Friluftsutrustning för
aktiva människor

Att ge sig ut i naturen är enkelt och kräver egentligen inte några särskilda prylar. Men det finns många som fullkomligt älskar prylar av olika slag. Se bara på det stora utbudet av friluftsutrustning som olika GPSer, multiverktyg, actionkameror och solcellsladdare. Och ja, vi får väl erkänna att vi sällar oss till denna skara!

Det är roligt att springa med pannlampa längs stigar nattetid. Det är bara för högre faktor av coolness som vi bär solbrillor på oss även en mulen sommardag. Att veta vilken höjdmeter man befinner sig på ÄR absolut nödvändigt!

Här kommer vi att tipsa om nya och aktuella prylar för alla outdoornördar!

Friluftsutrustningar:
Vandringsryggsäckar | Klockor | Lampor | Verktyg | Klätterutrustning | Lavinutrustning | Kikare | Långfärdsskridskor | Topptur vinter | Navigeringsutrustning | Paddling | Mygg- & Insektsskydd | Vandringsstavar | Laddare & Batterier | Fjällpulkor | Överlevnadsfilt | Turskidor

Populärt inom friluftsutrustning

 • Sit On Top Kayak Insjön

  Sit On Top Kayak Insjön
  *Material: HDP (High Density Polyethylene). *Hjul medföljer för enkel transport *Ryggstöd medföljer *Hållare för fiskespö ingår ej men går att köpa till ex. Fishing Rod Holder från UrbergFörvara din kajak rätt!För att din kajak ska hålla i många år är det viktigt att du förvarar den på rätt sätt, men skulle envisa bucklor ändå uppstå kan du genom tryck och värme försöka släta ut bucklorna. Du kan till exempel lägga en tung sandsäck i kajaken och värma utsidan med en hårtork. Men följer du dessa enkla råd så bör inga bucklor uppstå: *Förvara kajaken ståendes vertikalt, på sidan eller liggandes på en plan yta *Om kajaken ska förvaras länge på en plan yta, se till att hela bottnen ligger slätt mot underlaget *Undvik direkt solljus och värme - tänk på att inte placera kajaken för nära ett fönster! *Dra inte åt spännband eller liknande för hårt *Använd inte bärhandtagen på kajaken för att surra fast denOBS! En fraktkostnad på 399 SEK tillkommer. Skickas inom 7-10 vardagar.
 • Sit In Kayak Delsjön

  Sit In Kayak Delsjön
  *Material: HDP (High Density Polyethylene). *Bärhandtag *Dräneringspluggar *Elastiskt nät till förvaring *Ställbart ryggstöd *MugghållareFörvara din kajak rätt!För att din kajak ska hålla i många år är det viktigt att du förvarar den på rätt sätt, men skulle envisa bucklor ändå uppstå kan du genom tryck och värme försöka släta ut bucklorna. Du kan till exempel lägga en tung sandsäck i kajaken och värma utsidan med en hårtork. Men följer du dessa enkla råd så bör inga bucklor uppstå: *Förvara kajaken ståendes vertikalt, på sidan eller liggandes på en plan yta *Om kajaken ska förvaras länge på en plan yta, se till att hela bottnen ligger slätt mot underlaget *Undvik direkt solljus och värme - tänk på att inte placera kajaken för nära ett fönster! *Dra inte åt spännband eller liknande för hårt *Använd inte bärhandtagen på kajaken för att surra fast denOBS! En fraktkostnad på 399 SEK tillkommer. Skickas inom 7-10 vardagar.
 • Expedition Kayak G2

