Träningskläder för gravida

När magen börjar bli så pass stor att det inte längre går att stänga jackan eller dra upp byxorna över magen, ja då är du värd nya kläder, eller hur? Vi ger här tips på fritids- och träningskläderna som är speciellt framtagna för gravidmagar.

Gravidjackor och tröjor

Det är klädesplagget på överkroppen som brukar utgöra det största problemet när magen växer. Här får du några tips på jackor och tröjor med vältilltagna magdelar som kan stretchas ut.

Gravidtights

Träningstights som går upp en bit över magen kan kännas skönt och varmt. Här är några exempel på gravidtights i sömlös design som ger skön känsla även vid fysisk aktivitet.

 • Maternity Kay Tights, Black

  Maternity Kay Tights, Black
  Maternity Kay Tights, tights för gravida med sportiga revär med Röhnisch-logga längs med benen. Dessa gravidtights har en elastisk, hög midja som sitter skönt och ger ett behagligt och lätt stöd över magen. Perfekta gravidstights med plats för en växande mage genom hela graviditeten. Tillverkade i ett återvunnet och stretchigt material som andas och transporterar bort fukt från kroppen.
 • Maternity Kay Bike Tights, Black

  Maternity Kay Bike Tights, Black
  Maternity Kay Bike Tights, en cykelbyxa för dig som är gravid. Cykelbyxan har en bekväm, bred midjemudd som går högt upp över magen. Tillverkade i ett återvunnet och stretchigt material som andas och transporterar bort fukt från kroppen. Dessa cykelbyxor för gravida är en tight modell med cykelbenslängd samt med sportiga revär med Röhnisch-logga längs med benen.
 • Infinite Flex Maternity Tights, Black

  Infinite Flex Maternity Tights, Black
  Tillverkad till 69 av % återvunnen polyester och ett ventilerande tyg som transporterar bort fukt från huden. Justera dessa flexibla kompressionsleggings efter din perfekta passform under hela graviditeten med krokarna i midjan. Designad med hög midja och lång längd med en innersöm på 69 cm. Detaljer inkluderar en sammanfogad ficka på sidan av benet, reflekterande flik vid nedre benet samt en Röhnisch logotyp bak i mitten. Kombinera med "Infinite flex maternity sports bra".
 • Infinite Flex Tights, Pale Sand

  Infinite Flex Tights, Pale Sand
  Röhnisch träningstights i ett mjukt kompressionsmaterial med en hög och justerbar midja. Dessa tights har en midja som kan justeras i storlek med hjälp av två praktiska spännen i sidan. En byxa som verkligen sitter uppe, oavsett aktivitet och intensitet. Utrustade med en sidoficka för smart förvaring av exempelvis mobil. Tillvekade i ett återvunnet funktionsmaterial som andas och transporterar bort fukt från huden. Dessa tights fungerar även för dig som är gravid och vill ha en träingsbyxa där magen tillåts växa i början av graviditeten. Om du är mellan två storlekar, rekommenderar vi att gå upp en storlek i detta plagg.
 • Sculpture Maternity Tights, Black

  Sculpture Maternity Tights, Black
  Denna andningsbara legging, tillverkad av 80 % återvunnen polyamid, transporterar bort fukt från huden och kommer att kunna hänga med under hela graviditeten. Designad med hög midja och långa ben med en innersöm på 68 cm. Detaljer inkluderar en justerbar dragsko i midjan, en vertikal ficka med dold dragkedja mitt bak och med Röhnisch-loggan vid benet.