Sovsäckslakan

Med ett sovsäckslakan kan du förlänga livslängden på din sovsäck och hålla den fräsch längre. Några av modellerna kan du använda utan sovsäck också om du sover inomhus och det är okej rumstemperatur (som ett reselakan).

Sovsäckslakan i merinoull, bomull, bambu eller siden

Sovsäckslakan kan vara tillverkade i lite olika material. En del är gjorda i 100% bomull, andra av bambu och några i silke. Cocoon Mummy Liner finns även i merinoull ifall du gillar det. Här följer nu en översikt med bra lakan för sovsäckar, som också kan kallas för Liner.

Populärt inom sovsäckslakan

 • Travel Sheet Merino Wool

  Travel Sheet Merino Wool
  Tillverkad i 100% merinoull, som effektivt transporterar bort fukt och reglerar temperaturer till din fördel. *Material: 100% meroniull *Höjer temperaturen med 7°C om du använder den inuti din sovsäck *Mått: 220 x 85 cm (L x W). *Packmått: 19 x 12 cm *Vikt: 600 g
 • Silk Liner Mummy

  Silk Liner Mummy
  Längd: 228 cmBredd vid axlar: 84 cmBredd vid fötter: 51,5 cmMått i påse: 13x5,5 cmMaterial: 100% silkeURBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet
 • TravelSheet XL Egyptian Cotton

  TravelSheet XL Egyptian Cotton
  *Storlek 240 x 114 cm *Packstorlek: 17 x 9 cm
 • Mummy Liner Merino Wool

  Mummy Liner Merino Wool
  Den är tillverkad i merinoull för att transportera bort fukt och reglera temperaturen för att du ska ha det bekvämt. *Material: 100% merinoull *Höjer temperaturen i din sovsäck med 7°C *Storlek: 220 x 80/60 cm *Packstorlek: 18 x 11 cm

Fler tips på sovsäckslakan

 • TravelSheet Econ Line Silk

  TravelSheet Econ Line Silk
  Egenskaper för TravelSheet Economy Line Silk: *Storlek: 210 x 88 cm *Vikt: 150 g *Adderad temperatur: +5,3°C *Hand eller maskintvätt (30°C). på skonsamt program med milt tvättmedel.
 • 100% Premium Silk Liner Standard

  100% Premium Silk Liner Standard
  *Premium AA-kvalitet ripstop-silke *Polyester/Lycra-stretchpaneler förbättrar komforten och förlänger lakanets livslängd *Ökar värmen i sovsäcken *Tvättbar i maskin och håller färgen *Lätt och superkompakt förpackning *Dubbelvikta med förstärkta sömmar *Förlänger livslängden på sovsäcken genom att hålla den renMaterial: 100% silke. Sömmar/stretch: Polyester/Lycra. Förvaringspåse: 100% nylon.
 • T/C Liner Mummy

  T/C Liner Mummy
  Mått: 210 x 90 cmPackmått: 20x10 cmMaterial: 50% polyester, 50% bomullURBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet
 • Thermolite Reactor Extreme

  Thermolite Reactor Extreme
  Egenskaper för Sea To Summit Thermolite Reactor Extreme: *Thermolite®, 110g/m² *Lägger till upp till 14°C på din sovsäck *Sovsäcksformad med fotbox *Dragskojustering i huvudöppningen *Packpåse medföljer *Orange *Vikt: 399 g *Mått: 210 x 90 cm
 • Ripstop Silk Expedition XL

  Ripstop Silk Expedition XL
  Cocoon Ripstop Expedition Liner är ett sidenlakan som passar bra att ha i sovsäcken eller att ha med på resan. Tar knappt någon plats och väger nästan ingenting. Sidenmaterialet är slitstarkt, lätt och torkar snabbt. Passformen är mumieformad för att ytterligare kapa på grammen. Den integrerade packpåsen blir till en bröstficka där du kan förvara bra-ha-prylar under natten.
 • Reactor Extreme Long

  Reactor Extreme Long
  Extra varm och stretchig liner med Thermolite 110g/m3 för att ge maximal värme i sovsäcken. Rymlig design med lätt avsmalnande passform. Huva som kan dras åt för extra värme.
 • Thermolite Reactor

