MaximalFritid » Kläder

Märken på kläder

Röjk kläder

 • CHICKS Primaloft Micro Pile

  Chicks Primaloft Micro Pile är en varm och mysig fleecejacka för damer som transporterar bort fukt och håller dig torr även under högintensiva aktiviteter. Chicks Primaloft Micro Pile är användbar till alltifrån löprundan och skidturen till en kväll framför brasan på campingen.
 • Superkids Eskimo Jacket

  Superkids Eskimo Jacket är barnversionen av Röjks populära Eskimo fleecejacka. Denna jacka är gjord utav mjuk och följsam fleece och är ett utmärkt val för alla kids som vill ha en mysig huvtröja både till vardags och friluftsnöjen. Dessutom är den Bluesign-certifierad, vilket gör den till ett utmärkt val både för miljön och den som har extra känslig hud.
 • Women's Badland Pant

  Women´s Badland Pant från Röjk är en friluftsbyxa i naturligt merinoull. Det unika, vävda merinoulltyget ser inte bara fantastiskt ut, utan är också mycket slitstarkt och reglerar kroppstemperatur oerhört väl, samtidigt som det är naturligt antibakteriellt. Det BlueSign®-certifierade förstärkningstyget bidrar med hög slitstyrka och följsamhet och tillverkas i Sverige av skonsam, vegetabilisk olja istället för miljövådligt petroleum. Badland Pants är lika funktionella som de är snälla mot miljön, med ventilationsöppningar på sidorna, justerbara muddar i bensluten, kängkrokar samt en grenkil för optimerad rörlighet.
 • Women's Eskimo Hoodie

  Women's Eskimo Hoodie är en mjuk och bekväm fleecejacka från Röjk som är ett utmärkt val för den som vill ha en snygg hoodie både till vardags och friluftsnöje. Med dragskor både nertill och i huvan, och mjuka, sköna muddar med tumhål. Eskimo Hoodie har nu ett helt nytt tyg som innehåller 40% återvunnen ull vilket ger den utmärkta värmande egenskaper samtidigt som det minskar tvättandet och främjar miljön. Damstorlekar.
 • Men's Badland Jacket

  Men's Badland Jacket från Röjk är en unik jacka i merinoull. Badland-serien är den första serien i sitt slag. Det unika, vävda merinoulltyget ser inte bara fantastiskt ut, utan är också mycket slitstarkt och reglerar kroppstemperatur oerhört väl, samtidigt som det är naturligt antibakteriellt. Stora sidofickor för till exempelvis värdesaker. Den rejäla huvan är hjälmkompatibel och kan justeras både i höjd och djup. På vänster ärm sitter en ficka försedd med dragkedja och ärmar förböjda och har justerbara muddar. Det perfekta valet för riktiga outdoorentusiaster och miljövänner!
 • Women's Badland Jacket

  Women's Badland Jacket från Röjk är en unik jacka i merinoull. Badland-serien är den första serien i sitt slag. Det unika, vävda merinoulltyget ser inte bara fantastiskt ut, utan är också mycket slitstarkt och reglerar kroppstemperatur oerhört väl, samtidigt som det är naturligt antibakteriellt. Stora sidofickor för till exempelvis värdesaker. Den rejäla huvan är hjälmkompatibel och kan justeras både i höjd och djup. På vänster ärm sitter en ficka försedd med dragkedja och ärmar förböjda och har justerbara muddar. Det perfekta valet för riktiga outdoorentusiaster och miljövänner!
 • Men's Eskimo Hoodie

  Men's Eskimo Hoodie är en mjuk och bekväm fleecejacka från Röjk som är ett utmärkt val för den som vill ha en snygg hoodie både till vardags och friluftsnöje. Med dragskor både nertill och i huvan, och mjuka, sköna muddar med tumhål. Eskimo Hoodie har nu ett helt nytt tyg som innehåller 40% återvunnen ull vilket ger den utmärkta värmande egenskaper samtidigt som det minskar tvättandet och främjar miljön. Herrstorlekar.
 • Röjk M's Stroller Tee

  Röjk Mens Stroller Tee är en mångsidig, skön T-shirt i herrmodell. Perfekt för alla friluftsentusiaster som söker den bästa kombinationen av stil och funktionalitet. Merinoullen har en naturligt själv...
 • Röjk W's Stroller Tee

