MaximalFritid » Kläder » Jackor

Märken på jackor

Volcom jackor

 • Men's L Gore-Tex Jacket

  Men's L Gore-Tex Jacket från Volcom är en skidjacka för herrar med Gore-Tex membran och tejpade sömmar som garanterar att du håller dig torr och lagom varm oavsett hur du åker. Bekväm, normal passform med ZipTech® jacket-to-pant som gör det möjligt att fästa jackan med ett par matchande byxor och förhindra att snö och kyla letar sig in.
 • Women's Shadow Insulated Jacket

  Women's Shadow Insulated Jacket från Volcom är en vattentät skidjacka för damer med Zip Tech® teknologi som gör det möjligt att fästa skidjackans snökjol i skidbyxorna. Alla byxor från Volcom som har Zip Tech® passar ihop med jackan.
 • Volcom Walk On By Parka

  Volcom Walk On By Parka har ett klassiskt utseende med flera snygga detaljer i läder och metal. Utrustad med både bröstfickor och lägre handfickor. En praktisk jacka som är både snygg och praktisk.
 • Men's Guide Gore-tex Jacket

  Men's Guide Gore-tex Jacket från Volcom är en vattentät skidjacka för herrar, med Zip Tech® teknologi som gör det möjligt att fästa skidjackans snökjol i skidbyxorna. Alla byxor från Volcom som har Zip Tech® passar ihop med jackan.
 • Men's VCO Inferno Insulated Jacket

  Men's VCO Inferno Insulated Jacket från Volcom är en varm skidjacka för herrar med Zip Tech® teknologi som gör det möjligt att fästa skidjackans snökjol i skidbyxorna. Alla byxor från Volcom som har Zip Tech® passar ihop med jackan.
 • Women's Fern Insulated Gore-Tex Pullover Jacket

  Women's Fern Insulated Gore-Tex Pullover Jacket från Volcom är en vattentät skidjacka för damer. Jackan är lätt vadderad och har Zip Tech® teknologi som gör det möjligt att fästa skidjackans snökjol i skidbyxorna. Alla byxor från Volcom som har Zip Tech® passar ihop med jackan.
 • Men's L Gore-Tex Jacket

  Men's L Gore-Tex Jacket från Volcom är en vattentät skidjacka för herrar, med Zip Tech® teknologi som gör det möjligt att fästa skidjackans snökjol i skidbyxorna. Alla byxor från Volcom som har Zip Tech® passar ihop med jackan.
 • Women's Longhorn Insulated Vest

  Women's Longhorn Insulated Vest från Volcom är en varm väst i något längre modell för damer, fylld med 40 g/m² polyestervaddering och borstat trikåfoder.