Fisketillbehör

Se till att du är utrustad med rätt fisketillbehör:

Ekolod | Flytvästar | Fiskhåv | Isborrar | Fiskevåg | Fiskekrokar | Isdubbar | Rullfett | Fisketält

Populärt inom fisketillbehör

 • Baltic Flipper Black/Blue

  Baltic Flipper Black/Blue
  Flipper från Baltic är en mångsidig flytväst som har två sidor. Vill du byta färg vänder du enkelt och smidigt västen ut och in och du får ett helt nytt utseende. Båda sidor är försedda med dubbla dragkedjefickor. Flipper är en unisexmodell och tack vare att materialet är indelat i många sektioner, får västen bra passform på både killar och tjejer. Flipper är godkänd till samma standard som en vanlig flytväst/seglarväst, den håller dig flytande med god marginal och är lätt att simma i. Om Flipper varit i vatten så torkar den snabbast om den hängs på galge.
 • Adventure Black

  Adventure Black
  Precis som namnet säger är Adventure från Baltic den perfekta västen för äventyr på vattnet. Om man fiskar, paddlar eller bara är ute efter en väst med många fickor är Adventure ett bra val. På framsidan av västen finns två dragkedjefickor, en större för tex betesbox och en lite mindre för mobiltelefonen. Flera fästpunkter och en hållare för tång eller multiverktyg finns också. På ryggen har Adventure två nätfickor. Reflexer på axlarna
 • Dinghy Pro Black/Grey

  Dinghy Pro Black/Grey
  Dinghy Pro från Baltic är en utpräglad jolle- och kajakväst som används av OS- och VM-seglare världen över. Uppbyggd av det supermjuka flytmaterialet Airex i kombination med skiktad polyeten. Den har en ficka i mylar, blixtlås i sidan, midjeband med dubbel velcrolåsning och axelband. Dinghy Pro är lätt att simma i och det är enkelt att ta sig tillbaka upp i en kantrad jolle då västen sitter stabilt på kroppen.
 • Axent Black

  Axent Black
  Axent från Baltic har en stram och funktionell design med delade flytkroppar som ger följsamhet och hög komfort. Praktisk blixtlåsförsedd ficka, D-ring för nödstoppskontakt, nedre knytband och resår i sidorna. Om västen varit vatten så rekommenderar vi att den sköljs av med färskvatten, den torkar snabbast om den hängs på galge. Är västen smutsig så tvättas den med ljummet vatten och handtvättmedel. Grenband finns som tillbehör.

Fler tips på fisketillbehör

 • Sup Pro Vit/Marin

  Sup Pro Vit/Marin
  Sup Pro från Blatic är en flytväst med lite längre design som är speciellt utvecklad för SUP-paddling. Flytmaterialet är tunt och smidigt, så att det blir lätt att ta sig upp på brädan ur vattnet. Bärkraft på 50N.
 • Aqua Pro Hvit

  Aqua Pro Hvit
  Aqua Pro från Baltic är en bekväm allroundväst. Aqua Pro har dragkedja, knytsnöre och midjeband med snabbspänne. Fem års garanti.
 • Outdoor Green

  Outdoor Green
  Outdoor från Baltic är en special väst anpassad för fiske. Den har 3 stycken utvändiga fickor och en fästkrok för till exempel en håv.
 • Safe Life Vest Red/Black

  Safe Life Vest Red/Black
  Safe Life Vest är en flytväst till hund, för bättre säkerhet och komfort i vattnet. Även bra simmare bör använda flytväst. Hundar som är osäkra i vattnet känner sig säkrare med en flytväst för att simma. Kan även användas för rehabilitering.
 • iFish Royal Viking 130mm NoColour

