MaximalFritid » Camping » Äta mat » Vedkök

Märken på vedkök

Vedkök

Att laga mat ute i naturen kräver tillgång till bränsle som brinner. Med ett vedkök eldar du pinnar och annat trämaterial istället för gasol eller t-sprit. Här finns vedeldade campingkök du kan köpa online.

 • Titanium Solid Fuel Stove

  Esbit Titanium Solid Fuel Stove är ett ihopvikbart ultralätt kök för Solid Fuel tabletter passande till Esbit PT750 kastrullen.
 • CampStove 2

  CampStove 2 från BioLite är ett litet campingkök med integrerat batteri som omvandlar värmen till elektricitet, lagrar den och kan sen ladda din mobil. En smidig FlexLight medföljer som lyser upp köket medan du lagar maten.
 • CampStove 2 Bundle

  Grilla, koka, laga mat och ladda dina elektroniska enheter - CampStove 2 Bundle från Biolite är ett campingkök som har allt! Köket drivs av pinnar, kottar, ved eller vad du än hittar i skogen och frambringar en rökfri eld. Värmen från elden omvandlas till elektricitet och lagras i batteriet, sen kan du ladda din mobil, padda eller vad du än har med dig på utflykten.
 • Kamoto Openfire Pit Large

  Kamoto Openfire Pit Large är en bärbar eldstad från Primus som är utformad speciellt för platser där man inte kan elda direkt på marken. Den kommer med ett grillgaller som underlättar matlagning oavsett om du lägger ingredienserna direkt på gallret eller placerar en kastrull ovanpå. Med Kamoto kan du får lägereldskänsla överallt, närsomhelst, om du så vill grilla hemma i trädgården eller på campingen.
 • Rocket Stove

  Rocket Stove förbränner effektivt biomassa tack vare optimal lufttillförsel.
 • Firepit

  Med Firepit från Biolite kan du njuta av värmen, lukten och den sprakande brasan utan någon rök. BioLite FirePit skapar högeffektivitetsflammor med patenterad luftflödesteknik, med kapacitet för upp till 4 standardvedträn och ger dig en magiken vy tack vare X-Ray-nätkroppen, vilket möjliggör 360° insyn. Som alternativ kan kol användas får att på så sätt omvandla FirePit till en grill, komplett med ett medföljande grillgaller. Kontrollera storleken på dina flammor manuellt eller på distans med Bluetooth-appen, som laddas ned kostnadsfritt.