudet varmt med denna snygga mössan från 2117ofsweden!Material: 95% bomull, 5% elastan
  • 2117 of Sweden Jacka Murjek Dam

    2117 of Sweden Jacka Murjek Dam
    Snygg att använda som isolering under en 3L-jacka eller som en lätt vadderad streetjacka Egenskaper: Vändbar, svart på insidan Två sidfickor på utsidan Återvunnet ripstop tyg DuPont Sorona 60g stoppning MATERIAL: Tyg: 100% polyester, delvis återvunnen, 380T Tafetta med ripstop Vaddering: DuPont Sorona 60g stoppning BEHANDLING: PFC-fri DWR (hållbar vattenavvisande)
  • 2117 of Sweden Sveg Skjorta Herr Forest Green

    2117 of Sweden Sveg Skjorta Herr Forest Green
    Sveg flanellskjorta är en mycket tålig och snygg skjorta. Den har smarta detaljer i kombination med bra funktioner. Dessutom är plagget tillverkat i en ekologisk bomulls- och polyesterblandning som ger utmärkt komfort, oavsett om du tar det lugnt eller vandrar. Vi är ganska säkra på att den kommer att bli din nya favorit bland flanellskjortor – oavsett var och när du vill använda den.
  • 2117 of Sweden Gasska Tröja Dam Black

    2117 of Sweden Gasska Tröja Dam Black
    Utforska 2117 of Swedens Gasska-jacka - en perfekt förening av stil och funktion! Denna jacka är tillverkad av en unik blandning av 50% finaste merinoull och 50% polyester som ger dig naturlig värme och tekniska fördelar som är svåra att slå. Med en smart design som, tumgrepp och en bröstficka, är Gasska-jackan både snygg och praktisk. Oavsett dina äventyr, kommer Gasska-jackan att hålla dig varm, torr och redo för vad som än kommer din väg. Den är en perfekt partner för allt från vandring i bergen till kvällspromenader i staden. Gasska-jackan kommer inte bara att hålla dig bekväm utan också se till att du alltid är i stil. Tekniska specifikationer: Tygkonstruktion : 50% Merinoull + 50% Polyester, 260 gsm Isolering : Ingen isolering. Behandling : PFC-fri DWR (Hållbar vattenavvisande) med mjukt merinoullstyg Två sidofickor och en bröstficka: Här har du gott om plats att förvara dina små tillhörigheter när du är på språng. Justering runt huvan: Huvan är utformad för att ge extra skydd och värme i kyligt väder. Tumhål : Tumgreppen ger extra värme och skydd för dina händer och är perfekta för utomhusaktiviteter.
  • 2117 of Sweden Isfall Ski Pant JR Pink

    2117 of Sweden Isfall Ski Pant JR Pink
    Isfall Ski Pant är ett par fodrade byxor som är särskilt bra till skidåkning. De har snölås i benet som håller tätt runt pjäxan. Den bra andningsförmågan gör att man har möjlighet att bli&hellip:
  • 2117 of Sweden Ullånger Top L/S W Dk-Mint

    2117 of Sweden Ullånger Top L/S W Dk-Mint
    Ullånger är ett tunt baslager i ull. Understället är tillverkad 100 % merinoull, vilket gör att baslagret andas, motverkar dålig lukt och känns behagligt mot huden.Material: 100% merinoull
  • 2117 of Sweden Klacken 2.5L Jacka Herr Black

    2117 of Sweden Klacken 2.5L Jacka Herr Black
    Jacka Klacken är en 2,5-lagersjacka för den som ställer höga krav på sin utrustning. Jackan är tillverkad i 4-vägs strech och alla sömmar är tejpade. 15K vattenpelare och 15K g/24h andningsbarhet och yttertyget är framtaget av återvunnen polyester och har en PFC fri DWR för att vara skonsam mot vår miljö. Ventilation under armarna för bästa reglering av temperatur.
  • 2117 of Sweden Beanie Sarek Black

