Kåsa

När man ska äta matsäck eller utelagad mat i skog och mark är en kåsa bra att ha i packningen. De stora är bra som matkåsa och de små som drickkåsa.

Trä- eller plastkåsor

Kåsor kan vara tillverkare i antingen plast eller trä. Vi tycker träkåsa är trevligast men de kostar i regel lite mer. En plastkåsa kan man få för 10-20 kr och vissa är vikbara för att ta minsta möjliga plats.

Populärt inom kåsa

 • Wildo Kåsa Light Blue

  Wildo Kåsa Light Blue
  Kåsa Fashion från Wildo är en smidig plastmugg att ha med sig på vandringen eller resan. Funkar för både kalla och varma drycker, perfekt för fikapausen.
 • Kupilka 55 Bowl Black

  Kupilka 55 Bowl Black
  55 Bowl från Kupilka är en traditionell kåsa som är lite bredare för att man ska kunna äta mat/soppa ur den. Mat smakar bäst utomhus! Med 55 Bowl från Kupilka kan du dessutom avnjuta din mat från en klassisk kåsa. 55 Bowl är en kåsa på 5,5 dl. Den är egentligen inte gjord helt i trä utan är gjord i en komposit med 50% träfiber och 50% plast. Fördelen med denna komposit är att det är hårdare/stabilare än plast, men samtidigt så drar det inte åt sig lukt och fläckar som trä kan göra. Det bästa från två världar helt enkelt!
 • Primus Kåsa Mug Nocolour

  Primus Kåsa Mug Nocolour
  Kåsa Mug från Primus har den traditionella formen av en kåsa men i rostfritt stål. Volym: 200ml
 • Wildo Fold-A-Cup Pitaya Pink

  Wildo Fold-A-Cup Pitaya Pink
  Fold-A-Cup från Wildo är en ihopvikbar kåsa som är enkel att ta med sig. Koppen passar i fickan eller i din packning när du vill spara utrymme. Volym 2 dl.   Den vikbara kåsan är idag en klassiker i sitt slag och dess framgång kan antagligen härledas till dess platssparande design. Kåsan rymmer 2 dl kall eller varm vätska.

Fler tips på kåsa

 • Kupilka Kupilka 55 Camping Brown

  Kupilka Kupilka 55 Camping Brown
  Kupilka 55 Camping är en mugg, skål eller djup tallrik - du bestämmer! Kåsan tål både kokande vatten och minusgrader ner till -30°C och kan diskas för hand i naturen eller i diskmaskinen hemma. Kupilka 55 Camping är tillverkad av Kupilkas eget biomaterial med 50% träfibrer och 50% plast som åldras vackert samtidigt som kvaliteterna behålls. Du kan kontrollera hur fräsch produkten är av sin trädoft – ju starkare doft, desto nyare är produkten! Vi rekommenderar att muggen inte används i mikrovågsugnen, spisen eller över öppen eld för att säkerställa en lång livslängd. Vid slutet av sin livslängd kan muggen återvinnas, förbrännas för värmeenergi eller returneras till tillverkaren för återanvändning. Kupilka-förpackningen är gjord av återvunnen kartong.
 • Kupilka Kupilka 21 Moominmamma Brown

  Kupilka Kupilka 21 Moominmamma Brown
  Kupilka 21 Moominmamma är en mugg som tål både kokande vatten och minusgrader ner till -30°C. Kåsan kan diskas för hand i naturen eller i diskmaskinen hemma. Kupilka 21 Moominmamma är tillverkad av Kupilkas eget biomaterial med 50% träfibrer och 50% plast som åldras vackert samtidigt som kvaliteterna behålls. Du kan kontrollera hur fräsch produkten är av sin trädoft – ju starkare doft, desto nyare är produkten! Vi rekommenderar att muggen inte används i mikrovågsugnen, spisen eller över öppen eld för att säkerställa en lång livslängd. Vid slutet av sin livslängd kan muggen återvinnas, förbrännas för värmeenergi eller returneras till tillverkaren för återanvändning. Kupilka-förpackningen är gjord av återvunnen kartong.
 • Kupilka Kupilka 12 Green

  Kupilka Kupilka 12 Green
  Kuplika 12 är en träkåsa i juniorstorlek. Den funkar även perfekt för en dubbel espresso! Volym: 1,2 dl
 • Kupilka Kupilka 21 Moomin Little My Cranberry