  Röjk W’s Stroller Tee är en mångsidig, skön T-shirt i dammodell. Perfekt för alla friluftsentusiaster som söker den bästa kombinationen av stil och funktionalitet. Merinoullen har en naturligt självre...
 • Röjk Mens Mounter Pullover Hoodie, L, SALMIAK

 • Röjk Mens Drifter Hoodie, L, SEA BUCKTHORN

 • Röjk Mens Drifter Hoodie, S, SALMIAK

 • Röjk Mens Drifter Hoodie, S, SEA BUCKTHORN

 • Röjk Mens Monk Pullover Hoodie, XL, BILBERRY

 • Röjk Mens Eskimo Hoodie, XL, BLACKBERRY

 • Men's Monk Pullover Hoodie

  Men's Monk Pullover Hoodie är en långärmad huvtröja från Röjk som passar utmärkt för såväl vardagsbruk som till mindre anstränga friluftsaktiviteter. Insidan är gjord utav mjuk, borstad polyester för optimal värme och komfort. Ullen både värmer bra och håller sig fräscht länge. Ett perfekt val om du söker en funktionell och bekväm tröja som även är stilren nog att passa till vardags.
 • Womens Monk Pullover Hoodie

  Womens Monk Pullover Hoodie är en riktig storsäljare från Röjk. Ull och silke i yttertyget håller dig varm och fräsch länge samtidigt som det minskar tvättandet, för miljöns bästa. På insidan finner du luftig, borstad polyester, för en behaglig känsla och fukttransport.
 • Superkids Monk Jacket

  Superkids Monk Jacket är en barnjacka från Röjk som är gjord utav ett utelivsvänligt tyg och känsla gissar vi att den kommer att göra sig lika populär bland de små. Ull och silke i yttertyget värmer och håller sig fräscht länge samtidigt som det minskar tvättandet, för miljöns bästa. På insidan finner du luftig, borstad polyester, för en behaglig känsla och fukttransport. Monk Jacket är därför ett lika bra alternativ till uteliv som till dig som bara vill klä dina barn i fina och miljöriktiga kläder.
 • Röjk Mens Wanderer Flanell Shirt

  Röjk Wanderer Flanell Shirt är en snygg, rutig skjorta i 100% Bluesign®-certifierad Polyester. Genom att kombinera en stilren design med funktionella detaljer och mjukt material, fyller skjortan ...
 • Women's Drifter Hoodie

  Drifter Hoodie från Röjk är en lätt huvtröjor, framtagen med multifunktion i åtanke för att hjälpa dig på färden. Blandningen av polyester och merinoull gör Drifter Hoodie lätt och mjuk, samtidigt som den transporterar fukt oerhört väl, håller dig fräsch längre och endast kräver minimalt tvättande. Utmärkt stretch och följsamhet gör den lätt att bära oavsett situation, och tack varje den höga slitstyrkan kommer den vara dig trogen många år framöver. Ett utmärkt val till såväl vardagsanvändning som diverse aktiviteter i det fria.
 • Women's Rover Anorak

  Women's Rover Anorak är ett snyggt och skönt ytterplagg tillverkat i naturmaterial. Det vida uppskattade tyget är inte bara tillverkat i Sverige utan också är både BlueSign®-certifierat och helt fossilfritt. Istället för miljövådligt petroleum är det nämligen helt och hållet framställt av vegetabilisk olja från kastorböna. Rover Anorak är därför ett synnerligen bra val för såväl stilmedvetna och miljömedvetna. Trots sitt bomullsaktiga utseende är tyget både ordentligt slitstarkt, följsamt och snabbtorkande. Tack vare sitt naturliga ursprung är den också naturligt antibakteriell. Rover Anorak har en stor magficka och dubbla sidofickor, samtliga med dragkedja och den lätt visirformade huvan kan justeras i djupled. Ärmarna är förböjda och har justerbara ärmslut. Det perfekta valet för moderna backpackers!
 • Women's Rover Jacket

  Women's Rover Jacket från Röjk är en jacka helt tillverkad i naturmaterial och som inte bara tillverkas i Sverige utan också är både BlueSign®-certifierat och helt fossilfritt. Istället för miljövådligt petroleum är det nämligen helt och hållet framställt av vegetabilisk olja från kastorböna. Rover Jacket är därför ett synnerligen bra val för såväl stilmedvetna och miljömedvetna. Trots sitt bomullsaktiga utseende är tyget både ordentligt slitstarkt, följsamt och snabbtorkande. Tack vare sitt naturliga ursprung är den också naturligt antibakteriell. Rover Jacket har en bröstficka och dubbla sidofickor, samtliga med dragkedja, och den lätt visirformade huvan kan justeras i djupled. Ärmarna är förböjda och har justerbara ärmslut. Det perfekta valet för moderna backpackers!
 • Röjk W's Roamer Hoodie