  Thermolite Reactor
  Förbättrar din sovsäcks värmefunktion med upp till 8°C tack vare 80g/m²Thermolite®-material. Thermolite är en hålfiber som ger otroligt mycket värmeper viktenhet och andas väldigt bra. Idealisk att använda tillsammans med din sovsäck vid kyligt väder, eller för sig själv när det är riktigt varmt. Thermolite® Reactor är tillverkad av Sea to Summits lättasteThermolite®-material. ​ *Viktmässigt lättare och enklare att packa än fleece *​Sovsäcksformad (s. k. ”mummy shape”). med extra höjd för fötterna *Åtdragbar huva med snörlås *Levereras med packpåse i Ultra-Sil™ Cordura® *Mått: 210x90 cm *Kan tvättas i maskin
 • Blanket Picnic

  Blanket Picnic
  Mått: 160 x 120 cmPackmått: 11 x 8 x 2 cm
 • Mummy Liner Silk Economy

  Mummy Liner Silk Economy
  *Storlek: 225 x 88/56 cm *Vikt: 135 g *Adderad temperatur: +5,3°C *Hand eller maskintvätt (30°C). på skonsamt program med milt tvättmedel.
 • Mummy Liner Silk

  Mummy Liner Silk
  Storlek: 241 x 90/56 cmPackstorlek: 14,5 x 6,5 cm
 • 100% Premium Silk Liner Mummy w. Hood

  100% Premium Silk Liner Mummy w. Hood
  *Premium AA-kvalitet ripstop-silke *Polyester/Lycra-stretchpaneler förbättrar komforten och förlänger lakanets livslängd *Ökar värmen i sovsäcken *Tvättbar i maskin och håller färgen *Lätt och superkompakt förpackning *Dubbelvikta med förstärkta sömmar *Förlänger livslängden på sovsäcken genom att hålla den renMaterial: 100% silke. Sömmar/stretch: Polyester/Lycra. Förvaringspåse: 100% nylon.
 • Silk+Cotton Travel Liner Traveller

  Silk+Cotton Travel Liner Traveller
  *Ökar isoleringen i sovsäcken *Idealisk som en hygienisk reselakanpåse *Vänlig mot känslig hud *Lätt och kompakt *Tvättbar i maskin och håller färgen *Naturfibrer blandas för komfort och prestanda *Dubbelvikta och förstärkta sömmarMaterial: 70% bomull, 30% silke. Förvaringspåse: 100% nylon.
 • Premium Cotton Travel Liner Traveller

  Premium Cotton Travel Liner Traveller
  *Förlänger livslängden på sovpåsen genom att hålla den ren *Hygieniskt sovlakan för resor *Bomull med hög trådtäthet för komfort och hållbarhet *Tvättbar i maskin och håller färgen *Förpackad i dragkedja med andningsbar nätpanel *Dubbelvikt med förstärkta sömmar *225 x 92 cmMaterial: 100% bomull. Förvaringspåse: 100% nylon.
 • Reactor Compact Plus

  Reactor Compact Plus
  Reactor Compact Plus från Sea To Summit är ett reselakan som ökar temperaturen i sovsäcken med upp till 11 grader tack vare Thermolite-materialet som adderar värme där det behövs som mest. Ergonomisk mumieform gör att vikten blir lägre och hjälper till att öka värmen i sovsäcken.
 • Fold 'n Go

  Fold 'n Go
  Fold 'n Go från Cabeau är den ultimata filten att ta med på resor då den går att använda som både filt, kudde och svankstöd. Fleece-materialet är otroligt mysigt och kommer att hålla dig varm även i de kallaste miljöer.
 • Ripstop Silk Expedition S

  Ripstop Silk Expedition S
  Cocoon Ripstop Expedition Liner är ett sidenlakan som passar bra att ha i sovsäcken eller att ha med på resan. Tar knappt någon plats och väger nästan ingenting. Sidenmaterialet är slitstarkt, lätt och torkar snabbt. Passformen är mumieformad för att ytterligare kapa på grammen. Den integrerade packpåsen blir till en bröstficka där du kan förvara bra-ha-prylar under natten.
 • Liner Silk