  Expedition Kayak G2
  I Urberg Expedition Kayak G2 möts du av en stor sittbrunn med ett skönt stoppat säte och ett justerbart, bekvämt ryggstöd. De stoppade knästöden ger bra komfort. Tack vare sittbrunnens tilltagna omkrets får du plats att röra på benen och ändra sittställning för att hålla igång blodcirkulationen under långa turer. Fotstöden är ställbara och med pedalerna, som har ett fast mothåll, styr du rodret. Vid leverans ligger rodret i den bakre förvaringsluckan. Du monterar det väldigt enkelt helt utan verktyg. Rodret kan du sedan fälla upp och ner från sittbrunnen. Det kan låsas i uppfällt läge. Via gummiluckor når du lätt de två förvaringsutrymmena från där du sitter. Framför sittbrunnen finns även en förvaringspåse med skruvlock. *2 luckor med lock i EPDM gummi *1 vridlock med innerpåse *Justerbara fotstöd som kan justeras medan du sitter i kajaken *Justerbara mjuka knästöd *Mjukt säte och ryggstöd med stoppning *Omkrets sittbrunn: 216 cm *Bärhandtag *Gummilinor som fästanordningar både fram och bak. *Räddningslinor med reflexer *Rotationsgjuten i 3-lagers HDPE polyuten *Rodersystem i metall som manövreras via pedaler *Rodret kan fällas upp från sittbrunnen *Rekommenderad kroppslängd: 175-200 cmFörvara din kajak rätt!För att din kajak ska hålla i många år är det viktigt att du förvarar den på rätt sätt. Våra kajaker är rotationsgjutna vilket innebär att de oftast går tillbaka till sin ursprungliga form, men skulle envisa bucklor ändå uppstå kan du genom tryck och värme försöka släta ut bucklorna. Du kan till exempel lägga en tung sandsäck i kajaken och värma utsidan med en hårtork. Men följer du dessa enkla råd så bör inga bucklor uppstå: *Förvara kajaken ståendes vertikalt, på sidan eller liggandes på en plan yta *Om kajaken ska förvaras länge på en plan yta, se till att hela bottnen ligger slätt mot underlaget *Undvik direkt solljus och värme - tänk på att inte placera kajaken för nära ett fönster! *Dra inte åt spännband eller liknande för hårt *Använd inte bärhandtagen på kajaken för att surra fast denOBS! En fraktkostnad på 399 SEK tillkommer. Skickas inom 7-10 vardagar.
 • Montana Hiking Pack 85L

  Montana Hiking Pack 85L
  *Daisy Chain på framsidan, för att fästa utrustning *Väl vadderat höftbälte och axelremmar *Rem under locket för att fästa utrustning *Avtagbart topplock som kan användas som en liten ryggsäck *Ficka med dragkedja på lockets insida och utsida *Rulltopp med praktiskt magnetlås *Bärhandtag och firningsögla *Ficka med dragkedja på framsidan *Öppning med dragkedja till utrymme i botten *Tillgång till huvudfacket genom U-öppning i front *Fickor med dragkedja i höftbältet *Material: Polyester, 600 Denier

Fler tips på friluftsutrustning

 • Deva 60 L

  Deva 60 L
  *U-format blixtlås på framsidan för enkel översikt av väskans innehåll *Vattentät ficka på höftbältet där du kan förvara mobilen och annan känslig teknik *Stretchig sidoficka *Fäste för solglasögon *Flaskhållare *Bottenfack för sovsäck *Fäste för solcellsladdare på topplocket *Organiseringsficka på framsidan
 • Explorer Contour PL

  Explorer Contour PL
  *Trek Pro Foam 280 grepp - speciellt mjukt och lätt skumgrepp för bästa bärkomfort med utökad greppzon för brant terräng *Vadderad rem - speciellt mjuk rem, bekväm att bära *3-sektioner: aluminium 7075-T6, ∅ 18/16/14 mm *Powerlock 3. 0 *Vario-korgar - enkelt och snabbt att byta, perfekt för att byta sommar- och vinterkorg
 • Women´s Hydrobak Light

  Women´s Hydrobak Light
  Women´s Hydrobak Light är en minimalistisk vätskeryggsäck med specifik design för kvinnor. Vätskesystem för ett par timmars aktivitet. AIR SUPPORT™ ryggpanel med effektiv ventilation och välventilerade axelremmar. Fickor med dragkedja för säker förvaring av värdeföremål. Reflexdetaljer för ökad synlighet i skymning och mörker. CRUX™ Reservoir Vätskebehållare med 1.5 liters kapacitet. Hydroguard™ teknologin förhindrar bakterier i slangen. Behållaren är tillverkad av Polyurethane. Fri från BPA/BPS/BPF.
 • Binocular Epic 10

  Binocular Epic 10
  Nitrogenfylld kikare med Bak-4 optik som passar lika bra för vandring, klättring och vattenaktiviteter. 100% vattentät.
 • Høyfjellskart Hornindal 1:25.000

