MaximalFritid » Kläder » Handskar » Skidhandskar

Märken på skidhandskar

10 Peaks skidhandskar

 • Tonza

  Tonza från 10 Peaks är en kort och extra hållbar handske för alla vinteraktiviteter. Tillverkad av slitstarkt getläder och flexibelt nylonväv för ökad komfort och värme för dina händer.
 • Perren

  Perren från 10 Peaks är en kort och extra hållbar handske för alla vinteraktiviteter. Tillverkad av slitstarkt getläder och flexibelt nylonväv för ökad komfort och värme för dina händer
 • Mount Fay

  Mount Fay från 10 Peaks är skidhandskar med Extreme Talon Grip och böjd design som resulterar i mindre tyg i handflatan för utmärkt grepp. Dessa handskarna är tillverkade för att ge ultimat komfort, skydd och funktionalitet. Skalet består av softshell med membran för vind- och vattentäthet samtidigt som fukt och överskottsvärme släpps igenom. Handflatorna är förstärkta med extremt mjukt och slitstarkt läder från buffel.
 • Mount Bowlen

  Mount Bowlen från 10 Peaks är trefingervantar med förböjt Extrene Talon Grip som resulterar i mindre tyg i handflatan för bästa grepp. Dessa vantar är tillverkade för att förse dig med ultimat komfort, skydd och funktion. Skalet är gjort av mjukt softshell tyg med vind- och vattentätt membran som håller väta borta samtidigt som fukt från händerna släpps ut. Handflatan och fingrarna är förstärkta med extremt mjukt och hållbart läder från buffel. Den splittrade designen på fingrarna tillsammans C-ZiP som gör att man kan öppna upp vanten mitt på handryggen, gör dessa vantar klockrena för alla slags äventyr på snöfyllda berg.
 • Mount Little

  Mount Little från 10 Peaks är handskar med Extreme Talon Grip som resulterar i mindre tyg på handflatorna för överlägset grepp. Optimal komfort och lätthet med ett membran som skyddar mot vatten och vind blir dessa handskar det perfekta valet för dina äventyr i och utanför pisten.