Liggunderlag för två personer

Vill du och din äventyrskompis dela på samma liggunderlag ska ni välja ett bredare underlag som är minst 100 cm. Visst, det är inte någon lyxig dubbelsäng men ni kommer lätt att kunna hålla värmen tätt inpå varandra. Vi har skrapat internet och outdoorbutikerna på liggunderlagen som är tänkt för två personer.

Exempel på extra breda liggunderlag Duo

 • Outwell Reel Double Night Blue

  Outwell Reel Double Night Blue
  Uppblåsbart liggunderlag från Outwell.
 • Exped Megamat Duo 10 LW+ Ruby Red

  Exped Megamat Duo 10 LW+ Ruby Red
  Megamat Duo 10 LW+ från Exped är ett självuppblåsande liggunderlag för två personer. Liggunderlaget passar perfekt till camping, som extrasäng hemma eller i en van där låg vikt inte är det viktigaste. Liggunderlaget isolerar bra mot underlaget och ger god komfort med jämn sovyta från kant till kant. Duo LW+ står för Duo Long Wide vilket innebär att denna modell är till för två personer, och att den är lite extra lång och lite extra bred. Till liggunderlaget ingår en minipump, förvaringsväska, reparationskit, instruktionsmanual och reparationsmanual.
 • Exped Dura 5R Duo LW Cypress

  Exped Dura 5R Duo LW Cypress
  Dura 5R Duo LW från Exped är ett hållbart, lätt och packbart liggunderlag för användning året runt - det klarar temperaturer ner till -20°C. Duo LW står för Duo Long Wide vilket innebär att denna modell är till för två personer, och att den är lite extra lång och lite extra bred. Detta liggunderlag är mycket bekvämt och är exempelvis konstruerat med vertikala luftkanaler där de yttersta kanalerna är lite tjockare för att undvika att du rullar av liggunderlaget när du sover. Till liggunderlaget ingår en förvaringspåse, ett reparationskit och en pumpsäck (Schnozzle pump bag) som även kan användas som vattentät kompressionspåse.  Liggunderlaget blåses enkelt upp med pumpsäcken och de två ventilerna på undersidan, där den ena är till för att fylla med luft och den andra för att tömma på luft.
 • Hennessy Hammock Radiant Double Bubble Pad XL Nocolour

  Hennessy Hammock Radiant Double Bubble Pad XL Nocolour
  Radiant Double Bubble Pad XL från Hennessy Hammock är ett reflekterande liggunderlag som reflekterar 97% av din kroppsvärme tillbaka till dig. Under de flesta förhållanden kommer det här liggunderlaget hålla dig varm i grader ner till 5° C om du samtidigt har en bra sovsäck. Andra isolerande material som fleece, extra kläder, mössa och liknande kan placeras under liggunderlaget för att öka isoleringen. Radiant Double Bubble Pad är mumieformad för att spara både vikt och plats i packningen. Fästen för att kunna koppla ihop flera styckenOptimal från tidig vår till sen höstLängd 183 cmBredd vid axlarna 89 cmBredd vid fötterna 46 cm
 • Sea to Summit Comfort Deluxe Self Inflating Double (Blå (BYRON BLUE))

  Sea to Summit Comfort Deluxe Self Inflating Double (Blå (BYRON BLUE))
 • Exped Megamat Duo 10 Lw+ Green

  Exped Megamat Duo 10 Lw+ Green
  Megamat Duo 10 Lw + Green från Exped är verkligen det närmaste du kan komma att sova på din säng hemma. Dubbel bredd för två personer, gör att denna matta fyller ett brett 2-personers tält. Vertikala sidoväggar håller tjockleken på 10 cm ända till kanten i alla riktningar och erbjuder en helt jämn sovyta. Skumisolering av hög kvalitet och en stretchig tricot-yta ger fantastiskt stöd. Detta är den ultimata camping attan! Smart pack-säck: Höjdjusterbar rulltops-väska med bärrem, som också kan användas som en axelväska.Inkluderat: en minipump som uppblåsningshjälpmedel.
 • Sea to Summit Comfort Plus Self Inflating Double (Röd (DARK RED))