  Høyfjellskart Hornindal 1:25.000
  Høyfjellskart Hornindal 1:25.000 från Calazo förlag är en bok som passar till vandring.
 • H5R Core

  H5R Core
  Med ett reglage på sidan av lampan kan ljuset snabbt dimmas ner om det blir för starkt eller regleras upp för mer ljus. Pannlampan har ett magnetiskt laddsystem och en batteriindikator som talar om när du behöver ladda batteriet.
 • Paraframe II Folder, Serrated

  Paraframe II Folder, Serrated
  Paraframe II Folder, Serrated från Gerber är en minimalistisk fällkniv med öppen ram av rostfritt stål. Den öppna designen gör att vikten hålls nere samtidigt som funktion och säkerhet är hög. Knivens konstruktion gör den enkel att hantera med enhandsfattning, samtidigt som låsmekanismen håller bladet säkert på plats när kniven används. En bältesklämma på baksidan gör att du kan bära kniven i bältet eller i fickan.
 • EVO Mips

  EVO Mips
  EVO har en ”hard shell” konstruktion med hög slaghållfasthet. Tillsammans med kärnmaterialet EPS och de förstärkta EPP-insatserna med låg densitet är hjälmen en av de säkraste, mest bekväma och snabbaste hjälmarna som någonsin gjorts. Åker du slalom? Med Bliz EVO har du möjlighet att enkelt montera på båge för säker användning i slalom-banan. När du är klar med träningen, ta bort bågen och du har en freeride-hjälm för cruising, park och offpist. Bliz´s ingenjörer har tillverkat och utvecklat en unik kombination som gör hjälmpassningen perfekt med MIPS. MIPS är skapad för att minska och absorbera rotationspåverkan vid en olycka. Vanliga olyckor inom alpinskidåkning är krascher där rotationsenergin på ditt huvud påverkas. För att bekämpa dessa och minska skadepåverkan vid en krasch har hjälmen försetts med MIPS. Teknisk information *ABS skal *EPS kärna *EPP-förstärkningar *Air Flow Ventilation System ™ *Easy strap release *Rubber strap holder *Chin ready *MIPS *Påse
 • Folding Knife W/ Gut Knife Scand H01

  Folding Knife W/ Gut Knife Scand H01
  Folding Knife W/ Gut Knife Scand H01 från Grey Oak är en fällkniv med buköppnare och bladlås. Kniven har ett greppvänligt handtag och blad i rostfritt 420 stål. Ett svart fodral i oxfordväv medföljer.
 • PIEPS Set Powder BT

  PIEPS Set Powder BT
  AUTO ANTENNA SWITCHI händelse av störningar, används alltid den antenn som har den starkaste signalen. GHOST SIGNAL ELIMINATIONUtrustad med Pieps Advanced Signal Verification visar Powder BT endast signalerna från lavintransceivrar och inga "spöksignaler" från andra källor. AUTO SEARCH-TO-SENDI händelse av en sekundär lavin växlar lavintransceivern automatiskt från sökning till sändning efter en viss period av inaktivitet (om rörelsesensorn inte registrerar någon rörelse). . GROUP CHECK MODEEtt snabbt och enkelt sätt att se till att gruppens lavintransceivrar sänder korrekt. PIEPS T640 Telescopic är en teleskopisk lavinspade med slipade kanter, uttalad mittdel samt halkfritt handtag. Spaden kan även användas som nödsläde. Mått spade (cm). : 28 x 22 x 4Vikt (g). : 640Skaftlängd (cm). : 72PIEPS ALU 260 Sport är en lavinsond med snabb och säker stängning tack vare sin Speed-Cone konstruktion. Tydliga markeringar med centimeterskala gör det snabbt och enkelt att mäta snödjup. Längd (cm). : 260Vikt (g). : 295
 • Pump Sack

  Pump Sack
  *lätt tyg med vattenavstötande behandling *pumpsäck och packpåse i ett *passar de flesta ventilerMaterial: 100% polyamidBeläggning: 100% polyuretan
 • Linköping

