Mygghatt

Men en bra mygghatt håller du irriterande myggor borta från ansiktet, huvudet och nacken. Vi har valt ut ett antal olika modeller och märken med mygghattar för både vuxna och barn. Hattarna finns vanligtvis bara i en storlek men om du har ett mindre huvud kolla på de som är märkta JR eller Dam.

Populärt inom mygghatt

 • Marlin Mosquito Hat Dark Grey

  Marlin Mosquito Hat Dark Grey
  Fjällräven Marlin Mosquito Hat är en hatt med inbyggt myggnät. Skyddar mot både sol och insekter. Fjällräven Marlin Mosquito Hat har ett nedfällbart myggnät som i upprullat läge fästes med knapphällor. Sydd i slitstark G-1000®-väv. UV-skydd 50+.
 • Sea to Summit Mosquito Headnet

  Sea to Summit Mosquito Headnet
  Sea to Summit Mosquito Headnet är ett smidigt, effektivt myggnät för huvudet och är gjort av svart mesh för optimal visibilitet. Mosquito Headnet är tillräckligt vid för att bäras med hatt samt justeras enkelt via den elastiska dragskon. Myggnätet kommer med en kompakt förvaringssäck.
 • BMN Löst Myggnät

  BMN Löst Myggnät
  Bmn Löst Myggnät är ett effektivt myggnät som du trär över huvudet och fäster runt bröstet. Detta myggnät är flexibelt då den ger plats för mössa, keps eller en annan huvudbonad och den kroppsnära utformningen håller dig garanterad mygg och knottfri.
 • Cocoon Head Net

  Cocoon Head Net
  Cocoon Head Net är ett praktiskt, effektivt myggnät av 100% ultralätt polyester och bärs över en hatt för ett pålitligt skydd mot myggor, flugor, knott och andra flygande insekter. Nätet håller insekter ute samtidigt som det tillåter ett kontinuerligt luftflöde. Teknisk specifikation: Packmått: 8 x 5 cm Vikt: 39 gram Material: 100% Polyester

Fler tips på mygghatt

 • Jo Sport Mygghatt Jr

  Jo Sport Mygghatt Jr
  Jo Sport Mygghatt Jr är en mindre mygghatt som bland annat passar de yngre medlemmarna i familjen. Hatten sitter bekvämt på huvudet och nätet täcker huvudet för att garantera en myggfri upplevelse.
 • Jo Sport Myggkeps

  Jo Sport Myggkeps
  Jo Sport Myggkeps är en snygg och bekväm keps. Den skyddar både mot solens starka strålar och mot påträngande insekter. Ett bestående skydd mot mygg som du kan lita på.
 • BMN Mygghatt SR

  BMN Mygghatt SR
  Effektiv mygghatt som du fäster runt bröstet, vilket ger dig en garanterat mygg- och knottfri upplevelse.
 • Reima Itikka Hat Kids Navy

  Reima Itikka Hat Kids Navy
  Lätt, snabbtorkande solhatt Håller solens skarpa strålar ur ögonen och ur nacken. Hatten är lätt och ofodrad, vilket gör att den torkar snabbt efter lek och stänk i vattenbrynet.
 • Jo Sport Mygghatt

  Jo Sport Mygghatt
  Funktionell, smidig mygghatt med extra fint nät. Mygghatten kommer med en dragsko nedtill för enkel justering av nätet.
 • Stabilotherm Myggluva

  Stabilotherm Myggluva
  Myggluva med finmaskigt, svart nät. Kan användas med eller utan mössa/hatt.
 • BMN Mygghatt Jr/Dam

  BMN Mygghatt Jr/Dam
  Bmn Mygghatt JR/Dam är en mygghatt för kvinnor och barn som håller otrevliga insekter borta från ansiktet. Du fäster nätet kring ditt bröst för en nära och säker passform. Få ut mer av din utomhusupplevelse och slipp myggen.
 • Hatt Med Myggnät -Tropic 900 - Herr Kaki

  Hatt Med Myggnät -Tropic 900 - Herr Kaki
  Den här hatten skyddar mot insekter tack vare det infällbara myggnätet. Du kan vandra i lugn och ro även i myggtäta områden.
 • Reima Itikka Hat Kids Stone Beige

  Reima Itikka Hat Kids Stone Beige
  Lätt, snabbtorkande solhatt Håller solens skarpa strålar ur ögonen och ur nacken. Hatten är lätt och ofodrad, vilket gör att den torkar snabbt efter lek och stänk i vattenbrynet.
 • Outdoor Research Deluxe Spring Ring Headnet

  Outdoor Research Deluxe Spring Ring Headnet
  Mygghuva att sätta över en hatt eller keps för att skydda huvudet mot mygg och andra insekter. De hopfällbara metallringarna håller nätet ute så att det inte ligger direkt mot ditt ansikte och en dragsko nertill gör att insekter inte kan krypa in underifrån. Packas enkelt ihop i en liten ficka. Vikt: 62 g Material: 100% nylon meshnät
 • Cocoon Head Net Ultralight

  Cocoon Head Net Ultralight
  Cocoon Head Net Ultralight är ett pålitligt insektsskydd som kan bäras med eller utan hatt. Meshen är finmaskig nog för att skydda mot även de minsta insekterna, men samtidigt lätt nog att släppa in tillräckligt med luft. Dras åt med dragsko nedtill. Packpåse medföljer. Storlek : 48 x 42 cm Packmått : 5 x 5 cm Vikt : 20 g Material : 100% 15D Nylon Mesh Täthet : 600 hål per kvadrattum (2,56 cm)
 • BMN Löst Myggnät

  BMN Löst Myggnät
  Bmn Löst Myggnät är ett myggnät som passar till de flesta typer av hattar, mössor och kepsar. Nätet hängs enkelt direkt över det du har på ditt huvud och håller myggen och andra kryp borta. Kraftfull insektsbekämpning utan att påverka miljön.
 • Sea to Summit Nano Mosquito Headnet

  Sea to Summit Nano Mosquito Headnet
  Sea to Summit Nano Mosquito Headnet är 60% lättare än standardhuvorna och nästan halva förpackningsstorleken. Mygghuvan är gjord i en mycket lätt mesh, 15 D Ultra-Vis, med god ventialtion och bra sikt. I nederkanten finns ett elastiskt snöre med lättviktslås.
 • Sea to Summit MOSQUITO HEADNET ULTRAMESH

  Sea to Summit MOSQUITO HEADNET ULTRAMESH
  Nano Mosquito Head Net är 60% lättare än Sea to Summit standard huvudnät och dubbelt så kompakt. Det är bekvämt och enkelt att använda. 15D Ultra-Vis lätt nät ger utmärkt synlighet och luftgenomströmning Fint, 80 hål/cm2 sexkantigt nät Superlätt elastiskt nacksnöre med lås VIKT OCH DIMENSIONER: Nettovikt: 11 g Bruttovikt med förpackning: 160 g Höjd förpackad: 165 mm Höjd vid användning: 350 mm Längd förpackad: 40 mm Längd vid användning: 500 mm Bredd förpackad: 110 mm Bredd vid användning: 350 mm