  iFish Royal Viking 130mm NoColour
  Royal Viking 130mm är en isborr från Ifish som är tillverkad för att snabbt och smidigt ta dig igenom isen. Du kan enkelt tillpassa längden på borren då handtaget har inbyggd förlängare och kan justeras i fem olika lägen. IFISH isborr finns i två olika dimensioner 130mm och 200mm. Välj 130mm för pimpelfiskeVälj 200mm för ismete eller angelfiskeSpirallängden är 50cm och underdelen är 70cm. Handtaget kan justeras i fem olika positioner och ger ett teoretisk borrdjup på 82 –121cmTotallängd i hål 1 = 132cmTotallängd i hål 5 = 169cmVikt; 130mm 3,2kg
 • iFish 43cc 200mm NoColour

  iFish 43cc 200mm NoColour
  IFISH Viking har alla egenskaper som behövs på en motorisborr, den är robust, pålitlig, och drivs av en kraftig 43cc motor som startar även under kalla förhållanden. Stabila stålhandtag med foamgrepp. Levereras komplett med 200mm underdel Tekniska data; Spirallängd 82cm, Underdel 107cm, Totallängd 130cm, Vikt 14,5kg, Utväxling 49:1Svensk bruksanvisning
 • Compact Auto Navy

  Compact Auto Navy
  Compact Auto från Baltic är en 100N räddningsväst som har en suverän passform och bekvämlighet. Den har samma prestanda som den traditionella orangea räddningsvästen. I och med att den har en mindre lunga än Baltics andra uppblåsbara räddningsvästar så är den mycket lättare och smidigare. Inspektionsfönster som med automatventilens två gröna indikatorer visar att västen är laddad och klar för användning. Bärförmåga 100N och löstagbart grenband. Fem års garanti.
 • X4 Svart/Reflex

  X4 Svart/Reflex
  X4 från Baltic är en flytväst speciellt anpassad efter kajakpaddling. Västen har tre justeringspunkter, två i sidopartierna och en i axelpartiet. Ficka för mjuk vattenflaska på ryggen, en ficka med dragkedja på flytvästens framsida och en öppen ficka. Noga genomtänkt kajakvästSkapad av experter för att passa den kräsne5 års garantiCE-märkt
 • Piikaboo Swimming Vest Ajja & Bajja Yellow

  Piikaboo Swimming Vest Ajja & Bajja Yellow
  Swimming Vest från Piikaboo är en simväst som hjälper barnet att lära sig simma. Västen är tillverkad i ett mjukt material och har en behaglig passform som låter barnet röra sig fritt i vattnet. I ryggen finns ett säkert och justerbart klickspänne för att kunna anpassa storleken till olika åldrar. Passar 15-30 kg CE märkt EN13138 godkänt simhjälpmedel OBS! Simvästen kan inte ersätta en flytväst. Detta är endast ett hjälpmedel i barnets simträning.
 • Baltic Winner 150 Auto Black

  Baltic Winner 150 Auto Black
  Winner 150 Auto från Baltic är en flytväst med automatisk uppblåsning. Midjeband med snabbspänne, bekväm fleecefodrad krage, samt munventil för uppblåsning och tömning av lungan. Sex reflexer, visselpipa och lyfthandtag. Fyra hakar varav tre för infästning i jacka och en invändig för infästning av sprayhood. Levereras med grenband. Gaspatron 33g CO2.
 • Crutch Strap Kit 30 Mm -

  Crutch Strap Kit 30 Mm -
  Crutch Strap Kit 30 Mm för är ett grenband för eftermontering på alla Baltic uppblåsbara flytvästar. Lätt att montera och justera.
 • Hurtta Life Savior Eco 20-40 Kg Coral Camo

  Hurtta Life Savior Eco 20-40 Kg Coral Camo
  Life Saviour ECO från Hurtta är en praktisk flytväst för hundar som lämpar sig för simning, vattenräddning, rehabilitering, båtliv och jakt. Life Saviour har justerbara och välplacerade remmar med snäppfästen framtill och runt bröstet för en säker och tät passform. Det finns även ett fast grepphandtag med koppelögla för extra bekvämlighet och för att kunna kontrollera din hund i vattnet. Det skyddande magbandets konstruktion fördelar hundens vikt jämnt och håller västen ordentligt på plats. Jackans kardborrfästen är placerade där de inte gnuggar mot hundens hud eller päls. EVA-flytkuddarna är miljövänliga, slitstarka och lätta, vilket ger flytvästen en enastående bäret och ännu mer komfort. Life Saviour ECO flytkraft testas och godkänns av experterna vid Finlands arbetshälsoinstitut som specificerar säkerhetskraven för flytstöd. 3M reflekterande reflexerJusterbar hals- och bröstbandSlitstarkt 300D skalmaterialTillverkad av återvunnet material
 • Axent Red

