MaximalFritid » Kläder » Overaller » Skoteroveraller

Märken på skoteroveraller

Skoteroveraller

En skoteroverall är skönt att ha på sig när man ska köra skoter. Du slipper få snö in i glipor mellan jacka och byxor. Skoteroveraller hjälper också till att fördela din kroppsvärme på bästa sätt.

Ska du köra skoter över vattendrag är det viktigt med säkerhet. Då är en flytoverall med CE-certifiering ett bra val.

Skoteroveraller online

  • T&P Skoteroverall

    TP Skoteroverall r en mycket varm och skn overall, perfekt fr alla slags vinterventyr.Tl vind och strng kyla ned till -30 grader.Slitstark och smidig overall fr mnga anvndare som kan anvndas fr skoterturer och annan vintersport. Vrmeisolerad med otroligt mnga funktioner och praktiska detaljer som t.ex. formsydda knn med invndiga fickor fr knskydd och huva som r fleecefodrad, avtagbar med blixtls. Detta r en stor favorit hos oss som inte kommer att gra dig besviken i vinter! Egenskaper: Vind- och vattentt med andasfunktion Vrmeisolerande sittdyna i bak Formsydda knn med invndig ficka fr knskydd Fleecefodrad multifunktionhuva, avtagbar med blixtls Hg justerbar fleecefodrad krage rmslut med
  • Fladen Flytoverall 845XY

    En mycket prisvrd overall som inte tummar p skerheten.Fladens flytoveraller r tillverkade fr att klara de strngaste kraven och r certifierade antingen som flytplagg. Ett av kraven fr att klassas enligt ISO 15027-1 r att man inte frlorar mer n 2C av sin kroppstemperatur under en timma i 5C vatten. Testresultat fr FLADEN var bara 1,2C. En flytoverall fungerar som ett skydd mot frsta kldchocken och sedan som en vtdrkt d vattnet p insidan vrms upp av kroppstemperaturen. Flytplaggen r tillverkade av ett ltt och smidigt material fr bsta komfort och rrlighet, samtidigt som de r vind- och vattenavvisande. Egenskaper: ISO 12402-6 certifierad som flytoverall ISO-15027-1 certifierad som sjrddningsdrkt Material: 300D polyester, tejpade smmar.