MaximalFritid » Kläder

Märken på kläder

Lindberg kläder

Lindbergs har många bra kläder för aktiva barn som vill vara ute i ur och skur. Här har vi samlat allt från overaller till byxor, jackor och mössor från Lindberg.

 • Rocky Baby Overall

  Rocky är en babyoverall som är vinterstoppad och tillverkad i 100% polyester med fuskskinn på axlar och detaljer. Huvan är avtagbar. Övervik för händer och fötter. Dubbla dragkedjor fram så man lätt kan öppna upp och klä barnet. Flourkarbonfri vattenavvisning.
 • Kids Cardiff Pants

  Cardiff Pants från Lindberg är vind- och vattentäta skalbyxor för barn. Byxorna har tejpade sömmar som förhindrar att väta letar sig in, men släpper samtidigt igenom överskottsvärme och fukt från huden för att barnet ska kunna leka obehindrat i alla väder.
 • Kids Northern Jacket

  Northen Jacket är en vinterstoppad och vattentät jacka från Lindberg. Funkar lika bra på skolgården/dagis som i skidbacken. Tillverkad i polyester / softshell som är ett mycket mjukt och följsamt material med stretch. Tejpade sömmar, fleecefodrad bak och nylonfoder i övriga jackan. Huvan är justerbar och avtagbar, ärmslut med lycramudd som sluter tätt mot handleden. Ärmslut går att justera med kardborre. Jackan har avtagbart snölås i midjan och dragsko.
 • Kids Vail Jacket

  Vail Jacket är en barnjacka som är vinterstoppad och vattentät. Funkar lika bra på skolgården och förskolan som i skidbacken. Tejpade sömmar och nylonfoder. Huvan är avtagbar, resår längst ner på jackan och i ärmslut samt lykramudd som sluter tätt mot handleden. Två synliga bröstfickor. Reflexer på höger ärm och bak.
 • Kids Northern Overall

  Northen Overall från Lindberg är en barnoverall som är vattentät, vinterfodrad och tillverkad i polyester / softshell, ett mjukt och följsamt material med stretch. Det är en lätt och smidig overall som är perfekt för lek i snö och slask. Fleecefoder i rumpa/rygg, för övrigt nylonfoder. Liftkortsficka på vänster ärm. Tejpade sömmar, avtagbar/justerbar huva och förstärkningar på rumpa och ben.
 • Vail Babyoverall

  Vail Babyoverall från Lindberg är vinterstoppad och vattentät. Det är en lätt och smidig overall med övervik för händer och fötter. Tejpade sömmar, nylonfoder, resår i ärm och benslut och avtagbara fotstrappar. Huvan går att ta av. Reflexer på höger ärm.
 • Kids Bormio Jacket

  Fleecejackan Bormio är en barn jacka i stickad fleece med stretch för bästa passform. Den är mjuk och varm med mjuk borstad insida. Justerbar midja och avtagbar huva.
 • Lindberg Wool Glove

  Lindbergs klassiska stickade fingervante med fleecefoder. Tillverkad i 85% ull och 15% nylon. Vante Classic Wool Glove r av hg kvalitet frn vlknda Linberg. Varma och skna handskar i en tjockare modell. Egenskaper: Klassisk modell Fleece fodrad handske Stickad Varma och skna Muddar i fleece Material:85% Ull/15% NylonFoder i 100% FleeceTvttas som handtvtt
 • Lindberg Wool Mitten

  Lindberg Wool Mitten r Lindbergs klassiska stickade tumvante med fleecefoder. Varma och skna tumvantar i en tjockare modell.Vante Classic Wool Mitten r av hg kvalitet frn vlknda Lindberg. Egenskaper: Klassisk modell Fleece fodrad handske Stickad Varma och skna Muddar i fleece Material:85% Ull 15% Nylon.Foder i 100% Fleece.Tvttas som handtvtt.
 • Explorer Jacket

  Smidig och slitstark funktionsjacka för friluftsliv eller skola och dagis. Tejpade sömmar och stretchmaterial på axlar, ärm och bröst. Huvan är avtagbar, sidofickor och bröstficka med dragkedja. Justerbar längst ner på jackan och även i ärmslut.
 • Lingbo Jacket

  Skaljacka från Lindeberg för utelek i alla väder. Tillverkad i vind- och vattentätt material med god andningsförmåga och tejpade sömmar. Jackan har nätfoder och nylonfoder i ärmarna, kragen har fleecefoder så det blir mjukt mot hals och haka. Reflekterande detaljer för säkerhet.
 • Explorer Pants

  Smidiga och slitstarka funktionsbyxor från Lindberg för friluftsliv eller skola/dagis. Tejpade sömmar. Stretchmaterial på knä och rumpa för ökad smidighet. Justerbar i midja och benslut med kardborre.
 • Noret Jacket

  Skaljacka för utelek i alla väder. Tillverkad i vind och vattentätt material som andas. Tejpade sömmar samt nätfoder och nylonfoder i ärmarna.
 • Lingbo Baby Overall

  Skalbabyoverall för utelek i alla väder. Tillverkad i vind och vattentätt material som andas. Overallen har nätfoder och nylonfoder i ärm och ben. Tejpade sömmar, elastiska fotstrappar och avtagbar huva. Dragkedjan går ner en bit på ena benet så det går lättare för barnet att komma i overallen.
 • Vikarby Jacket

  Skaljacka för utelek i alla väder. Tillverkad i vind och vattentätt material som andas. Jackan har nätfoder och nylonfoder i ärmarna och kragen har fleecefoder så det blir mjukt mot hals och haka. Huvan är avtagbar och jackan går att dra åt i ärmslut med kardborre och längst ner på jackan med dragsko.