8848 Altitude cykelkläder

8848 Altitude erbjuder kläder för skidåkning, vandring och cykling. Här har vi samlat alla de fina cykelkläder som svenska märket 8848 har i sitt sortiment.

Bland cykelkläderna finns allt från långärmade cykeljackor till både långa race bibs och korta cykelshorts. Nedanför ser du bilder på många av produkterna. Klicka på den du vill läsa mer om och se färgval och storlekar.

Populärt inom 8848 Altitude cykelkläder

  • Women's Cherie Jacket Leopard

    Women's Cherie Jacket Leopard
    Women's Cherie Jacket från 8848 Altitude är en vindjacka som är lika mycket en långärmad cykeltröja, perfekt för året-runt-bruk. Materialet är ett stretchigt polyestertyg som både värmer och effektivt transporterar bort fukt. Vindtätt material på framsida och armar samt polyester i borstad fleece vid rygg och underarmar. Tight passformmed något längre rygg, optimal för cykling. Fullängdsdragkedja fram med auto-lock som kan låsas i valfri position. Tre öppna fickor bak för tillbehör, energi eller mobil. Damstorlekar. Plaggvikt 336 gr Framsida och ärmar i vindtätt material med fleece på insidanRygg och baksida på ärmar i ventilerande polyestermaterial med fleeceinsida Fullängdsdragkedja som kan låsas i valfritt läge Mjuka muddar i ärmavslutenElastiskt band i nederkant med grepptapeReflexdetaljer i ryggens nederkant 3 öppna bakfickor Cykelpassform med lång rygg Tillverkad i ItalienMaterial: 85% polyester, 15% elastan.
  • Women's Dogtooth Jersey Black

    Women's Dogtooth Jersey Black
    Women's Dogtooth Jersey från 8848 Altitude är en cykeltröja för dam. Tröjan är tillverkad i ett mjukt, snabbtorkande och fukttransporterande material. Plagget har tre öppna fickorna på ryggen, varav en har genomgång för hörlurssladd. Hellång dragkedja utmed plaggets mitt. Material: 85% Polyester, 15% Elastan
  • Men's Mitchell Bike Jersey Indigo

    Men's Mitchell Bike Jersey Indigo
    Mitchell Bike Jersey från 8848 Altitude är en kortärmad cykeltröja för herr, i fukttransporterande, snabbtorkande material med mycket stretch. Utvecklad specifikt för cyklister och med en skärning som är anpassad för att sitta tight och aerodynamiskt. Raglanskurna, något längre ärmar utan fåll för en säker och bekväm passform över armarna i cykelposition. Längre baksida (droptail) med silikon i nederkant som håller tröjan på plats. Fullängdsdragkedja fram med auto-lock som kan låsas i valfri position. Tre öppna fickor på ryggen, varav en har genomgång för hörlurssladd. Plaggvikt 140 gr Fukt-transporterande SnabbtorkandeMycket mjuk och behaglig finishStretchFullängsdragkedja som kan låsas i valfri positionRåskuren kant på ärmavslut och front Elastisk band med grepptape i ryggslutet 3 öppna bakfickorCykelpassform som är längre baktillTillverkad i ItalienHuvudmaterial: 100% polyester.Kontrast: 85% polyester, 15% elastan.
  • Women's Polka Dots Jersey Fallen Rock

    Women's Polka Dots Jersey Fallen Rock
    Women's Polka Dots Jersey från 8848 Altitude är en cykeltröja för dam. Tröjan är tillverkad i ett mjukt, snabbtorkande och fukttransporterande material. Plagget har tre öppna fickorna på ryggen, varav en har genomgång för hörlurssladd. Hellång dragkedja utmed plaggets mitt. Material: 85% Polyester, 15% Elastan