Fiskeutrustning & Fiskeprylar Online

Fiskar i en bäck en solid dag Fiske är allt från sport till rekreation. Bra fiskeutrustning ökar chansen till fiskelycka.

Med rätt fiskeutrustning blir fisket så mycket roligare och chansen att få en drömfångst ökar. För att fånga vissa fiskesorter är det ett måste att ha rätt fiskeredskap. Här hittar du massor av fiskeprylar online som du enkelt kan beställa hem.

Populära fiskeprylar & fiskeredskap

 • Baltic Unisex Flipper Black/Blue

  Baltic Unisex Flipper Black/Blue
  Flipper från Baltic är en mångsidig flytväst som har två sidor. Vill du byta färg vänder du enkelt och smidigt västen ut och in och du får ett helt nytt utseende. Båda sidor är försedda med dubbla dragkedjefickor. Flipper är en unisexmodell och tack vare att materialet är indelat i många sektioner, får västen bra passform på både killar och tjejer. Flipper är godkänd till samma standard som en vanlig flytväst/seglarväst, den håller dig flytande med god marginal och är lätt att simma i. Om Flipper varit i vatten så torkar den snabbast om den hängs på galge.
 • Baltic Adventure Black

  Baltic Adventure Black
  Precis som namnet säger är Adventure från Baltic den perfekta västen för äventyr på vattnet. Om man fiskar, paddlar eller bara är ute efter en väst med många fickor är Adventure ett bra val. På framsidan av västen finns två dragkedjefickor, en större för tex betesbox och en lite mindre för mobiltelefonen. Flera fästpunkter och en hållare för tång eller multiverktyg finns också. På ryggen har Adventure två nätfickor. Reflexer på axlarna
 • Baltic Dinghy Pro Black, Grey

  Baltic Dinghy Pro Black, Grey
  Dinghy Pro från Baltic är en utpräglad jolle- och kajakväst som används av OS- och VM-seglare världen över. Uppbyggd av det supermjuka flytmaterialet Airex i kombination med skiktad polyeten. Den har en ficka i mylar, blixtlås i sidan, midjeband med dubbel velcrolåsning och axelband. Dinghy Pro är lätt att simma i och det är enkelt att ta sig tillbaka upp i en kantrad jolle då västen sitter stabilt på kroppen.
 • Baltic Axent Black

  Baltic Axent Black
  Axent från Baltic har en stram och funktionell design med delade flytkroppar som ger följsamhet och hög komfort. Praktisk blixtlåsförsedd ficka, D-ring för nödstoppskontakt, nedre knytband och resår i sidorna. Om västen varit vatten så rekommenderar vi att den sköljs av med färskvatten, den torkar snabbast om den hängs på galge. Är västen smutsig så tvättas den med ljummet vatten och handtvättmedel. Grenband finns som tillbehör.

Fler tips på fiskeprylar & fiskeredskap

 • Baltic Dinghy Pro Red/Black

  Baltic Dinghy Pro Red/Black
  Dinghy Pro från Baltic är en utpräglad jolle- och kajakväst som används av OS- och VM-seglare världen över. Uppbyggd av det supermjuka flytmaterialet Airex i kombination med skiktad polyeten. Ficka i mylar, blixtlås i sidan, midjeband med dubbel velcrolåsning och axelband. Dinghy Pro är lätt att simma i och det är enkelt att ta sig tillbaka upp i en kantrad jolle då västen sitter stabilt på kroppen. Flytvästen torkas snabbast genom att hänga den på galge.Grenband finns som extrautrustning för storlekar upp till 50 kg.
 • Hurtta Life Savior ECO 40-80 kg Coral Camo

