Fisketält

Skapa dig en härligt skydda fiskeplats på isen med dessa fisketält. Några isfisketält har isolering, invändiga öglor för upphängning av linor du kan hänga upp kläder på eller annat. Om det blåser mycket se till att du fäster stormlinorna ordentligt i marken.

Populärt inom fisketält

 • iFish Glamp 365-9 Insulated Orange

  iFish Glamp 365-9 Insulated Orange
  Glamp 365-9 Insulated är ett isolerade åretrunt tält från ifish som låter dig bo och campa i stort set var du vill och när du vill. Detta tält är tillverkat i slitstark 600D nylon med förstärkta detaljer och har tio fönster som kan mörkläggas samt två dörrar. Fönstren är löstagbara extra skyddade mot att vatten ska kunna tränga in. De medföljande myggfönstren kan användas under den tid på året när du värdesätter ventilation men vill undvika mygg och knott. Även dörrarna är försedda med myggfönster. Den stora golvytan (Ca 9,8 M²) gör att det finns gott om utrymme. Den ljusgrå insidan bidrar till en ljusare miljö inuti tältet när fönstren är fråntäckta samtidigt blir det tillräckligt mörkt när så önskas. Glamp 365 kommer med invändiga öglor för att fästa ex tvättlina, krokar för upphängning av kläder eller utrustning samt kraftigare stormlinor med reflex.Levereras i praktisk förvaringsväska komplett med stormlinor och tältpinnar.
 • iFish Ice Cabin 360° One Color

  iFish Ice Cabin 360° One Color
  Ice Cabin 360° är ett Pop-Up isfisketält med 360° panoramafönster från Ifish. Det perfekta tältet för ismete när du vill ha koll på utrustningen. Isfisketält för 3 personer som är enkelt att sätta upp. Ett isfisketält är praktiskt att ha med sig på fisketuren då det ger bra skydd mot hård vind och dåligt väder. Man kan även sitta inne i tältet och fiska. 6 styck isskruvar för förankring av tältet medföljer. Levereras i praktisk förvaringsväska.
 • iFish Glamp 365-8 Insulated Orange

  iFish Glamp 365-8 Insulated Orange
  Glamp 365-8 Insulated är ett isolerade åretrunt tält från ifish som låter dig bo och campa i stort set var du vill och när du vill. Detta tält är tillverkat i slitstark 600D nylon med förstärkta detaljer och har tio fönster som kan mörkläggas samt två dörrar. Fönstren är löstagbara extra skyddade mot att vatten ska kunna tränga in. De medföljande myggfönstren kan användas under den tid på året när du värdesätter ventilation men vill undvika mygg och knott. Även dörrarna är försedda med myggfönster. Den stora golvytan (Ca 9,2 M²) gör att det finns gott om utrymme. Den ljusgrå insidan bidrar till en ljusare miljö inuti tältet när fönstren är fråntäckta samtidigt blir det tillräckligt mörkt när så önskas. Glamp 365 kommer med invändiga öglor för att fästa ex tvättlina, krokar för upphängning av kläder eller utrustning samt kraftigare stormlinor med reflex.Levereras i praktisk förvaringsväska komplett med stormlinor och tältpinnar.
 • iFish Icecabin 2-p One Color

  iFish Icecabin 2-p One Color
  Icecabin 2-p är ett tält för isfiske från Ifish som rymmer 2 personer. Det är mycket enkelt att sätta upp, det tar bara 60 sekunder, och det är lätt att bära med sig eftersom det endast väger 8,1kg. Bra is-skruvar –6 styck medföljer. Bästa kvalitet på blixtlås från YKK, Förvaringsficka för utrustning.4 fönster och en dörr.Mått: 150 x 150cm (190 x 190cm på mitten), Höjd 175cm

Fler tips på fisketält

 • iFish Icehotel 5-p Open Entrance Orange

  iFish Icehotel 5-p Open Entrance Orange
  Icehotel 5-p Open Entrance är ett isolerat isfisketält för upp till 5 personer från Ifish som är enkelt att sätta upp. Ett isfisketält som är isolerat blir 35% varmare att vistas i och är praktiskt att ha med sig på fisketuren då det ger bra skydd mot hård vind och dåligt väder. Man kan även sitta inne i tältet och fiska. Ice Hotel 5 är tillverkat i slitstark 600D nylon med förstärkta detaljer och har fem fönster som kan mörkläggas samt två dörrar. Tack vare den unika konstruktionen kan man enkelt passera in och ut ur tältet. 8 styck isskruvar för förankring av tältet medföljer. Levereras i praktisk förvaringsväska.
 • iFish Icecabin 3-p One Color

  iFish Icecabin 3-p One Color
  Icecabin 3-p är ett tält för isfiske från Ifish som rymmer tre personer. Det är mycket enkelt att sätta upp, det tar bara 60 sekunder, och det är lätt att bära med sig eftersom det endast väger 10 kg. Bra is-skruvar –6 styck medföljer. Bästa kvalitet på blixtlås från YKK, Förvaringsficka för utrustning.4 fönster och en dörr.Mått: 180 x 180cm (230 x 230cm på mitten), Höjd 200cm
 • iFish Glamp 365-6 Insulated Orange

  iFish Glamp 365-6 Insulated Orange
  Glamp 365-9 Insulated är ett isolerade åretrunt tält från ifish som låter dig bo och campa i stort set var du vill och när du vill. Detta tält är tillverkat i slitstark 600D nylon med förstärkta detaljer och har tio fönster som kan mörkläggas samt två dörrar. Fönstren är löstagbara extra skyddade mot att vatten ska kunna tränga in. De medföljande myggfönstren kan användas under den tid på året när du värdesätter ventilation men vill undvika mygg och knott. Även dörrarna är försedda med myggfönster. Den stora golvytan (7,3 M²) gör att det finns gott om utrymme. Den ljusgrå insidan bidrar till en ljusare miljö inuti tältet när fönstren är fråntäckta samtidigt blir det tillräckligt mörkt när så önskas. Glamp 365 kommer med invändiga öglor för att fästa ex tvättlina, krokar för upphängning av kläder eller utrustning samt kraftigare stormlinor med reflex.Levereras i praktisk förvaringsväska komplett med stormlinor och tältpinnar.
 • iFish The Wall Green

  iFish The Wall Green
  The Wall från iFish är ett större vindskydd som är enkelt att sätta upp. Ett vindskydd ger bra skydd mot hård vind och gör det behagligare att fiska när det blåser kallt. The Wall är tillverkat i slitstark 300D nylon med förstärkta detaljer och levereras i praktisk förvaringsväska.