MaximalFritid » Kläder

Märken på kläder

CMP kläder

 • Woman Zip Hood Jacket (3W02476)

  Woman Zip Hood Jacket från CMP är en jacka med stil, funktion och design. Clima Protect-teknologi för att skydda dig från vädret och hålla dig torr; tejpade sömmar, bra vattentäthet och andningsförmåga. Allt detta samt justerbara manschetter, midja och huva.
 • Man Zip Hood Jacket (3W03177)

  Man Zip Hood Jacket är en jacka med stil, funktion och design. Clima Protect-teknologi för att skydda dig från vädret och hålla dig torr, tejpade sömmar, bra vattentäthet och andningsförmåga. Allt detta samt justerbara manschetter, midja och huva. Herrstorlekar.
 • Boy Jacket Fix Hood (3Z16974)

  Denna snygga, vattenavvisande jacka för barn är utrustad med huva och vadderad med FeelWarm Flock. FeelWarm Flock är ett syntetiskt alternativ till naturligt dun men ger plagget samma utseende och mjukhet som dun. Packpåse ingår.
 • Boy Jacket Fix Hood (38Z1654)

  Boy Jacket Fix Hood från CMP är en fodrad funktionsjacka med snygg design för barn. Tack vare Clima Protect-tekniken med väderskyddande vindtätt tyg håller du dig varm och torr.
 • Girl Coat Fix Hood

  Girl Coat Fix Hood är en härliga jacka med huva för barn, vadderad med FeelWarm Flock. FeelWarm Flock är ett syntetiskt alternativ till naturligt dun men ger plagget samma utseende och mjukhet som dun. Vattenavvisande yttermaterial. Levereras med praktisk förvaringsväska. Perfekt när du vill spara utrymme i din packning.
 • Man Sweat

  Man Sweat är en snygg 1/2-zip för män och det perfekta plagget att bära under skidjackan. En hybrid med fleece och jaquard som är överraskande varm och skön. Den tillverkas helt i CMPs egna produktionsanläggningar, där högsta fokus är miljö/material och färgämnen. En tröja att bära med gott samvete med andra ord.
 • Girl Sweat

  Girl Sweat 1/2 Zip, i barnstorlekar, är tillverkad i Arctic Fleece och det perfekta plagget att bära under skidjackan. Ett plagg som kan bäras med gott samvete. Material och färgämnen noga testade ur miljöhänseende enligt Oeko-Tex® Standard 100.
 • Boy Jacket Snaps Hood (38W0334)

  Boy Jacket Snaps Hood är en riktigt bra funktionsjacka för barn. Snygg design och tack vare Clima Protect-tekniken med skyddande vindtätt tyg, vattenpelare 5000 mm och god andningsförmåga, håller du dig varm och torr. Jackan har även justerbara ärmslut, midja och huva.
 • Boy Jacket Fix Hood

  Boy Jacket Fix Hood är en skidjacka för barn. Justerbara muddar, midja, delvis tejpade sömmar och fast, justerbar huva. Med Clima Protect-teknologi som ger skydd mot väder och vind.
 • Boy Set Jacket+Pant

  Boy Set Jacket+Pant är ett funktionellt skid-set med jacka och matchande byxa med en tilltalande design. CMP har skapat det perfekta setet för alla för att som vill se coola ut i backen. Clima Protect-teknologi för att skydda dig från vädret och hålla dig torr; tejpade sömmar på kritiska ställen, bra vattentäthet och andningsförmåga. Justerbara ärmslut, avtagbar huva på jackan och snölås samt hängslen på byxorna.
 • Woman Coat Fix Hood

  Woman Coat Fix Hood är den av CMPs dunjackor som ger mest citykänsla. En dunkappa för kvinnor där det enkla gör den elegant. Mjuk och varm fyllning (cuin 550) skyddar dig och ger dig maximal komfort.
 • Woman Jacket Fix Hood (38Z1896)

  Funktionell, bekväm och snygg jacka som kan användas som mellanlager men även som ytterlager mildare dagar. Jackan har vattenavstötande tyg, syntetisk vaddering på ärmar och sidor och teflonbehandlat CMP Feel Warm Down, en behandling som gör att dunplagg håller längre.
 • Man Jacket Fix Hood (38Z1897)

  Man Jacket Fix Hood är en funktionell, komfortabel och snygg jacka som både kan användas som mellanlager och som ytterlager mildare dagar. Jackan har vattenavstötande tyg, syntetisk vaddering i ärmar och sidor och teflonbehandlat CMP Feel Warm Down i ryggen och på bröstet.
 • Woman Jacket Zip Hood (38W0726)

  Woman Jacket Zip Hood är en skidjacka för kvinnor med avtagbar huva. CMPs Clima Protect-teknologi skyddar dig från väder och vind med en vattenpelare på 5000 mm. och tejpade sömmar.
 • Woman Softshell Jacket Zip Hood(3A05396)