  Kupilka Kupilka 21 Moomin Little My Cranberry
  Kupilka 21 Moomin är en mugg som tål både kokande vatten och minusgrader ner till -30°C. Kåsan kan diskas för hand i naturen eller i diskmaskinen hemma. Kupilka 21 Moomin är tillverkad av Kupilkas eget biomaterial med 50% träfibrer och 50% plast som åldras vackert samtidigt som kvaliteterna behålls. Du kan kontrollera hur fräsch produkten är av sin trädoft – ju starkare doft, desto nyare är produkten! Vi rekommenderar att muggen inte används i mikrovågsugnen, spisen eller över öppen eld för att säkerställa en lång livslängd. Vid slutet av sin livslängd kan muggen återvinnas, förbrännas för värmeenergi eller returneras till tillverkaren för återanvändning. Kupilka-förpackningen är gjord av återvunnen kartong.
 • Kupilka Kupilka 37 Large Cup Cranberry

  Kupilka Kupilka 37 Large Cup Cranberry
  Kupilka 37 Large Cup från Kupilka är en kåsa som håller din dryck och mat varm utan att du bränner fingrarna. Kåsan är tillverkad i Kupilkas eget material Kareline® naturfiberkomposit som består av 50 % träbaserade cellulosafibrer och 50 % termoplast. Materialet åldras vackert, ger en hårdare och stabilare känsla än enbart plast och drar inte åt sig lukt och fläckar som produkter tillverkade i enbart trä kan göra. Tål maskindiskTål temperaturer upp till +100 grader och ner till -30 grader
 • Hällmark Wooden Shot Mug 4 cl Wood

  Hällmark Wooden Shot Mug 4 cl Wood
  Wooden Shot Mug 4 cl från Hällmark är en liten snapskåsa i trä. Material: Trä
 • Kupilka Kupilka 12 Moomin Snorkmaiden Cranberry

  Kupilka Kupilka 12 Moomin Snorkmaiden Cranberry
  Kupilka 12 Moomin är en liten mugg som tål både kokande vatten och minusgrader ner till -30°C. Muggen kan diskas för hand i naturen eller i diskmaskinen hemma. Kupilka 12 Moomin är tillverkad av Kupilkas eget biomaterial med EKOenergy, och det åldras vackert samtidigt som kvaliteterna behålls. Du kan kontrollera hur fräsch produkten är av sin trädoft – ju starkare doft, desto nyare är produkten! Vi rekommenderar att muggen inte används i mikrovågsugnen, spisen eller över öppen eld för att säkerställa en lång livslängd. Vid slutet av sin livslängd kan muggen återvinnas, förbrännas för värmeenergi eller returneras till tillverkaren för återanvändning. Kupilka-förpackningen är gjord av återvunnen kartong.
 • Kupilka Kupilka 37 Moomin Snufkin Conifer

  Kupilka Kupilka 37 Moomin Snufkin Conifer
  Kupilka 37 Moomin är en mugg som tål både kokande vatten och minusgrader ner till -30°C. Kåsan kan diskas för hand i naturen eller i diskmaskinen hemma. Kupilka 37 Moomin är tillverkad av Kupilkas eget biomaterial med 50% träfibrer och 50% plast som åldras vackert samtidigt som kvaliteterna behålls. Du kan kontrollera hur fräsch produkten är av sin trädoft – ju starkare doft, desto nyare är produkten! Vi rekommenderar att muggen inte används i mikrovågsugnen, spisen eller över öppen eld för att säkerställa en lång livslängd. Vid slutet av sin livslängd kan muggen återvinnas, förbrännas för värmeenergi eller returneras till tillverkaren för återanvändning. Kupilka-förpackningen är gjord av återvunnen kartong.
 • Kupilka Kupilka 21 Snorkmaiden Brown

