Överlevnadsfilt

En viktig säkerhetsutrustning på fjället, i skogen eller på annat äventyr är överlevnadsfilten. Den hjälper dig hålla värmen tills hjälp kommer. Satsa på en bra räddningsfilt - de är både billiga och tar nästan ingen plats alls.

Populärt inom Överlevnadsfilt

 • Heatshield Bag

  Heatshield Bag
  Heatshield Bag är tillverkad av stark, metallisk polyeten med låg densitet och tejpade sömmar. Det gör säcken vind- och vattentät samtidigt som den reflekterar radarsändningar. Den levereras i en mycket liten förvaringspåse.
 • Thermal Blanket

  Thermal Blanket
  Egenskaper: *Skyddar mot nedkylning. Vind- och vattentät *Mått: 140x210 cm *Nedpackad: 90 x 100 x 28 mm *Vikt: 62 gram *Radarreflekterande egenskaper ökar din synlighet *Metalliserade polyestermaterial
 • Thermal Bag

  Thermal Bag
  *Tillverkad av stark, metalliserad polyester *Svetsade och tejpade skarvar *Radarreflekterande *Storlek: *Nedpackad: 9x14x4 cm *Uppackad: 90x240 cmOBS! Medföljande instruktioner om hur produkten används finns endast på norska.
 • Survival Bag

  Survival Bag
  Survival Bag från Lifesystems är en stark, lätt och hållbar plastsäck. Den är designad för att reducera förlusten av kroppsvärme i en nödsituation. Påsen blir din personliga nödbivack, samtidigt som den skarpa färgen ökar chanserna att bli sedd på långt håll. *Tillverkad av stark polyethylen *Reducerar förlust av kroppsvärme *Stark orange färg syns på långt håll

Fler tips på Överlevnadsfilt

 • Överlevnadsfilt För Engångsbruk

  Överlevnadsfilt För Engångsbruk
  Vårt team har valt ut denna överlevnadsfilt för engångsbruk för att vid behov skydda dig från kyla eller värme.
 • Överlevnadsfilt Återanvändbar

  Överlevnadsfilt Återanvändbar
  Vårt team har valt ut denna överlevnadsfilt för engångsbruk för att vid behov skydda dig från kyla eller värme.

Andra bra produkter till ett överlevnadskit

Räddningsfilten bör ingå i ett basutrustat överlevnadskit. Där bör man också se till att ha första-hjälpen-kit och vattenrenare. Vi tycker också att en bra vevladdare (dynamoladdare) har sin plats där.