MaximalFritid » Fiske » Tillbehör » Isdubbar

Märken på isdubbar

Isdubbar

När du ska fiska på vintern och går ut på en is ska du alltid ha med dig isdubbar. Det är en livförsäkring som är otroligt billig att införskaffa. Här finns förslag på billiga och enkla isdubbar.

Populärt inom isdubbar

 • Twin isdubbar

  CE-godkänd isdubb. Hållbar och flytande.
 • Fisherman Pro isdubbar

  Fisherman Pro isdubbar. Dubbarna är tillverkade i kolfiberstål och går in i varandra i transportposition.
 • Rapala Ice Claws ELA isdubbar

  Ge en bra livförsäkring i gåva! Rapala ELA Ice Claws-isdubbarna är en praktisk men dessutom snygg prydnad kring halsen på den som rör sig på isen! Isdubbar är personlig skyddsutrustning och ska vara CE-märkta! Akta dig för billiga kopior - riskera inte livet! Rapala-isdubbarna är tillverkade och CE-märkta i Finland. Ett säkert grepp räddar!
 • Rapala isdubbar

  Lättanvända högklassiga Rapala isdubbar är vinterfiskarens livförsäkring. Hårdmetalldubbar. Nackbandet är steglöst justerbart. Tillverkade i Finland och CE-typgodkända vid finska Institutet för arbetshygien. Ett stadigt grepp räddar liv!Rapala Pro Guide Timo Koikkalainen: Isdubbar är ett förmånligt och pålitlig sätt att trygga sitt liv på isen. Dubbarnas plastdelar är tillverkade av köldtålande ABS-plast som flyter på vattenytan. De formade handtagen ger ett tryggt och stadigt grepp. I transportläge är de vassa metalldelarna skyddade inuti handtagen och ställer därför inte till med farliga situationer. Dubbarna hänger ihop med ett slitstarkt snöre och är nära till hands i överraskande situationer. Det långa snöret gör att isdubbarna inte begränsar dina rörelser eller aktiviteter på isen och att de är lätta att bära med t.ex. runt nacken.

Fler tips på isdubbar

 • Rapala Pro Guide isdubbar

  Ge en bra livförsäkring i gåva! Rapala Pro Guide-isdubbarna ser fräscha ut och fungerar när det gäller. Isdubbar är personlig skyddsutrustning och ska vara CE-märkta! Akta dig för billiga kopior - riskera inte livet! Rapala-isdubbarna är tillverkade och CE-märkta i Finland. Ett säkert grepp räddar!