MaximalFritid » Utrustning » Kameror » Actionkameror

Märken på actionkameror

Actionkameror

Det har blivit väldigt populärt att själv filma sina äventyr med actionkameror fästa på hjälmen eller på bröstet. GoPro kanske är det mest kända märket och det finns massor av videoklipp på streamingtjänster som Youtube och Vimeo filmade med GoPros.

Många av filmerna är att man får följa med och se all action ur ett first-person perspektiv. I takt med att drönare blir billigare och billigare har det kommit fler och fler filmer där man fäster actionkameran på en drönare och låter den filma sig själv. Det finns numer också drönare som automatiskt kan följa dig när du åker nerför backen eller cyklar genom skogen. Du kan göra din helt egna sportfilm utan medhjälpare.

 • Hero7 White

  HERO7 White från GoPro är den perfekta följeslagaren på alla slags äventyr. Den är tålig, liten och helt vattentät. Den intuitiva pekskärmen gör det lätt att ta snygga bilder. Dessutom flyttas dina foton och videor direkt till GoPro-appen så att du enkelt kan dela dem.
 • Hero7 Black

  HERO7 Black från GoPro ger dig extremt stabila filmsekvenser och kraftfulla Smart-capture-funktioner. Robust och vattentät utan något extra hölje. Det här är HERO7 Black – den mest avancerade GoPro-kameran någonsin. Med HyperSmooth-stabilisering får du gimballiknande videokvalitet – utan att behöva använda gimbal. I det nya intelligenta fotoläget tas förstklassiga, ljusstarka bilder helt automatiskt. Och med hjälp av streaming och GoPro-appen kan du nu dela med dig av alla dina upplevelser i realtid. HERO7 Black tar GoPros prestanda – liksom dina foton och videor – till en helt ny nivå.
 • Hero7 Silver

  HERO7 Silver får vartenda ögonblick att se fantastiskt ut, tack vare jämn 4K-video och levande WDR-foton. Den är robust och vattentät så att du kan med den överallt. Den intuitiva pekskärmen gör det dessutom enkelt att ta snygga bilder direkt under äventyret.
 • X-2 Underwater Camera

  X-2 Underwater Camera är en undervattenskamera är ett mycket praktiskt fisketillbehör både sommar och vintertid men fungerar även utmärkt ovanför vattnet, t.ex för att kunna se vad som finns i trånga utrymmen etc. X-2, Undervattenskamera - Inspelningsbar undervattenskamera som även kan ta stillbilder. X-2 har två kameror där den ena sitter på enhetens ovansida och den andra kan sänkas ner under vattnet. Skärmen visar antingen bägge kamerorna samtidigt eller var för sig.
 • Hero7 Silver Special Bundle

  GoPro Hero7 Silver är en vattentät och robust actionkamera som har touchscreen med smidig och enkel navigering. För smidig användning utan att använda händerna och för att minska andelen oönskat filmat material har den även röststyrning. Försedd med förinställd effektiv teknik för bild
 • Recharg Battery H5

  Laddningsbart batteri för actionkameran GoPro Hero5 Black. Kan användas som extrabatteri för att ha tillgång till fler inspelningsminuter, eller för att ersätta originalbatteriet. Laddningsbart batteri; För GoPro Hero5 Black; 1220mAh lithium-jon