Vildenes kaffe i portionspåsar

Vildenes, ett svenskproducerat kaffe i portionspåsar, vill revolutionera kaffeupplevelsen för utomhusentusiaster. De skriver att deras uppdrag är att göra färskmalet kaffe tillgängligt överallt och säkerstället den färska smaken med en teknik de kallar för nitrospolning.

Vildenes logotyp

Nitrospolning bevarar färskheten i kaffet

Vildenes använder nitrospolning, en metod vanligtvis reserverad för exklusiva kaffesorter. Denna process innebär att förpackningen förseglas med livsmedelsklassad nitrogen, vilket förhindrar oxidation och bevarar kaffets färskhet.

Resultatet av metoden är ett premiumkaffe som bibehåller sin smakrikedom och kvalitet över tid så länge portionspåsen är obruten. Företagets innovativa bryggmetod liknar det enkla sättet att brygga te.

Portionspåse med kaffe från Vildenes doppas i kopp hetvatten

Genom att sammanföra kvävespolning med kaffepåsar, erbjuder Vildenes en unik och högklassig kaffeprodukt. Med fem rostnivåer och två bryggmetoder (Coffee bag och Drip kit) går det att uppfylla de flesta kaffeälskares behov ute i vildmarken. Coffebag-metoden är en försluten påse som du sänker ner i hetvatten. Drip kit består av en öppningsbar påse med färskmalet kaffe och som du sedan häller hetvattnet ner i.

Produktens fördelar för utelivet

För den som älskar utomhusaktiviteter erbjuder Vildenes en lösning som sparar tid, pengar, vikt och utrymme. Deras Coffee bags är utrustade med tråd och tagg, vilket möjliggör enkel styrning av kaffets styrka.

Den enkla bryggprocessen kräver inga maskiner eller extra utrustning, vilket gör Vildenes till en idealisk följeslagare för varje äventyr.

Vildenes kaffe i påse tilltalar kaffeälskaren som värderar kvalitet, bekvämlighet och hållbarhet. Oavsett om du sitter på en stubbe i skogen eller på toppen av ett berg, ska de ge dig en enastående kaffeupplevelse.