  Linköping
  Här är vårt sortiment av terrängkartor på Tyvek. Precis som fjällkartorna och kust- och sjökartorna trycker vi på båda sidorna och har valt utsnitt så att det ryms så många intressanta friluftsområden som möjligt på en och samma karta.
 • ML6 Connect Warm Light

  ML6 Connect Warm Light
  *Hålls på plats med krok, magnet eller stativ *Fungerar även som power bank *Laddas via USB *Lyser med både rött och vitt ljus
 • Attack 20

  Attack 20
  *Innerfack för värdesaker *Elastiskt innerfack *Reflexer *Smartphone-ficka *Två ytterfickor *Kompressionsremmar *Kompatibel med ett 3 liters vätskesystem
 • Boa 9,8 mm 70 m

  Boa 9,8 mm 70 m
  *Thermo Shield behandling för lätt hantering *3D Lap Coiling gör att du kan använda repet direkt utan trassel *Diameter: 9,8 mm *Dynamisk töjning: 32% *Kraftpåverkan: 8,8 Kn *Kärnans proportion: 60% *Skalets proportion: 40% *Vikt: 62 g/m *Statisk töjning: 9,3% *Antal fall: 7 *UIAA: Ja *CE 0123 märkt *Enkelrep: Ja *Dubbelrep: Nej *Tvillingrep: Nej
 • Swede 10

  Swede 10
  Swede 10 är en väldigt kraftig fällkniv från EKA med en funktionel design och robust konstruktion. Framtagen för att kunna användas i de mest krävande situationer.
 • Transport bag For 170 cm Pulk

  Transport bag For 170 cm Pulk
  *Tillverkad i 1000 DEN Cordura *Vikt: 1,7 kg *Längd: 195 cm *Bredd: 84 cm
 • Høyfjellskart Jostedalen 1:25.000

  Høyfjellskart Jostedalen 1:25.000
  Høyfjellskart Jostedalen 1:25.000 från Calazo förlag är en bok som passar till vandring.
 • Boot Bag High with Ventilation 50cm

  Boot Bag High with Ventilation 50cm
  Material: 92% polyester, 8% polyamid. Beläggning: 100% polyuretan.
 • Stigkarta Utö & Ornö 1:20 000

  Stigkarta Utö & Ornö 1:20 000
  Calazo förlags kartor trycks på ett material som heter Tyvek. Det är rivtåligt och helt okänsligt för vatten. De trycker de flesta av sina kartor på båda sidorna och anpassar kartutsnitten för maximal nytta. ISBN: 9789189371330
 • Ion Chalk Bag Large

  Ion Chalk Bag Large
  Ion Chalk Bag Large från Arc'teryx är en kritpåse till klättring för dam och herr. Kritpåsen tätas säkert med dragsko och midjebältet justeras för komfort och stabilitet. Den är utrustad med en praktisk ficka med dragkedja för mindre värdesaker.
 • Unisex Helium Day Pack 20L

  Unisex Helium Day Pack 20L
  Helium Day Pack 20L är en lätt vandringsryggsäck från Outdoor Research perfekt för snabba dagsturer. Mycket vattenavvisande med tejpade sömmar.
 • Hurricane Lantern 276

  Hurricane Lantern 276
  En fotogenlykta lyser upp inomhus eller utomhus. Fotogenlyktan ger ett behagligt varmt ljus och värmer även. Eldas med fotogen. Brinntid 20 timmar med full tank eller cirka 60 timmar på en liter. Häng upp den utanför huset eller inne. I vindskyddet eller vid lägerelden. Hemma är den perfekt som nödbelysning om strömmen går. Tank: 3,4 dl
 • Vista Organiser A4

  Vista Organiser A4
  Vista Organiser A4 från Exped är en väderbeständig packpåse med dragkedja för många användningsområden. Kan enkelt säkras via en karbinhake.
 • Mosquito Net

  Mosquito Net
  Mosquito Net är ett myggnät från Stabilotherm som träs över huvudet och skyddar dig mot mygg och insekter.
 • Drybag 25 L

