MaximalFritid » Kläder » Regnkläder » Regnponcho

Märken på regnponcho

Regnponcho

Att bli blöt är sällan trevligt. Speciellt inte på vandring eller en cykeltur. Med en praktisk regnponcho kan man snabbt skydda sig mot regnskurar. En poncho mot regn är också lättare att packa ner än ett regnställ. Bra för dig som jagar vikt och volym när du packar för vandring och äventyr.

 • Vaude Valdipino Poncho

  Vaude Valdipino Poncho är en lättviktig, skyddande regnponcho gjord av miljövänligt, Bluesign-certifierat material och är perfekt för cykelturen. För smidigast möjliga förvaring och transport så packa...
 • Bivy Poncho

  Material:40 D Ripstop Polyester, PU-belagd, 1500 mm vattenpelare
 • Poncho

  Material: Hydratic (Vattentät)Yttermaterial: 100% Polyamide
 • Daypack & Bike Poncho Ul

  Genomgående tejpade, vattentäta sömmar. Reflekterande flikar på sidorna och baksidan för ökad synlighet. 3 justerbara elastiska fästen för cykelstyren och en rem med elastiskt knappband för justering av passform. Huva med enhandsjustering och skärm. Stor innerficka dubblar som packsack. Fästbar på sadel med medföljande kardborreband. Elastiskt midjeband hindrar flapping.Material: 15 D Ripstop nylon, silicon/PU coated.
 • Lightweight Poncho Clear

  One Size.
 • Regnponcho

  Klar poncho i vinyl En storlek passar alla Knappstängning på sidan och vid huvanEn praktisk poncho i genomskinlig vinyl som skyddar emot regn och rusk. Med huvan får du ett heltäckande skydd från regnet. Ett perfekt regnskydd att ha med i väskan på mulna dagar.
 • Valdipino Poncho

  Packas ner i sin egna frontfickaHandöglorReflekterande detaljerMaterial: PU-belagd polyamid
 • Daypack & Bike Poncho Ul

  Genomgående tejpade, vattentäta sömmar. Reflekterande flikar på sidorna och baksidan för ökad synlighet. 3 justerbara elastiska fästen för cykelstyren och en rem med elastiskt knappband för justering av passform. Huva med enhandsjustering och skärm. Stor innerficka dubblar som packsack. Fästbar på sadel med medföljande kardborreband. Elastiskt midjeband hindrar flapping.Material: 15 D Ripstop nylon, silicon/PU coated.
 • Regnponcho (

  En poncho i polyetenplast. Förvara den i handsfacket på bilen eller ha med den i väskan för ett heltäckande skydd när himlen väl öppnar sig. Kommer i en universalstorlek som passar de flesta.Läs mer om
 • Vesikko

  FunktionerRegnjacka för barnVattentäta, svetsade sömmarFlexibelt materialFri från PVCSäker, löstagbar huvaDetaljer i reflexmaterialMaterial100% Polyester, Polyuretan ytbehandling.
 • Women's Alto Cape

  100% polyesterStor framfickaLängd bakstycke: 80.5-86.5cm
 • Poncho For Kids

  Storlek: 76 x 102 cm
 • Stabilotherm Poncho

  Skyddande regnponcho i nylon med huva. Ponchon är smidig att ha med sig då den i den medföljande förvaringspåsen tar liten plats. Förvaringspåsen har bältesh...
 • Swedteam Regnponcho Huron

  Swedteam Regnponcho Huron är en rymlig poncho gjord i elastisk och vattentät polyesterväv. Den har också en fleecefodrad värmeficka samt klaff framtill för att skydda vapen och kikarsikte vid regn.
 • Pinewood Gustav Regnponcho

  Praktisk regncape med skydd fr kikarsiktet fr jgaren och fr kikaren fr fgelskdaren. Fr jgaren r den signalorange huvan perfekt fr de regniga och ruggiga tillfllen d synligheten r avyttersta vikt. Fleecefodrad vrmeficka. Egenskaper: Vattentt Vindtt Vrmeficka Huva i signalfrg Material: 100% polyester, 100% PU med hgelastisk polyester trik.
 • Swedteam Jaktcape Huron

  Regnponcho tillverkad i smidig, elastisk och vattentät PU-väv. En rymlig modell med klaff framtill för exempelvis ett kikarsikte, så det inte blir blött.På insidan sitter en fleecefodrar värmeficka för händerna - Perfekt när man sitter på långa, kalla pass. Tvättråd - KonstfiberTåligt och klarar att tvättas i 60°C utan problem. Om plagget inte är väldigt smutsigt funkar 40°C också.
 • Regnponcho f

  Heltäckande poncho med huvaÃ…teranvändbarEn poncho som är enkel att ta med och sätta på sig, för barn 6 år och uppåt. Ponchon har en huva och ger ett heltäckande skydd för barnet. Perfekt att ta med på gråa utflyktsdagar om man är osäker på om himlen ska öppna sig eller inte, eftersom ponchon tar väldigt lite plats i packningen.
 • Swedteam Regnponcho Wood

  Regnponcho tillverkad i stark PU-väv. En rymlig modell med klaff framtill för exempelvis ett kikarsikte, så det inte blir blött.Tryckknappar i sidan så man kan stänga till lite grann. På insidan finns en ficka med dragkedja och bärrem så att man lätt kan rulla ihop ponchon i sin egen ficka för att få en praktisk liten bärbar påse. Tvättråd - KonstfiberTåligt och klarar att tvättas i 60°C utan problem. Om plagget inte är väldigt smutsigt funkar 40°C också.
 • Poncho Chevalier Cumulus Poncho

  Ett regnskydd som sveper in både dig och bössan. Sydd av PU-belagd stretchväv. Grönfärgad både ut- och invändigt för att inte skrämma viltet. Huva och frontlapp som skyddar kikarsiktet. Värmefickor. Storlek: M, XL, 3XL
 • Poncho Pinewood Rainfall

  Lättvikts poncho med tejpade sömmar. Praktiskt för allt uteliv om så det är svampplockning, cykling, vandring, jakt eller på konsert. Kan kompletteras med våra byxholkar (9261) för mer regnskydd till benen. Finns i svart , orange och grönt. Vattenpelare: >8.000 mm Andas: 2.000 g/m2/24h (ASTM) Storlek: One Size Leveranstid: 2-4 dagar