  Axent Red
  Axent från Baltic är en flytväst med stram och funktionell design med delade flytkroppar som ger följsamhet och hög komfort. Praktisk blixtlåsförsedd ficka, D-ring för nödstoppskontakt, nedre knytband och resår i sidorna. 50N flytkraft och klassas där med som ett flythjälpmedel. De flytvästar som har en bärförmåga på 50 Newton, ibland kallade seglarvästar, har ett något enklare utförande än räddningsvästar. Om västen varit vatten så rekommenderas att den sköljs av med färskvatten, den torkar snabbast om den hängs på galge.Är västen smutsig så tvättas den med ljummet vatten och handtvättmedel.
 • iFish Royal Viking X 130mm Onecolour

  iFish Royal Viking X 130mm Onecolour
  Royal Viking X 130mm är en isborr från Ifish som finns i två olika dimensioner 130mm och 150mm. Spirallängden är 60cm och underdelen är 71,5cm. Handtaget kan justeras i fem olika positioner och ger ett teoretisk borrdjup på 82 – 121cm.Totallängd i hål 1 = 132cm, Totallängd i hål 5 = 169cm, Vikt; 130mm 3,2kg
 • Baltic Baltic Split Front Pink

  Baltic Baltic Split Front Pink
  Baltic Split Front är en flytväst med delade flytkroppar för bästa passform. Tåligt high visibility tyg. Kraftigt midjeband och grenband. Kraftig dragkedja. Övre och nedre knytband samt reflexer på kragen. Visselpipa under kragen. Lättåtkomligt lyfthandtag i nacken. Om västen blivit blöt torkas den snabbast genom att hängas på galge.Tvätta västen med ljummet vatten och ett milt handtvättmedel eller vanligt handdiskmedel.
 • Co2-patron 33g M. Säkerhetssti -

  Co2-patron 33g M. Säkerhetssti -
  Passar till alla Baltic’s 150N uppblåsbara räddningsvästar.
 • Outdoor Sort

  Outdoor Sort
  Outdoor från Baltic är en specialväst för fiske. Tre utvändiga fickor. Fästkrok för t ex håv
 • Sar Svart

  Sar Svart
  Sar från Baltic är en flytväst som klarar tuffare förhållanden. Integrerad CE godkänd säkerhetssele. Två utvändiga fickor samt två nätfickor för visselpipa och t ex kniv. Dubbla fästen för VHF eller nödljus på axlarna. Reflexer fram, bak samt på axlar. Dubbla grenband. 50N bärförmåga och klassas där med som ett flythjälpmedel.
 • Sup Elite Orange/Svart

  Sup Elite Orange/Svart
  Sup Elite från Blatic är en flytväst speciellt utvecklad för SUP-paddling. Flytmaterialet är tunt och smidigt, så att det blir lätt att ta sig upp på brädan ur vattnet. Dragkedja i sidan gör den lätt att ta på och av. Justerbara axel- och midjeband ökar passformen och en resår i ryggen låter dig packa till exempel en t-shirt. Här finns också ficka med dragkedja och en praktisk innerficka.
 • The Wall Green

  The Wall Green
  The Wall från iFish är ett större vindskydd som är enkelt att sätta upp. Ett vindskydd ger bra skydd mot hård vind och gör det behagligare att fiska när det blåser kallt. The Wall är tillverkat i slitstark 300D nylon med förstärkta detaljer och levereras i praktisk förvaringsväska.
 • Hurtta Life Savior 40-80 Kg Orange