  Hurtta Life Savior ECO 40-80 kg Coral Camo
  Life Savior ECO 40-80 kg från Hurtta är en praktisk flytväst för hundar som lämpar sig för simning, vattenräddning, rehabilitering, båtliv och jakt. Life Saviour har justerbara och välplacerade remmar med snäppfästen framtill och runt bröstet för en säker och tät passform. Det finns även ett fast grepphandtag med koppelögla för extra bekvämlighet och för att kunna kontrollera din hund i vattnet. Det skyddande magbandets konstruktion fördelar hundens vikt jämnt och håller västen ordentligt på plats. Jackans kardborrfästen är placerade där de inte gnuggar mot hundens hud eller päls. EVA-flytkuddarna är miljövänliga, slitstarka och lätta, vilket ger flytvästen en enastående bäret och ännu mer komfort. Life Saviour ECO flytkraft testas och godkänns av experterna vid Finlands arbetshälsoinstitut som specificerar säkerhetskraven för flytstöd. 3M reflekterande reflexerJusterbar hals- och bröstbandSlitstarkt 300D skalmaterialTillverkad av återvunnet material
 • iFish Finnmark 150mm Black

  iFish Finnmark 150mm Black
  Finnmark 150mm är en isborr från Ifish som är gjord för att klara av tjocka isar. Den extra långa spiralen i kombination med en hel krona med löstagbara skär borrar med lätthet igenom tjock is.. Den fällbara veven kan förlängas vid behov. Utbytbara skär är samma som för Royal Viking. Finnmark finns i två olika dimensioner 130 och 150mm. Underdelen kan även användas tillsammans med skruvdragare om adapter används.
 • Baltic Classic E.I Aqua Blue/Navy

  Baltic Classic E.I Aqua Blue/Navy
  Classic E.I från Baltic är en flytväst för allroundanvändning. Flytvästen är skön och följsam och är utrustad med knytsnöre i nederkant, dragkedja i fronten samt kraftigt midjeband med snabbspänne. 50N i bärkaft räknas som ett flythjälpmedel och passar simkunniga som ska ut på sjön Rekommenderas för lugnare vatten Flytmaterialet är tillverkat av återvunnet polyeten och tyget av återvunnen polyester CE-märkt 5-års garanti
 • Helly Hansen Rider Stealth Zip Ebony

  Helly Hansen Rider Stealth Zip Ebony
  Nätt utformad flytväst som sitter bra på kroppen med uppdelad design för rörelsefrihet och hel dragkedja på framsidan. Smidig räddningsväst med 50 N flytkraft. Kroppsnära passform. Skummet är ergonomiskt skuret för större rörelsefrihet. EN ISO 12402-5-certifierad
 • Baltic Baltic Split Front Pink

  Baltic Baltic Split Front Pink
  Baltic Split Front är en flytväst med delade flytkroppar för bästa passform. Tåligt high visibility tyg. Kraftigt midjeband och grenband. Kraftig dragkedja. Övre och nedre knytband samt reflexer på kragen. Visselpipa under kragen. Lättåtkomligt lyfthandtag i nacken. Om västen blivit blöt torkas den snabbast genom att hängas på galge.Tvätta västen med ljummet vatten och ett milt handtvättmedel eller vanligt handdiskmedel.
 • Baltic Compact 100 Auto White

  Baltic Compact 100 Auto White
  Compact Auto från Baltic är en nyutvecklad 100N räddningsväst som har en suverän passform och bekvämlighet. Den har samma prestanda som den traditionella orange räddningsvästen. I och med att den har en mindre lunga än våra andra uppblåsbara räddningsvästar så är den mycket lättare och smidigare. Inspektionsfönster som med automatventilens två gröna indikatorer visar att västen är laddad och klar för användning. Bärförmåga 100N och löstagbart grenband. Vid omladdning av västenI anslutning till uppblåsningsmekanismen står tydligt vilka reservdelar som behövs.
 • Helly Hansen Rider Vest Ebony