  Drybag 25 L
  Material: Dyneema® Composite Fabric 34 g/m2
 • Sense Pro 5 Set

  Sense Pro 5 Set
  *Ryggsäcken är ännu bekvämare genom att tryckpunkter har avlägsnats och risken för skav minimerats. Det mjuka meshmaterialet absorberar och transporterar bort fukt. *Med främre flaskfickor, säkerhetsfickor, en låg ryggficka med två sidoöppningar *SensiFit™-konstruktionen i ett lätt, töjbart material är utformad för att sitta nära kroppen och har ett smidigt justeringssystem.
 • Airbag Reactor 32

  Airbag Reactor 32
  Specifikation *Öppning från framsidan *Ergonomiskt höftbälte med en ficka *Bärremmar för skidor diagonalt, vänster eller höger *Bärremmar för snowboard och snöskor *Bärremmar för två isyxor *Kompatibel med Arvas hjälmnät *Justerbar höjd *Ficka för goggles och värdesaker *Säkerhetsficka för lavinutrusntning *Bröstrem med visselpipa för nödsituationer *Kompatibel med de flesta vätskesystem *Ryggpanel som är väl ventilerad med höga paneler och optimal komfort *Material: Nylon 330D mini Ripstop med PU Coating vattenavvisande beläggning *Mått: 33 x 56 x 24 cm *Volym: 32 liter *Vikt: 2070 gram *Certifiering *TUV GS *Följer EN16716 standard
 • Xpd Packraft

  Xpd Packraft
  Specifikationer: *Serie: Adventure Series *Material (sidovägg). : 1000d förstärkt PVC *Material (golv). : 1000d förstärkt PVC *Vattenvärde: platt vatten, vikar och inlopp, klass I - II *Ventil (ponton). : Leafield D7 *Kamrar: 1 (huvudponton). *Ventil (säte). : stam *Vikt (båt). : 6,1 kg *PSI (ponton). : 1 *Vikt (båt + nyckeltillbehör *). : 6,3 kg (14,0 lb). *PSI (säte). : 1 *Vikt (båt + alla tillbehör). : 7,3 kg *Yttre (längd). : 216 cm *Yttre (bredd). : 94 cm *Inre (längd). : 130 cm *Inre (bredd). : 39 cm *Förpackad storlek (rullad). : 61 x 25 cm *Sprayskirt Kompatibel: Ingen *Lårremskompatibel: Ingen *E-Power kompatibel: Ja *TiZip blixtlås (längd). **: (53 cm). *Avtagbar Tracking Fin kompatibel: Ja *Avtagbar spårfena (längd). : 23 cm *D-ring (Material). : Rostfritt stål - 2,5 cm *D-ring (antal). : 6 totalt = 4 båge + 2 akter *Viktkapacitet: 136 kgINNEHÅLLER• 1x XPD*• 1x Nano Barrel Pump• 1x Compression Strap Set• 1x Inflatable Seat• 1x Repair Kit with Glue• 1x Removable Tracking Fin• 1x TiZip Zipper Lubricant**EVA Backband INGÅR INTE men är kompatibelt med denna packraft**Ingår endast med TiZip Zipper utrustade packrafter
 • Trollhetta 95

  Trollhetta 95
  BärsystemDet helt nya och flexibla bärsystemet Spine2 följer kroppens rörelser och ger överlägsen komfort. QuickAdjust PRO-systemet gör det möjligt att justera bållängden. Justerbara toppstramare. Mjuk, bekväm och ventilerande air mesh på sele och höftbälte. Axelsele vadderad med Dual Density-skum. Höftbältet spänns åt genom att remmarna dras framåt. Justerbar bröstrem. Fästpunkter för pulka. SäckTraditionell toppöppning med dragsko, som i kombination med en hel frontöppning med dragkedja ger enkel åtkomst till packningen. PLUS dagsryggsäck, en lätt, komprimerbar och mångsidig ryggsäck, medföljer. Dagsryggsäcken kan fästas på fronten, stuvas ner i locket eller användas separat vid kortare utflykter. TopplockAvtagbart, flytande och höjdjusterbart topplock med ett ytterfack och ett innerfack. Övriga detaljerEtt stort antal fästpunkter för vandringsstavar, isyxa och annan utrustning. Kompressionsremmar i sidorna. Justerbar bröstrem. Kompatibel med vätskesystem. Bärhandtag, YKK-dragkedja. Produkten innehåller bluesign® approved fabrics and trimmings.
 • Fieldchef Knife

