Klätterskor för barn

Gillar ditt barn att klättra ska du verkligen satsa på att köpa ett par klätterskor för barn. Ett bra fotgrepp krävs för att klättringen ska bli rolig och säker. Klätterskorna i barnstorlek är mellan 26-34.

Vi har hos svenska nätbutiker letat fram följande modeller av skor för klättring, i barnstorlek. OBS! Storlekar som de har på lager varierar. Klicka vidare till produktsidan för att se lagerstatus på skostorleken ditt barn behöver.

 • Mad Rock Kids' Mad Monkey 2.0 Blue/Yellow

  Mad Rock Kids' Mad Monkey 2.0 Blue/Yellow
  Kids' Mad Monkey är en klättersko från Mad Rock för barn. Skon är designad med tanke på barns växande fötter. Här kan man välja en lite större storlek tack vare två bakre remmar i hälen som gör det möjligt att justera storleken. Stor öppning och kardborrestängning gör att skorna blir både lätta att ta på och avKan justeras upp till en halv storlekTunna material för komfortScience Friction 3.0 gummisula med bra greppVegansk
 • Black Diamond Kid's Momentum Envy Green

  Black Diamond Kid's Momentum Envy Green
  Momentum är klätterskor från Black Diamond utformade för att ge oöverträffad komfort för alla dina klättringspass. Momentum är en sko med ett kardborreband som kombinerar innovativ teknik med en klassisk, flatlästdesign för att skapa en nybörjarsko som utmärker sig i prestanda. Med ett övre tyg som helt och hållet består av Engineered Knit Technology, erbjuder Momentum stretch där du behöver det som mest, ger stöd där det är viktigast och erbjuder exceptionell andning. BD har också lagt ett mikrofiberfoder på framsidan av skon för att minimera stretch och maximera komforten. Barnstorlekar. Neutral, platt läst för vertikal klättring och komfortKardborreband för passformsjusteringBD BlackLabel-gummiMaterial i hela skon är vegansk
 • Black Diamond K Momentum ClimbingShoes

  Black Diamond K Momentum ClimbingShoes
  Black Diamond Momentum- Kids' Climbing Shoes är ett par enkla klätterskor med kardborrestängning för barn, som är designade för att leverera överlägsen komfort. Innovativ teknologi kombineras med en klassisk, platt läst för att skapa ett par nybörjarskor med överlägsen prestanda. Klätterskornas ovansida tillverkas helt och hållet med Black Diamonds Engineered Knit-teknologi, som ger stretch där du behöver det, stöd där det är som viktigast och en exceptionell andningsförmåga. Det unika gummit i sulan är byggt för slitstyrka och gjutet för optimal komfort, fasthet och vikt. Microfabric i mellansula ger känslighet. Specifikationer Ovansida: Engineered Knit Technology Mellansula: Microfabric Sula: 4.3 mm gummi
 • La Sportiva Juniors' Tarantula Yellow/Black

  La Sportiva Juniors' Tarantula Yellow/Black
  Tarantula Jr är en klättersko från La Sportiva designad för tonåringar. Överdel: Mocka tubular constructionSula:FriXion Black 4mm
 • La Sportiva Tarantula Jr

  La Sportiva Tarantula Jr
  La Sportiva Tarantula Jr är en klättersko designad för barn och ungdomar som utöver klättring som sport. Mjuka och lätta material, enkel velcrospänning och en väldigt hållbar sula ger en perfekt juniorsko som är bekväm och snäll mot växande fötter men som ger yngre klättrare möjlighet att prestera. Yttermaterial : Mocka Sula : FriXion Black 4mm Vikt : 120g (1/2 par)
 • Ocun Rival Climbing Shoes Kids

  Ocun Rival Climbing Shoes Kids
  Mjuk sko för avancerade unga klättrare Rival är konstruerad för att ge unga klättrare en möjlighet att utveckla sina färdigheter till en mer avancerad nivå och kanske börja tävla. Gummipartier över häl och tå öppnar upp för överhäng och hooks. Skon är anpassad till unga och formbara fötter och har en tät passform utan att pressa ihop foten i en extrem position och träffar en balans mellan prestanda och fotens känsliga anatomi. Formen har lätt nedåtböj med en lätt asymmetrisk, spetsig tåbox.
 • Scarpa Reflex Climbing Shoes Kids

  Scarpa Reflex Climbing Shoes Kids
  Bekväm barnsko En skön klättersko för de yngsta fantasterna. Passar jättebra inomhus men kan absolut hänga med ut till klätterklippa och boulderblock när föräldrarna bjuder till utflykt. Skon är gjord i en elastisk och ventilerande ovandel, samt en fotbädd av microfiber. Det är en skön sko som inte tar bort det roliga med klättringen. I hälen sitter Scarpas PAF-system som garanterar en bra passform från tå till häl, utan att dojan glappar någonstans. Hela kalaset rundas av med en kardborrestängning som alla ungar oavsett ålder, enkelt manövrerar själva när kexchokladpausen är slut och det ska klättras upp, upp, upp!
 • Black Diamond K Momentum ClimbingShoes

  Black Diamond K Momentum ClimbingShoes
  Black Diamond Momentum- Kids' Climbing Shoes är ett par enkla klätterskor med kardborrestängning för barn, som är designade för att leverera överlägsen komfort. Innovativ teknologi kombineras med&hellip:
 • La Sportiva Tarantula Jr

  La Sportiva Tarantula Jr
  La Sportiva Tarantula Jr är en klättersko designad för barn och ungdomar som utöver klättring som sport. Mjuka och lätta material, enkel velcrospänning och en väldigt hållbar sula ger en perfekt&hellip:
 • Scarpa Reflex Climbing Shoes Kids

  Scarpa Reflex Climbing Shoes Kids
  Bekväm barnsko En skön klättersko för de yngsta fantasterna. Passar jättebra inomhus men kan absolut hänga med ut till klätterklippa och boulderblock när föräldrarna bjuder till utflykt. Skon&hellip:
 • Ocun Rival Climbing Shoes Kids

  Ocun Rival Climbing Shoes Kids
  Mjuk sko för avancerade unga klättrare Rival är konstruerad för att ge unga klättrare en möjlighet att utveckla sina färdigheter till en mer avancerad nivå och kanske börja tävla. Gummipartier&hellip:
 • La Sportiva Gripits Kids Yellow/Flame

  La Sportiva Gripits Kids Yellow/Flame
  Klätterskor för barn - med komforten i fokus En bra start i klättervärlden kräver ett par sköna klätterskor. Zero-Press-konstruktionen i lästen är designad för att eliminera tryckpunkterna i foten. Skon är konstruerad med La Sportivas No-Edge-teknologi som innebär att sulan går upp framtill och skyddar tårna från stötar. Samtidigt ger teknologin en tight passform och bred kontaktyta. Lädret är gjort med metallfria och biologiskt nedbrytbara metoder.
 • La Sportiva Gripits Kids Yellow/Flame

  La Sportiva Gripits Kids Yellow/Flame
  Klätterskor för barn - med komforten i fokus En bra start i klättervärlden kräver ett par sköna klätterskor. Zero-Press-konstruktionen i lästen är designad för att eliminera tryckpunkterna i&hellip:

Skomärken som har klätterskor i barnstorlek

Barn klättrar på klättervägg med klätterskor i barnstorlek

Utbudet av klättringsskor i små storlekar är inte superstort direkt. Skomärken som har barnstorlek är Evolv, Black Diamond, La Sportiva och Scarpa. Det kan vara svårt att få tag på dessa i Sverige men med Internet finns ju möjligheten att beställa online från andra länder.