MaximalFritid » Träning » Crossfit » Viktvästar

Märken på viktvästar:

Viktvästar

Med viktväst på blir motståndet tyngre. Det innebär att dina muskler får jobba hårdare och resultatet blir ökad styrka eller uthållighet.

Det finns viktvästar som har en bestämd vikt och västar där man kan reglera tyngden genom att ta bort eller lägga in vikter. Här nedanför hittar du ett urval av bra träningsvästar från ledande varumärken.

 • Viktväst, 30 kg

  Ompu Viktväst En av marknadens tyngsta väst om man använder alla medföljande vikter! Varje vikt väger ca. 1 kg och har ett praktiskt fack med kardborreknäppning.
 • Adidas Viktväst 4,5 kg

  Viktväst av högsta kvalitet från Adidas. Justerbar i vikt från 1-4,5 kg. Säker dragkedja samt spännen gör att viktvästen sitter tight passar alla storlekar. Flexibla och enkla fickor för att ta ur och sätta i vikterna. Fickorna är placerade för bästa balans i viktvästen. Tvättbar i maskin.  Se video här.
 • Abilica viktväst 3kg

  3 kg. viktväst där två av de halvkilos viktpåsarna kan tas ut om du endast vill ha lite lättare väst. Levereras med två justerbara spännen och reflex. Ficka på baksidan. En fin väst som sitter bra och är bekväm att bära. Tillverkad av mjuk neopren. Fylld med järnsand. För dig som vill få det där lilla extra ur din träning. Kan användas i alla typer av träning, till exempel när du går, joggar eller stärkande övningar.
 • Titan BOX 30 kg Weight Vest

  Från Titan kommer här en av marknades tyngsta viktvästar- för dig som kräver extra utmaning! Titan BOX 30 kg Weight Vest justeras lätt i midjan för optimal passform.
 • Iron Gym Weight Vest, 10 kg

  Iron Gym Weight Vest är en snygg och praktisk viktväst med hög kvalitet och komfort. Addera en ny av dimension av utmaning till din träning!
 • Viktväst 0,5 - 10 kg

  AnvändningsområdeViktvästen används för olika konditions eller styrketränings övningar. Fästes runt kroppen som en vanlig väst jacka med dragkedja samt kardborrespännen för att spännas åt.   Fakta och egenskaperJusterbar 0,5 - 10 kg20 st 0,5 kg vikter som enkelt tar i/ur västen för att justera viktenVikterna är utplacerade runt kroppen för en bra viktfördelningReflexer på västen för din säkerhet i trafikenKardborreband för att spännas åt runt kroppenEn storlek passar de flesta pga justeringsmöjligheten
 • Abilica WeightVest Flexi Svart/Gul

  Med reflexer fram och bak. 8 viktpåsar i nylon fylld med järnsand. Västen kan tvättas för hand om du tar ut viktpåsarna. Max midja ca. 130 cm.
 • Casall Viktväst 8 kg

 • Tunturi Viktväst

  Ergonomisk viktväst som ökar belastningen under träningspassen. 1,25 kg viktpåsar medföljer för att smidigt kunna ändra vikten. Välj vikt.
 • Titan Weight Vest 30kg

  Marknadens tyngsta viktväst på 30 kg får du med denna CrossFitness Viktväst från Titan. Den kan lätt justeras med 1 kg åt gången i västens praktiska fickor. Västen kan spännas i midjan för en bra passform.
 • Viktväst 1-20 kg

  Viktväst som är justerbar mellan 1 - 20 kgVästen innehåller 19 st vikter. Västen är tillverkad av denim för att säkerställa kvalitet och västen används för att få extra vikt under sina träningspass. Reflexer för din säkerhet i trafiken. 19 vikter (varav 9 fram och 10 bak) 
 • Casall Weight vest 8kg

  Produkten ger dig extra motstånd och intensifierar din träning. Specifikationer: Gjord av mjukt syntetiskt material så den är bekväm mot kroppen Justerbar vikt: 0-8 kg Unisex storlek, justerbar med elastiskt kardsborreband
 • Abilica WeightVest 3kg.

  3 kg. viktväst där två av de halvkilos viktpåsarna kan tas ut om du endast vill ha lite lättare väst. Levereras med två justerbara spännen och reflex. Ficka på baksidan. En fin väst som sitter bra och är bekväm att bära. Tillverkad av mjuk neopren. Fylld med järnsand. För dig som vill få det där lilla extra ur din träning. Kan användas i alla typer av träning, till exempel när du går, joggar eller stärkande övningar.
 • Abilica WeightVest Flexi

  Justerbar viktväst från 1,25 kg-10 kg. Har två extra fickor för uppbevaring av pengar, nycklar och liknande. Två kraftiga spännen ger goda justeringsmöjligheter. Prodcerad i mjuk neopren. Nu med reflexer fram och bak. 8 viktpåsar i nylon fylld med järnsand. Västen kan tvättas för hand om du tar ut viktpåsarna. Max midja ca. 130 cm.
 • Master Viktväst

  Kraftig viktväst i mjukt syntetiskt material som har goda justeringsmöjligheter för att skapa en god passform. Kraftiga kardborrelås håller västen på plats. Många fickor och möjlighet att justera vikten från 1-10 kg respektive 1-20 kg beroende på modell. Detta är en viktväst av hög kvalitet som fungerar utmärkt för träning inom crossfit och annan form av tung kroppsträning. 10 kg viktvästen har 14 påsar med 0,65 kg i varje viktpåse. 20 kg viktvästen har 14 påsar med 1,30 kg i varje viktpåse.
 • Adidas Weight Vest

  Kort adidas viktväst med små justerbara vikter. Varje vikt väger 0,45 kg. och 5 kg totalt. Västens passform kan justeras med ett velcrobälte som spänns åt i midjan. One size - passar alla.
 • Casall HIT Weight vest 10 kg Small

  Casall HIT Weight Vest 10 kg Small ger dig extra motstånd och intensifierar din träning. Gjord av mjukt syntetiskt material så den är bekväm mot kroppen. Det finns 25 stycken fickor med viktpåsar som kan avlägsnas för att du ska få rätt vikt för din träning, men se till att vikterna är jämt fördelade för bäst effekt. Rekommenderar användarlängd < 170cm Sätt på dig västen och justera kardborre knäppningen till din mest bekväma passform. Om du vill rengöra västen efter användning, rengör produkten och lufttorka den Specifikationer: Justerbar storlek med kardborreband Justerbar vikt mellan 1-10kg
 • Viktväst med reflex, 3 kg

 • Kettler Weights Vest Basic - 6kg

  Snygg och hållbar viktväst från Kettler. Viktvästen kan justeras på bredden för att passa nästan alla typer av användare. Vikterna på västen kan tas av, och väger som mest 6 kg.
 • Kettler Weights Vest 10 kg

  Kettlers viktväst är en perfekta följeslagare på dina styrke, löp eller gångpass. Viktvästen i nylon kan även användas under vintern tack vare dess form och storlek. Den passar under de flesta jackor och är mycket komfortabel att ha på sig. Västen har avtagbara vikter och justeras på sidan. Vikt: 10 kg Färg: Black