MaximalFritid » Träning » Crossfit » Viktvästar

Märken på viktvästar:

Viktvästar

Med viktväst på blir motståndet tyngre. Det innebär att dina muskler får jobba hårdare och resultatet blir ökad styrka eller uthållighet.

Det finns viktvästar som har en bestämd vikt och västar där man kan reglera tyngden genom att ta bort eller lägga in vikter. Här nedanför hittar du ett urval av bra träningsvästar från ledande varumärken.

 • Adidas Viktväst 4,5 kg

  Säker dragkedja samt spännen gör att viktvästen sitter tight passar alla storlekar. Flexibla och enkla fickor för att ta ur och sätta i vikterna. Fickorna är placerade för bästa balans i viktvästen. Tvättbar i maskin.  Se video här.
 • Abilica viktväst 3kg

  3 kg. viktväst där två av de halvkilos viktpåsarna kan tas ut om du endast vill ha lite lättare väst. Levereras med två justerbara spännen och reflex. Ficka på baksidan. En fin väst som sitter bra och är bekväm att bära. Tillverkad av mjuk neopren. Fylld med järnsand. För dig som vill få det där lilla extra ur din träning. Kan användas i alla typer av träning, till exempel när du går, joggar eller stärkande övningar.
 • Viktväst 0,5 - 10 kg

  AnvändningsområdeViktvästen används för olika konditions eller styrketränings övningar. Fästes runt kroppen som en vanlig väst jacka med dragkedja samt kardborrespännen för att spännas åt.   Fakta och egenskaperJusterbar 0,5 - 10 kg20 st 0,5 kg vikter som enkelt tar i/ur västen för att justera viktenVikterna är utplacerade runt kroppen för en bra viktfördelningReflexer på västen för din säkerhet i trafikenKardborreband för att spännas åt runt kroppenEn storlek passar de flesta pga justeringsmöjligheten
 • Abilica WeightVest Flexi Svart/Gul

  Med reflexer fram och bak. 8 viktpåsar i nylon fylld med järnsand. Västen kan tvättas för hand om du tar ut viktpåsarna. Max midja ca. 130 cm.
 • Casall HIT Weight vest 10kg

  Casall HIT Weight Vest ger dig extra motstånd och intensifierar din träning. Gjord av mjukt syntetiskt material så den är bekväm mot kroppen. Det finns 25 stycken fickor med viktpåsar som kan avlägsnas för att du ska få rätt vikt för din träning, men se till att vikterna är jämt fördelade för bäst effekt. Rekommenderar användarlängd >170cm. Sätt på dig västen och justera kardborre knäppningen till din mest bekväma passform. Om du vill rengöra västen efter användning, rengör produkten och lufttorka den Specifikationer: Justerbar storlek med kardborreband Justerbar vikt mellan 1-10kg
 • Master Viktväst

  Kraftig viktväst i mjukt syntetiskt material som har goda justeringsmöjligheter för att skapa en god passform. Kraftiga kardborrelås håller västen på plats. Många fickor och möjlighet att justera vikten från 1-10 kg respektive 1-20 kg beroende på modell. Detta är en viktväst av hög kvalitet som fungerar utmärkt för träning inom crossfit och annan form av tung kroppsträning. 10 kg viktvästen har 14 påsar med 0,65 kg i varje viktpåse. 20 kg viktvästen har 14 påsar med 1,30 kg i varje viktpåse.
 • Casall Viktväst 8 kg

 • Titan Weight Vest 30kg

  Marknadens tyngsta viktväst på 30 kg får du med denna CrossFitness Viktväst från Titan. Den kan lätt justeras med 1 kg åt gången i västens praktiska fickor. Västen kan spännas i midjan för en bra passform.
 • Tunturi Viktväst

  Ergonomisk viktväst som ökar belastningen under träningspassen. 1,25 kg viktpåsar medföljer för att smidigt kunna ändra vikten. Välj vikt.
 • Casall Weight vest 8kg

  Produkten ger dig extra motstånd och intensifierar din träning. Specifikationer: Gjord av mjukt syntetiskt material så den är bekväm mot kroppen Justerbar vikt: 0-8 kg Unisex storlek, justerbar med elastiskt kardsborreband
 • Abilica WeightVest 3kg.