  Som en del av Röjks backpacking-kollektion, är denna huvtröja framtagen för dig som "strövar omkring" och lever livet på resande fot. Roamer Hoodie är en snygg damtröja som håller dig fräsch länge tac...
 • Röjk Mens Mounter Pullover Hoodie, S, SALMIAK

 • Röjk Mens Mounter Pullover Hoodie, M, SALMIAK

 • Röjk Mens Drifter Hoodie, XL, SEA BUCKTHORN

 • Röjk Mens Drifter Hoodie, XL, SALMIAK

 • Rugger Socks

  Rugger Socks från Röjk med hela 75% mulesingfri merinoull, håller dina fötter behagligt varma och torra samtidigt som de håller sig fria från dålig lukt även under långa perioder utan tvättning. Rugger Socks passar bäst till mindre intensiva friluftsäventyr och vardagsanvändning men vi lovar att du kommer att trivas i dem även framför den öppna brasan.
 • Roamer Hoodie

  Women´s Roamer Hoodie från Röjk med sin blandning av mulesingfri merinoull och modal kommer du känna dig fräsch och bekväm. Även om den utvecklades med backpacking och en aktiv fritid i åtanke passar den precis lika väl till vardags med sina snygga detaljer och diskreta färger. Helt naturliga material gör också denna huvtröja till ett utmärkt val för miljön!
 • Röjk Mens Eskimo Hoodie, M, BLACKBERRY

 • Röjk Mens Eskimo Hoodie, L, BLACKBERRY

 • Röjk Mens Eskimo Hoodie, S, BLACKBERRY

 • Röjk W's Eskimo Quads

  Korta underställsbyxor för damer som isolerar skönt och håller värmen under kalla dagar. Den återvunna merinoullen i yttermaterialet ser till att du håller värmen bra medans insidan av mjukt borstade ...
 • Men's Rover Jacket

  Men's Rover Jacket från Röjk är en jacka helt tillverkad i naturmaterial och som inte bara tillverkas i Sverige utan också är både BlueSign®-certifierat och helt fossilfritt. Istället för miljövådligt petroleum är det nämligen helt och hållet framställt av vegetabilisk olja från kastorböna. Rover Jacket är därför ett synnerligen bra val för såväl stilmedvetna och miljömedvetna. Trots sitt bomullsaktiga utseende är tyget både ordentligt slitstarkt, följsamt och snabbtorkande. Tack vare sitt naturliga ursprung är den också naturligt antibakteriell. Rover Jacket har en bröstficka och dubbla sidofickor, samtliga med dragkedja, och den lätt visirformade huvan kan justeras i djupled. Ärmarna är förböjda och har justerbara ärmslut. Det perfekta valet för moderna backpackers!
 • Röjk Mens Mounter Pullover Hoodie, M, ACORN

 • Röjk Mens Drifter Hoodie, L, BLUEBERRY

 • Röjk Mens Drifter Hoodie, M, SALMIAK

 • Röjk Mens Drifter Hoodie, L, SALMIAK

 • Röjk Mens Drifter Hoodie, M, SEA BUCKTHORN

 • Röjk Mens Drifter Hoodie, S, BLUEBERRY

 • Mens Superbase Longlongs

  Mens Superbase Longlongs från Röjk är helt biologiskt nedbrytbara och komposterbara. Mulesingfri merinoull bidrar med värme håller plagget fritt från dålig lukt och minskar behovet av tvättande, medan ekologisk bambu är mjukt och behagligt mot huden och reglerar kroppstemperaturen mycket väl. SuperBase LongLongs är därmed ett ypperligt val för både den kräsne friluftsentusiasten och miljön.
 • Women's SuperTee

  Women´s Supertee från Röjk är tilverkad utav en blandning mellan mulesingfri merinoull och modal som får dig att känna dig lika fräsch och bekväm som snygg i populära SuperTee. Även om den utvecklades med aktiv fritid i åtanke passar den precis lika väl till vardags med sina snygga tryck och diskreta färger. Helt naturliga material gör också denna t-shirt till ett utmärkt val för miljön!
 • Roamer Hoodie

