Fisketält

Skapa dig en härligt skydda fiskeplats på isen med dessa fisketält. Några isfisketält har isolering, invändiga öglor för upphängning av linor du kan hänga upp kläder på eller annat. Om det blåser mycket se till att du fäster stormlinorna ordentligt i marken.

Populärt inom fisketält

 • Ice Cabin 360°

  Ice Cabin 360°
  *6 styck isskruvar för förankring av tältet medföljer. *Levereras i praktisk förvaringsväska.
 • Glamp 365-9 Insulated

  Glamp 365-9 Insulated
  *Glamp 365 kommer med invändiga öglor för att fästa ex tvättlina, krokar för upphängning av kläder eller utrustning samt kraftigare stormlinor med reflex. *Levereras i praktisk förvaringsväska komplett med stormlinor och tältpinnar.
 • Icehotel 9-p Insulated

  Icehotel 9-p Insulated
  *6 styck isskruvar för förankring av tältet medföljer. *Levereras i praktisk förvaringsväska.
 • Glamp 365-8 Insulated

  Glamp 365-8 Insulated
  *Glamp 365 kommer med invändiga öglor för att fästa ex tvättlina, krokar för upphängning av kläder eller utrustning samt kraftigare stormlinor med reflex. *Levereras i praktisk förvaringsväska komplett med stormlinor och tältpinnar.

Fler tips på fisketält

 • Icecabin 2-p

  Icecabin 2-p
  *Bra is-skruvar –6 styck medföljer. *Bästa kvalitet på blixtlås från YKK, *Förvaringsficka för utrustning. *4 fönster och en dörr. *Mått: 150 x 150cm (190 x 190cm på mitten). , Höjd 175cm
 • Icehotel 5-p Open Entrance

  Icehotel 5-p Open Entrance
  Icehotel 5-p Open Entrance är ett isolerat isfisketält för upp till 5 personer från Ifish som är enkelt att sätta upp. Ett isfisketält som är isolerat blir 35% varmare att vistas i och är praktiskt att ha med sig på fisketuren då det ger bra skydd mot hård vind och dåligt väder. Man kan även sitta inne i tältet och fiska. Ice Hotel 5 är tillverkat i slitstark 600D nylon med förstärkta detaljer och har fem fönster som kan mörkläggas samt två dörrar. Tack vare den unika konstruktionen kan man enkelt passera in och ut ur tältet. 8 styck isskruvar för förankring av tältet medföljer. Levereras i praktisk förvaringsväska.
 • Icehotel 4-p Insulated

  Icehotel 4-p Insulated
  *Hela 5,5 M² golvyta, 2 dörrar, 6 fönster
 • Icehotel 6-p Insulated

  Icehotel 6-p Insulated
  Icehotel 6-p Insulated är ett isolerat sex-sidigt Pop-Up isfisketält från Ifish. Ett isfisketält som är isolerat blir 35% varmare att vistas i och är praktiskt att ha med sig på fisketuren då det ger bra skydd mot hård vind och dåligt väder. Man kan även sitta inne i tältet och fiska. Ice Hotel 6, med plats för upp till 6 personer, är tillverkat i slitstark 600D nylon med förstärkta detaljer och har tio fönster som kan mörkläggas samt två dörrar. Tack vare den extra stora golvytan (7,3 M²) får man mer yta att fiska på jämförbart med andra liknande tält. 6 styck isskruvar för förankring av tältet medföljer. Levereras i praktisk förvaringsväska.
 • The Wall

  The Wall
  The Wall är tillverkat i slitstark 300D nylon med förstärkta detaljer och levereras i praktisk förvaringsväska.
 • Icecabin 3-p

  Icecabin 3-p
  *Bra is-skruvar –6 styck medföljer. *Bästa kvalitet på blixtlås från YKK, *Förvaringsficka för utrustning. *4 fönster och en dörr. *Mått: 180 x 180cm (230 x 230cm på mitten). , Höjd 200cm
 • Windbreaker

  Windbreaker
  Windbreaker från iFish är ett vindskydd som är enkelt att sätta upp. Ett vindskydd ger bra skydd mot hård vind och gör det behagligare att fiska när det blåser kallt. Vindskyddet är tillverkat i slitstark 300D nylon med förstärkta detaljer och levereras i praktisk förvaringsväska.