Dirt mountainbike

Dirt MTB är trickcykeln som är släkt med BMX. Dirt-cyklar är byggda för att klara krascher och ta rejält med stryk. Dirt-mountainbikes är för dig som vill hoppa och trixa med din cykel. Sadeln är rejält låg och cykeln har en gaffel som absorberar de värsta stötarna.

Populärt inom dirt mountainbike

  • Mountainbike 26 18 växlar Ryko MTB - Mattgrå

    Mountainbike 26 18 växlar Ryko MTB - Mattgrå
    Tuff 18 växlad dirt-cykel Denna mountainbike cykel av dirt-typ lämpar sig utmärkt att använda för att ta sig till och från skolan. Passar ungdomar i åldern 11-16 år. Cykeln tar sig lätt fram både i tuff terräng och på asfalt. Modellen har låg sittställning långt bak. Sadeln ställs enkelt in med praktisk snabbkoppling. Otroligt mycket cykel för pengarna och ett bra köp. Delarna i denna cykel är av samma välkända märken och kvalitet som finns i cyklar som kostar dubbelt så mycket från andra tillverkare! Shimano FD-TZ30 framväxel Shimano RD-TZ50 bakväxel Shimano SL-RS35-LN samt SL-RS35-6R växelväljare Shimano kugghjul bak Sadel GW 628 S1 Tillverkad i Europa. Enkel slutmontering Alla "smådelar", reglage, hela bakhjulet, kedja, etc på cykeln är förmonterade från fabrik. Det som återstår är att sätta fast sadeln, samt framhjulet och styret. Monteringstid ca 5-8 minuter.

Ställa in rätt dämpartryck

För att göra din ride mjuk och behaglig ska du se till att ställa in trycket i dämparna rätt. Skaffa dig en bra stötdämparpump så kan du göra det hemma, när som helst.