  Kupilka Kupilka 21 Snorkmaiden Brown
  Kupilka 21 Snorkmaiden är en mugg som tål både kokande vatten och minusgrader ner till -30°C. Kåsan kan diskas för hand i naturen eller i diskmaskinen hemma. Kupilka 21 Snorkmaiden är tillverkad av Kupilkas eget biomaterial med 50% träfibrer och 50% plast som åldras vackert samtidigt som kvaliteterna behålls. Du kan kontrollera hur fräsch produkten är av sin trädoft – ju starkare doft, desto nyare är produkten! Vi rekommenderar att muggen inte används i mikrovågsugnen, spisen eller över öppen eld för att säkerställa en lång livslängd. Vid slutet av sin livslängd kan muggen återvinnas, förbrännas för värmeenergi eller returneras till tillverkaren för återanvändning. Kupilka-förpackningen är gjord av återvunnen kartong.
 • Stabilotherm Wooden Cup 1,2 dl Stövare Wood

  Stabilotherm Wooden Cup 1,2 dl Stövare Wood
  Wooden Cup 1,2 dl Strövare från Stabilotherm är en träkåsa med hundmotiv ingraverad på handtaget.
 • Stabilotherm Wooden Cup 2 cl Rubber Wood

  Stabilotherm Wooden Cup 2 cl Rubber Wood
  Wooden Cup 2 cl från Stabilotherm är en liten träkåsa som kan användas som kaffemått eller snapskåsa.
 • Kupilka Kupilka 12 Moomin Stinky Original

  Kupilka Kupilka 12 Moomin Stinky Original
  Kupilka 12 Moomin är en liten mugg som tål både kokande vatten och minusgrader ner till -30°C. Muggen kan diskas för hand i naturen eller i diskmaskinen hemma. Kupilka 12 Moomin är tillverkad av Kupilkas eget biomaterial med EKOenergy, och det åldras vackert samtidigt som kvaliteterna behålls. Du kan kontrollera hur fräsch produkten är av sin trädoft – ju starkare doft, desto nyare är produkten! Vi rekommenderar att muggen inte används i mikrovågsugnen, spisen eller över öppen eld för att säkerställa en lång livslängd. Vid slutet av sin livslängd kan muggen återvinnas, förbrännas för värmeenergi eller returneras till tillverkaren för återanvändning. Kupilka-förpackningen är gjord av återvunnen kartong.
 • Kupilka Kupilka 12 Junior Cup Brown

  Kupilka Kupilka 12 Junior Cup Brown
  Kupilka 12 är en träkåsa i juniorstorlek. Volym: 1,2 dl.
 • Kupilka Kupilka 55 Moomin Camping Blueberry

  Kupilka Kupilka 55 Moomin Camping Blueberry
  Kupilka 55 Moomin är en kåsa som tål både kokande vatten och minusgrader ner till -30°C. Kåsan kan diskas för hand i naturen eller i diskmaskinen hemma. Kupilka 55 Moomin är tillverkad av Kupilkas eget biomaterial med 50% träfibrer och 50% plast som åldras vackert samtidigt som kvaliteterna behålls. Du kan kontrollera hur fräsch produkten är av sin trädoft – ju starkare doft, desto nyare är produkten! Vi rekommenderar att muggen inte används i mikrovågsugnen, spisen eller över öppen eld för att säkerställa en lång livslängd. Vid slutet av sin livslängd kan muggen återvinnas, förbrännas för värmeenergi eller returneras till tillverkaren för återanvändning. Kupilka-förpackningen är gjord av återvunnen kartong.
 • Kupilka Kupilka 21 Classic Cup Kelo

  Kupilka Kupilka 21 Classic Cup Kelo
  Kupilka 21 - Classic Cup från Kupilka är en kåsa som håller din dryck varm utan att du bränner fingrarna. Kåsan är tillverkad i Kupilkas eget material Kareline® naturfiberkomposit som består av 50 % träbaserade cellulosafibrer och 50 % termoplast. Materialet åldras vackert, ger en hårdare och stabilare känsla än enbart plast och drar inte åt sig lukt och fläckar som produkter tillverkade i enbart trä kan göra. Tål maskindiskTål temperaturer upp till +100 grader och ner till -30 grader
 • Wildo Kåsa Bowl Sugarcane

  Wildo Kåsa Bowl Sugarcane
  Kåsa Bowl från Wildo är en tidlös mugg för utelivsentusiaster inspirerad från de skandinaviska samerna. Enkel och strykltålig multiprodukt i all enkelhet som som är perfekt att såväl dricka ur som äta. Kåsan kan staplas vilket spar utrymmet din packning.BPA-fri.Volym: 350 mlDiameter: 11,5 cmHöjd: 4 cm
 • Stabilotherm Cup Oval. 0,4 L Bio