  3 kg. viktväst där två av de halvkilos viktpåsarna kan tas ut om du endast vill ha lite lättare väst. Levereras med två justerbara spännen och reflex. Ficka på baksidan. En fin väst som sitter bra och är bekväm att bära. Tillverkad av mjuk neopren. Fylld med järnsand. För dig som vill få det där lilla extra ur din träning. Kan användas i alla typer av träning, till exempel när du går, joggar eller stärkande övningar.
 • Casall HIT Weight vest 10 kg Small

  Casall HIT Weight Vest 10 kg Small ger dig extra motstånd och intensifierar din träning. Gjord av mjukt syntetiskt material så den är bekväm mot kroppen. Det finns 25 stycken fickor med viktpåsar som kan avlägsnas för att du ska få rätt vikt för din träning, men se till att vikterna är jämt fördelade för bäst effekt. Rekommenderar användarlängd < 170cm Sätt på dig västen och justera kardborre knäppningen till din mest bekväma passform. Om du vill rengöra västen efter användning, rengör produkten och lufttorka den Specifikationer: Justerbar storlek med kardborreband Justerbar vikt mellan 1-10kg
 • Abilica WeightVest Flexi

  Justerbar viktväst från 1,25 kg-10 kg. Har två extra fickor för uppbevaring av pengar, nycklar och liknande. Två kraftiga spännen ger goda justeringsmöjligheter. Prodcerad i mjuk neopren. Nu med reflexer fram och bak. 8 viktpåsar i nylon fylld med järnsand. Västen kan tvättas för hand om du tar ut viktpåsarna. Max midja ca. 130 cm.
 • Adidas Weight Vest

  Kort adidas viktväst med små justerbara vikter. Varje vikt väger 0,45 kg. och 5 kg totalt. Västens passform kan justeras med ett velcrobälte som spänns åt i midjan. One size - passar alla.
 • Viktväst 1-20 kg

  Viktväst som är justerbar mellan 1 - 20 kgVästen innehåller 19 st vikter. Västen är tillverkad av denim för att säkerställa kvalitet och västen används för att få extra vikt under sina träningspass. Reflexer för din säkerhet i trafiken. 19 vikter (varav 9 fram och 10 bak) 
 • PRF Weight vest 10 kg small, viktväst

 • Viktväst med reflex, 3 kg

 • PRF Weight vest 10 kg, viktväst

 • Viktväst 30 kg Titan Box fitness

  Viktväst från Titan med marknadens tyngsta vikt - 30 kg.Vikten kan justeras i 1 kg steg genom att ta i/ur vikter för att passa dagens träning. Spänne runt kroppen så att den sitter säkert under din träning.  
 • Kettler Weights Vest Basic - 6kg

  Snygg och hållbar viktväst från Kettler. Viktvästen kan justeras på bredden för att passa nästan alla typer av användare. Vikterna på västen kan tas av, och väger som mest 6 kg.
 • Gymstick Weight Vest

  Med hjälp av en viktväst får du extra utmaning i dina träningspass: löpning, joggning, promenering, rephoppning osv. Gymstick Weight Vest sitter bra och är enkelt justerbar. Västen är tillverkad i bekvämt neopren material och är utrustad med reflekterande ränder på både fram- och baksida. Finns i 2,5 och 5 kg (Neoprenyta fylld med järnsand)
 • Gymstick Power Vest

  Viktväst av hög kvalitet för den som vill intensifiera sin träning och jobba till max. Perfekt för kroppsviktsövningar, crossfit-träning, hopp- och löpövningar. Vikten är jämnt fördelad över västen med viktpåsar. Snabb och lätt att justera tack vare de enkla fickorna. 2 breda Velcroremmar för bekvämhet och bättre anpassning.
 • Pure2Improve Weighted Vest 5 kg

  Denna viktväst från Pure2Improve kan verkligen hjälpa dig att göra dina träningspass med intensiva och bränna fett samt tona muskler. Den är ideal att använda under löpning eller gång, eller vanlig funktionell träning som i armhävningar och pull-ups. Vikter kan tas bort, eller läggas till för att passa alla atleter och vilken typ av träning du vill utföra. Den smarta designen gör att den passar nästan alla atleter. Materialen absorberar inte svett och är enkel att hålla ren.  Specifikationer: Vikter: 20 x 225 gram. Max 4,5 kg. Material: 68% Polyester, 25% Neoprene, 5% Nylon, 2% PVC.
 • Viktpaket BC EDITION

  Viktpaket för Master BC Viktväst. 9 alternativt 18 st järnvikter där varje vikt väger 1,1 kg.
 • Viktväst inSPORTline Klaper 5kg