  Helly Hansen Rider Vest Ebony
  Helly Hansen Rider Vest är en flytväst för jollen eller segelbåten när du kräver full rörlighet. Hård skumfyllning i ryggen för extra stöd, mjuk skumfyllning framtill för komfortens skull. Herrstorlekar. Slimmad design för att inte vara klumpigMjuk fyllning framtill för komfortPE-fyllning i ryggen för stabilitetFicka för nödraket framtillÖppning framtill med dragkedjaISO 12402 certified
 • Baltic Crutch Strap-Kit Dinghy Pro Black

  Baltic Crutch Strap-Kit Dinghy Pro Black
  Crutch Strap-Kit Dinghy Pro från Baltic är en grenrem som passar till Dinghy Pro.
 • Helly Hansen Junior Safe Fluor Orange

  Helly Hansen Junior Safe Fluor Orange
  En innovativ juniorflytväst, speciellt utformad för att vända barnet i ett säkert flytläge i vattnet. Den unika asymmetriska konstruktionen är utformad för att vända barnet i ett säkert flytläge med mun och näsa ovanför vattenytan  ISO 12402-4-certifierad flytväst som ger det senaste certifierade skyddet som finns.
 • Baltic Capsule United Moulders NoColour

  Baltic Capsule United Moulders NoColour
  Capsule United Moulders från Baltic är en reservdel som gör att flytvästen blåser upp sig. Baltic Capsule United Moulders passar endast till Pro Sensor Elite automatventil.
 • iFish Royal Viking XL 130mm OneColour

  iFish Royal Viking XL 130mm OneColour
  Royal Viking XL 130mm är en isborr från Ifish som är ett bra val om du vet att du kommer att fiska där isarna ofta är över 60cm tjocka. IFISH Royal Viking XL isborr finns i två olika dimensioner 130 och 150mm. Spirallängden är 83cm och underdelen 100cm. Handtaget kan justeras i fem olika positioner och ger ett teoretisk borrdjup på 111 – 150cmTotallängd i hål 1 = 160cm, Totallängd i hål 5 = 198cm, Vikt; 130mm 4,2kg
 • Piikaboo Swimming Vest Spöket Laban Yellow

  Piikaboo Swimming Vest Spöket Laban Yellow
  Swimming Vest från Piikaboo är en simväst som hjälper barnet att lära sig simma. Västen är tillverkad i ett mjukt material och har en behaglig passform som låter barnet röra sig fritt i vattnet. I ryggen finns ett säkert och justerbart klickspänne för att kunna anpassa storleken till olika åldrar.  Passar 15-30 kg CE märkt EN13138 godkänt simhjälpmedel OBS! Simvästen kan inte ersätta en flytväst. Detta är endast ett hjälpmedel i barnets simträning.
 • Baltic Cartridge United Moulders NoColour

  Baltic Cartridge United Moulders NoColour
  Cartridge United Moulders passar till alla Baltic’s automatsikt uppblåsbara västar med United Moulders ventil. En Cartridge United Moulders är en cellulosapatron (en patron i papperslikande material). När patronen dränks i vatten så sväller cellulosan och trycker till ett stift som sitter i mittdelen i utlösningsmekanismen som i sin tur punkterar kolsyrepatronen. Stänk från regn och hav räcker ej för att utlösa självutlösaren.
 • Baltic Radial Red

  Baltic Radial Red
  Radial från Blatic är en nyutvecklad funktionsväst med hela sex stycken justeringsmöjligheter, två i vardera sida samt bägge axlarna. Den har resår i sidbitarna samt grenband. Minsta storleken har dubbla grenband.
 • iFish Glamp 365-8 Insulated Orange