  Stabilotherm Cup Oval. 0,4 L Bio
  Cup Oval. 0,4 L Bio är en klassisk kåsa från Stabiltotherm som kan användas till både dryck och soppa. Tillverkad i Sverige. Bioplasten av träfiberförstärkt polyeten eller Grön PE är ett material blandat med sockerrör som är slitstarkt och säkert att använda samtidigt som det har en mindre påverkan på miljön jämfört med vanlig PE-plast.
 • Stabilotherm Biokåsa 0,8 L Bio

  Stabilotherm Biokåsa 0,8 L Bio
  Biokåsa 0,8L från Stabilotherm är en kåsa tillverkad av sockerrör och träfibrer - två helt växtbaserade material.
 • Hällmark Wooden Bowl Wood

  Hällmark Wooden Bowl Wood
  Wooden Bowl från Hällmark är en stor träkåsa som kan användas som både tallrik och skål. Diameter: 14 cmHöjd: 4 cm
 • Kupilka Kupilka 12 Moomin Sniff Original

  Kupilka Kupilka 12 Moomin Sniff Original
  Kupilka 12 Moomin är en liten mugg som tål både kokande vatten och minusgrader ner till -30°C. Muggen kan diskas för hand i naturen eller i diskmaskinen hemma. Kupilka 12 Moomin är tillverkad av Kupilkas eget biomaterial med EKOenergy, och det åldras vackert samtidigt som kvaliteterna behålls. Du kan kontrollera hur fräsch produkten är av sin trädoft – ju starkare doft, desto nyare är produkten! Vi rekommenderar att muggen inte används i mikrovågsugnen, spisen eller över öppen eld för att säkerställa en lång livslängd. Vid slutet av sin livslängd kan muggen återvinnas, förbrännas för värmeenergi eller returneras till tillverkaren för återanvändning. Kupilka-förpackningen är gjord av återvunnen kartong.
 • Kupilka Kupilka 12 Moomin Moomintroll Original

  Kupilka Kupilka 12 Moomin Moomintroll Original
  Kupilka 12 Moomin är en liten mugg som tål både kokande vatten och minusgrader ner till -30°C. Muggen kan diskas för hand i naturen eller i diskmaskinen hemma. Kupilka 12 Moomin är tillverkad av Kupilkas eget biomaterial med EKOenergy, och det åldras vackert samtidigt som kvaliteterna behålls. Du kan kontrollera hur fräsch produkten är av sin trädoft – ju starkare doft, desto nyare är produkten! Vi rekommenderar att muggen inte används i mikrovågsugnen, spisen eller över öppen eld för att säkerställa en lång livslängd. Vid slutet av sin livslängd kan muggen återvinnas, förbrännas för värmeenergi eller returneras till tillverkaren för återanvändning. Kupilka-förpackningen är gjord av återvunnen kartong.
 • Kupilka Kupilka 21 Moomintroll Brown

  Kupilka Kupilka 21 Moomintroll Brown
  Kupilka 21 Moomintroll är en mugg som tål både kokande vatten och minusgrader ner till -30°C. Kåsan kan diskas för hand i naturen eller i diskmaskinen hemma. Kupilka 21 Moomintroll är tillverkad av Kupilkas eget biomaterial med 50% träfibrer och 50% plast som åldras vackert samtidigt som kvaliteterna behålls. Du kan kontrollera hur fräsch produkten är av sin trädoft – ju starkare doft, desto nyare är produkten! Vi rekommenderar att muggen inte används i mikrovågsugnen, spisen eller över öppen eld för att säkerställa en lång livslängd. Vid slutet av sin livslängd kan muggen återvinnas, förbrännas för värmeenergi eller returneras till tillverkaren för återanvändning. Kupilka-förpackningen är gjord av återvunnen kartong.
 • UCO Gear Camp Cup Classic Blue

  UCO Gear Camp Cup Classic Blue
  Camp Cup är en hopvikbar mugg med ergonomiskt handtag.
 • Hällmark Wooden Cup with Handle 15 cl Wood

  Hällmark Wooden Cup with Handle 15 cl Wood
  Wooden Cup with Handle 15 cl från Hällmark är ett kökstillbehör som passar till campingen. Volym: 15 cl.
 • Kupilka Kupilka 33 Junior Bowl Brown