  Fieldchef Knife
  Fieldchef Knife från Primus är en mångsidig kockkniv för friluftsbruk, utformad för all typ av matlagning utomhus. Kniven har ett 12 cm långt fulltångeblad i rostfritt stål och tåligt handtag i plast med mycket bra grepp. Kommer i en skyddande slida för säker förvaring.
 • UL Raincover XL

  UL Raincover XL
  *Volym: 75-110L
 • Runner STSR 100-170 Cm Pulks Pair

  Runner STSR 100-170 Cm Pulks Pair
  Säljs i par.
 • Obex BC Mips

  Obex BC Mips
  Om något går fel måste skidåkare hittas – snabbt. Med ett NFC Medical ID-chip kan räddningspersonalen få den information de behöver vid en skada på bara ett ögonblick, vilket hjälper läkare att göra de bästa bedömningarna för din behandling i den viktiga "Golden Hour"-perioden strax efter en olycka. *twICEme® NFC Medical ID *RECCO® Reflector *Aramid Paneler *POC AID kompatibla *Justerbar ventilation *Google fäste *Certifieringar: CE EN 1077-B, ASTM F2040
 • Compression Bag S

  Compression Bag S
  *Material: polyester rhombus 200D *Vattenpelare: 2000 mm *Reach Rudolf C0 impregnering
 • Redline Strap

  Redline Strap
  *Patenterad konkav sula *Nedåtgående och böjd profil för kraft och precision *Stretchig och luftig plös *3D formad häl som expanderas för en perfekt passform *Clutch Heel rem som kontrollerar spänningen i hälen *Molded Power Upper ovansida med negativ textur för hållbarhet och friktion *Science Friction 3. 0 gummisula *Vegansk *Ingen mellansula *Aggressiv profil *Mycket asymmetrisk böjning
 • Big River 13L

  Big River 13L
  Big River 13L från Sea To SUmmit är en mycket slitstark dry bag i PVC med Hypalon lash loops på sidorna vilket gör att den behåller formen även när den packas. Perfekt för vattensport!
 • Vertebrae Fixed

  Vertebrae Fixed
  Denna kompakta, användbara lågviktskniv fungerar perfekt för allt från camping till en enkel picknick. Knivbladet har genomgående stål hela vägen ut till knivens handtag och är tillverkat av 7Cr stål. Detta tillsammans med det gummerade handtaget ger dig ett grepp som inte slinter oavsett väder. Nylonhölstret går enkelt att sätta på bältet eller kanske i öppningen av en ficka. Hålet i handtaget gör att man kan fästa ett snöre i det och alltid veta var din kniv är.
 • Trans Alpine Pro 26 SL

  Trans Alpine Pro 26 SL
  *SL Damspecifik passform *Carrying guard: Extra slitstarkt non-slip material på ovansidan av ryggsäcken och ovandelen av axelremmarna för att du säkert ska kunna bära cykeln på axlarna under svårframkomliga passager *Hjälmfäste *Solglasögon hållare *SOS etikett *Smartphoneficka *Två ytterfickor *Elastiskt innerfack *Kompatibel med tre liters vätskesystem *Kompressionsremmar
 • Högalpin karta Pårte & Njoatsosvágge 1:25.000

  Högalpin karta Pårte & Njoatsosvágge 1:25.000
  En karta i skala 1:25 000 ger bra stöd till dig som gör toppturer, glaciärvandringar eller på annat sätt lämnar dalgångarnas markerade leder och prövar nya färdvägar på högre höjd. Calazo har kommit fram till att det bästa materialet för en karta är Tyvek®. Det är gjort av en syntetfiber som gör kartan helt okänslig för vatten och mycket rivtålig. En Tyvekkarta går inte sönder i vecken eller tappar färgen när du använder den. ISBN: 9789189079311
 • Kajka 65 Women's

