MaximalFritid » Kläder

Märken på kläder

Grundéns kläder

Ända sedan början av förra seklet har Grundéns tillverkat vattentäta kläder för fiske, byggnadsarbete och sport & fritid. Många företag köper deras regnkläder till sina anställda som jobbar utomhus. Bara det är en kvalitetsstämpel i sig!

För privatpersoner finns ett fint sortiment av framförallt regnjackor som Sandön, Clipper och Atlas. Här nedan hittar du bilder, priser och länkar till Grundéns återförsäljare på nätet.

 • Sandön Midjebyxa

  Sandön Midjebyxa är en regnbyxa från Grundéns med dragsko, resår i midjan och justerbara benavslut. Herrstorlekar.
 • Sandön Jacka 402

  Sandön Jacka 402 är en regnjacka i damstorlekar med reglerbar huva, kil i ryggen, framfickor och reglerbara ärmslut. A-linjeformad modell.
 • Sandön Hatt 904

  Klassisk Beppe-hatt i PVC, brättet är fordrat med flanelltyg.
 • Sandön Rock 345

  ¾ rock med reglerbar huva. Dubbelknäppt stormklaff, framfickor, reglerbart ärmslut och droppkant. Herrstorlekar.
 • Men's Storm Rider Jacket

  Men's Storm Rider Jacket är en slitstark skaljacka från Grundéns som har ett 2-lagers membran som är helt vattentätt, men även andas bra så att du kan röra dig obehindrat utan att överhettas. Rymliga fickor på framsidan gör det enkelt att ta med dig alla småsaker du kan behöva över dagen. Huvan och nederkanten kan enkelt justeras.
 • Men's Stormlight Jacket

  Men's Stormlight Jacket är en mycket lätt regnjacka från Grundéns som är gjord av ett stretchigt material som är helt vattentät men även andas bra, så att du kan röra dig obehindrat utan att överhettas. Huvan, ärmsluten och nederkanten av jackan kan enkelt justeras för att stänga regn och rusk ute.
 • Grundéns Balder Jacka 302

  Jacka med reglerbar huva. Dold knäppning med dubbelknäppt stormklaff. Neoprenmuddar i ärmslut samt reflex över axelparti. Rygglängd 82cm i storlek Large. Extra kraftig PVC/PU belagd polyester/bomull 480 g/m² / 420 g/m² Grundéns är ett svenskt företag som är specialister på att producera 100% vattentäta regnkläder i hög kvalitet. Med över 100 år i branschen har de gedigen materialkunskap och produkterfarenhet.Storlek: XS -3XL