Överlevnadsfilt

En viktig säkerhetsutrustning på fjället, i skogen eller på annat äventyr är överlevnadsfilten. Den hjälper dig hålla värmen tills hjälp kommer. Satsa på en bra räddningsfilt - de är både billiga och tar nästan ingen plats alls.

Populärt inom Överlevnadsfilt

 • Lifesystems Thermal Blanket

  Lifesystems Thermal Blanket
  Lifesystems Thermal Blanket är en lätt, kompakt filt i metalliserad polyester och skyddar mot nedkylning vid nödsituationer. Thermal Blanket reflekterar tillbaka över 90% av din kroppsvärme och är både vatten- och vindtät. Teknisk specifikation: Mått: 210 x 140 cm Packmått: 90 x 100 x 28 cm Vikt: 62 gram
 • Nödfilt 210x160 cm

  Nödfilt 210x160 cm
  ÅTER I LAGER DEN 5 FEBRUARI! Nordic Preparations nödfilt är en livräddare som hjälper dig i kylan och vid oväntade kriser!Vind- och vattentätReflekterar upp till 90 % av kroppsvärmen tillbaka mot kroppen210x160 cm utfälld och 12x7,5 cm hopvikt.Håller sig flexibel i låga temperaturerBenämnd med flera namn: första hjälpen-filt, överlevnadsfilt, nödfilt, rymdfilt Att ha en nödfilt i packningen, bilen, båten eller benfickan är en billig försäkring, den hjälper till att förebygga chock efter en olycka och skyddar dig från vind och fukt eftersom att materialet är både vatten- och vindtätt. Nödfiltens ena sida är militärgrön och den andra silvrig (den silvriga sidan ska vara mot kroppen vid användning). Storleken när den är utfälld är 210x160 cm och enbart 12x7,5 cm hopvikt.
 • Överlevnadsfilt För Engångsbruk

  Överlevnadsfilt För Engångsbruk
  Vårt team har valt ut denna överlevnadsfilt för engångsbruk för att vid behov skydda dig från kyla eller värme.

Andra bra produkter till ett överlevnadskit

Räddningsfilten bör ingå i ett basutrustat överlevnadskit. Där bör man också se till att ha första-hjälpen-kit och vattenrenare. Vi tycker också att en bra vevladdare (dynamoladdare) har sin plats där.