Mygg- och insektsskydd

Myggor och insekter kan vara irriterande ute i naturen. Med bra mygg- och insektsskydd blir outdooräventyret mer njutfullt.

Här har vi samlat allt från mygghattar och myggnät till myggmedel. Se till att du har en bra myggskrämma så blir livet i skogen, på fjället eller sjön lättare, utan massa surr.

Populärt inom mygg- och insektsskydd

 • Roll On

  Roll On
  Mygga är sedan många år Sveriges ledande myggmedel och finns både som roll on stick och spray för att passa olika behov och önskemål. Innehåll: 50 ml
 • Mosquito Spray

  Mosquito Spray
  Mosquito Spray är sedan många år Sveriges ledande myggmedel och finns både som roll on, stick och spray för att passa olika behov och önskemål. Innehåll: 75 ml. *Innehåller en kombination av olika extrakt av växtoljor från bl. a. lavendel, geranium och flera sorters rosor.
 • Marlin Mosquito Hat

  Marlin Mosquito Hat
  Fjällräven Marlin Mosquito Hat har ett nedfällbart myggnät som i upprullat läge fästes med knapphällor. Sydd i slitstark G-1000®-väv. UV-skydd 50+.
 • Mosquito Hat

  Mosquito Hat
  Mygghatt från Mygga skyddar dig mot mygg och knott. Går att dra åt runt hals och axlar. Perfekt vid jakt och fiske.

Fler tips på mygg- och insektsskydd

 • Djungelolja, 40ML

  Djungelolja, 40ML
  Djungelolja, 40ML är en klassiker som effektivt skyddar mott mygg, knott och andra stickande insekter. Minskar risken för bett av fästingar.
 • Mosquito Net Double

  Mosquito Net Double
  *Kan tvättas *Storlek: 160 x 200 x 150 cm
 • Nano Mosquito Net Single

  Nano Mosquito Net Single
  *Storlek 120x220x100 cm *Vikt 82 g *Mesh 80 hål/cm2 *Färgkodade hörn för enkel montering *Förvaringspåse medföljer
 • Insect SOS Gel

  Insect SOS Gel
  *Kyler och lugnar huden efter ett insektsbett *Fungerar mot bett och stick av myggor, getingar, bromsar, maneter och efter kontakt med brännässlor *Idealisk gel för behandling av ett stick eller bett, hemma eller när du är på semester *Lätt bredbar gel som absorberas snabbt *Innehåll: 20 ml *Innehåller aloe vera, teträdolja och eukalyptus *Lämplig för barn från 2 år
 • Djungelolja Roll On, 60ML

  Djungelolja Roll On, 60ML
  Volym: 60 ml20-vikt% DEET
 • Anti-Insect DEET 40% 60 ml

  Anti-Insect DEET 40% 60 ml
  Anti-Insect DEET ger upp till 10 timmars skydd mot stick och bett. DEET rekommenderas för destinationer där det finns risk för malaria, dengue, zika, chikungunya, gula febern och West Nile-virus. DEET är lämpat för alla destinationer, både långt borta och nära hemmet. DEET-procenten avgör verkningens varaktighet. En förpackning med 60 ml räcker till 1 person i 2 till 3 veckor av daglig användning enligt instruktionerna. Care Plus® rekommenderar en DEET-procentsats mellan 30% och 50%. Ett insektsmedel med en DEET-procentsats under 30% är inte effektiv nog och en procentsats över 50% har inget mervärde. För tillräckligt skydd är det viktigt att Care Plus® DEET appliceras på all utsatt hud.
 • Anti-Insect DEET 40% 100 ml

  Anti-Insect DEET 40% 100 ml
  Anti-Insect DEET ger upp till 10 timmars skydd mot stick och bett. DEET rekommenderas för destinationer där det finns risk för malaria, dengue, zika, chikungunya, gula febern och West Nile-virus. DEET är lämpat för alla destinationer, både långt borta och nära hemmet. DEET-procenten avgör verkningens varaktighet. En förpackning med 60 ml räcker till 1 person i 2 till 3 veckor av daglig användning enligt instruktionerna. Care Plus® rekommenderar en DEET-procentsats mellan 30% och 50%. Ett insektsmedel med en DEET-procentsats under 30% är inte effektiv nog och en procentsats över 50% har inget mervärde. För tillräckligt skydd är det viktigt att Care Plus® DEET appliceras på all utsatt hud.
 • Mosquito Net Ultralight For Hammock

