MaximalFritid » Kläder

Märken på kläder

Seeland kläder

 • Men's Redwood Shirt

  Men's Redwood Shirt från Seeland är en kraftig flanellskjorta för jakt och vardagsbruk. Herrstorlekar.
 • Men's Rainy Poncho

  Men's Rainy Poncho från Seeland är en vattentät och tålig regnponcho för herrar. Ponchon har tryckknappar mitt fram och längs med sidorna. Huva med dragsko.
 • Men's Kraft Force Jacket

  Tack vare det kraftiga ripstop tyget är Men's Kraft Force Jacket från Seeland den perfekta herrjackan när du jagar i tuff terräng. Jackan har ett SEETEX® membran som gör den vind- och vattentät samtidigt som överskottsvärme och fukt släpps ut från kroppen.
 • Men's Hawker Shell Jacket

  Hawker Shell Jacket från Seeland är en otroligt flexibel herrjacka för jägare. Med en aktiv skärning och elastiskt 3-lagers tyg följer jackan dina rörelser och den låga vikten samt det tysta materialet gör att du kan förfölja ditt byte utan att bli upptäckt. Jackan har SEETEX® membran för vind- och vattentäthet och tillsammans med insidans textur i form av små bikupor så kommer jackan släppa ut all överskottsvärme och hålla dig torr inifrån och ut.
 • Men's Helt Jacket

  Men's Helt Jacket från Seeland är en lättvadderad herrjacka för jägare som jagar under hösten och vintern. Jackan har ett SEETEX® membran för vind- och vattentäthet samt för att kunna släppa ut överskottsvärme och fukt från kroppen när du är aktiv. ThinsulateTM fodret värmer skönt i kylan och i de många fickorna får du plats med allt du kan tänkas behöva. Jackan har även invändiga hängslen för att du ska kunna hänga den på ryggen - perfekt när du ska flå djuret direkt i skogen.
 • Men's Visible Waistcoat

  Men's Visible Waistcoat från Seeland är en färgstark väst i Realtree® AP Blaze orange kamouflage. Västen kan bäras över din tröja eller jacka för att du ska synas under jakten.
 • Men's Hawker Storm Fleece Jacket

  Tyst, ergonomisk och skön passform. Men's Hawker Storm Fleece Jacket från Seeland är designad för aktiva jägare och funkar lika bra som en ytterjacka under sommaren som ett värmande mellanlager i kyligare klimat. Fleecejackan är tillverkad av flexibelt och tyst 3-lagers material med WindBeater® membran som står emot kalla vindar. Ergonomisk passform som följer dina rörelser för optimal rörelsefrihet.
 • Men's William II Fleece

  Men's William II Fleece från Seeland är en fleecejacka för herrar som har amaretta-quiltade axlar och förstärkningar över armbågarna. Jackan passar utmärkt som ett yttre lager under varma årstider och kan även bäras under en jaktjacka i kyligare klimat. Ställbar nederkant.
 • Woodcock II Flat Cap

  Woodcock II Flat Cap från Seeland är en klassisk keps för jakt. Kepsen har SEETEX® membran för att skydda dig mot väder och vind.