  iFish Glamp 365-8 Insulated Orange
  Glamp 365-8 Insulated är ett isolerade åretrunt tält från ifish som låter dig bo och campa i stort set var du vill och när du vill. Detta tält är tillverkat i slitstark 600D nylon med förstärkta detaljer och har tio fönster som kan mörkläggas samt två dörrar. Fönstren är löstagbara extra skyddade mot att vatten ska kunna tränga in. De medföljande myggfönstren kan användas under den tid på året när du värdesätter ventilation men vill undvika mygg och knott. Även dörrarna är försedda med myggfönster. Den stora golvytan (Ca 9,2 M²) gör att det finns gott om utrymme. Den ljusgrå insidan bidrar till en ljusare miljö inuti tältet när fönstren är fråntäckta samtidigt blir det tillräckligt mörkt när så önskas. Glamp 365 kommer med invändiga öglor för att fästa ex tvättlina, krokar för upphängning av kläder eller utrustning samt kraftigare stormlinor med reflex.Levereras i praktisk förvaringsväska komplett med stormlinor och tältpinnar.
 • Baltic Outdoor Black

  Baltic Outdoor Black
  Outdoor från Baltic är en specialväst för fiske. Tre utvändiga fickor. Fästkrok för t ex håv
 • Non-stop Dogwear Safe Life Vest Red

  Non-stop Dogwear Safe Life Vest Red
  Safe Life Vest är en flytväst till hund, för bättre säkerhet och komfort i vattnet. Även bra simmare bör använda flytväst. Hundar som är osäkra i vattnet känner sig säkrare med en flytväst för att simma. Kan även användas för rehabilitering.
 • Baltic Compact Auto Navy

  Baltic Compact Auto Navy
  Compact Auto från Baltic är en 100N räddningsväst som har en suverän passform och bekvämlighet. Den har samma prestanda som den traditionella orangea räddningsvästen. I och med att den har en mindre lunga än Baltics andra uppblåsbara räddningsvästar så är den mycket lättare och smidigare. Inspektionsfönster som med automatventilens två gröna indikatorer visar att västen är laddad och klar för användning. Bärförmåga 100N och löstagbart grenband. Fem års garanti.
 • Baltic Mariner White

  Baltic Mariner White
  Mariner från Baltic är en traditionell flytväst i marina färger. Bra passform tack vare de många delningarna i flytmaterialet som gör att västen följer kroppen bra. Dragkedjeförsedd ficka.
 • Baltic Canoe Red/Navy

  Baltic Canoe Red/Navy
  Canoe från Baltiv är en lätt, smidig och mycket slitstark paddlarväst. Flytmaterial i skiktad polyeten för snabb torkning. Midje- och grenband med snabbspännen, axelband samt ficka på framsidan. One size 40-130 kg
 • Baltic Baltic Split Front UV Yellow

  Baltic Baltic Split Front UV Yellow
  Baltic Split Front är en flytväst med delade flytkroppar för bästa passform. Tåligt high visibility tyg. Kraftigt midjeband och grenband. Kraftig dragkedja. Övre och nedre knytband samt reflexer på kragen. Visselpipa under kragen. Lättåtkomligt lyfthandtag i nacken. Om västen blivit blöt torkas den snabbast genom att hängas på galge.Tvätta västen med ljummet vatten och ett milt handtvättmedel eller vanligt handdiskmedel.
 • iFish 43cc 250mm NoColour

  iFish 43cc 250mm NoColour
  IFISH Viking har alla egenskaper som behövs på en motorisborr, den är robust, pålitlig, och drivs av en kraftig 43cc motor som startar även under kalla förhållanden. Stabila stålhandtag med foamgrepp. Levereras komplett med 250mm underdel Tekniska data; Spirallängd 82cm, Underdel 107cm, Totallängd 130cm, Vikt 14,5kg, Utväxling 49:1Svensk bruksanvisning
 • Piikaboo Swimming Vest Leo

  Piikaboo Swimming Vest Leo
  Swimming Vest från Piikaboo är en simväst som hjälper barnet att lära sig simma. Västen är tillverkad i ett mjukt material och har en behaglig passform som låter barnet röra sig fritt i vattnet. I ryggen finns ett säkert och justerbart klickspänne för att kunna anpassa storleken till olika åldrar. Passar 15-30 kgCE märktEN13138 godkänt simhjälpmedelOBS! Simvästen kan inte ersätta en flytväst. Detta är endast ett hjälpmedel i barnets simträning.
 • Baltic Radial E.I Red