  Kajka 65 Women's
  Fjällräven Kajka 65 W är sen tidigare välkänd för att vara en riktig slitvarg som är bekväm att bära. Fylld med funktioner som gör den till en teknisk och avancerad toppsäck. Här har man gått ifrån den numera nästan obligatoriska ramen av aluminium och ersatt med en träram, det gör den helt unik på marknaden. Träramen har samma styrka och funktion som tidigare ram, fast med betydligt lägre miljöpåverkan. Det damanpassade bärsystemet kan ställas för olika kroppsmått. Och då pratar vi inte bara om rygglängd utan också axelbredden. Kraftigt höftbälte som höjer bärkomforten. Själva säcken är toppmatad, men har också en stor öppning på fronten som gör att man inte behöver riva ur hela packningen för att få tag på nåt i botten. Det är dessutom en öppning i botten. Utrymmet kan delas in i övre- och undre sektion för att hålla fuktiga och smutsiga prylar isär från övrig utrustning. Topplocket kan enkelt plockas av och användas som midjeväska på små dagsturer. Fickor med dragkedjestängning hittar man på topplocket, sidorna och på höftbältet. Fästmöjligheter för extra utrustning finns på topplocket i botten. Regnskydd ingår.
 • Sapling Child Carrier

  Sapling Child Carrier
  *Ryggpanel och höftbälte som kan justeras smidigt ger en perfekt passform så att båda föräldrarna kan bära på ett bekvämt sätt och enkelt turas om. *Fickor av meshtyg, ficka för vätskebehållare och två stora fack med dragkedja för kläder, vatten, blöjor, regnkläder och annat nödvändigt. *Ha det viktigaste nära till hands i två rymliga höftbältesfickor med dragkedja, t. ex. leksaker, snacks och prylar. *Med stabiliseringsremmarna går det att justera ryggsäckens tyngdpunkt genom att dra barnet närmare föräldern så att det blir bekvämare att bära. *Utfällbart solskydd hjälper till att hålla barnet svalt och skyddat från solens starka strålar. *Det ergonomiska sätet i plysch som kan justeras i höjdled fördelar barnets vikt jämnt genom att ge stöd på lårets insida. *Barnet kan lyftas i ovanifrån eller från ryggsäckens sida. *Ryggpanel som andas ger stötdämpning och stöd vid viktiga punkter och gör att luften cirkulerar runt ryggen så att du kan hålla dig sval. Material: 100 % nylon
 • Rabb 68

  Rabb 68
  Skidorna är kompatibla med både X-skin och vanliga stighudar. Den rekommenderade bredden på X-skin short skin för denna skida är 58 mm. Fäste för vanliga stighudar finns både i nos och bakände, vilket möjliggör användning av toppturs-racinghudar från Pomoca/Colltex. Rekommenderade långa stighudar: *Colltex Mix med Coimbifix (541211). *Pomoca Race Pro 2. 0 – Top Fix (541408). *Colltex Race PDG 170/62 (541310). Svängradie: 172 cm: 15,8 m180 cm: 17,2 m188 cm: 19,8 m
 • Hurricane Survival Matches

  Hurricane Survival Matches
  I burken finner man 20 st Hurricane Matches som är 5,4 cm långa och brinner i 12 sekunder. Det finns också tre stycken plån med, ett sitter på utsidan och två ligger i burken. Tändstickorna är fria från bly vilket betyder att det brinner i stark vind och fortsätter att brinna om man tappar dem i snö. Men de kan inte dränkas i vatten och fortsätta brinna. De måste vara fria från bly för att möta EU krav. Dimensionerna är 3,3 cm i diameter och 6 cm i höjd för burken med en vikt på 24 gram. *Höjd: 112 mm *Längd: 32 mm *Bredd: 89 mm *Vikt: 30. 00 g
 • Vivoactive 4