  Roamer Hoodie från Röjk med sin blandning av mulesingfri merinoull och modal kommer du känna dig fräsch och bekväm. Även om den utvecklades med backpacking och en aktiv fritid i åtanke passar den precis lika väl till vardags med sina snygga detaljer och diskreta färger. Helt naturliga material gör också denna huvtröja till ett utmärkt val för miljön!
 • Everyday Merino Socks

  Everyday Merino Socks från Röjk är producerad i merinoull, för att hålla dina fötter fräscha och glada längre. De är inte bara färgglada nog att ljusa upp din dag de kan också utan problem användas flera dagar utan att behöva tvättas – de är dessutom tillverkade i Sverige för kortast möjliga fraktavstånd, vilket betyder att de är ett utmärkt val för den miljömedvetne!
 • Womens Superbase Longlongs

  Women´s Superbase Longlongs från Röjk är helt biologiskt nedbrytbara och komposterbara. Mulesingfri merinoull bidrar med värme håller plagget fritt från dålig lukt och minskar behovet av tvättande, medan ekologisk bambu är mjukt och behagligt mot huden och reglerar kroppstemperaturen mycket väl. SuperBase LongLongs är därmed ett ypperligt val för både den kräsne friluftsentusiasten och miljön.
 • Women's Basic Longlongs

  Womens Basic Longlongs är ett par underställsbyxor för kvinnor som söker hållbara, etiskt tillverkade kläder av hög kvalitet. Byxorna är tillverkade i bambuviskos för en mjuk och behaglig känsla och för sin förmåga att reglera temperatur samt antibakteriella kvalitéer. Ett ypperligt val för både miljön och garderoben!
 • Röjk Mens Monk Pullover Hoodie, XL, SEA BUCKTHORN

 • Röjk Mens Monk Pullover Hoodie, M, BILBERRY

 • Röjk Mens Monk Pullover Hoodie, L, BILBERRY

 • Röjk Mens Monk Pullover Hoodie, S, BILBERRY

 • Röjk Mens Eskimo Hoodie, L, BLUEBERRY

 • Men's Basic Sweater

  Men's Basic Sweater för män är tillverkad i bambuviskos för en mjuk och behaglig känsla, sin förmåga att reglera temperatur samt antibakteriella kvalitéer. Utmärkt stretch för bästa komfort och passform. Ett ypperligt val för både miljön och garderoben!
 • Women's Basic Sweater

  Women's Basic Sweater för kvinnor är tillverkad i bambuviskos för en mjuk och behaglig känsla, sin förmåga att reglera temperatur samt antibakteriella kvalitéer. Utmärkt stretch för bästa komfort och passform. Ett ypperligt val för både miljön och garderoben!
 • Men's Basic Longlongs

  Men's Basic Longlongs är ett par underställsbyxor för män som söker hållbara, etiskt tillverkade kläder av hög kvalitet. Byxorna är tillverkade i bambuviskos för en mjuk och behaglig känsla och för sin förmåga att reglera temperatur samt antibakteriella kvalitéer. Ett ypperligt val för både miljön och garderoben!
 • Röjk Corder

  Snygg och bekväm mössa gjord av återvunnen, mulesingfri merinoull. Värmer skön kalla dagar och passar bra både ute i det fria och inne i stan. Material: 100% mulesingfri...
 • Röjk M's Basic Longlongs

  Underställsbyxor i herrmodell som håller dig varm under kalla vinterdagar. Alla plagg i Röjks Basic-serie är tillverkade med miljön i åtanke, de är gjorda av 95% eko-certifierad bambuviskos som ger en...
 • Röjk M's Basic Sweater

  Underställströja i herrmodell som håller dig varm under kalla vinterdagar. Alla plagg i Röjks Basic-serie är tillverkade med miljön i åtanke, de är gjorda av 95% eko-certifierad bambuviskos som ger en...
 • Röjk W's Basic Longlongs

  Underställsbyxor i dammodell som håller dig varm under kalla vinterdagar. Alla plagg i Röjks Basic-serie är tillverkade med miljön i åtanke, de är gjorda av 95% eko-certifierad bambuviskos som ger en ...
 • Röjk W's Basic Sweater