  Baltic Radial E.I Red
  Radial E.I från Baltic är en flytväst som är utvecklad för ett aktivt liv på vattnet. Radial är en bekväm och flexibel flytväst med hela sex stycken justeringsmöjligheter, två i vardera sida samt på bägge axlarna, allt för bästa passform. Flytvästen är designad med en god rörelsefrihet och passar därför till aktiviteter som kajak-paddling eller jollesegling.  Kortare modell 50N i bärkraft gör att den klassas som ett flythjälpmedel Neopreneskydd över axelremmarna förhindrar skav Grenband och resår i sidorna  CE-märkt 5-års garanti
 • Helly Hansen Sport Inflatable Lifejacket Alert Red

  Helly Hansen Sport Inflatable Lifejacket Alert Red
  Stilren, uppblåsbar räddningsväst som är enkel att bära och underhålla.
 • iFish The Wall Green

  iFish The Wall Green
  The Wall från iFish är ett större vindskydd som är enkelt att sätta upp. Ett vindskydd ger bra skydd mot hård vind och gör det behagligare att fiska när det blåser kallt. The Wall är tillverkat i slitstark 300D nylon med förstärkta detaljer och levereras i praktisk förvaringsväska.
 • Baltic Classic E.I Aqua Blue/Navy

  Baltic Classic E.I Aqua Blue/Navy
  Classic E.I från Baltic är en flytväst för allroundanvändning. Flytvästen är skön och följsam och är utrustad med knytsnöre i nederkant, dragkedja i fronten samt kraftigt midjeband med snabbspänne. 50N i bärkaft räknas som ett flythjälpmedel och passar simkunniga som ska ut på sjön Rekommenderas för lugnare vatten Flytmaterialet är tillverkat av återvunnet polyeten och tyget av återvunnen polyester CE-märkt 5-års garanti
 • Baltic Compact Auto Grey

  Baltic Compact Auto Grey
  Compact Auto från Baltic är en 100N räddningsväst som har en suverän passform och bekvämlighet. Den har samma prestanda som den traditionella orange räddningsvästen. I och med att den har en mindre lunga än de andra uppblåsbara räddningsvästar från Baltic så är den mycket lättare och smidigare. Inspektionsfönster som med automatventilens två gröna indikatorer visar att västen är laddad och klar för användning.Bärförmåga 100N och löstagbart grenband.5 års garanti
 • Baltic Pet Aid Mascot Rozzo, Black

  Baltic Pet Aid Mascot Rozzo, Black
  Pet Aid Mascot från Baltic är en hundflytväst som har mjukt flytmaterial, reflexer, mörka sidor för att inte missfärgas och ett kraftigt lyfthandtag med breda band.
 • iFish Glamp 365-9 Insulated Orange

  iFish Glamp 365-9 Insulated Orange
  Glamp 365-9 Insulated är ett isolerade åretrunt tält från ifish som låter dig bo och campa i stort set var du vill och när du vill. Detta tält är tillverkat i slitstark 600D nylon med förstärkta detaljer och har tio fönster som kan mörkläggas samt två dörrar. Fönstren är löstagbara extra skyddade mot att vatten ska kunna tränga in. De medföljande myggfönstren kan användas under den tid på året när du värdesätter ventilation men vill undvika mygg och knott. Även dörrarna är försedda med myggfönster. Den stora golvytan (Ca 9,8 M²) gör att det finns gott om utrymme. Den ljusgrå insidan bidrar till en ljusare miljö inuti tältet när fönstren är fråntäckta samtidigt blir det tillräckligt mörkt när så önskas. Glamp 365 kommer med invändiga öglor för att fästa ex tvättlina, krokar för upphängning av kläder eller utrustning samt kraftigare stormlinor med reflex.Levereras i praktisk förvaringsväska komplett med stormlinor och tältpinnar.
 • iFish Icecabin 3-p One Color