  Hurtta Life Savior 40-80 Kg Orange
  Life Savior från Hurtta är en ny generation strömlinjeformad flytväst för hundar, idealisk för simning, vattenräddning, rehabilitering, båtliv och jakt. Den speciella utformningen gör att flytvästen passar hundens form väldigt bra och den lätta vikten garanterar en större rörlighet både i vatten och på land. Specialformad flytdelLättviktBra passform tack vare justerbara remmarStabilt handtag
 • Slim Pro Vit

  Slim Pro Vit
  Slim Pro från Baltic är en väldigt lätt och rörliga flytväst. Flytmaterialet i västen är väldigt kompakt och därmed blir västen nästintill lika rörlig som en uppblåsbar väst men har ändå en bärkraft på 50N.
 • Safe Life Jacket orange

  Safe Life Jacket orange
  Safe Life Jacket är en flytväst för hundar. Även hundar som älskar att simma kan plötsligt bli trötta eller krampa i vattnet. Om detta skulle hända kommer Safe flytväst att hålla hunden flytande. Runt halsen hjälper flytande element hunden att hålla huvudet över vattnet. Ett robust handtag och styva fästen på bröstet gör det möjligt att lyfta hunden upp ur vattnet. Flytvästen har mättad färg och 3M ™ reflekterande material som gör det lättare att upptäcka hunden i vattnet från alla vinklar. De mjuka flytande elementen hjälper hunden att utveckla bra simningsteknik för att få de bästa effekterna av simning. Sidoringarna kan justeras för att forma hur hunden simmar och eventuellt lägga motstånd. Detta kan vara till nytta för rehabilitering i simbassänger eller löpband. En lång linje kan fästas på bakringen om du är ute på vattnet i en båt, kanot eller SUP och vill ha bättre kontroll över din hund. Flytvästen har en ficka för förvaring av koppel på baksidan. Safe flytväst är justerbar runt halsen och bröstet.
 • Radial Red

  Radial Red
  Radial från Blatic är en nyutvecklad funktionsväst med hela sex stycken justeringsmöjligheter, två i vardera sida samt bägge axlarna. Den har resår i sidbitarna samt grenband. Minsta storleken har dubbla grenband.
 • iFish Finnmark 130mm Black

  iFish Finnmark 130mm Black
  Finnmark 130mm är en isborr från Ifish som är gjord för att klara av tjocka isar. Den extra långa spiralen i kombination med en hel krona med löstagbara skär borrar med lätthet igenom tjock is.. Den fällbara veven kan förlängas vid behov. Utbytbara skär är samma som för Royal Viking. Finnmark finns i två olika dimensioner 130 och 150mm. Underdelen kan även användas tillsammans med skruvdragare om adapter används.
 • Stinger Black

  Stinger Black
  Stinger från Baltic är en vattenskoterväst med smarta detaljer som handtag på framsidan så att passageraren bakom kan hålla i sig, handtagen underlättar också om man måste hjälpa en person ur vatten. Ett kraftigt midjebandspänne och ett spänne i överkant av dragkedjan ser till att västen sitter kvar även vid fall i högre farter. Stinger är också utrustad med en dragkedjeficka.Grenband finns som tillbehör.
 • Winner Auto Marine

  Winner Auto Marine
  Med automatisk eller manuell uppblåsning. Efter ca tre sekunder i vattnet blåses Winner upp automatiskt (med manuell backup). Midjeband med snabbspänne, bekväm fleecefodrad krage, samt munventil för uppblåsning och tömning av lungan. Sex reflexer, visselpipa och lyfthandtag. Fyra hakar varav tre för infästning i jacka och en invändig för infästning av sprayhood. Gaspatron 33g CO2. Klassad som räddningsvästVid omladdning av västenI anslutning till uppblåsningsmekanismen står tydligt vilka reservdelar som behövs.
 • Co2-patron 20g with safty indicators -

  Co2-patron 20g with safty indicators -
  Gaspatron 20 gram för Baltics uppblåsbara västar. Denna patron passar Baltics 100 N västar.
 • Pet Aid Mascot Black/UV-yellow

