MaximalFritid » Kläder

Märken på kläder

Salming kläder

 • Men's Ultralite Jacket 2.0

  Men's Ultralite Jacket 2.0 är en superlätt, funktionell träningsjacka från Salming. Jackan har mycket god passform med meshpaneler under armarna och på baksidan för stor rörelsefrihet. Laserskurna detaljer i ryggen optimerar andningsegenskaperna och reflextryck fram, bak och i sidorna ger god synlighet.
 • Men's Thermal Wind Jacket

  Men's Thermal Wind Jacket är en funktionell löparjacka från Salming som kommer hålla dig torr och varm under kyliga dagar. Framsidan, axlarna och armarna är gjorda i ett stretchigt, vindavvisande material. Sidorna, baksidan och undersidan av armarna är gjord i ett stretchigt, isolerande material som håller dig behagligt varm. Detaljer i reflex gör dig extra synlig i mörkret, och ärmsluten med inbyggda tumvantar håller dina händer varma.
 • Boone Long John

  Boone Long John är långa underställsbyxor från Salming. De har ett Wide Quick Dry elastiskt midjeband med logo runtom. Fodrad framsida med meshtyg på utsidan. Herrstorlekar.
 • Motion Tee

  Träningströja som har ventilerande meshpaneler. Träningströja; Herrstorlekar; Ventilerande meshpaneler; Svalkande Coolfeel-material ; Polyester och elastan