  iFish Icecabin 3-p One Color
  Icecabin 3-p är ett tält för isfiske från Ifish som rymmer tre personer. Det är mycket enkelt att sätta upp, det tar bara 60 sekunder, och det är lätt att bära med sig eftersom det endast väger 10 kg. Bra is-skruvar –6 styck medföljer. Bästa kvalitet på blixtlås från YKK, Förvaringsficka för utrustning.4 fönster och en dörr.Mått: 180 x 180cm (230 x 230cm på mitten), Höjd 200cm
 • iFish E-Drill 150 mm Orange

  iFish E-Drill 150 mm Orange
  E-Drill 150 mm från iFish är en underdel för isborr anpassad för skruvdragare eller motorborr. Den unika konstruktionen på plastspiralen bidrar till att sänka vikten och höja effektiviteten. E-Drill skär mjukt och snabbt genom isen och levereras med adapter och platta för skruvdragare. Diameter: 150 mm
 • Helly Hansen Baby Safe+ Fluor Orange

  Helly Hansen Baby Safe+ Fluor Orange
  Baby Safe+ är en flytväst för barn med unik asymmetrisk konstruktion utformad för att vända barnet i ett säkert flytläge med mun och näsa ovanför vattenytan Dragkedjan är omvänd, för att göra det lättare för föräldrar att sätta på barnet räddningsvästen. ISO 12402-4-certifierad.
 • iFish Royal Viking XL 150mm Onecolour

  iFish Royal Viking XL 150mm Onecolour
  Royal Viking XL 150mm är en isborr från Ifish som är ett bra val om du vet att du kommer att fiska där isarna ofta är över 60cm tjocka. IFISH Royal Viking XL isborr finns i två olika dimensioner 130 och 150mm. Spirallängden är 83cm och underdelen 100cm. Handtaget kan justeras i fem olika positioner och ger ett teoretisk borrdjup på 111 – 150cmTotallängd i hål 1 = 160cm, Totallängd i hål 5 = 198cm, Vikt; 130mm 4,2kg
 • Baltic Paddler UV Yellow/Black

  Baltic Paddler UV Yellow/Black
  Paddler från Baltic är en kajak/kanotväst med mycket bra passform. Tunnare än vanliga paddlarvästar och stor förvaringsficka på bröstet. Öppen i sidorna för att vara så smidig att paddla i som möjligt. Stretchmaterial i axlarna.
 • Baltic Aqua Pro White

  Baltic Aqua Pro White
  Aqua Pro från Baltic är en bekväm allroundväst. Aqua Pro har dragkedja, knytsnöre och midjeband med snabbspänne. Fem års garanti.
 • Baltic Classic E.I Aqua Blue/Navy

  Baltic Classic E.I Aqua Blue/Navy
  Classic E.I från Baltic är en flytväst för allroundanvändning. Flytvästen är skön och följsam och är utrustad med knytsnöre i nederkant, dragkedja i fronten samt kraftigt midjeband med snabbspänne. 50N i bärkaft räknas som ett flythjälpmedel och passar simkunniga som ska ut på sjön Rekommenderas för lugnare vatten Flytmaterialet är tillverkat av återvunnet polyeten och tyget av återvunnen polyester CE-märkt 5-års garanti
 • iFish Royal Viking X 150mm Onecolour

  iFish Royal Viking X 150mm Onecolour
  Royal Viking X 150mm är en isborr från Ifish som finns i två olika dimensioner 130mm och 150mm. Spirallängden är 60cm och underdelen är 71,5cm. Handtaget kan justeras i fem olika positioner och ger ett teoretisk borrdjup på 82 – 121cm.Totallängd i hål 1 = 132cm, Totallängd i hål 5 = 169cm
 • Baltic Axent Red