  Vivoactive 4
  Energiövervakning med Body Battery mäter kroppens energinivåer så att du kan hitta de bästa tidpunkterna för aktivitet och vila. Pulse Ox sensor mäter syremättnaden i blodet under dagen och när du sover för att se hur väl kroppen absorberar syre. Menstruationscykelregistrering i appen Garmin Connect™ kan du mäta din cykel, logga fysiska och känslomässiga symptom och lära dig mer om träning och näring under varje fas i cykeln. Få aviseringar och annat på klockan genom att hämta Connect IQ™-appen. Med hydreringsmätning kan du logga ditt dagliga vattenintag och hålla dig hydrerad. Andningsregistrering registrerar hur du andas under dagen, i sömnen och under andningsövningar och yoga. Avancerad sömnövervakning bryter ned natten i lätta, djupa och REM-djupa stadier för att ge dig en fullständig bild av hur du sover. Stressregistrering kan tala om ifall du har en lugn, balanserad eller stressig dag. Avslappningspåminnelser kommer till och med att uppmana dig att utföra en kort andningsövning. Pulsmätning vid handleden mäter kontinuerligt din puls och varnar dig om den förblir hög medan du vilar. Den hjälper också till att mäta hur hårt du arbetar under aktiviteter. Framtagen för att bäras dagligenSmartwatch som är gjord för att bäras dygnet runt, från utbytbara band till hållbart Corning® Gorilla® glas 3. Låt den vara på när du dyker i vattnet, eftersom den är vattenklassad till 5 ATM. Garmin Chroma Display™ som alltid är på och är läsbar i solsken gör det enkelt för dig att se under alla ljusförhållanden. Lägg till batteritid i upp till 8 dagar i smartwatchläge och upp till 6 timmar i GPS-läge med musik och du har en klocka du aldrig vill ta av dig. Animerade träningspass på handledenNu behöver du inte längre leta efter videor eller tränare för demonstrationer av träningspass. Den här klockan har lättanvända, animerade konditions-, styrke-, yoga- och pilatespass som du kan visa på klockskärmen. Välj bland förinlästa animerade träningspass eller hämta mer från Garmin Connect. Alla aktiviteter du gillarMed fler än 20 förinstallerade GPS- och inomhusaktivitetsprofiler – däribland promenad, löpning, cykling, simning i bassäng, golf med mera – kan den här klockan hjälpa dig att mäta alla sätt du rör dig på. Du kan till och med skapa egna pass i onlinenätverket Garmin Connect. Ta ett andetagDen här klockan erbjuder en mängd olika strukturerade andningsövningar. När du vill slappna av eller fokusera kan du starta en andningsövning och klockan mäter stress och andning för att hjälpa dig att få en bättre förståelse för hur du andas. SmartaviseringarTa emot e-post, sms och aviseringar direkt på klockan när den är ihopparad med en kompatibel smartphone. Du kan till och med svara på SMS om du har en Android™-telefon. MusikDu kan enkelt hämta låtar till klockan, däribland spellistor från ditt Spotif eller Deezer-konto (abonnemang kan krävas). . Anslut med trådlösa hörlurar (säljs separat). så kan du lyssna utan telefon. Säkerhets- och spårningsfunktionerNär klockan och telefonen är ihopparade kan din plats skickas till dina kontakter antingen manuellt eller – under utomhusaktiviteter – automatiskt med inbyggd händelsedetektor, om det behövs. Garmin Pay™Susa igenom kassan med Garmin Pays kontaktlösa betalningslösning via deltagande leverantörer. Connect IQGe klockan personlighet genom att hämta appar, widgets, urtavlor och annat. Det är enkelt och ännu bättre, det är kostnadsfritt. Garmin CoachFå en personlig löptränare på handleden utan extra kostnad som hjälper dig att träna inför nästa 5K-, 10K- eller halvmaraton. *Passar handleder med en omkrets på 110-175 mm *Batteritid: upp till 8 dagar i smartwatch-läge och upp till 6 timmar i GPS-läge och musikläge
 • 9.8 Crag Classic Rope

  9.8 Crag Classic Rope
  *Diameter: 9,8mm *Fångryck: 9 kN *Antal UIAA fall: 7-8 *Dynamiskt förlängning: 32,7% *Statiskt förlängning: 8% *Mittmarkering *PFC fri
 • FitNord Aqua 330 SUP-brädsats 2023, petrol

  FitNord Aqua 330 SUP-brädsats 2023, petrol
  En av våra mest populära och stabila sup-brädor. Den är lättmanövrerad och har en lastkapacitet på hela 150 kilo vilket är perfekt för er som vill paddla i par. All nödvändig utrustning ingår för att komma ut direkt: bräda, paddel, fenor, pump, säkerhetsrem och bärväska. Dubbla lager dropstitch av hög kvalitet gör brädan extra hård och stabil, och paddeln är i glasfiber.
 • Ice Pick

  Ice Pick
  Ice Pick från Zandstra har två skumhandtag och vissla. I Sverige är det obligatoriskt med isdubb när man åker skridskor på naturis.