MaximalFritid » Kläder

Märken på kläder

Jack Pyke kläder

Populärt inom Jack Pyke kläder

 • Jack Pyke T-Shirt

  En snygg t-shirt i camoutförande från engelska Jack Pyke.
 • Jack Pyke Rannock Jacket

  Jack Pyke Rannock är en camojacka gjord i tyst tyg. Den är vattentät, andas och är gjord av ett väldigt tyst material. Rannock har en fullängdsdragkedja med knäppning och vindklaff. För extra bekvämlighet vid dåligt väder (det finns faktiskt!) så har huvan en dragsko. Jackan har två stora framfickor med klaff som är lätt att komma åt och passar bra till till exempel hagelskott. 100% polyestermembran.
 • Jack Pyke Weardale Trousers

  Weardale är en riktigt tuff byxa för tuffa tag. Dock så är den ändå lätt tack vare materialet och det lätta membranet som består av 100% polyester. För att transportera bort fukten på bästa sätt har den ett skönt meshfoder. På benen hittar du två lårfickor och två vanliga fickor som har vattentäta dragkedjor. Byxorna har även förstärkta knän för att bli extra slitstarka. Vattenpelare: 5000 mm. Andaskapacitet: 3000gms
 • Jack Pyke Hunters Trousers

  Jack Pyke Hunters Trousers är vattentäta och tysta byxor för jakt i höstförhållanden. De är gjorda i ett lite grövre, fodrat material som gör sig perfekt för råa höstmornar. De är gjorda av 100% polyester som är borstat för att bli så tysta som möjligt. Byxorna har fyra fickor, två vanliga frontfickor och två lårfickor, alla med väderklaffar och tryckknappar för att hålla din utrustning torr. Förutom det har de en 14 lång dragkedjor på bensluten för att enkelt ta av och på stora stövlar och kängor. Byxorna är även förstärkta på knäna och sätet samt har en elastisk midja.

Fler tips på Jack Pyke kläder

 • Jack Pyke Woodland Baseball Hat

  En riktigt cool jaktkeps från Jack Pyke!
 • Jack Pyke Countryman Trousers

  Jack Pyke Countryman är gjorda av en riktigt slitstark bomullscanvas som är förstärkt med 600D vattentät cordura på knäna och sätet. Byxorna har två frontfickor, två cargo-fickor och bakfickor med dragkedja.
 • Jack Pyke Baseball Cap Kids

  En riktigt cool jaktkeps från Jack Pyke!
 • Jack Pyke Countryman Fleece Gilet

  En riktigt skön fleeceväst gjord av tjock och varm fleece med detaljer i nubuck. Detta gör att hela plagget känns som kvalitet rakt igenom och passar bra på både skjutbanan, countrycluben och passet.
 • Jack Pyke Junior Stealth Hat

  En riktigt cool jaktkeps från Jack Pyke!