Träningsmaskiner för långa personer

Motionscyklar för dig över 200 cm

Alla motionscyklar har ställbar sadelhöjd men det finns gränser för hur högt man kan ställa de. Detsamma gäller avståndet mellan sadeln och handtagen. Vissa sadlar kan man skjuta bakåt och låsa i en position längre bak.

Vanligen begränsar måtten på motionscyklarna till användare på upp till 190-195 cm. För den som är längre, kring eller över 200 cm, är det svårare att hitta cyklar som funkar. Vi har ställt frågan till några av de största nätbutikerna och tillverkarna. Detta är tipsen vi fick:

 • Master Fitness B40, Motionscykel

  Master Fitness B40, Motionscykel
  Denna träningscykel är stadig och stark och är lätt att kliva i och ur utan att behöva ta några stora kliv. Den maximala användarvikten är hela 200 Kg vilket innebär att den fungerar utmärkt att använda på företag, föreningar, hotell eller inom vården. Motståndet är elektromagnetiskt så motståndet är mjukt och tyst. Mätaren visar: Tid, Hastighet, Distans, Kcl, Puls och RPM. Avstånd från sits i högsta läget till golvet är 106 mm. Högsta avstånd från sits till pedal i lägsta läget är 93 mm. Tänk på att en maskin aldrig står helt stilla vid användning, vilket gör att golvet kan skadas trots att träningsmaskinen har fötter. Många svettas och spiller vatten under träningspassen vilket kan skada golvet om det är känsligt för fukt. Träningsmaskinen kan vara känslig för statisk elektricitet, vilke
 • Tunturi Fitness Cardio Fit B40 Low Instep Bike, Motionscykel

  Tunturi Fitness Cardio Fit B40 Low Instep Bike, Motionscykel
  Med Tunturi Cardio Fit B40 har du den perfekta träningspartnern till hands för att hålla dig i form, gå ner i vikt eller rehabilitera dig efter en skada. Anpassningsbar efter dina behov Anpassa denna motionscykel helt efter dina behov: justera Cardio Fit B40 så att du kan träna i den hållning som passar dig bäst. Justera sätet horisontellt och vertikalt. Sätt det ergonomiskt formade styret upprätt för en avslappnad hållning. Föredrar du en mer atletisk hållning när du tränar? Justera styret så att det blir jämnare och cykla i en tävlingsställning. Det låga insteget gör denna motionscykel lämplig för alla: från nybörjare till den mer avancerade cyklisten. Justerbart motstånd Cykling är det ultimata sättet att komma i form på ett roligt, effektivt och säkert sätt. Träna dina benmuskler med d
 • Motionscykel B40, Master

  Motionscykel B40, Master
  En mycket stabil och högpresterande motionscykel från Master med elektromagnetiskt motstånd i 32 st olika nivåer som ger en härligt tyst och mjuk drift.Master B40 är idealisk för rehab och med robusta&hellip:
 • Master Fitness B50, Motionscykel

  Master Fitness B50, Motionscykel
  B50 har en hög maximal användarvikt vilket krävs för att kunna placeras på Hotell, föreningar eller mindre gym. Mätaren är i fyrfärg och mycket lättnavigerad. Skärmen är av touchscreen modell vilket ytterligare förstärker det exklusva intrycket för denna cykel. Motståndet är självgenererande vilket gör träningen enkel och miljövänlig. Tänk på att en maskin aldrig står helt stilla vid användning, vilket gör att golvet kan skadas trots att träningsmaskinen har fötter. Många svettas och spiller vatten under träningspassen vilket kan skada golvet om det är känsligt för fukt. Träningsmaskinen kan vara känslig för statisk elektricitet, vilket en underlagsmatta skyddar bra emot. Vi rekommenderar därför alla våra kunder att ha någon form utav golvskydd under sin maskin.
 • Motionscykel B50, Master

  Motionscykel B50, Master
  En mycket stabil och högpresterande motionscykel från Master med självgenererande elektromagnetiskt motstånd i 24 st olika nivåer som ger en härligt tyst och mjuk drift.Motionscykel Master B50 är&hellip:
 • Motionscykel UB500 *Bäst i test 2023*, JTC Sport

  Motionscykel UB500 *Bäst i test 2023*, JTC Sport
  Testvinnande motionscykel UB500 är för hemmatränaren med hög ambition, alternativt det lilla företagsgymmet eller bostadsrättsföreningen.Stabil och påkostad konstruktion och materialval. Motionscykelns&hellip:
 • Motionscykel Master Fitness B50

  Motionscykel Master Fitness B50
  Master Fitness B50 är en kraftig motionscykel med hög maximal användarvikt vilket krävs för att kunna placeras på Hotell, föreningar eller mindre gym.Displayen är?
 • Motionscykel Master Fitness B40

  Motionscykel Master Fitness B40
  Master Fitness B40 är en stadig motionscykel som är lätt att kliva i och ur utan att behöva ta några stora kliv.Den maximala användarvikten är hela 200 Kg vilket innebär?