    2117 of Sweden Beanie Sarek Black
    Håll huvudet varmt med denna snygga mössan från 2117ofsweden!Material: 95% bomull, 5% elastan
  • 2117 of Sweden Skogmo 3L Jacka Dam Mint

    2117 of Sweden Skogmo 3L Jacka Dam Mint
    Skogmo 3L Jacka från 2117 är en teknisk skaljacka full av detaljer, funktioner och egenskaper. Jackan är tillverkad i 4-vägs strech och alla sömmar är tejpade. Det är ett slitstarkt lättviktsplagg som ger maximalt skydd mot väder och vind och har utmärkt andningsförmåga. 15K vattenpelare och 15K g/24h andningsbarhet. Yttertyget är framtaget av återvunnen polyester, det har en PFC fri DWR för att vara skonsam mot vår miljö. Säkra fickor med blixtlås ser till att dina värdesaker är nära till hands – och torra. Låg vikt, liten packvolym och utmärkt passform!
  • 2117 of Sweden Skogmo 3L Jacka Herr Black

    2117 of Sweden Skogmo 3L Jacka Herr Black
    Skogmo 3L Jacka från 2117 är en teknisk skaljacka full av detaljer, funktioner och egenskaper. Jackan är tillverkad i 4-vägs strech och alla sömmar är tejpade. Det är ett slitstarkt lättviktsplagg som ger maximalt skydd mot väder och vind och har utmärkt andningsförmåga. 15K vattenpelare och 15K g/24h andningsbarhet. Yttertyget är framtaget av återvunnen polyester, det har en PFC fri DWR för att vara skonsam mot vår miljö. Säkra fickor med blixtlås ser till att dina värdesaker är nära till hands – och torra. Låg vikt, liten packvolym och utmärkt passform!
  • 2117 of Sweden Flistad 2.5L Jacket M Mustard

    2117 of Sweden Flistad 2.5L Jacket M Mustard
    Snygg och beständig jacka från 2117 of Sweden. I deras Flistad 2.5L får du en jacka som är vind- och vattenavvisande samtidigt som den andas och hjälper dig reglera fukt och hålla komforten på topp!&hellip:
  • 2117 of Sweden Isfall Ski Jacket JR Gold

    2117 of Sweden Isfall Ski Jacket JR Gold
    Jacka Isfall är en vind och vattenavvisande jacka gjord med tanke på skidåkning men kan också användas i vardagen under vintern. Jackan har en bra vattentäthet med tejpade sömmar. Med en bröstficka,&hellip:
  • 2117 of Sweden Klacken 2.5L Jacka Dam Sand

    2117 of Sweden Klacken 2.5L Jacka Dam Sand
    Jacka Klacken är en 2,5-lagersjacka för den som ställer höga krav på sin utrustning. Jackan är tillverkad i 4-vägs strech och alla sömmar är tejpade. 15K vattenpelare och 15K g/24h andningsbarhet och yttertyget är framtaget av återvunnen polyester och har en PFC fri DWR för att vara skonsam mot vår miljö. Ventilation under armarna för bästa reglering av temperatur.
  • 2117 of Sweden Ullånger 3/4 Pant JR Black

    2117 of Sweden Ullånger 3/4 Pant JR Black
    Ullånger är ett tunt baslager i ull. Understället är tillverkad 100 % merinoull, vilket gör att baslagret andas, motverkar dålig lukt och känns behagligt mot huden.Material: 100% merinoull
  • 2117 of Sweden Sveg Skjorta D Wine Red

    2117 of Sweden Sveg Skjorta D Wine Red
    2117 of sweden Sveg flanellskjorta är en mycket tålig och snygg skjorta. Den har smarta detaljer i kombination med bra funktioner. Dessutom är plagget tillverkat i en ekologisk bomulls- och polyesterblandning som ger utmärkt komfort, oavsett om du tar det lugnt eller vandrar. Vi är ganska säkra på att den kommer att bli din nya favorit bland flanellskjortor – oavsett var och när du vill använda den.
  • 2117 of Sweden Alip Jacka Herr Black

