MaximalFritid » Kläder

Märken på kläder

Perzoni kläder

Populärt inom Perzoni kläder

 • Perzoni Flanellskjorta

  Perzoni Flanellskjorta r en flanellskjorta av hg kvalitt frn Perzoni, gjord i 100% frkrympt bomull med garnfrgade rutor. Skjortan har snyggt accenttyg vid kragen och stolpen. Fr bsta funktion har skjortan tv brstfickor med knppning. Finns i flera frger och storlekar, perfekt fr friluftsmnniskan! Egenskaper: Flanell av hg kvalitet Slitstark och skn Tv brstfickor med knappar Klassiska rutmnster Snygg accenttyg vid krage och stolpe Perfekt fr vardag och fritid Bra passform Material: 100% frkrympt bomull.
 • Perzoni Flanellskjorta II

  Perzoni flanellskjorta II i nya färger är av samma höga kvalitét som den tidigare modellen från Perzoni, gjord i 100% förkrympt bomull med garnfärgade rutor. Skjortan har snyggt accenttyg vid kragen och stolpen. För bästa funktion har skjortan två bröstfickor med knäppning. Finns i flera färger och storlekar, perfekt för friluftsmänniskan!
 • Perzoni Lättviktsjacka

  Perzoni Lttviktsjacka en smidig lttviktsjacka med flera praktiska detaljer som elastiska muddar och fickor med dragkedja. Perfekt som ytterplagg eller mellanlager. Otroligt ltt med en snygg rip-stop design och ett frgat kontrastfoder p insidan. Egenskaper: Brstficka och sidofickor med dragkedja Gr att packa ner i den medfljande packpsen Fodrad Insida i kontrastfrg Krage Elastiska muddar i rmslut Lg vikt Material:Yttertyg 100% polyester.Fyllning 100% polyester.Vikt 490 gram i storlek L.Tvttas i 40 grader.
 • Perzoni Fodrad Jacka

  Svart fodrad jacka med foder i rdrutig flanell. Den perfekta vrjackan! Jackan har en hel dragkejda i fronten och tv fickor som stngs med lock och knapp. Egenskaper: Foder i rdrutig flanell Tv fickor Material: Skaltyg: Twill, 65% polyester och 35% bomull Fodertyg: 100% bomull rmfoder: 100% polyester Mudd 2x2 ribb 97% polyester 3% lycra

Fler tips på Perzoni kläder

 • Perzoni Vinterfodrad Bomberjacka

  Perzoni Vinterfodrad Bomberjacka r en varmfodrad bomberjacka. Jackan har ett varmt innerfoder i en snygg orange kontrastfrg. Jackan har tv sidofickor som stngs med lock och knapp samt en rmficka med dragkedja och pennfickor. Egenskaper: Vinterbomberjacka Snyggt vrmande innerfoder i orange kontrastfrg Tv sidofickor samt rmficka med dragkedja och fickor fr pennor Material: 100% polyester. Tvttas i40C.
 • Perzoni Flanellskjorta Heavy

  En flanellskjorta av hög kvalitét från Perzoni, tillverkad i extra kraftigt material av 100% förkrympt bomull med garnfärgade rutor. Skjortan har snyggt accenttyg vid kragen och stolpen. För bästa funktion har skjortan två bröstfickor med knäppning. Finns i flera färger och storlekar, och det kraftiga tyget gör att skjortan lämpar sig utmärkt både för friluftsmänniskan och för aktiviteter som kräver ett kraftigare material!
 • Perzoni Fodrad Flanellskjorta Herr

  Perzoni Fodrad Flanellskjorta Herr r en fodrad flanellskjorta av 100% bomull i i hrligt garnfrgat mnster. Egenskaper: Fodrad med microfleece Hel dragkedja i fronten Tv brstfickor med lock och knapp Tv sidofickor med fickpsar i sidsmmen Tv innerfickor Yttermaterial i flanell, 100% bomull. Fodertyg i kroppen av 100% polyester microfleece. Fodertyg i rm, 190T med polyesterfoder.