NORTH Skidglasögon

Dyk ner i historien bakom North, skidglasögonens nya stjärna på marknaden. I denna artikel kommer du att upptäcka den passion som drivit tre barndomskompisar att revolutionera skidglasögonindustrin och hur de erbjuder premiumkvalitet till överkomliga priser.

North Skidglasögon med två linserFörsäljning sker i egen webbshop

NORTH grundas inför skidsäsongen 2022

När tre barndomskompisar med en gemensam passion för skidåkning samlades, föddes idén om North. Deras många år i skidbackarna och otaliga samtal om skidåkningens glädje ledde dem till en gemensam insikt: det fanns ett behov av högkvalitativa skidglasögon till ett överkomligt pris.

North Ski AB logotyp

Istället för att bara drömma om det, beslutade de sig för att göra slag i saken. Inför skidsäsongen 2022 lanserade de North – ett sidoprojekt drivet av ren passion snarare än ekonomiska incitament.

Unika egenskaper på NORTH skidglasögon

Norths skidglasögon är inte bara en produkt; de är resultatet av hundratals timmars testning under alla tänkbara förhållanden. En av de mest framstående egenskaperna är det magnetiska linssystemet. Med detta system kan skidåkare byta linser på bara några sekunder, vilket gör processen till ett rent nöje.

Men det slutar inte där.

North erbjuder två typer av linser: NORTH Spectrum och NORTH Vision. Medan Spectrum-linsen är perfekt för både soliga och molniga dagar, är Vision-linsen designad för att ge en behaglig åkupplevelse även under de mest utmanande väderförhållandena.

North Ski pressar priset på goggles

Men hur kan North erbjuda sådana högkvalitativa skidglasögon till ett så överkomligt pris?

Svaret ligger i deras unika affärsmodell. Genom att eliminera mellanhänderna och sälja direkt från fabrik till kund, kan North hålla priserna låga utan att kompromissa med kvaliteten. Och det blir bättre:

Varje par skidglasögon levereras med en extralins och ett fodral, vilket ger ännu mer värde för pengarna.

Dessutom erbjuder North fri frakt, fria returer och en hel års garanti, vilket gör valet ännu enklare för skidåkare överallt.

Företagets vision och framtid

Norths resa har bara börjat. Medan de redan har skapat en produkt som älskas av många, ser de fram emot att fortsätta växa och utveckla. De hoppas att allt fler skidåkare upptäcker deras skidglasögon, vilket skulle ge dem möjlighet att vidareutveckla verksamheten.

Och för de som undrar vad som kommer härnäst, har North redan börjat fundera på nya produkter. Så håll ögonen öppna – Norths revolution inom skidåkning började i Jönköping men är bara i början av att erövra världen!