  Woman Softshell Jacket Zip Hood(3A05396) från CMP är en värmande softshelljacka för damer. Jackan är tillverkad av funktionellt 3-lagers tyg som är vindtätt och vattenavstötande samtidigt som det släpper ut fukt och överskottsvärme. Invändigt finns ett mjukt och värmande fleecetyg som känns skönt mot huden.
 • Woman Jacket (38Z5406)

  Woman Jacket (38Z5406) från CMP är en vadderad mellanlagersjacka för damer. Perfekt att ha öven en tröja under svala sommarkvällar, eller för att ge extra värme tillsammans med en skaljacka i kyligt väder på vandringen.
 • Girl Jacket Fix Hood (38W0445)

  Om du letar efter en riktigt bra funktionsjacka med snygg design, har du hittat rätt! Tack vare Clima Protect-tekniken med skyddande vindtätt tyg, och god andningsförmåga, håller du dig varm och torr. Jackan har även justerbara ärmslut, midja och huva. För barn.
 • Boy Jacket Snaps Hood (38W0324)

  Boy Jacket Snaps Hood är en jacka för unga skidåkare som vill förena stil och funktion. Jackan har ett trendigt utseende samtidigt som Clima Protect-tekniken skyddar dig mot väder och vind. Den avtagbara huvan gör den än mer lämplig för olika väderförhållanden .
 • Woman Sweat (3G62746)

  Woman Sweat från CMP är en Grid Tech-fleece, ett tunt material med god andningsförmåga. Fleecetröjan kan användas både som bas- och mellanlager beroende på aktivitet och temperatur. Isolerar bra och transporterar effektivt bort fukt från kroppen. Multifunktion när den är som bäst. Damstorlekar.
 • Girl Jacket Snaps Hood (38W0405)

  Girl Jacket Snaps Hood är en skidjacka med både stil och funktion för barn. Clima Protect ger jackan utmärkt andningsförmåga och skydd mot vind och vatten.
 • Woman Jacket Zip Hood (38W0746)

  Med Woman Jacket Zip Hood från CMP får du både stil och funktion. Denna skidjacka för kvinnor har syntetisk stoppning (3M Thinsulate Featherless, CUIN 700) . Clima Protect-membranet håller dig varm och torr. Avtagbar huva.
 • Girl Jacket

  Girl Jacket är en fleecejacka för barn att leva friluftslivet till fullo i. Jackan är tillverkad av en blandning av material som ger plagget en ullliknande känsla och dessutom gör den mycket varm och bekväm. Den passar även som mellanlager eller som ensam jacka mildare vinterdagar.
 • Woman Jacket (38H2316)

  Woman Jacket från CMP är en fleecejacka att leva friluftslivet till fullo i. Tröjan är tillverkad av en blandning av material som ger plagget en ull-liknande känsla och gör den extremt varm och bekväm.
 • Girl Set Jacket+Pant

  Girl Set Jacket+Pant är ett funktionellt skid-set med jacka och matchande byxa med en tilltalande design. CMP har skapat det perfekta setet för alla för att som vill se coola ut i backen. Clima Protect-teknologi för att skydda dig från vädret och hålla dig torr; tejpade sömmar på kritiska ställen, vattentäthet och god andningsförmåga. Justerbara ärmslut, avtagbar huva på jackan och snölås samt hängslen på byxorna.
 • Girl Jacket Snaps Hood (38W0465)

  En härlig mix av färger ger den perfekta balansen mellan stil och funktion på denna skidjacka. Clima Protect ger jackan utmärkt andningsförmåga och skydd mot vind och vatten.
 • Man Jacket Zip Hood

  Man Jacket Zip Hood är skidjacka för män som vill ha både stil och funktion. Clima Protect-teknologin skyddar dig mot väder och vind, med en vattenpelare på 5000 mm. Den avtagbara huvan gör den än mer lämplig för olika väderförhållanden.
 • Boy Sweat

  Boy Sweat från CMP är ett ultralätt baslager som känns som en andra hud. Ett perfekt plagg att ha under skidjackan! Tröjan har bra passform och är tillverkad av ett lätt, men tekniskt tyg för maximal rörelsefrihet. Softech-tekniken möjliggör utmärkt andning,som hjälper kroppen att hålla sig varm och torr. För barn och junior.
 • W Stretch Zip Hood

  Lätt och värmande fleecejacka i stretchigt och snabbtorkande material med bra andasförmåga. Försedd med skyddande huva och fickor med dragkedja. Fleecejacka; Damstorlekar; Snabbtorkande material med andasfunktion; Bra värmehållning; Fickor med dragkedja; Material certifierat enligt Oeko-Tex S
 • W Zip Off Pant

  Snabbtorkande trekkingbyxor som enkelt kan göras om till shorts. Damstorlekar. Trekkingbyxor; Damstorlekar; Fyrvägsstretch; bra rörlighet; Snabbtorkande material; Avtagbara ben; kan användas som shorts; 89% polyester och 11% elastan