MaximalFritid » Kläder

Märken på kläder

Deerhunter kläder

 • Men's Muflon Zip-In Jacket

  Men's Muflon Zip-In Jacket från Deerhunter är en vadderad mellanlagersjacka för herrar. Jackan går att fästa inuti Men's Muflon Jacket när du vill ha extra värme men kan även användas för sig själv en torr och kylig dag.
 • Men's Upland Jacket

  Men's Upland Jacket från Deerhunter är en slittålig herrjacka för jägare. Jackan har Deer-Tex® membran för vind- och vattentäthet samt hög andning för att vara behaglig även vid aktiv jakt. Jackans design ger dig stor rörelsefrihet för att ingenting ska komma mellan dig och ditt byte.
 • Men's Muflon Jacket

  Muflon Jacket från Deerhunter är en varm och vattentät jacka för jägare som jagar i kyligt klimat. Jackan kombinerar Thinsulate vaddering och Deer-Tex membran som ger en isolerande jacka som står emot väta samtidigt som överskottsvärme och fukt släpps ut från kroppen. Allt för att du ska hålla en behaglig temperatur hela jakten!
 • Men's Moor Padded Jacket With Knit

  Moor Padded Jacket w. Knit från Deerhunter är en perfekt efter-jakt-jacka för herrar. Eller som ett värmande mellanlager under en skaljacka. Oavsett hur du använder den är jackan bekväm med stickade ärmar och sidor samt värmande vaddering på fram- och baksida.
 • Men's Strasbourg Leather Waistcoat

  Men's Strasbourg Leather Waistcoat är en läderväst för herrar som är tillverkad av finaste läder från buffel. Västen har perfekt passform, är väldigt praktisk och har stilig design. Den är också helt fri från kemikalier utan att man tullat på varken kvaliteten eller funktionaliteten. Använd den till vardags eller under jakten.
 • Recon Knitted Beanie

  Recon Knitted Beanie är en grovstickad mössa från Deerhunter.
 • Men's Oslo Padded Inner Jacket

  Isolerande, lätt mellanlagersjacka från Deerhunter med stretchpaneler under armarna för rörelsefrihet och god andningsförmåga. Slim fit.
 • Men's Muflon Light Jacket

  Muflon Light Jacket från Deerhunter är en lätt jacka för jägare som jagar i olika sorters klimat. Jackan är tillverkat i ett material som är väldigt tyst och med fyrvägsstretch får du optimal rörelsefrihet att smyga på ditt byte. Jackan har ett luftigt meshfoder som tillsammans med Deer-Tex membranet gör att överskottsvärme och fukt släpps ut från kroppen samtidigt som väta utifrån inte kan ta sig in.
 • Men's Strike Jacket

  Men's Strike Jacket från Deerhunter är en herrjacka som är tillverkad av bekväm fyrvägsstretch med formade armbågar för perfekt passform och rörelsefrihet. Jackan är impregnerad med Teflon Shield som verkar vattenavstötande och ser till att plagget torkar snabbare.