  Kupilka Kupilka 33 Junior Bowl Brown
  Kupilka 33 Junior Bowl är en mugg eller djup tallrik som tål både kokande vatten och minusgrader ner till -30°C. Kåsan kan diskas för hand i naturen eller i diskmaskinen hemma. Kupilka 33 Junior Bowl är tillverkad av Kupilkas eget biomaterial med 50% träfibrer och 50% plast som åldras vackert samtidigt som kvaliteterna behålls. Du kan kontrollera hur fräsch produkten är av sin trädoft – ju starkare doft, desto nyare är produkten! Vi rekommenderar att muggen inte används i mikrovågsugnen, spisen eller över öppen eld för att säkerställa en lång livslängd. Vid slutet av sin livslängd kan muggen återvinnas, förbrännas för värmeenergi eller returneras till tillverkaren för återanvändning. Kupilka-förpackningen är gjord av återvunnen kartong.
 • Light My Fire Swedish Kåsa Rustyorange

  Light My Fire Swedish Kåsa Rustyorange
  Swedish Kåsa från Light My Fire är en modern variant av den klassiska scout-kåsan. Kåsan är BPA-fri, går att diska i diskmaskinen och säker att använda i mikrovågsugn. I sann friluftsanda har kåsan fler än ett användningssätt: Mått på insidan ser till att matlagning i fält blir busenkelt!
 • Kupilka Kupilka 12 Moomin The Groke Kelo

  Kupilka Kupilka 12 Moomin The Groke Kelo
  Kupilka 12 Moomin är en liten mugg som tål både kokande vatten och minusgrader ner till -30°C. Muggen kan diskas för hand i naturen eller i diskmaskinen hemma. Kupilka 12 Moomin är tillverkad av Kupilkas eget biomaterial med EKOenergy, och det åldras vackert samtidigt som kvaliteterna behålls. Du kan kontrollera hur fräsch produkten är av sin trädoft – ju starkare doft, desto nyare är produkten! Vi rekommenderar att muggen inte används i mikrovågsugnen, spisen eller över öppen eld för att säkerställa en lång livslängd. Vid slutet av sin livslängd kan muggen återvinnas, förbrännas för värmeenergi eller returneras till tillverkaren för återanvändning. Kupilka-förpackningen är gjord av återvunnen kartong.
 • Kupilka Kupilka 12 Moomin Hattifatteners Conifer

  Kupilka Kupilka 12 Moomin Hattifatteners Conifer
  Kupilka 12 Moomin är en liten mugg som tål både kokande vatten och minusgrader ner till -30°C. Muggen kan diskas för hand i naturen eller i diskmaskinen hemma. Kupilka 12 Moomin är tillverkad av Kupilkas eget biomaterial med EKOenergy, och det åldras vackert samtidigt som kvaliteterna behålls. Du kan kontrollera hur fräsch produkten är av sin trädoft – ju starkare doft, desto nyare är produkten! Vi rekommenderar att muggen inte används i mikrovågsugnen, spisen eller över öppen eld för att säkerställa en lång livslängd. Vid slutet av sin livslängd kan muggen återvinnas, förbrännas för värmeenergi eller returneras till tillverkaren för återanvändning. Kupilka-förpackningen är gjord av återvunnen kartong.
 • Nordfjell Kåsa Green

  Nordfjell Kåsa Green
  Vatten ur en porlande fjällbäck eller en rykande kopp kokkaffe? Oavsett vad dina favoritdrycker är, är Nordfjell Kåsa perfekt att ta med sig på vandringen, till campingen eller för annat friluftsliv! Kåsan är lätt, och tillverkas av ett slitstarkt och miljövänligt material. BPA-fri och godkänd för kontakt med livsmedel. Tål maskindisk. Teknisk specifikation Volym: 350 ml Vikt: 41 g Mått: 15.3 x 10 x 6.4 cm Material: PP
 • Light My Fire Swedish Kåsa 0,3l (Orange (RUSTYORANGE))

  Light My Fire Swedish Kåsa 0,3l (Orange (RUSTYORANGE))
 • Stabilotherm Keyring Cup Yellow