  Baltic Axent Red
  Axent från Baltic är en flytväst med stram och funktionell design med delade flytkroppar som ger följsamhet och hög komfort. Praktisk blixtlåsförsedd ficka, D-ring för nödstoppskontakt, nedre knytband och resår i sidorna. 50N flytkraft och klassas där med som ett flythjälpmedel. De flytvästar som har en bärförmåga på 50 Newton, ibland kallade seglarvästar, har ett något enklare utförande än räddningsvästar. Om västen varit vatten så rekommenderas att den sköljs av med färskvatten, den torkar snabbast om den hängs på galge.Är västen smutsig så tvättas den med ljummet vatten och handtvättmedel.
 • iFish Icecabin 2-p One Color

  iFish Icecabin 2-p One Color
  Icecabin 2-p är ett tält för isfiske från Ifish som rymmer 2 personer. Det är mycket enkelt att sätta upp, det tar bara 60 sekunder, och det är lätt att bära med sig eftersom det endast väger 8,1kg. Bra is-skruvar –6 styck medföljer. Bästa kvalitet på blixtlås från YKK, Förvaringsficka för utrustning.4 fönster och en dörr.Mått: 150 x 150cm (190 x 190cm på mitten), Höjd 175cm
 • Baltic Classic E.I Aqua Blue/Navy

  Baltic Classic E.I Aqua Blue/Navy
  Classic E.I från Baltic är en flytväst för allroundanvändning. Flytvästen är skön och följsam och är utrustad med knytsnöre i nederkant, dragkedja i fronten samt kraftigt midjeband med snabbspänne. 50N i bärkaft räknas som ett flythjälpmedel och passar simkunniga som ska ut på sjön Rekommenderas för lugnare vatten Flytmaterialet är tillverkat av återvunnet polyeten och tyget av återvunnen polyester CE-märkt 5-års garanti
 • Baltic Sar Svart

  Baltic Sar Svart
  Sar från Baltic är en flytväst som klarar tuffare förhållanden. Integrerad CE godkänd säkerhetssele. Två utvändiga fickor samt två nätfickor för visselpipa och t ex kniv. Dubbla fästen för VHF eller nödljus på axlarna. Reflexer fram, bak samt på axlar. Dubbla grenband. 50N bärförmåga och klassas där med som ett flythjälpmedel.
 • Baltic Sar Red

  Baltic Sar Red
  SAR från Baltic har mer flytmaterial än ett konventionellt 50N flytväst, vilket ger förbättrata flytläge i vattnet. SAR är utrustad med en integrerad säkerhetssele som har D-ringar i rostfritt stål på framsidan och baksidan, dubbel grenrem, två stora fleecefodrade fickor, en med kardborrstängning och den andra med dragkedja. Det finns också två mindre uppdelade fickor monterade på bröstet, en ficka har en visselpipa och den andra fickan kan användas, till exempel för att fästa en kniv. SAR är Onesize och justeras med midjeband och sidoremmar för bra passform. Utrustad med reflexer för att ge hög synlighet och fästpunkter på bröstet för nöd- och VHF-radio
 • Non-stop Dogwear Safe Life Jacket Orange

  Non-stop Dogwear Safe Life Jacket Orange
  Safe Life Jacket är en flytväst för hundar. Även hundar som älskar att simma kan plötsligt bli trötta eller krampa i vattnet. Om detta skulle hända kommer Safe flytväst att hålla hunden flytande. Runt halsen hjälper flytande element hunden att hålla huvudet över vattnet. Ett robust handtag och styva fästen på bröstet gör det möjligt att lyfta hunden upp ur vattnet. Flytvästen har mättad färg och 3M ™ reflekterande material som gör det lättare att upptäcka hunden i vattnet från alla vinklar. De mjuka flytande elementen hjälper hunden att utveckla bra simningsteknik för att få de bästa effekterna av simning. Sidoringarna kan justeras för att forma hur hunden simmar och eventuellt lägga motstånd. Detta kan vara till nytta för rehabilitering i simbassänger eller löpband. En lång linje kan fästas på bakringen om du är ute på vattnet i en båt, kanot eller SUP och vill ha bättre kontroll över din hund. Flytvästen har en ficka för förvaring av koppel på baksidan. Safe flytväst är justerbar runt halsen och bröstet.
 • Baltic Dinghy Pro Red, Uv-yellow

