Isborrar

Manuell och motordriven isborr

För vinterfiske när isen lagt sig på sjön behövs en bra isborr för att öppna ett fiskehål med. Hålet kan du borra för hand eller med hjälp av en motorisborr som drivs på bensin eller el. En del motorisborrar kan du montera i chucken på en borrmaskin.

Här visar vi nu dig några förslag på olika isborrar som går att beställa på nätet. Vi listar även reservdelar så du kan byta ut skärkronan ifall den blivit skadad och obrukbar. Nästan alla modeller av borrar är hopfällbara så du lättare kan packa och bära borren med dig ut på isen.

Populärt inom isborrar

 • Mora Of Sweden Ice Easy 125Mm

  Mora Of Sweden Ice Easy 125Mm
  Mora Of Sweden Ice Easy 125Mm är en handdriven isborr som fungerar utmärkt oavsett vilket typ av is du ska borra upp. Den har ett mycket skönt grepp, låg vikt och är extremt enkel att använda, vilk...
 • Mora Of Sweden Ice Easy 200Mm

  Mora Of Sweden Ice Easy 200Mm
  Mora Of Sweden Ice Easy 200Mm är en handdriven isborr som fungerar utmärkt oavsett vilket typ av is du ska borra upp. Den har ett mycket skönt grepp, låg vikt och är extremt enkel att använda, vilk...
 • Mora Of Sweden Skärsats Easy/Spiralen 200Mm

  Mora Of Sweden Skärsats Easy/Spiralen 200Mm
  Mora Of Sweden Skärsats Easy/Spiralen 200Mm är reservskär till Mora of Swedens isborrar Easy och Spiralen 150mm. Bladen är mycket vassa och går enkelt att byta ut.
 • Mora Of Sweden Ice Easy 150Mm

  Mora Of Sweden Ice Easy 150Mm
  Mora Of Sweden Ice Easy 150Mm är en handdriven isborr som fungerar utmärkt oavsett vilket typ av is du ska borra upp. Den har ett mycket skönt grepp, låg vikt och är extremt enkel att använda, vilk...

Fler tips på isborrar

 • Mora Of Sweden Skärsats Easy/Spiralen 125Mm

  Mora Of Sweden Skärsats Easy/Spiralen 125Mm
  Mora Of Sweden Skärsats Easy/Spiralen 125Mm är reservskär till Mora of Swedens isborrar Easy och Spiralen 125mm. Bladen är mycket vassa och går enkelt att byta ut.
 • Mora Of Sweden Skärsats Easy/Spiralen 150Mm

  Mora Of Sweden Skärsats Easy/Spiralen 150Mm
  Mora Of Sweden Skärsats Easy/Spiralen 150Mm är reservskär till Mora of Swedens isborrar Easy och Spiralen 150mm. Bladen är mycket vassa och går enkelt att byta ut.
ilead