  Stabilotherm Keyring Cup Yellow
  Minikåsa med nyckelring. Volym: 2 cl.
 • Kupilka 55, röd

  Kupilka 55, röd
  Kupilka 55 är en traditionell kåsa med lite bredare öppning, vilket gör den perfekt för att äta mat eller soppa ur. Kåsan rymmer hela 5,5 dl vätska eller mat samt är tillverkad av 50% träfiber och 50% plast, vilket ger en stor fördel då detta ger en hårdare och stabilare känsla än enbart plast gör samt det drar inte åt sig lukt och fläckar som produkter tillverkade i enbart trä kan göra.
 • Kupilka 21, brun

  Kupilka 21, brun
  Kupilka 21 är en klassisk kåsa som rymmer  -2,1 dl vätska och passar perfekt om du vill njuta av en kopp kaffe eller choklad direkt ute i naturen. Kåsan är  -tillverkad av 50% träfiber och 50% plast, vilket ger en stor fördel då detta ger en hårdare och stabilare känsla än enbart plast gör samt det drar inte åt sig lukt och fläckar som produkter tillverkade i enbart trä kan göra.
 • Stabilotherm Träkåsa, 2 cl

  Stabilotherm Träkåsa, 2 cl
  Minivariant av Stabilotherms populära träkåsa.
 • Wildo Kåsa

  Wildo Kåsa
  Wildo Wildo Kåsa är en tidlös mugg inspirerad av den nordiska samemuggen och funkar lika bra för att äta som för att dricka från. Muggen är BPA-fri och kan staplas i varandra för enkel förvaring.&hellip:
 • Kupilka 37, Grön

  Kupilka 37, Grön
  Kupilka 37, Grön är en kåsa av större modell som rymmer 3,7 dl. Använd denna för att både dricka ur och äta din soppa. Denna kåsa är tillverkad i en komposit med 50 % träfiber och 50 % plast. Blandningen av material ger en stor fördel då detta ger en hårdare och stabilare känsla än enbart plast gör samt att det inte drar åt sig lukt och fläckar som produkter tillverkade i enbart trä kan göra. Specifikationer Höjd: 74 mm Längd: 180 mm Bredd: 112 mm Vikt: 134 g
 • Light My Fire Swedish Kåsa 0,3l (Grön (SANDYGREEN))

  Light My Fire Swedish Kåsa 0,3l (Grön (SANDYGREEN))
 • Kupilka 55, svart

  Kupilka 55, svart
  Kupilka 55 är en traditionell kåsa med lite bredare öppning, vilket gör den perfekt för att äta mat eller soppa ur. Kåsan rymmer hela 5,5 dl vätska eller mat samt är tillverkad av 50% träfiber och 50% plast, vilket ger en stor fördel då detta ger en hårdare och stabilare känsla än enbart plast gör samt det drar inte åt sig lukt och fläckar som produkter tillverkade i enbart trä kan göra.
 • Stabilotherm Träkåsa Älgmotiv

  Stabilotherm Träkåsa Älgmotiv
  Specialutgåva av Stabilotherms populära träkåsa.
 • Stabilotherm Lillkåsa Oval 0,4 L

  Stabilotherm Lillkåsa Oval 0,4 L
  Stabilotherm Lillkåsa Oval 0,4 L är en klassisk oval kåsa med en volym på 0,4 liter. Materialet är fritt från hälsofarliga ämnen och är godkänt för att komma i kontakt med livsmedel. Stabilotherms&hellip:
 • Nordfjell Matkåsa Blue

  Nordfjell Matkåsa Blue
  Frukost, lunch eller middag - oavsett hur må:nga må:ltider du ä:ter i naturen, ä:r Nordfjell Matkå:sa den perfekta kompanjonen! Matkå:san har lå:g vikt och tillverkas av ett&hellip:
 • Primus Kåsa Mug S/S

