MaximalFritid » Kläder » Handskar

Märken på handskar

Soft Touch handskar

Populärt inom Soft Touch handskar

 • Soft Touch Crossbreed Jakthandske

  Lätt ofodrad handske för jakt och fiske Kan fällas ner och bli fingerlös Vind- och vattentät Soft Touch Crossbreed är en extra lätt jägarhandske som håller värmen. Vind och vattentät i tumvantemodell. Vantfickan kan dock fällas ner och fästas på bakhanden med ett kardborrefäste. Även tummen kan vikas ner och fästas på samma sätt. Handsken blir då helt fingerlös för maximal taktil känsla vid skjutögonblicket. Slitsarkt syntetläder med dubbla sömmar som förstärkning i greppet. Ofodrad. Nylonmudd gör att handsken sitter säkert och hindrar vind och skräp att komma in i handsken. Handskarna är sydda i syntetläder samt syntettextil med en mudd i nylon.
 • Soft Touch Fuji Handske

  Perfekt handske för sport - och utomhusarbete. Räfflad PU i innerhanden och på fingertopparna. Ovanhand i spandex med reflekterande piping. Kragen är i neopren för att få en bra åtsittande känsla runt handleden. Vinterfodrad med Thinsulate™ foder. Tumgreppsförstärkning och dubbla sömmar ger längre livslängd. Passformen är mycket bra med elastiskt material mellan fingrar och dubbel elastisk söm i handleden för att handsken ska sitta bättre och säkrare på handen.
 • Soft Touch Silverstone Handske

  Smidig handske med passform, grepp och andningsförmåga.Monteringshandske med räfflad PU i innerhand och med spandex på ovanhand. Mycket smidig och andas bra. Kan med fördel användas i alla monteringsmiljöer både ute och inne. Tvättbar.Storlek: 7, 8, 9, 10, 11
 • Soft Touch Techno II Handske

  Sömlös stickad handske i Jonnyma® som är extremt tunn och smidig. Stickad i 18 gauge vilket gör detta till en extremt tunn handske. Ger skärskydd nivå 2. Doppad i svart PU i innerhand och över fingertopparna. Handsken ger mycket bra grepp och kan med fördel användas för alla typer av precisionsarbeten. Handsken är silikonfri, fri från lösningsmedel och lämnar inga fingeravtryck.

Fler tips på Soft Touch handskar

 • Soft Touch Grip Tec Handske

  Sömlös stickad handske i Jonnyma® som är smidig och samtidigt mycket stark. Ger skärskydd nivå 5 vilket är det högsta skyddet enligt EN 388. Doppad i skrynklad latex i innerhand och över fingertopparna. Doppningen ger ett extremt bra grepp och kan med fördel användas för alla typer av precisionsarbeten. Handsken är silikonfri, fri från lösningsmedel och lämnar inga fingeravtryck.
 • Soft Touch Woodland Jakthandske

  Framtagen tillsammans med våra jakt- och vapenexperter Förstärkningar i nötskinn Realtree® camouflage Ficka för extra ammunition Öppningsbart pekfinger Fodrade Soft Touch Woodland är en exklusiv jägarhandske med Realtree® camouflage och ovanhand med knog- och fingertoppsförstärkningar i nötskinn. Handsken är försedd med en dragkedja och ficka i handleden för förvaring av exempelvis extra ammunition. Innerhanden är även den tillverkad i dubbelt lager slitstarkt nötskinn. Alla förstärkningar har dubbla sömmar och greppet är förstärkt med ledat nötskinn. Pekfingret i båda händer har ett öppningsbart pekfinger med kardborre som du enkelt fäller ner för för maximal taktil känsla vid skjutögonblicket. Elastisk neopren med något en längre krage och en elastisk söm i handleden tillför en säker passform!
 • Soft Touch Marksman

  Framtagen tillsammans med våra jakt- och vapenexperter Greppmaterial i innerhanden Optimerad passform Soft Touch Marksman är en jakthandske som sitter riktigt tajt på handen och är försedd med elastisk spandex på ovanhanden. Handsken är tunn men ändå slitstark tack vare dubbla sömmar på utsatta ställen och ribbad PU i innerhanden för bättre grepp även i fuktiga förhållanden. Handsken har en lång stickad mudd i nylon för en extra god passform och för att hålla vind och smuts ute, allt för att maximera din jakt.
 • Protec Nötskinnshandske

  Halvfodrad klassisk arbets-handske i ntnarv. Ovanhand och krage i kraftig bomull och pulsderskydd i ntskinn. Knogfrstrkt. Det slitstarka ntskinnet gr att livslngden p denna handske r avsevrt lngre n traditionella lderhandskar. Handsken passar utmrkt till den tyngre industrin dr slitstyrka och kvalitet r viktigt.
 • Soft Touch Sågskyddshandske

  Slitstarka lderhandskar med frstrkta knogar och sgskydd p vnster ovanhand bestende av 14 lager ballistisk nylonfiber. Ovanhand i vattentt och slittlig polyamid. Det ntningstliga ldret r mjukt och fljsamt, vilket ger en mycket bra motorsgsknsla. Mudden vid handleden r av elastisk nylon som sluter ttt och hindrar sgspn att komma in i handsken. Handskarna r certifierade enligt EN 420:2003+A1:2009, EN 388:2003, EN 381-7:1999 Type A. Motorkedjesgsskyddet motsvarar 16 m/s.
 • Soft Touch Ergo Tec Handske

  Extremt töjbar med perfekt passform och bra grepp.Vatten- och oljeavvisande. Stickad sömlös nylon/lycra med andningsaktiv microfoam beläggning. Tvättbar.Storlek: 7, 8, 9, 10, 11