  Mosquito Net Ultralight For Hammock
  *Dragkedjor i bägge sidor *Bindningsöglor på utsidan *Enkel att spänna och justera med LineLocs *Integrerad Ridgeline i överkanten
 • Mosquito Net Hammock

  Mosquito Net Hammock
  Mosquito Net Hammock är tillverkad av samma slitstarka nylon som används i fallskärmar och klarar en maxvikt på 180 kilo. Hängmattan har tvåvägsdragkedja för att du enkelt ska komma i och ur den. När den inte används viks den smidigt ihop till otroligt liten storlek och läggs i den fastsydda packpåsen. Levereras med kompletta karbinhakar av hög kvalitet och linor att fästa i träd. URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet
 • Mosquito Net Single

  Mosquito Net Single
  Mosquito Net Single från Urberg är ett rektangulärt myggnät för en enkelsäng som skyddar dig mot insekter på campingplatsen.
 • Mosquito Net Double

  Mosquito Net Double
  Mosquito Net Double från Urberg är ett rektangulärt myggnät för dubbelsäng som skyddar er mot insekter på campingplatsen.
 • Mosquito Stick

  Mosquito Stick
  Låt inte ettriga myggor och andra stickande insekter förstöra för dig. MyggA Mosquito Stick skyddar effektivt både i Sverige och på mer exotiska platser runt om i världen. Med MyggA får du också ett skydd mot otrevliga fästingar eftersom MyggA väsentligt minskar risken för att bli biten.
 • Mosquito Net

  Mosquito Net
  Mosquito Net är ett myggnät från Stabilotherm som träs över huvudet och skyddar dig mot mygg och insekter.
 • Women's/Junior Mosquito Hat

  Women's/Junior Mosquito Hat
  Women's/Junior Mosquito Hat är en mygghatt som du fäster runt bröstet för att slippa mygg och knott under dina friluftsäventyr.
 • Mygg + Fästing Roll-on

  Mygg + Fästing Roll-on
  *Fritt från DEET och skonsamt mot huden *Trots hög halt skyddande aktivt ämne (30%). tas endast en liten mängd upp av huden och får därför användas av yngre barn från tre års ålder *Insektsmedlet innehåller en aktiv naturlig komponent från Citroneukalyptusträdet och är biologiskt nedbrytbar. *Roll-on är enkel att applicera vilket rekommenderas till yngre barn *Max två appliceringar per dag *Kan appliceras på kläder och utrustning utan att ge bestående fläckar *Liten och smidig förpackning Undvik kontakt med ögon och munInnehåll: Citroneukalyptusolja, hydratiserad, cykliserad (Citriodiol®). , 285g/L, kosmetisk emulsion. Undvik kontakt med ögonen. Vid kontakt med ögonen, skölj försiktigt med vatten i flera minuter. Ta ut eventuella kontaktlinser om det går lätt, fortsätt att skölja. VARNING. Orsakar allvarlig ögonirritation. Använd alltid biocider på ett säkert sätt. Läs alltid etiketten och produktinformationen före användning.
 • Hammock Mosquito Net

  Hammock Mosquito Net
  Det extra breda snittet säkerställer alltid ett perfekt avstånd mellan nät och hängmatta. Ingången sker via en praktisk öppning i botten av nätet. Nätets mörka färg möjliggör god synlighet från insidan till den omgivande naturen.
 • Mygg+Fästing Spray