  Västen har ett hårt spänne som gör att den sitter bra, samt andra spännen för storleksjustering. Västen är lika enkel att ta på sig som en ryggsäck.  De vida och bekväma axelremmarna gör även din tuffaste träning behaglig. Du kanske också uppskattar den lilla elastiska fickan för förvaring av nycklar/telefon. Viktvästen inSPORTline Klaper 5 kg passar till löpning, tyngdlyftning och mängder med annan motion. Viktvästen är perfekt för att förbättra dynamisk kraft, uthållighet och aerobisk kapacitet. Teknisk information:Bekväm viktväst med breda axelremmar.Perfekt för att förbättra dynamisk styrkaPerfekt för löpning, kroppsviktsträning och många fler aktiviteterReflexer bak och framPraktisk ficka för förvaring av telefon/nycklarLätt att ta på, precis som en ryggsäckPassar för omkrets vi bröstet upp till 120cmMaterial: nylon, sandVikt: 5kg
 • Viktväst BC EDITION 10/20 KG

  En av de absolut bästa viktvästarna på marknaden för crossfit, eller annan form av funktionell träning. Kraftig axelvaddering samt två st rejäla spännen som fixerar västen kring bröstkorgen. 18 st fickor för järnvikter om 1,1 kg. För mer information om vikterna klicka här. Specifikationer: Mått (B x H): 27 x 22 cm
 • Box Viktväst 30 kg

 • Viktväst inSPORTline Hafthor 15kg

  De breda axelbanden, stora justerbara Velcro remmar som ger en hög komfort. Denna västen träs på över huvudet, vilket gör att den är lätt att klä av eller klä på. Viktvästen inSPORTline Hafthor 15kg passar till löpning, kroppsviktsträning och andra övningar. Den passar också perfekt till att förbättra dynamisk styrka, uthållighet och aerobisk kapacitet. Teknisk information:Viktväst med hög kvalité tillverkad i starkt materialPerfekt fört att förbättra dynamisk styrka och uthållighetPerfekt för löpning, kroppsviktsträning och andra övningarVikten kan justeras genom att lägga till eller ta bort stålcylindrarBreda axelremmarVelcro rem för storleksjusteringVästens material: plyamidVikternas material: stål (16 st stålcylindrar)Axelremmarnas bredd: 11.5cmStängnig: 1 Velcro rem (8cm bred), axelremmarDimensioner: höjd-52cm, bredd-37cmVikt: justerbar 1.3 - 15kgInga längdrestriktioner
 • Master Viktväst 30 kg

  Viktväst av hög kvalitet för den som vill intensifiera sin träning och jobba till max. Perfekt för kroppsviktsövningar, crossfit-träning, hopp- och löpövningar. 30 kg viktvästen har 30 blykvikter á 0,93 kg i varje vikt.
 • Titan Life 30 kg Weight Vest

  En viktväst av fuktavvisande korduranylon. Västens vikt kan snabbt och lätt justeras med vikter som vardera väger 1 kg. Ett långt kardborreband säkerställer att västen sitter nära kroppen så att användaren enkelt kan springa, hoppa och göra andra funktionella övningar. Kordura är ett nylonmaterial som har blivit allmänt känt för sin hållhållbarhet. Därför använder man materialet för utrustning som kräver att klara mycket slitage.
 • Viktväst, 30 kg

  En av marknadens tyngsta väst om man använder alla medföljande vikter! Varje vikt väger ca. 1 kg och har ett praktiskt fack med kardborreknäppning. Man kan enkelt justera vikten på västen genom att ta bort vikter så att det passar utövaren. Västen är försedd med stor kardborrespänning r
 • PRF Weight vest 10kg, Small

  Casall PRF Weight vest 10kg, Small - Produkten som ger dig extra motstånd och intensifierar din träning! Den är tillverkad av ett mjukt och syntetiskt material som är bekvämt mot kroppen. Västen är justerbar och har en kardborreknäppning för en bekväm passform. På västen finns 25 st fick
 • Bad Boy Weighted Vest, 14kg

  BAD BOY viktväst ökar belastningen vid träningen och ger snabbare resultat. Det är det perfekta träningsredskapet när du vill bränna kalorier och öka den muskulära uthålligheten. Vikt: 14 kilo Förbättrar den grundläggande styrkan Förbättrar snabbhet och smidighet Hjälpmedel vid viktm
 • Abilica WeightVest Flexi

  En justerbar viktväst från Abilica på 1-10 kg. Abilica Weight Vest Flexi Viktväst är gjord i mjuk neopren med reflexer och är med sina två kraftiga spännen lätt att justera. Två smarta fickor med plats för telefon, MP3 eller liknande. Fungerar utmärkt att använda under löpturen eller p
 • Casall PRF Weight vest 10kg small

  Produkten dig extra motstånd och intensifierar din träning. Gjord av mjukt syntetiskt material så den är bekväm mot kroppen och det finns 25 stycken fickor med viktpåsar.
 • Casall PRF Weight vest 10kg

  Produkten dig extra motstånd och intensifierar din träning. Gjord av mjukt syntetiskt material så den är bekväm mot kroppen och det finns 25 stycken fickor med viktpåsar.