  Pet Aid Mascot Black/UV-yellow
  Pet Aid Mascot från Baltic är en hundflytväst som har mjukt flytmaterial, reflexer, mörka sidor för att inte missfärgas och ett kraftigt lyfthandtag med breda band.
 • Helly Hansen Re-Arm Gas Cylinder Black

  Helly Hansen Re-Arm Gas Cylinder Black
  Re-Arm Gas Cylinder från Helly Hansen är en utbytbar CO2-cylinder för din flytväst. Fyllnadsvikt: 33 gram
 • Icecabin 2-p One Color

  Icecabin 2-p One Color
  Icecabin 2-p är ett tält för isfiske från Ifish som rymmer 2 personer. Det är mycket enkelt att sätta upp, det tar bara 60 sekunder, och det är lätt att bära med sig eftersom det endast väger 8,1kg. Bra is-skruvar –6 styck medföljer. Bästa kvalitet på blixtlås från YKK, Förvaringsficka för utrustning.4 fönster och en dörr.Mått: 150 x 150cm (190 x 190cm på mitten), Höjd 175cm
 • Glamp 365-8 Insulated Orange

  Glamp 365-8 Insulated Orange
  Glamp 365-8 Insulated är ett isolerade åretrunt tält från ifish som låter dig bo och campa i stort set var du vill och när du vill. Detta tält är tillverkat i slitstark 600D nylon med förstärkta detaljer och har tio fönster som kan mörkläggas samt två dörrar. Fönstren är löstagbara extra skyddade mot att vatten ska kunna tränga in. De medföljande myggfönstren kan användas under den tid på året när du värdesätter ventilation men vill undvika mygg och knott. Även dörrarna är försedda med myggfönster. Den stora golvytan (Ca 9,2 M²) gör att det finns gott om utrymme. Den ljusgrå insidan bidrar till en ljusare miljö inuti tältet när fönstren är fråntäckta samtidigt blir det tillräckligt mörkt när så önskas. Glamp 365 kommer med invändiga öglor för att fästa ex tvättlina, krokar för upphängning av kläder eller utrustning samt kraftigare stormlinor med reflex.Levereras i praktisk förvaringsväska komplett med stormlinor och tältpinnar.
 • iFish Royal Viking Adapter EXP for Screwdriver NoColour

  iFish Royal Viking Adapter EXP for Screwdriver NoColour
  Royal Viking Adapter EXP for Screwdriver från Ifish är en unik konverteringssats som gör det möjligt att tillsammans med en skruvdragare göra om din manuella isborr till en elborr. Den har inbyggd förlängare och passar de flesta skruvdragare. Tack vare stödhandtaget så borrar man stabilt och säkert.
 • Mariner White

  Mariner White
  Mariner från Baltic är en traditionell flytväst i marina färger. Bra passform tack vare de många delningarna i flytmaterialet som gör att västen följer kroppen bra. Dragkedjeförsedd ficka.
 • iFish E-Drill 150mm Orange

  iFish E-Drill 150mm Orange
  E-Drill 150 mm från iFish är en underdel för isborr anpassad för skruvdragare eller motorborr. Den unika konstruktionen på plastspiralen bidrar till att sänka vikten och höja effektiviteten. E-Drill skär mjukt och snabbt genom isen och levereras med adapter och platta för skruvdragare. Diameter: 150 mm
 • Icehotel 5-p Open Entrance Orange

  Icehotel 5-p Open Entrance Orange
  Icehotel 5-p Open Entrance är ett isolerat isfisketält för upp till 5 personer från Ifish som är enkelt att sätta upp. Ett isfisketält som är isolerat blir 35% varmare att vistas i och är praktiskt att ha med sig på fisketuren då det ger bra skydd mot hård vind och dåligt väder. Man kan även sitta inne i tältet och fiska. Ice Hotel 5 är tillverkat i slitstark 600D nylon med förstärkta detaljer och har fem fönster som kan mörkläggas samt två dörrar. Tack vare den unika konstruktionen kan man enkelt passera in och ut ur tältet. 8 styck isskruvar för förankring av tältet medföljer. Levereras i praktisk förvaringsväska.
 • Compact 100 Auto Hvit