  Mygg+Fästing Spray
  *Fritt från DEET och skonsamt mot huden *Trots hög halt skyddande aktivt ämne (30%). tas endast en liten mängd upp av huden och får därför användas av yngre barn från tre års ålder *Insektsmedlet innehåller en aktiv naturlig komponent från Citroneukalyptusträdet och är biologiskt nedbrytbar. *Max två appliceringar per dag *Kan appliceras på kläder och utrustning utan att ge bestående fläckar *Liten och smidig förpackning Undvik kontakt med ögon och munInnehåll: Citroneukalyptusolja, hydratiserad, cykliserad (Citriodiol®). , 285g/L, ethanol, isopropanol. Undvik kontakt med ögonen. Vid kontakt med ögonen, skölj försiktigt med vatten i flera minuter. Ta ut eventuella kontaktlinser om det går lätt, fortsätt att skölja. VARNING. Orsakar allvarlig ögonirritation. Använd alltid biocider på ett säkert sätt. Läs alltid etiketten och produktinformationen före användning.
 • Nano Mosquito Net Double

  Nano Mosquito Net Double
  Sea to Summit myggnät i 15D mesh i praktisk pyramidmodell för 2 personer. Helt fritt från permetrin.
 • Mosquito Net

  Mosquito Net
  Med sin låga vikt är den lätt att bära med sig som en obligatorisk del i packningen. Finns det något värre än mygg när man är ute i skog och mark?
 • Mosquito Hat SR

  Mosquito Hat SR
  Mygghatt i extra finmaskigt nät som håller det mesta ute.
 • Anti-Insect Natural Spray 100 ml

  Anti-Insect Natural Spray 100 ml
  Citroneukalyptus är den enda naturliga ingrediens som lämpar sig som ett insektsmedel vars effektivitet har bevisats i vetenskapliga (fält). studier. Anti-Insect Natural kan användas av personer med känslig hud och av barn från 3 år.
 • Mosquito Net Single

  Mosquito Net Single
  *Kan tvättas *Kan användas både utomhus och inomhus *Storlek: 81 x 200 x 150 cm
 • After Bite Insect Gel

  After Bite Insect Gel
  Populärt insektsgel från MyggA. Denna trögflytande gel lugnar klådan och irritationen som uppstår om du blivit biten av myggor eller varit i kontakt med brännässlor eller brännmaneter. Gelen är lätt att stryka på huden, har en behaglig doft och konsistens och innehåller enbart naturliga ingredienser. Innehåll: 50 ml.
 • Pharmavoyage Myggenet til barneseng Unik

  Pharmavoyage Myggenet til barneseng Unik
 • Cocoon Travel Net Ultralight Box Double

  Cocoon Travel Net Ultralight Box Double
  Cocoon Travel Net Ultralight Box Double är ett ultralätt, mycket rymligt myggnät som skyddar mot alla typer av mygg och nästan alla insekter samtidigt som det tillåter mycket bra luftflöde och synl...
 • Care Plus Anti-Insect - Deet spray 40% - Insektsmedel 60 ml

  Care Plus Anti-Insect - Deet spray 40% - Insektsmedel 60 ml
 • Care Plus Mosquito Net - Pop-Up headnet - Myggnät Unik

  Care Plus Mosquito Net - Pop-Up headnet - Myggnät Unik
 • Sea to Summit Mosquito Net, Double

  Sea to Summit Mosquito Net, Double
  Sea to Summit Mosquito Net är ett praktiskt, effektivt myggnät idealiskt för vandring och camping. Mosquito Net har en unik tältliknande konstruktion som kombinerar maximalt utrymme med minimal vik...
 • Cocoon Mosquito Net Ultralight For Hammocks Silt Green One Size

  Cocoon Mosquito Net Ultralight For Hammocks Silt Green One Size
 • Pharmavoyage Trek Nl - Myggnät 1 person

  Pharmavoyage Trek Nl - Myggnät 1 person
 • Sea to Summit Nano Mosquito Net, Single

  Sea to Summit Nano Mosquito Net, Single
  Sea to Summit Nano Mosquito Net är ett extremt lätt myggnät som ger maximalt skydd till ett minimum av vikt och packstorlek. Nano Mosquito Net är gjort av 15D Ultra-Vis-mesh, vilket ger ett väldigt...
 • Care Plus Anti-Insect - Natural spray Citriodiol - Insektsmedel 60 ml