  Baltic Dinghy Pro Red, Uv-yellow
  Dinghy Pro från Baltic är en utpräglad jolle- och kajakväst som används av OS- och VM-seglare världen över. Uppbyggd av det supermjuka flytmaterialet Airex i kombination med skiktad polyeten. Ficka i mylar, blixtlås i sidan, midjeband med dubbel velcrolåsning och axelband. Grenband finns som extrautrustning för storlekar upp till 50 kg. Dinghy Pro är lätt att simma i och det är enkelt att ta sig tillbaka upp i en kantrad jolle då västen sitter stabilt på kroppen. Flytvästen torkas snabbast genom att hänga den på galge.
 • Helly Hansen Sport Comfort Navy

  Helly Hansen Sport Comfort Navy
  Sport Comfort är en klassisk flytväst med dragkedja fram. Den mjuka fyllningen gör att flytvästen sitter bekvämt mot kroppen. Knäppningen framtill gör att den är enkel att ta av och på. Detta är en perfekt flytväst för dig som vill ha flythjälp när du utövar vattensporter. EN ISO 12402-5 certifierad.
 • iFish Icehotel 5-p Open Entrance Orange

  iFish Icehotel 5-p Open Entrance Orange
  Icehotel 5-p Open Entrance är ett isolerat isfisketält för upp till 5 personer från Ifish som är enkelt att sätta upp. Ett isfisketält som är isolerat blir 35% varmare att vistas i och är praktiskt att ha med sig på fisketuren då det ger bra skydd mot hård vind och dåligt väder. Man kan även sitta inne i tältet och fiska. Ice Hotel 5 är tillverkat i slitstark 600D nylon med förstärkta detaljer och har fem fönster som kan mörkläggas samt två dörrar. Tack vare den unika konstruktionen kan man enkelt passera in och ut ur tältet. 8 styck isskruvar för förankring av tältet medföljer. Levereras i praktisk förvaringsväska.

Tips för bra gäddfiske

Att fiska gädda är populärt hos många sportfiskare. Gäddfiske kan man göra året om men det kan skilja lite när på dygnet. Under sommaren anser många att gäddorna hugger bäst på kvällen, speciellt om det varit en varm och solig dag. Under vår och höst är eftermiddagar bäst.

Fångat en gädda på kroken

Gäddor gillar att ha ett grumligt vatten som skydd och därför ska du fiska i sådant. Det får dock inte vara för grumligt som lervälling. En annan faktor som får gäddorna att känna sig trygga är vågor på vattenytan. En lätt vind på 4-6 m/s är bättre än vindstilla.

Rätt fiskeprylar för gäddfisket

Se till att du har nya, supervassa krokar om du vill fånga storgäddan. De större gäddorna är så hårda i brosket att slöa krokar inte tränger igenom. Smörj upp fiskerullen med rullfett så du minskar onödigt motstånd i kampen mot storgäddan.

Ett gäddbete kan vara olika beroende på en rad faktorer. I kallt vatten är ett bete som har långsam rörelse bra. I varmare fiskevatten ska man byta och köra med ett gäddbete som har en högre frekvens.

Vill du ha bättre kontakt med betet och lättare känna av när det nappar kan du testa en bra flätlina. För gäddfiske ska du välja en som har tjocklek på cirka 0,3 mm.