    2117 of Sweden Alip Jacka Herr Black
    Upptäck Alip - den ultimata följeslagaren för dina äventyr. Denna 3-lagers jacka i 100% återvunnen polyester kombinerar stil med funktion och är perfekt för alla väder. Med omsorg om miljön är Alip   -tillverkad med en medvetenhet om att minska vår påverkan på planeten. Jackan är utrustad med ett membran som har en vattenpelare på 15k och en andningsförmåga på 15k. Detta membran ger överlägsen vattentäthet och fuktreglering, så att du kan hålla dig torr och bekväm även under de mest krävande förhållandena. Med tejpade sömmar håller jackan dig torr och skyddad mot oväntade skyfall. Vadderade kanaler ger extra isolering och värme när temperaturen sjunker. För att reglera kroppstemperaturen har jackan en ventilationsdragkedja, och det avtagbara snölåset gör den perfekt för vinteraktiviteter. Du kan justera huvan för att få extra skydd mot vind och regn. Oavsett om du utforskar vildmarken eller strosar runt i staden, är Alip   -redo att följa med dig på äventyret.  -
  • 2117 of Sweden Gestad Poncho Black

    2117 of Sweden Gestad Poncho Black
    Skyddande regnponcho i nylon, dragsko i huvan och packbar i medföljande påseMaterial: 100% Polyster
  • 2117 of Sweden Jacka Isabo Dam Dark Mint

    2117 of Sweden Jacka Isabo Dam Dark Mint
    Isabo Jacket är en fantastiskt mångsidig dunjacka med suverän komfort och skön värme för alla säsonger. Den är utvecklad för att användas i första hand som ett lätt och bekvämt ytterplagg men den kan också användas som ett effektivt förstärkningsplagg under en skaljacka. Jackan har fast huva och för extra värme och skydd kring halsen har den fått en något högre krage. Fyllning RDS certified 90/10 ankdun, 650 fp.
  • 2117 of Sweden Flistad 2.5L Jacket W Black

    2117 of Sweden Flistad 2.5L Jacket W Black
    Snygg och beständig jacka från 2117 of Sweden. I deras Flistad 2.5L får du en jacka som är vind- och vattenavvisande samtidigt som den andas och hjälper dig reglera fukt och hålla komforten på topp!&hellip:
  • 2117 of Sweden Gasska Tröja Dam Ocean

    2117 of Sweden Gasska Tröja Dam Ocean
    Utforska 2117 of Swedens Gasska-jacka - en perfekt förening av stil och funktion! Denna jacka är tillverkad av en unik blandning av 50% finaste merinoull och 50% polyester som ger dig naturlig värme och tekniska fördelar som är svåra att slå. Med en smart design som, tumgrepp och en bröstficka, är Gasska-jackan både snygg och praktisk. Oavsett dina äventyr, kommer Gasska-jackan att hålla dig varm, torr och redo för vad som än kommer din väg. Den är en perfekt partner för allt från vandring i bergen till kvällspromenader i staden. Gasska-jackan kommer inte bara att hålla dig bekväm utan också se till att du alltid är i stil. Tekniska specifikationer: Tygkonstruktion : 50% Merinoull + 50% Polyester, 260 gsm Isolering : Ingen isolering. Behandling : PFC-fri DWR (Hållbar vattenavvisande) med mjukt merinoullstyg Två sidofickor och en bröstficka: Här har du gott om plats att förvara dina små tillhörigheter när du är på språng. Justering runt huvan: Huvan är utformad för att ge extra skydd och värme i kyligt väder. Tumhål : Tumgreppen ger extra värme och skydd för dina händer och är perfekta för utomhusaktiviteter.
  • 2117 of Sweden Tybble Jacka Dam Dark Plum

