MaximalFritid » Camping » Äta mat » Vedkök

Märken på vedkök

Vedkök

Att laga mat ute i naturen kräver tillgång till bränsle som brinner. Med ett vedkök eldar du pinnar och annat trämaterial istället för gasol eller t-sprit. Här finns vedeldade campingkök du kan köpa online.

  • Titanium Solid Fuel Stove

    Passar Solid Fuel 14 gram.
  • Woodsman Stove & Charger

    Woodsman Stove & Laddare från Robens är en brännare med laddare. Har en USB-utgång för att kunna ladda telefonen. Bränner trä och grenar - behöver inte ha med bränsle. Mycket kompakt och lätt. Bärväska och nätförvaringsväska ingår.
  • Kamoto Openfire Pit Large

    Kamoto är tillverkad av pulverlackat stål och är enkel att fälla ihop och ta med. Utfälld är den klar att tändas på några sekunder. Kamoto har en eldgrop i rostfritt stål med vindskydd på sidorna samt ett luftinsläpp på undersidan, vilket ger effektiv förbränning. Askfatet skyddar marken.På många platser är det inte möjligt att ha en öppen eld, eftersom det skulle skada marken under. Grus eller sandig mark är lämpliga underlag att elda direkt på när inget eldningsförbud råder, men mossa, torvmark eller jordig skogsmark är mindre bra. Elda heller aldrig nära eller direkt på berghällar och större stenblock då de spricker sönder och får sår som aldrig läker. Det är vid de tillfällena Kamoto, som inte lämnar några spår, kommer väl tillhands. Den gör sig även bra i trädgården eller i stugan.Bärbar eldstad.Lämplig för ved eller kol.Askfat skyddar marken.Kommer med grillgaller.65 x 47 x 6 cm