MaximalFritid » Kläder

Märken på kläder

Picture Organic Clothing kläder

 • Object Jacket (2017)

  Object från Picture Organic Clothing är en teknisk och stilren jacka med kontrastdragkedjor och fulltejpade sömmar. En perfekt skidjacka med avtagbart snölås, hand-gaiters i ärmsluten för att hålla snön ute. Jackan är även utrustad med ventilationsdragkedjor, goggles-duk, skipassficka och andra smarta detaljer.
 • Vermont

  Vermont Jacket är en varm herrjacka från det miljömedvetna varumärket Picture Organic Clothing. Jackan är tillverkad i 48% återvunnen polyester (PET-flaskor), har flera fickor med dragkedjor, avtagbart snölås och är utrustad med vattenavvisande membran för att kunna användas både till vardags och i skidbacken. Impregneringen är PFC-FRI utan några farliga kemikalier.
 • Jack

  Jack är en välarbetad herrjacka från Picture Organic Clothing som funkar lika bra att använda i stan som ute i skidbacken. Den har ett vind- och vattentätt yttermaterial i 2-lagerskonstruktion med god andningsförmåga. Kritiskt tejpade sömmar och PFC-fri impregnering.
 • Katniss

  Katniss är en stilren, något längre damjacka från Picture Organic Clothing Det här är jackan för dig som vill kunna använda den både till vardags och i skidbacken. Katniss har ett vind- och vattentätt yttertyg med god andningsförmåga. Syntetisk avtagbar pälskrage för de riktigt kalla dagarna, flera fickor med dragkedjor, avtagbart snölås, kritiskt tejpade sömmar och många fina välarbetade detaljer. Impregneringen är PFC-fri utan några farliga kemikalier som är skadliga för miljön.
 • Uncle

  Uncle Beanie från Picture Organic Clothing är en varm och skön mössa i stickad ullblandning. Brett uppvik och stort märke framtill.
 • Exa Jacket

  Exa från Picture Organic Clothing är en teknisk och stilren skidjacka i dammodell med kontrastdragkedjor och fulltejpade sömmar. Det är en perfekt skidjacka med avtagbart snölås och hand-gaiters i ärmsluten för att hålla snön ute.
 • Luna Jacket

  Luna Jacket är en fodrad, riktigt varm skidjacka från Picture Organic Clothing. Tillverkad i återvunnen polyester från pet-flaskor och ett yttertyg med stretch. Jackans värmande foder är tillverkat av syntetiskt, förnyelsebart Sorona ”eko”-dun. Fulltejpade sömmar och ett bra vind- och vattentätt membran med hög andningsgrad och vattenpelare. Luna-jackan har alla funktioner du behöver för en lång dag ute i backen.
 • Slope

  Slope är en fodrad skidjacka för barn. Tillverkad i bland annat återvunnen polyester. . Impregnerad med en PFC-fri ytbehandling utan några farliga kemikalier samt ett membran med god andningsförmåga. Jackan har justerbar huva, kardborrejustering i ärmsluten, fickor med dragsko och en smidig liftkortsficka på ärmen.
 • Leeloo

  Leeloo för barn är en skidjacka från Picture Organic Clothing. Det är en varmfodrad, välarbetad jacka som är tillverkad i bland annat återvunnen polyester. Impregnerad med en PFC-fri ytbehandling utan några farliga kemikalier samt ett membran med god andningsförmåga. Jackan har justerbar huva, kardborrejustering i ärmsluten, fickor med dragsko samt en smidig liftkortsficka på ärmen.
 • Mc Murray

  Mc Murray är en varm herrjacka med en urban look från Picture Organic Clothing. PFC-fri impregnering utan några farliga kemikalier. Yttertyget går att vaxa med bivax för att göra jackan ännu mer vattenavstötande. Kritiskt tejpade sömmar.
 • Camdem

  Camdem Jacket är en något varmare damjacka med mysig, fodrad luva. Tillverkad delvis i återvunnen polyester från PET-flaskor. Jackan har en fodrad huva, flera praktiska fickor med dragkedja, avtagbart snölås och ett vattenavvisande membran för att jackan ska kunna användas både till vardags och i skidbacken.
 • Holly

  Holly är en fodrad väst från Picture Organic Clothing. Den har huva och avtagbar pälskrage i syntet. Mudd i nederkant, flera fickor försedda med dragkedja samt välarbetade detaljer. Behandlad med en vattenavstötande PFC-fri impregnering/ytbehandling utan några kemikalier som är skadliga för miljön.
 • Weekend Jacket

  Weekend Jacket är en damskidjacka från Picture Organic Clothing med alla funktioner du behöver för en dag ute i backen. Snölås som går att sätta ihop med tillhörande byxor, liftkortsficka på armen, goggles-duk i bröstfickan och värmepaneler i ryggpartiet.
 • My First BB Suit

  My first BBsuit är en mycket värmande och vattenavstötande overall från Picture Organic Clothing för de allra minsta barnen. Värmande foder i Polar fleece och Primaloft. Ärm- och bensluten kan vikas över händer och fötter. Overallen har även en varm fastsydd huva. Tillverkad i 100% återvunnen polyester. PFC-FRI impregnering/ytbehandling utan några farliga kemikalier.
 • Object Jacket

  Object Jacket från Picture Organic Clothing är en teknisk och stilren herrskidjacka med fulltejpade sömmar och ett bra membran med god andningsförmåga och vattentäthet. Object-jackan har alla funktioner du behöver för en dag ute i backen. Ventilationsdragkedjor, snölås som är går att koppla ihop med tillhörande byxa, hand-gaiters (snölås i ärmslut), liftkorts-ficka på armen, goggles-duk i bröstfickan och värmepaneler i ryggpartiet. PFC-FRI ytbehandling vilket menas att jackan är impregnerad utan några farliga kemikalier som är skadliga för miljön.
 • Milo

  Milo från Picture Organic Clothing är en varmfodrad välarbetad skidjacka för barn. Jackan är tillverkad i bland annat återvunnen polyester. Impregnerad med en PFC-fri ytbehandling utan några farliga kemikalier samt ett membran med bra andningsförmåga. Jackan har justerbar huva, kardborrejustering i ärmsluten, fickor med dragsko och en smidig liftkortsficka på ärmen.