  Primus Kåsa Mug S/S
  Primus Kåsa Mug är en modern version av den klassiska kåsan. Kåsa är gjord i rostfritt stål och har en dubbelväggig design och håller din dryck varm eller kall lite längre än en vanlig kopp, för att du ska kunna njuta av naturen en stund extra. Tillverkad i livsmedelsklassat 18/8 rostfritt stål som varken tar upp eller avger smak till innehållet, är detta en slitstark kopp på 0,2 liter som dessutom är lätt att göra ren. Smidig design som lätt packas alternativt hängs från ryggsäcken för att lätt kunna fylla med vatten från fjällens rinnande bäckar. Kåsa är även utmärkt att ha i stan för att hålla ta-medkaffet varmt lite längre på väg till jobb eller skola. Tillverkad i stryktåligt livsmedelsklassat 18/8 rostfritt stål som varken tar upp eller ger ifrån sig smak Dubbelväggig design håller din dryck varm eller kall Handtaget går lätt att fästa på ryggsäcken
 • Nordfjell Matkåsa Red

  Nordfjell Matkåsa Red
  Frukost, lunch eller middag - oavsett hur många måltider du äter i naturen, är Nordfjell Matkåsa den perfekta kompanjonen! Matkåsan har låg vikt och tillverkas av ett slitstarkt och miljövänligt material, och är enkel att ta med sig på vandringen, till campingen eller för annat friluftsliv. BPA-fri och godkänd för kontakt med livsmedel. Tål maskindisk.<br /> <br /> <strong>Teknisk specifikation<br /> </strong> <ul> <li>Volym: 800 ml</li> <li>Vikt: 71 g</li> <li>Mått: 15 x 5.7 cm</li> <li>Material: PP</li> </ul>
 • Stabilotherm Träkåsa

  Stabilotherm Träkåsa
  Träkåsa, tillverkad helt i trä med lädersnodd. Rund modell med volymen 1,2 dl.
 • Stabilotherm Träkåsa

  Stabilotherm Träkåsa
  Träkåsa, tillverkad helt i trä med lädersnodd. Rund modell med volymen 1,2 dl.
 • Stabilotherm Keyring Cup Green

  Stabilotherm Keyring Cup Green
  Minikåsa med nyckelring. Volym: 2 cl.
 • Nordfjell Matkåsa Green

  Nordfjell Matkåsa Green
  Frukost, lunch eller middag - oavsett hur många måltider du äter i naturen, är Nordfjell Matkåsa den perfekta kompanjonen! Matkåsan har låg vikt och tillverkas av ett slitstarkt och miljövänligt material, och är enkel att ta med sig på vandringen, till campingen eller för annat friluftsliv. BPA-fri och godkänd för kontakt med livsmedel. Tål maskindisk.<br /> <br /> <strong>Teknisk specifikation<br /> </strong> <ul> <li>Volym: 800 ml</li> <li>Vikt: 71 g</li> <li>Mått: 15 x 5.7 cm</li> <li>Material: PP</li> </ul>
 • Kupilka 37, Svart

  Kupilka 37, Svart
  Kupilka 37, Svart  - är en kåsa av större modell som rymmer 3,7 dl. Använd denna för att både dricka ur och äta din soppa. Denna kåsa är tillverkad i en komposit med 50 % träfiber och 50 % plast. Blandningen av material ger en stor fördel då detta ger en hårdare och stabilare känsla än enbart plast gör samt att det inte drar åt sig lukt och fläckar som produkter tillverkade i enbart trä kan göra. Specifikationer Höjd: 74 mm Längd: 180 mm Bredd: 112 mm Vikt: 134 g  -  -

Lättåtkomlig kåsa med snodd

Att kunna fylla på vätska snabbt när man är törstig är viktigt. De flesta kåsor har ett snöre eller nyckelring i handtaget. Det gör att man kan fästa den i karbinhake, krok eller annat på sin ryggsäck eller klädesplagg.

Den vikbara drickkåsan är så pass liten att man kan få ner den i en bröst- eller byxficka. När man packar sin ryggsäck kan man stapla flera kåsor på varandra och fylla den översta med mat eller annan packning. Då "äter" de inte upp packvolym i onödan.

Exklusiva kåsor av björkvril

De finaste kåsorna och som har en högre prislapp är de tillverkade av björkvrilar och ibland även med inslag av renhorn. Stabilotherm Ursus, Tandarus eller Lynx är några som ofta köps som present.

Matkåsa med lock

För att äta fast föda har de flesta med sig en lite större matkåsa. Om den är gjord i hårdmetall eller hårdplast tar den upp ganska mycket utrymme i packningen. Genom att ha ett lock till matkåsan kan man förvara saker inuti den utan att det ramlar ut. Det gör att du inte har dödvolym i din packning.