Värmehandskar

Eluppvärmda handskar

Att frysa om händerna är inte roligt men tur att det finns värmehandskar. Värme skapas med hjälp av batterier och ett par bra eluppvärmda handskar kan räcka hela dagen. Här tipsar vi om olika handskar och vantar som har inbyggda värmeelement som drivs av batteri. En del byter du batteriet på medan andra är uppladdningsbara direkt.

Populärt inom värmehandskar

 • Pumori Comfort Heat Värmehandske

  Pumori Comfort Heat Värmehandske
  Våra egna Comfort Heat värmehandskar som är en vidareutveckling av tidigare handskar och som idag är den mest prisvärda på marknaden. Värmehandsken har en värmezon som täcker ovansidan på handen samt framåt över fingrarna så hela handsken värms upp.-LED indikator /kontroll som är ställbar i 3 värmenivåer.-Yttertyg och foder 100% nylon.-Uppladdnings
 • Avignon Värme Handske

  Avignon Värme Handske
  LÄTTSKÖTTA VÄRMEVANTAR– En värmenivå. 60 grader. Värmetid 6 timmar, beroende på kvaliteten på batterierna.– Laddas med 3 st AA-batterier per handske. Batterier köps separat.– Enkel kontroll, PÅ/AV-knapp på batterihållaren.– I en kombination av värmeslingor och extra värmande Thinsulate®-foder, skyddas handen mot kyla och vind. – Vattenavvisande.– I
 • Avignon Värme Handske, Tumhandske

  Avignon Värme Handske, Tumhandske
  LÄTTSKÖTTA VÄRMEVANTAR– En värmenivå. 60 grader. Värmetid 6 timmar, beroende på kvaliteten på batterierna.– Laddas med 3 st AA-batterier. Batterier köps separat.– Enkel kontroll, PÅ/AV-knapp på batterihållaren.– I en kombination av värmeslingor och extra värmande Thinsulate®-foder, skyddas handen mot kyla och vind. Vattenavvisande.– Integrerade vär
 • Avignon Värmevante, Fingervante Powerbank

  Avignon Värmevante, Fingervante Powerbank
  FINGERVANTE MED POWERBANKEn värmande fingervante med hög mudd, som kan dras upp över jackärmen och dras åt. För ett bra grepp är insidan av vanten försedd med silikon.Värmeslingorna i handsken går ovanpå alla fingrar och tumma samt främre delen av handryggen.Fickan för Powerbanken sitter i mudden och en stor fördel är valfriheten att kunna lägga ba

Fler tips på värmehandskar

 • HEAT IsoMitts | Tumvante AA

  HEAT IsoMitts | Tumvante AA
  Upplev komfort och värme i vardagen med våra lättskötta värmevantar! Med en värmenivå på 60 grader och en värmetid på upp till 6 timmar, beroende på batterikvalitet, kommer dina händer att&hellip:
 • HEAT Skin | Tunn värmehandske

  HEAT Skin | Tunn värmehandske
  Produkten är liten i storleken. Vi rekommenderar att välja en större storlek.Upplev varma och bekväma händer i alla utomhusaktiviteter med våran vindtäta linerhandske med inbyggd värme. Dessa tunna&hellip:
 • HEAT GloveBlaze | Fingervante Powerbank

  HEAT GloveBlaze | Fingervante Powerbank
  HEAT GloveBlaze | Fingervante PowerbankEn värmande fingervante med hög mudd, som kan dras upp över jackärmen och dras åt. För ett bra grepp är insidan av vanten försedd med silikon. Värmeslingorna&hellip:
 • Pinewood Laddare 220v Till Värmehandske

  Pinewood Laddare 220v Till Värmehandske
  Extra 220V väggladdare för Pinewood® batteri 4003 som passar till Pinewood® värmehandske 9988.
 • HEAT MittenBlaze | Tumvante Powerbank

  HEAT MittenBlaze | Tumvante Powerbank
  Laddningsbara Vantar med Thinsulate: Din bästa vän i kylanVinterkrigaren vet: när kylan biter, är det dina fingertoppar som känner den först. Därför introducerar vi laddningsbara vantar med Thinsulate&hellip:
 • HEAT IsoGlove | Fingerhandske AA

  HEAT IsoGlove | Fingerhandske AA
  Upptäck våra fantastiska värmevantar som är enkla att använda och sköta! Med en värmenivå på upp till 60 grader och en värmetid på upp till 6 timmar (beroende på batterikvalitet) kan du nu&hellip:
 • Avignon Värmevante, fingervante liner Powerbank

  Avignon Värmevante, fingervante liner Powerbank
  FINGERVANTE LINER POWERBANK VINDTÄTPerfekt tunn fingervante för utomhusaktiviteten som kräver känsla i fingertopparna. Med värme som löper runt fingrarna och silikon i handflatan, och utmed fingrarna för ett bättre grepp, så är den här ett alternativ till kalla händer och fingrar. Fickan för Powerbanken sitter i mudden och en stor fördel är valfrih
 • Härkila Clim8 HWS Värmehandske

  Härkila Clim8 HWS Värmehandske
  Med Härkila clim8 HWS-handskarna får du inte bara ett par behagligt varma, vind- och vattentäta jakthandskar – med den innovativa clim8-teknologin kan du dessutom ställa in handskarna på exakt den värme du önskar, och därefter reglerar handskarna automatiskt värmen efter vädret och din aktivitetsnivå varje gång du sätter på dem. Du måste uppleva de

Vantar med värmeslingor

En del av oss fryser alltid om händerna, oavsett om det är bistert kallt eller bara nån minusgrad. Då är det otroligt skönt att kunna plocka fram sina vantar med värmeslingor.

Värmeslingorna ska vara flexibla och inte kännas stela om man vill kunna utföra arbete med händerna. Det är också bra om värmen går att reglera, men det är inte alla värmevantar som man kan det på. Vissa eluppvärmda vantar har en enda temperatur och då är det oftast kring 60 grader.

Värmen alstras med hjälp av energi från ett batteri. Även här finns det skillnader på olika modeller. En del klarar 1-2 timmar medan andra kan hålla en hel dag ute.

Hur länge batteriet håller beror också på vilken temperatur du ställt in dina värmehandskar på. Värmehandskarna är uppladdningsbara men det kan vara olika typer av batterier och inte alla går att byta ut.

Skidhandskar, arbetshandskar och jakthandskar med värme

Utformningen av handskarna skiljer sig lite åt beroende på vilken utomhusaktivitet de är framtagna för. Skidhandskar för alpin skidåkning kan vara tjockare och inte så smidiga som till exempel jakthandskar.

Om man behöver ha fingertoppskänsla är det viktigt att fingrarna är varma men också att man har rätt känsla. Då behövs tunna eluppvärmda handskar eller så får man ha dubbla lager med tunn handske innerst och värmehandsken utanpå att ta av vid behov.