Jack Wolfskin datorryggsäck

Sköna axelband och smarta fack för laptop och andra tillbehör har Jack Wolfskin lyckats med i dessa datorryggsäckar. Här kan du hitta populära Jack Pot De Luxe eller fyrkantiga TRT 18 och 22.

TRT står för Tough, Rough and Technical

Ryggsäcksserien TRT har olika storlekar där siffran säger hur stor volym säcken tar. TRT är en förkortning av orden Tough, Rough and Technical och säger något om filosofin bakom produkten. Den ska hålla för tuffa förhållanden och ha många smarta och tekniskt intelligenta fack och fickor.

Populärt inom Jack Wolfskin datorryggsäck

 • Trt 18 Pack

  Trt 18 Pack
  Justerbara axelremmarÖglor för fäste av utrustning på framsidanVadderad rygg och bittenLaptopfack: 14"; 35 x 25 x 3.5 cmHuvudfack med inre laptopfack, organizer, front ficka, 2 elastiska sidofickorARMATECH PLUS 600D
 • Brooklyn 18

  Brooklyn 18
  Justerbara axelremmarJusterbar och avtagbar bröstremVadderad ryggpanelSurfplatta-fack: 10″, 27 x 19 x 1.5 cmLaptop-fack: 14"; 35 x 25 x 3.5 cm
 • Croxley

  Croxley
  Yttermaterial: 100% PolyesterBotten: 100% Polyester med polyuretan-coatingFoder: 100% Polyester
 • Bondi

  Bondi
  Bondi är en minimalistisk ryggsäck från Jack Wolfskin som är perfek till plugget eller jobbet. Det generösa huvudfacket har gott om plats för böcker, anteckningsblock och mappar. Den har ett inbyggt, vadderat laptopfack (14 tum) och ytterligare ett litet fack för t.e.x mobiltelefonen och laddkablar. Saker som du vill ha nära tillhands, som tågbiljetter etc. - kan placeras i frontfickan. Dragkedjorna kan tryckas tätt ihop och placeras mot kroppen så att det blir svårare för ficktjuvar att öppna väskan.

Fler tips på Jack Wolfskin datorryggsäck