  Underställströja i dammodell som håller dig varm under kalla vinterdagar. Alla plagg i Röjks Basic-serie är tillverkade med miljön i åtanke, de är gjorda av 95% eko-certifierad bambuviskos som ger en ...
 • M Eskimo Hoodie

  Värmande hoodie som är tillverkad med återvunnen ull. Hoodie; Herrstorlekar; Mjuk, borstad och fukttransporterande insida i polyester; Sidofickor med dragkedja; Muddar med tumhål; Dold justering i nederkant; 42% polyester, 40% återvunnen ull och 18% polyamid
 • M Eskimo Hoodie

  Värmande hoodie som är tillverkad med återvunnen ull. Hoodie; Herrstorlekar; Mjuk, borstad och fukttransporterande insida i polyester; Sidofickor med dragkedja; Muddar med tumhål; Dold justering i nederkant; 42% polyester, 40% återvunnen ull och 18% polyamid
 • W Eskimo Hoodie

  Värmande hoodie som är tillverkad med återvunnen ull. Hoodie; Damstorlekar; Mjuk, borstad och fukttransporterande insida i polyester; Sidofickor med dragkedja; Muddar med tumhål; Dold justering i nederkant; 42% polyester, 40% återvunnen ull och 18% polyamid
 • M Superbase Sweater

  Värmande underställströja med merinoull som är naturligt antibakteriell och snabbtorkande, vilket motverkar dåligt lukt, samt med ekologisk bambuviskos som är mjuk och svalkande. Underställströja; Herrstorlekar; Naturligt antibakteriell, svalkande och snabbtorkande; Stretchigt material som g
 • W Eskimo Hoodie

  Värmande hoodie som är tillverkad med återvunnen ull. Hoodie; Damstorlekar; Mjuk, borstad och fukttransporterande insida i polyester; Sidofickor med dragkedja; Muddar med tumhål; Dold justering i nederkant; 42% polyester, 40% återvunnen ull och 18% polyamid
 • W Basic Longlongs

  Underställsbyxor som är tillverkade i mjuk och bekväm bambublandning som är naturligt snabbtorkande och antibakteriell, vilket motverkar dålig lukt. Underställsbyxor; Damstorlekar; Stretchigt material som ger bra rörlighet; 95% eko-certifierad bambuviskos och 5% elastan
 • Röjk M's Badland Jkt

  Miljövänlig, funktionell jacka som är framtagen för att ge dig bästa möjliga förutsättningar oavsett vilken aktivitet du utövar. Den är utrustad med stora bröstfickor och ventilationsöppningar under a...
 • Röjk M's Rover Jacket

  Rover Jacket är en herrjacka som inte bara är slitstark, följsam och snabbtorkande, utan även naturligt antibakteriell tack vare tygets naturliga ursprung. Den har två sidofickor, en bröstficka och fö...
 • Röjk W's Badland Jkt

  Miljövänlig, funktionell damjacka som är framtagen för att ge dig bästa möjliga förutsättningar oavsett vilken aktivitet du utövar. Den är utrustad med stora bröstfickor och ventilationsöppningar unde...
 • Röjk W's Rover Jacket

  Rover Jacket är en damjacka som inte bara är slitstark, följsam och snabbtorkande, utan även naturligt antibakteriell tack vare tygets naturliga ursprung. Den har två sidofickor, en bröstficka och för...
 • M Roamer Hoodie

  Hoodie i modal- och merinoullsblandning. Merinoull är naturligt snabbtorkande och antibakteriell, vilket förhindrar dålig lukt. Hoodie; Herrstorlekar; Naturligt snabbtorkande och antibakteriell; Känguruficka; Justerbar huva; Muddar i ärmslut och nederkant; 70% modal och 30% mulesingfri merinoul
 • M Basic Sweater

  Mjuk och bekväm underställströja med eko-certifierad bambuviskos, som är naturligt antibakteriell vilket förhindrar dålig lukt. Underställströja; Herrstorlekar; Naturligt antibakteriell; Stretchigt material som ger bra rörlighet; 95% eko-certifierad bambuviskos och 5% elastan
 • W Superbase Sweater

  Värmande underställströja med merinoull som är naturligt antibakteriell och snabbtorkande, vilket motverkar dåligt lukt, samt med ekologisk bambuviskos som är mjuk och svalkande. Underställströja; Damstorlekar; Naturligt antibakteriell, svalkande och snabbtorkande; Stretchigt material som ge