  Liner Silk
  Liner Silk från Bergans är ett sovlakan i 100 % siden. Lakanet fungerar bra om du går från stuga till stuga, sover i tält eller är backpacker i varmare väder. Dessutom kommer lakanet förlänga livslängden på din sovsäck då den inte behöver tvättas lika ofta.
 • Thermolite Liner Mummy 2.0

  Thermolite Liner Mummy 2.0
  Material: 100 % polyester
 • Kids' Kidsack Silk

  Kids' Kidsack Silk
  Egenskaper: *Material: 100 % silke *Maxlängd 155cm *Mått: 180x76cm
 • Mammut Cotton Liner EMT 195 cm Sovsäckar

  Mammut Cotton Liner EMT 195 cm Sovsäckar
  Sovsäckslakan i ren bomullSovsäckslakan i 100% BomullÖkar livslängden på din sovsäckMumieformat för att passa de flesta sovsäckarÖppning med tryckknapp i sidanFäst-remmar i hörnen nedtillPersonlängd:&hellip:
 • Sovsäckslakan i Bomull Komfort

  Sovsäckslakan i Bomull Komfort
  Detta sovsäckslakan är ekodesignat av vårt campingteam för att sova i vindskydd eller i stuga och skydda sovsäcken.
 • MummyLiner Organic Cotton Grey Sovsäckslakan

  MummyLiner Organic Cotton Grey Sovsäckslakan
  Sovsäckslakan i ekologisk bomullFinesserHuva med dragskoBoxsydd, rymlig fotändaStor ingångTålig dubbelsömnadSpecifikationerStorlek: 240 x 90/56 cmVikt: 340 gramMaterial: 100% Ekologisk BomullFärg:&hellip:
 • Nanna Sovsäckslakan Grå Sovsäckslakan

  Nanna Sovsäckslakan Grå Sovsäckslakan
  Sovsäckslakan med i snabbtorkande materialMumieformat sovsäckslakan som skyddar din sovsäck så att du inte behöver tvätta den lika ofta. Lakanet ökar även isoleringen ett par grader, är snabbtorkande&hellip:
 • Sovpåse i Polyester Till Sovsäck Basic

  Sovpåse i Polyester Till Sovsäck Basic
  Detta sovsäckslakan är ekodesignat av vårt campingteam för att sova i vindskydd eller i stuga och skydda sovsäcken.
 • TravelSheet Organic Cotton Grey Sovsäckslakan

  TravelSheet Organic Cotton Grey Sovsäckslakan
  Sovsäckslakan i ekologisk bomullFinesserFicka för kudde i huvudändanSidöppning med kardborrstängningStor ingångTålig dubbelsömnadSpecifikationerStorlek: 220 x 90 cmVikt: 460 gramMaterial: 100%&hellip:
 • Slumber Sovsäckslakan Barn/Junior Sovsäckslakan

  Slumber Sovsäckslakan Barn/Junior Sovsäckslakan
  Sovsäckslakan till Barn och Junior från TrespassSovsäckslakan i 100% polyester med perfekt storlek för barn- och juniorer. Lakanet håller sovsäcken fräsch, är enkelt att tvätta och ökar även&hellip:
 • Bergans Liner Silk Rectangular

  Bergans Liner Silk Rectangular
  Lakan i 100% silke är toppen, oavsett om du går från stuga till stuga eller backpackar i varmare trakter. Den är även bra att ha som ett extra värmande lager inuti sovsäcken. Dessutom kommer det at...
 • Slumber Sovsäckslakan Vuxen Sovsäckar

  Slumber Sovsäckslakan Vuxen Sovsäckar
  Sovsäckslakan i syntetmaterial från TrespassSovsäckslakan i 100% polyester med perfekt storlek för de flesta sovsäckar på marknaden. Lakanet håller sovsäcken fräsch, är enkelt att tvätta och&hellip:
 • Sovsäckslakan i Merinoull, För Vandring Mt500

  Sovsäckslakan i Merinoull, För Vandring Mt500
  Den här sovpåsen i merinoull (89 %) är ofärgad med syftet att vi vill minska vår klimatpåverkan.
 • Sovsäckslakan i Siden, För Vandring Mt500

  Sovsäckslakan i Siden, För Vandring Mt500
  Våra produktutvecklare som är hängivna vandrare har skapat sovpåsen för vindskydd eller stuga, optimera sovsäckens värmande egenskaper och hålla den ren.
ilead