  Compact 100 Auto Hvit
  Compact Auto från Baltic är en nyutvecklad 100N räddningsväst som har en suverän passform och bekvämlighet. Den har samma prestanda som den traditionella orange räddningsvästen. I och med att den har en mindre lunga än våra andra uppblåsbara räddningsvästar så är den mycket lättare och smidigare. Inspektionsfönster som med automatventilens två gröna indikatorer visar att västen är laddad och klar för användning. Bärförmåga 100N och löstagbart grenband. Vid omladdning av västenI anslutning till uppblåsningsmekanismen står tydligt vilka reservdelar som behövs.
 • Colting Wetsuits Safety Buoy SB03 Orange

  Colting Wetsuits Safety Buoy SB03 Orange
  Säkerhetsbojen SB03 är speciellt utformad för att ge ökad säkerhet för open water-simmare. Bojen gör dig synlig för båtar, jetskis, kitesurfare eller andra potentiella mänskliga faror när du simmar. Extra separat vattentät luftkammare där du kan förvara mindre föremål som exempelvis nycklar, energikakor eller plånbok. Bältet till säkerhetsbojen är justerbar för att passa alla storlekar. Fäst bältet runt höften och börja simma. Storlek: 10 liter, 25x60 cm
 • Icecabin 3-p One Color

  Icecabin 3-p One Color
  Icecabin 3-p är ett tält för isfiske från Ifish som rymmer tre personer. Det är mycket enkelt att sätta upp, det tar bara 60 sekunder, och det är lätt att bära med sig eftersom det endast väger 10 kg. Bra is-skruvar –6 styck medföljer. Bästa kvalitet på blixtlås från YKK, Förvaringsficka för utrustning.4 fönster och en dörr.Mått: 180 x 180cm (230 x 230cm på mitten), Höjd 200cm
 • Paddler UV-yellow

  Paddler UV-yellow
  Paddler från Baltic är en kajak/kanotväst med mycket bra passform. Tunnare än vanliga paddlarvästar och stor förvaringsficka på bröstet. Öppen i sidorna för att vara så smidig att paddla i som möjligt. Stretchmaterial i axlarna.
 • Sport Comfort Navy

  Sport Comfort Navy
  Sport Comfort är en klassisk flytväst med dragkedja fram. Den mjuka fyllningen gör att flytvästen sitter bekvämt mot kroppen. Knäppningen framtill gör att den är enkel att ta av och på. Detta är en perfekt flytväst för dig som vill ha flythjälp när du utövar vattensporter. EN ISO 12402-5 certifierad.
 • Glamp 365-9 Insulated Orange

  Glamp 365-9 Insulated Orange
  Glamp 365-9 Insulated är ett isolerade åretrunt tält från ifish som låter dig bo och campa i stort set var du vill och när du vill. Detta tält är tillverkat i slitstark 600D nylon med förstärkta detaljer och har tio fönster som kan mörkläggas samt två dörrar. Fönstren är löstagbara extra skyddade mot att vatten ska kunna tränga in. De medföljande myggfönstren kan användas under den tid på året när du värdesätter ventilation men vill undvika mygg och knott. Även dörrarna är försedda med myggfönster. Den stora golvytan (Ca 9,8 M²) gör att det finns gott om utrymme. Den ljusgrå insidan bidrar till en ljusare miljö inuti tältet när fönstren är fråntäckta samtidigt blir det tillräckligt mörkt när så önskas. Glamp 365 kommer med invändiga öglor för att fästa ex tvättlina, krokar för upphängning av kläder eller utrustning samt kraftigare stormlinor med reflex.Levereras i praktisk förvaringsväska komplett med stormlinor och tältpinnar.
 • Helly Hansen Junior Safe Fluor Orange

