MaximalFritid » Fiske » Fiskekläder » Vadarbyxor

Märken på vadarbyxor

Vadarbyxor

Att fiske ståendes i vattnet kräver att du har vadarbyxor på dig. Beroende på vilken typ av fiske du utövar finns det olika sorters vadare. Om du står mycket stilla i kallt vatten behöver du något som isolerar bra, ett par neoprenvadare.

Den som rör på sig mycket och bara fiskar när det är varmt ska ha s.k. andningsvadare. Det går dock bra att använda andningsvadare i kallt vatten, men då måste du se till att ha ett bra underställ som värmer.

Tips på vadarbyxor du kan köpa online

Här hittar du förslag på olika vadare som du kan köpa online. En del byxor har integrerade stövlar men du kan också köpa vadarstövlar enskilt om du hellre vill det.

Populärt inom vadarbyxor

 • Maxximus vadarbyxor som andas

  Vadarbyxor som andas, med noga uttänkta detaljer just för fiske. Neoprensockor som låter dig använda vilka vadarskor du vill. Justerbara hängslen och bälte. Bröstficka för tillbehör. Snygg svartgrå färg som aldrig går ur modet och som passar med vilken fiskejacka du vill. Materialet som andas gör byxorna så bekväma att du trivs ännu längre på fisketuren. Utrustade med Fladens utmärkta pris-kvalitetsförhållande!
 • Daiwa Lightweight vadabyxor

  Daiwa Lightweight vadabyxor är tillverkade av starkt 450den tyg. Alla sömmar är PU förstärkta. Stöveldelen är tillverkad av stark PVC med mycket stadiga sulor.
 • Patriot vadarbyxor

  Förmånliga vadarbyxor för många ändamål! För fiske, båtlyftning, bryggreparation eller varför inte jakt. Lätta att klä på, med fasta stövlar och justerbara hängslen. Tillverkade i vattentät och hållbar 70 deniers Nylon/PVC.
 • DePaul Design Wadermate vadarbyxor

  Fantastiskt prisvärda Depaul Design Wadermate-vadarbyxor för fiske. Mycket sköna tack vare en 3-lagers struktur som andas. Utöver ett snyggt yttre får du formade knän, fasta sandskydd och fast socka i 4 mm neopren. Byxorna har en stor stänkvattenskyddad framficka för små tillbehör samt en stor flikförsedd ficka på insidan.

Fler tips på vadarbyxor

 • Maxximus vadarbyxor i neopren

  Vadarbyxor i neopren, med fasta stövlar med filtsulor. Ny tidlöst snygg svart färg som passar alla situationer. Rymlig bröstficka för tillbehör. Förstärkta knän. Hög modell så att du inte blir våt ens i knepiga situationer. Fladens välbekanta ypperliga pris-kvalitetsförhållande!
 • Abu Garcia Neoprenevadare

  Vattentäta vadarbyxor med stövlar för fiskeTillverkade från Neoprene med förstärkta knänHåller dig varm och torr i alla väderFinns tillgängliga i tre storlekarAbu Garcias egentillverkade vadare är ett utmärkt alternativ för dig som vill hålla sig torr ...
 • Greys Vadarbyxor Strata CTX

  Vattentäta vadarbyxor för fiskeClimatex 5000 tyg med hydrofobisk DWR coatingHög midja för extra isolering och skyddLöstagbara hängslenFörstärkt i knä och rumpa för ökat vattenskyddGreys Strata CTX har framtagits för ett komplett skydd mot alla väder. P...
 • Reparationskit för stövlar och vadare

  Extremt effektivt reparationskitGör dina stövlar och vadare som nyaFungerar på en rad materialStormsure repareringskit för gummistövlar och vadare, kommer med en tub reparationslimm och självhäftande lagningslappar. Otroligt lättanvända, du behöver end...
 • Rapala Montauk Neoprenevadare

  Vadarbyxa från Rapala med stövlarBreda hängslen med kardborreFörstärkta knänEn prisvärd vadarbyxa med stövlar i 4 mm neoprene. Robusta hängslen med kardborreband, rymlig frontficka och förstärkta knäparti.
 • Happy Angler vadarbyxor

  Vadarbyxor för fiske eller annat arbete i vatten, t.ex. båtlyft eller strandstädning. 100% nylon, PVC-yta. Skodelens botten av gummi.