    2117 of Sweden Tybble Jacka Dam Dark Plum
    2117 of Swedens Tybble är en lätt isolerad anorak tillverkad i en 2-lagers konstruktion. Dess enkla och stilrena design gör att den kan användas både på skidsemestern och som vardagsjacka. Anoraken är vindtät, och med ett vattenpelartryck på 10.000 mm så kan den även motstå mycket vatten och fortfarande hålla dig torr. Tybble anorak har en stor praktisk ficka på magen, två sidofickor, en ficka överst på den ena armen och en liftkortsficka nederst på den andra ärmen. Utöver det så har den även de andra klassiska funktionerna som man vanligtvis hittar på skidjackor, såsom elastisk insnörning nederst på jackan och integrerat snölås i ärmsluten. Detta är en modell från 2117 of Swedens ECO kollektion, där fokus är på att skona miljön på mest möjliga sätt genom att använda en del återvinningsmaterial i produktionen. Produkten är DWR-behandlad (Durable Water Repellent) vilket ger en impregnering av membranet som gör det extra vattentätt och smutsavvisande.
  • 2117 of Sweden Klacken 2.5L Jacka Herr Sand

    2117 of Sweden Klacken 2.5L Jacka Herr Sand
    Jacka Klacken är en 2,5-lagersjacka för den som ställer höga krav på sin utrustning. Jackan är tillverkad i 4-vägs strech och alla sömmar är tejpade. 15K vattenpelare och 15K g/24h andningsbarhet och yttertyget är framtaget av återvunnen polyester och har en PFC fri DWR för att vara skonsam mot vår miljö. Ventilation under armarna för bästa reglering av temperatur.
  • 2117 of Sweden Murjek Pant W Black

    2117 of Sweden Murjek Pant W Black
    Värmeshorts med värmande vaddering perfekt som ett mellanlager under ett par skalbyxor. Resor i midjan och stretchpaneler i powerfleece för bästa rörlighet. Shortsen har hellång dragkedja i sidan.&hellip:
  • 2117 of Sweden Beanie Sarek Dk-Mint

    2117 of Sweden Beanie Sarek Dk-Mint
    Håll huvudet varmt med denna snygga mössan från 2117ofsweden!Material: 95% bomull, 5% elastan
  • 2117 of Sweden Kuolpa Jacka 3L Dam Black

    2117 of Sweden Kuolpa Jacka 3L Dam Black
    Upptäck Kuolpa - Nyckeln till Extrem Skidglädje! Med 2117 Kuolpa Skidjacka får du enastående prestanda och hållbar design i ett. Denna 3-lagers skaljacka i 4-vägs stretch erbjuder oslagbar rörelsefrihet på pisten. Tillverkad av återvunnen polyester visar du omtanke om planeten. Skydd mot väder och vind är ett måste, och Kuolpa levererar med tejpade sömmar och ett membran betygsatt på 20k/30k för optimal vattentäthet och andningsförmåga. Reglera temperaturen med ventilationsöppningar under armarna och avtagbart snölås. Säkerhet är av yttersta vikt, därför har Kuolpa utrustats med en RECCO-reflektor. Du kan känna dig trygg och förberedd för eventuella utmaningar. Framtagen för både prestation och stil, är Kuolpa Skidjacka det självklara valet för skidentusiasten som bryr sig om miljön. Skapa minnen för livet med Kuolpa, din perfekta följeslagare i backarna! Beställ nu och låt äventyret börja! Med Kuolpa på din sida, kan du utforska fjällen med självsäkerhet och elegans, samtidigt som du minskar din påverkan på naturen. Erövra skidbackarna med stil och ta din vintersportupplevelse till nya höjder med 2117 Kuolpa Skidjacka!
  • 2117 of Sweden Geauri Dunparka Us Black

    2117 of Sweden Geauri Dunparka Us Black
    Upptäck den ultimata värme och stil med Unisex Geauri dunjacka ! Denna tjocka dunjacka erbjuder oslagbar komfort med en fyllningskraft på 700, vilket håller dig varm även i de kallaste vinterdagarna. Med 2 sidofickor och 2 praktiska innerfickor har du gott om plats för att förvara dina värdesaker. Den höga kragen ger extra skydd mot vind och kyla, medan den funktionella luvan ger dig den extra värme som behövs när det blir riktigt kyligt. Med en dunblandning på 90/10 är detta verkligen en jacka som imponerar med både stil och funktionalitet.   -Välj Geauri dunjacka och njut av vinteräventyr med fullt förtroende!