  Helly Hansen Junior Safe Fluor Orange
  En innovativ juniorflytväst, speciellt utformad för att vända barnet i ett säkert flytläge i vattnet. Den unika asymmetriska konstruktionen är utformad för att vända barnet i ett säkert flytläge med mun och näsa ovanför vattenytan  ISO 12402-4-certifierad flytväst som ger det senaste certifierade skyddet som finns.
 • Glamp 365-6 Insulated Orange

  Glamp 365-6 Insulated Orange
  Glamp 365-9 Insulated är ett isolerade åretrunt tält från ifish som låter dig bo och campa i stort set var du vill och när du vill. Detta tält är tillverkat i slitstark 600D nylon med förstärkta detaljer och har tio fönster som kan mörkläggas samt två dörrar. Fönstren är löstagbara extra skyddade mot att vatten ska kunna tränga in. De medföljande myggfönstren kan användas under den tid på året när du värdesätter ventilation men vill undvika mygg och knott. Även dörrarna är försedda med myggfönster. Den stora golvytan (7,3 M²) gör att det finns gott om utrymme. Den ljusgrå insidan bidrar till en ljusare miljö inuti tältet när fönstren är fråntäckta samtidigt blir det tillräckligt mörkt när så önskas. Glamp 365 kommer med invändiga öglor för att fästa ex tvättlina, krokar för upphängning av kläder eller utrustning samt kraftigare stormlinor med reflex.Levereras i praktisk förvaringsväska komplett med stormlinor och tältpinnar.
 • Compact Auto Grey

  Compact Auto Grey
  Compact Auto från Baltic är en 100N räddningsväst som har en suverän passform och bekvämlighet. Den har samma prestanda som den traditionella orange räddningsvästen. I och med att den har en mindre lunga än de andra uppblåsbara räddningsvästar från Baltic så är den mycket lättare och smidigare. Inspektionsfönster som med automatventilens två gröna indikatorer visar att västen är laddad och klar för användning.Bärförmåga 100N och löstagbart grenband.5 års garanti
 • iFish Royal Viking X 150mm Onecolour

  iFish Royal Viking X 150mm Onecolour
  Royal Viking X 150mm är en isborr från Ifish som finns i två olika dimensioner 130mm och 150mm. Spirallängden är 60cm och underdelen är 71,5cm. Handtaget kan justeras i fem olika positioner och ger ett teoretisk borrdjup på 82 – 121cm.Totallängd i hål 1 = 132cm, Totallängd i hål 5 = 169cm
 • Piikaboo Swimming Vest Tropical

  Piikaboo Swimming Vest Tropical
  Swimming Vest från Piikaboo är en simväst som hjälper barnet att lära sig simma. Västen är tillverkad i ett mjukt material och har en behaglig passform som låter barnet röra sig fritt i vattnet. I ryggen finns ett säkert och justerbart klickspänne för att kunna anpassa storleken till olika åldrar. Passar 15-30 kgCE märktEN13138 godkänt simhjälpmedelOBS! Simvästen kan inte ersätta en flytväst. Detta är endast ett hjälpmedel i barnets simträning.
 • iFish Royal Viking XL 130mm OneColour

  iFish Royal Viking XL 130mm OneColour
  Royal Viking XL 130mm är en isborr från Ifish som är ett bra val om du vet att du kommer att fiska där isarna ofta är över 60cm tjocka. IFISH Royal Viking XL isborr finns i två olika dimensioner 130 och 150mm. Spirallängden är 83cm och underdelen 100cm. Handtaget kan justeras i fem olika positioner och ger ett teoretisk borrdjup på 111 – 150cmTotallängd i hål 1 = 160cm, Totallängd i hål 5 = 198cm, Vikt; 130mm 4,2kg
 • Cartridge United Moulders -

  Cartridge United Moulders -
  Cartridge United Moulders passar till alla Baltic’s automatsikt uppblåsbara västar med United Moulders ventil. En Cartridge United Moulders är en cellulosapatron (en patron i papperslikande material). När patronen dränks i vatten så sväller cellulosan och trycker till ett stift som sitter i mittdelen i utlösningsmekanismen som i sin tur punkterar kolsyrepatronen. Stänk från regn och hav räcker ej för att utlösa självutlösaren.