  Sea to Summit Comfort Plus Self Inflating Double (Röd (DARK RED))
 • Exped Megamat Max 15 Duo LW+ Ruby Red

  Exped Megamat Max 15 Duo LW+ Ruby Red
  Megamat Max 15 Duo Lw+ från Exped är en luftmadrass som användas när du är ute på resa och vill få en härlig och bekväm sömn. Denna bygger på deras berömda MegaMat byggd 50% tjockare. Baserad på kanaliserat skum på 15 cm gör att mattan kan mjukas upp och ge en förbättrad stabilitet för kroppen. I kombination med 50-denier stretch tyg, erbjuder MegaMat Max en otroligt mjuk och smidig plattform för sömn. Vertikala sidoväggar (3-D-konstruktion) ger kant-till-kant-komfort och enkel integrering av andra mattor. EXPEDs extra stora tömningsventil säkerställer snabb tömning och den medföljande topplastande SideWinder-greppsäcken underlättar packningen och bärs över axeln. Både minipump för uppblåsning och reparationssats ingår. Produktinnehåll:MattaMini PumpRyggsäckReparationssatsinstruktions papperReparationshandbokMaterial:Övre: 50 D Tricot nylon, TPU Polyeter filmlaminat, hydrolysresitant, präglad bikakesticka, Oeko-Tex® 100 certifieradBotten: 75 D polyester, TPU polyeterfilmlaminat, hydrolysresistent, Oeko-Tex® 100-certifieradIsolering: 16 kg / m² öppet PU-skum, Oekotex 100-certifierat
 • Hennessy Hammock Radiant Double Bubble Pad Nocolour

  Hennessy Hammock Radiant Double Bubble Pad Nocolour
  Radiant Double Bubble Pad från Hennessy Hammock är ett reflekterande liggunderlag som reflekterar 97% av din kroppsvärme tillbaka till dig. Under de flesta förhållanden kommer det här liggunderlaget hålla dig varm i grader ner till 5° C om du samtidigt har en bra sovsäck. Andra isolerande material som fleece, extra kläder, mössa och liknande kan placeras under liggunderlaget för att öka isoleringen. Radiant Double Bubble Pad är mumieformad för att spara både vikt och plats i packningen. Fästen för att kunna koppla ihop flera styckenOptimal från tidig vår till sen höstLängd 170 cmBredd vid axlarna 74 cmBredd vid fötterna 38 cm
 • Exped Megamat Duo 10 Lw+

  Exped Megamat Duo 10 Lw+
  Det närmaste du kan komma att sova i en riktig säng, Exped Megamat Duo 10 Lw+ är stor, tjock, varm och bekväm. Liggunderlaget är stor nog för två personer och en skumisolering av hög kvalitet för&hellip:
 • Sea to Summit Selfinflate Mat Comfort Deluxe Double

  Sea to Summit Selfinflate Mat Comfort Deluxe Double
  Sea To Summit Selfinflate Mat Comfort Deluxe Double är ett superbekvämt, självuppblåsande liggunderlag för två personer, som håller värmen även under årets kalla månader. Liggunderlaget tillverkas&hellip:
 • Big Agnes Rapide SL Insulated102X183 Double Wide

  Big Agnes Rapide SL Insulated102X183 Double Wide
  Rapid SL Insulated är ett superlätt tre säsongs liggunderlag där komfort och prestanda är prioriterat. I-Beam-konstruktionen minskar packningsvikten och ger jämn stabilitet med en komfortabel, super&hellip:

Liggunderlag Dubbel - som går att vika

Vissa av de bredare liggunderlagen har två separata luftkammare. Det gör att man kan anpassa hur mycket varje sida blåses upp. Ni kanske väger olika eller har olika preferenser för hur uppblåst ni vill ha det.

Det dubbla liggunderlaget som är vikbart kan man ju också använda på egen hand. Då får man en tjockare bädd och kan drömma gott, kanske som på hotell.