  Care Plus Anti-Insect - Natural spray Citriodiol - Insektsmedel 60 ml
 • Care Plus Anti-Insect - Deet spray 50% - Insektsmedel 60 ml

  Care Plus Anti-Insect - Deet spray 50% - Insektsmedel 60 ml
 • Pharmavoyage Bee-Patch - boîtes de 5 unitées - Insektsmedel Unik

  Pharmavoyage Bee-Patch - boîtes de 5 unitées - Insektsmedel Unik
 • MyggA Fästingspray

  MyggA Fästingspray
  MyggA Fästingspray är en avskräckande spray mot fästingar som minskar risken att bli biten samt innehållet är baserat på ett extrakt från naturen. Sprayen ger ett skydd mot fästingar i upp till 4 t...
 • Pinewood Mosquito Cover Anorak

  Pinewood Mosquito Cover Anorak
  Lätt och luftig anorak i knott- och myggsäkert material. Det behövs en luftspalt mellan hud och tyg för att inte mygg och knott ska kunna sticka. Huvan öppnas med dragkedja och kan vikas undan. Kan...
 • Bmn Löst Myggnät

  Bmn Löst Myggnät
  Bmn Löst Myggnät är ett myggnät som passar till de flesta typer av hattar, mössor och kepsar. Nätet hängs enkelt direkt över det du har på ditt huvud och håller myggen och andra kryp borta. Kraftfu...
 • Sea To Summit Hammock Bug Net - Myggnät Black One Size

  Sea To Summit Hammock Bug Net - Myggnät Black One Size
 • Hängmatta Med Myggnät, För En Person Tropic 900 Grön

  Hängmatta Med Myggnät, För En Person Tropic 900 Grön
  Vårt utvecklingsteam har tagit fram den här lätta, rymliga och lättmonterade hängmattan i fallskärmstyg för att skydda dig mot mygg.
 • Swedteam Lynx Antibite Cap

  Swedteam Lynx Antibite Cap
  Swedteam Lynx Antibite Cap är en keps i matchade material och färger till Swedteams Lynx-plagg. Kort skärm och en smidig enhandsjustering av storlek i nacken. Kepsen är behandlad med Antibite™ som ...
 • Sea to Summit Mosquito Net, Single

  Sea to Summit Mosquito Net, Single
  Sea to Summit Mosquito Net är ett praktiskt, effektivt myggnät idealiskt för vandring och camping. Mosquito Net har en unik tältliknande konstruktion som kombinerar maximalt utrymme med minimal vik...
 • Cocoon Travel Net Ultralight Double

  Cocoon Travel Net Ultralight Double
  Cocoon Travel Net Ultralight Double är ett ultralätt myggnät som skyddar mot alla typer av mygg och nästan alla insekter samtidigt som det tillåter mycket bra luftflöde och synlighet. Lättviktiga g...
 • MSR Front Range Mesh Insert - Myggnät Red 4 plaster

  MSR Front Range Mesh Insert - Myggnät Red 4 plaster
 • Eno Guardian

  Eno Guardian
  Myggnät så att du kan vila lugnt och skönt utan att besväras av mygg i din hammock. Lätt att bära och att packa ihop i den inbyggda kompressionssäcken.  Vikt: 454 g
 • Sea To Summit Simple Mosquito Pyramid Net Single - Myggnät Unik

  Sea To Summit Simple Mosquito Pyramid Net Single - Myggnät Unik
 • Cocoon Travel Net Ultralight Single

  Cocoon Travel Net Ultralight Single
  Cocoon Travel Net Ultralight Single är ett ultralätt myggnät som skyddar mot alla typer av mygg och nästan alla insekter samtidigt som det tillåter mycket bra luftflöde och synlighet. Stenfickor...
 • US622 Myggspray 60 ml

  US622 Myggspray 60 ml
  US622 Myggspray 60 ml är ett beprövat och effektivt insektsmedel framtaget av den amerikanska armen och ger dig ett effektivt skydd mot mygg, knott och andra stickande insekter samt minskar dessuto...
 • Sea To Summit Nano Mosquito Headnet - Myggnät Unik

  Sea To Summit Nano Mosquito Headnet - Myggnät Unik
ilead